2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar nikah tarihimizi aldık 01.06.2012 saat 10,50 evleniyorummmm

hayırlı olsun tatlımmmm

bütün anneler aynı kuzum...bu arada annem yatak örtüsü bütçesi olarak 650 tl ayırmış....kimseye laf ettirmezmiş...en iyisini alıcakmış fena hırs yaptı olanlardan sonra

canım ankaradayım ben... evimde ankarada... bir an önce bitsin artık, sürekli ustalarla kontak kuruyoruz. Haftasonu bitecek inşallah.. ama bıktım.. eskiden hevesleniyordum şimdi heves yok stres var..

canım ben bu gün almayı düşünüyorum markafoniden,
daha önce gösterdiğim vardı ya size kafama taktım kesin alıcam işte bunu. arsima inci

libertem kullanmaycaksa bana verebilir misin eğer kullanmayacaksan, istesem ayıp olur mu

Allah yardımcımız olsun canım hayırlısı ile başladık bakalım
İnşallah herşey yolunda ve güzel olur
Dualarınızı esirgemeyin tatlılarım

dualarımız seninle canım sorunsuz hallederiz inşallah hepimiz işlerimizi.
bu süreci altatıp buraya sağ salim gelelim inşallah

kuzum ben kullanmıcam...foreverda verir sana bence

kızlarrrrr davetiyemizin siparişinide verdik bi damatlık gelinlik ayakkabısı birde balayına giderken biletler kaldı çok şükür yaa

Komşummm hayırlı olsun, bu resimdekimi yoksa davetiyen ??
Bu arada ne alemdesin neler kaldı eksikk??

canım ankaradayım ben... evimde ankarada... bir an önce bitsin artık, sürekli ustalarla kontak kuruyoruz. Haftasonu bitecek inşallah.. ama bıktım.. eskiden hevesleniyordum şimdi heves yok stres var..

Aynen bizde cnm, eskiden başkalarında olunca özenirdik, şimdi anlıyorum stresli işmiş, biran önce bitsin istio insan.
Sen ne aşamadasın cnm, nelerin kaldı ??

kızlarrrrr davetiyemizin siparişinide verdik bi damatlık gelinlik ayakkabısı birde balayına giderken biletler kaldı çok şükür yaa

kuzum hayırlı olsun seninde bişey kalmamış artık

Hepinize tünaydınlar canlarım

Ya uyku düzeni bende de hiç yok gece geç yatıyorum sabah da kalkamıyorum of of
Geçmiş okuyup ara ara yazıcam kızlar bi bakayım ne konuşmuşunuz

tünaydın canım, oku da gel bakalım

kısss forever sen herşeyi bitirmişin kuzum...
ağustosu bekleme bence sen hemen everelim seni

anneler her şeyin en iyisini ister tabi fena hırs yapmış gerçekten

Ah ah liberte özlemim depreşti orası benim anne tarafından memleketim olur çooook özlemişim
Bi an gözümde tüttü

hayırdır kuzum neyin var :18:

aynen çiğdem vakit geçmiyor

ne kadar sıkıcı bı gun ya vakıt gecmek bılmıyo sankı habıre saate bakıyorum.

hosbulduk tatlım ıyıyım sen nasılsın??

kızlar bu arada cuma gunu kadın dogumdan randevu aldım ona gıdıcem sonrasındada cılt bakımı randevum var. bakalım meraktayım :)))

evetttttttttttttttttttttttt 23 hazirann :)))))))))))))))))))))))))))))))) beni ekleyin listeyee

Valla bal böceği bu duyurularımızı pek duymuyo sanırım kaç kere beni eklemesini istedim ses seda yok

Ben de kendimi kafamdan ekledim gitti 21 AĞUSTOS diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…