2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar merhaba 1 haftadır o kadar yoğunum ki yazamadım hiç.
neler yapıyorsunuz bakalım herşey yolundadır inş.
pazar günü nişanlımla harika vakit geçirdimmm
veeee ev işimizde belli oldu sonunda dün gittik baktık tadilat olması gereken yerler var boyası falan ramazandan sonra başlıcaz temizliklere eşyalarımı getiricem tuhaf bi duyguydu ama çok güzeldii

tatlım annene danısmanı guvenmenı anlıyorum ama alınan seylerı kullanıcak olan sensın. ısıne yararyaramaz o senın bılıcegın bısı. mesela annenın kullandıgı ve sana sacma gelen seylerde olabılır. sen gonlunden gecene gore hareket et ve bıde su var esya sonucta hıc bırı bızımle yaslanmıcak cok ınce dusunmemeye calıs. bn mesela etrafımda danısabılecegım hıc kımse olmadan dıdıne dıdıne yaptım herseyımı suan ceyızımde eksık olan tek sey masa ortusu ve elektrık supurgesı. o yuzden cok sıkma bnce kendını

cnmm kuaforu ayarladinmii nereye gidiceksinnn banada solesene :))

canım ben nişan hazırlığı yapıyorum eylül yada ekimde evleneceğiz allahın izniyle...
nişan için kuaföre ali gür ' e gideceğim nişan için 400 ödeyeceğim ama gelin başı sanırım 600 tl idi yanlış hatırlamıyorsam...

ve evet şimdi oldu çok şükür kızlar.rengi çok açık farkındayım biraz daha koyusunu yaptırabilirdim ama nişanlım istemedi bende ok dedim artık.

cgdm16 sen kaç yaşındasın sorması ayıptır???

23 yasındayım cnm hayırdır :))))

kendine bir liste yap tatlım...önüne gelenide al bu şekilde..sonra sıkışmazsın canım...listeye göre alır üzerini çizersin

bncede lıste yapıp hareket etmek cok mantıklı oluyo bnde herseyı öle aldım.
ılk zamanlar aldıklarımızı unutmucaz gıbı gelıo ama zaman gectıkce ve bısıler aldıkca ınsan ne aldıgını unutuyo lıste olmasa cıldırırdım bn herhalde cunku aldıgım herseyı kutuladım acıp bakma ımkanım da yok

aynen arkadasım yaa valla hasretle gecsın dıye saydıgım gunler geldıkce stres oldum butun askım sevkım gıttı bu konu yuzunden yaa,simdi ilaç kullanmıycam o kesınlestı zaten annem duysa oldururdu benı,bide troidim yavas calısıyo zaten doktor annemı korkutmus ilerde hamıle kalaacagı zaman degerlerı kontrol altında olmalı felan demıs,bende bu yuzden korkuyordum ilerisi için,

bir de dün ayıllardır eczanede calısan abla kardese sordum,bırı 2 diğeri 5 ay kullanmıs bıakmıs yanı uzun sure ıkısıde kullanmadıgına gore hap demekkı gercekten zararlı,cünkü bana pr.önerdiler 2 yıl bebıs ıstemıyorum deyınce 2 ay kullan dedıler ama ben kullanmıycam,bu arada bu bahettıgım arkadasım 2,5yllık evlı 6 aylık hamıle ben 1 yıl korundum sonra dusunduk hemen olmuyo 6 ay tedavı gordum psıkolojım bozulmustu dedı,doğal yolla korun am uzun sure korununca hemen olmayabılıo dedı bakalım Allahım ınsallh hazır oldugumuz zamanda nasip eder:26::26::26:

bu işlerde en çok neye uyuz oluyorum biliyormusunuz ??
3.cü şahıs kişilerin heveslerimin içine etmelerine!!! ne kadar meraklı millet burunlarını sokmaya ya!!! koskoca insanlar olmuşuz hala çocuk gibi aaa oda eksik olsun aaaaaa buda eksik kalsın ne gerek var canım diye laf sokmalarına sinir oluyorummmm!!!!

Ay canım benim ya, ne güzel sevindim senin adına...
Benim malesef ne mobilya bakmışlığım var daha, ne beyaz eşya...
Kirada oturacağız malesef, o yüzden nişanlım diyor ki ev tutulmadan eşya alırsak eğer, ya salona uymazsa... Ya buzdolabı büyük gelirse...
Böyle takıntıları var yani... O yüzden birşeye girişemedik daha...

Yoksa dediğin gibi halı, perde vs. gibi şeyler en son hallollur... Ay napıcaz hiç bilmiyorum, bari şu beyaz eşyaları halledebilseydik...
Bir yandan nişanlım haklı, akıl kârı değil zaten daha şimdiden ev tutmak... Dediğin gibi çok erken daha.
Ne gerek var 4 ay boşu boşuna kira ödeyelim, ama diğer yandan nasıl ben bu adamı eşya bakmaya yanaştırıcam :))))

inşallah canım yaaa en kötü ihtimal ben ilk aylar 6ay filan hapla korunym diyorum sonra ya eşim korunur yada doğal yöntemler bakalımmm...

valla tatlım eğerki maddi yönden sıkıntınız yoksa herşeyi biranda ödeyebilecekseniz bencede bekleyin hepsini biranda alırsınız daha uygun olur...biz taksit ödeyeceğimiz için erken aldık canım

Ne güzel canım, ne mutlu sana... Çok sevindim, inşallah herşeyin çok güzel olur...
Biz ev için gerekli olan hiç birşeye girişmedik daha, ev de dahil olmak üzere tabii ki...

Gelinlik veya bindallı daha bakmadım. Sadece bindallıda bir fiyat soruşturması yaptım o kadar. :26:
Nişan kıyafetini kullanmak mantıklı olmuş canım, güle güle giy inşallah, masraftan tasarruf yapmış olacaksın desene...

Kısmetse bu haftasonu kendim çıkıp bakıcam gelinlik falan, hem model hem fiyat bilgim olsun diye..
İnşallah nişanlımı da ikna ederim de, bir ara gider mobilya falan da bakarız, en azından kafamızda bişi otursun..
Boş boş gezmeyi de sevmiyorum zaten, bir şey almayacak olduktan sonra...
Ay vallahi karamsara bağladım şimdi... İnşallah hayırlısı olur bakalım...

tatlım 4 ayın var ama zaman su gıbı gecıyo son aylarda esya konusunda haklı olabılırsınız de beyaz esyalar standar oluyo zaten onları alın bır an evvel borcuna gırsın nısanlın,ben dekıraya cıkıcam gecen yıl aldık esyayıda ev bulunmadan aldık ben cok sabırsızdım ama eve bakarkende esyalarımıza gor baktık cok kucuk ev tutmadık yanı

inşallah canım yaaa en kötü ihtimal ben ilk aylar 6ay filan hapla korunym diyorum sonra ya eşim korunur yada doğal yöntemler bakalımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…