- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.481
bende moru çok seviyorum.ben de bulabilirsem allahın izniyle köşe takımlarını mor alıcam:) ya kızlar ben uzakta hiç bi şey yapamıyor gibiyim sanki ne bilim ya.sanki sürekli annemin onayından geçmesi gerekiyormuş gibi.çok anlamadığım için sanki gereksiz ıvır zıvırla doldurcakmışım gibi geliyor evimi.hiç bi şeye karar veremiyorum.internetten bakıyorum ama karar veremiyorum.ya çok düşünmeyecem alıcam ya da her şeyimi 1 temmuzdan sonraya bırakıcam artık ne kadarı yetişirse...
cnmm kuaforu ayarladinmii nereye gidiceksinnn banada solesene :))
cgdm16 sen kaç yaşındasın sorması ayıptır???
kendine bir liste yap tatlım...önüne gelenide al bu şekilde..sonra sıkışmazsın canım...listeye göre alır üzerini çizersin
doğum kontrol konusunda bende napıcam bilmiyorumen azzz 2-3sene istemiyorum çocuk doğum kontrol hapı ablam filan kullanma diyo napıcam bilmiyorum en büyük korkum bu walla evlilikle ilgili istemeden hamile kalmak istemiyorum
ev tutmadık kuzum daha erken bence
mobilyalar tamam bizdebeyaz eşyalardan çamaşır mak ve fırınım tamam
televizyonumuz alındı
çeyizler tamam
diğer herşey duruyor kuzum...ev tutulunca halı, perde onlar hal olur zaten
benden bu kadar
aynen arkadasım yaa valla hasretle gecsın dıye saydıgım gunler geldıkce stres oldum butun askım sevkım gıttı bu konu yuzunden yaa,simdi ilaç kullanmıycam o kesınlestı zaten annem duysa oldururdu benı,bide troidim yavas calısıyo zaten doktor annemı korkutmus ilerde hamıle kalaacagı zaman degerlerı kontrol altında olmalı felan demıs,bende bu yuzden korkuyordum ilerisi için,
bir de dün ayıllardır eczanede calısan abla kardese sordum,bırı 2 diğeri 5 ay kullanmıs bıakmıs yanı uzun sure ıkısıde kullanmadıgına gore hap demekkı gercekten zararlı,cünkü bana pr.önerdiler 2 yıl bebıs ıstemıyorum deyınce 2 ay kullan dedıler ama ben kullanmıycam,bu arada bu bahettıgım arkadasım 2,5yllık evlı 6 aylık hamıle ben 1 yıl korundum sonra dusunduk hemen olmuyo 6 ay tedavı gordum psıkolojım bozulmustu dedı,doğal yolla korun am uzun sure korununca hemen olmayabılıo dedı bakalım Allahım ınsallh hazır oldugumuz zamanda nasip eder:26::26::26:
Ay canım benim ya, ne güzel sevindim senin adına...
Benim malesef ne mobilya bakmışlığım var daha, ne beyaz eşya...
Kirada oturacağız malesef, o yüzden nişanlım diyor ki ev tutulmadan eşya alırsak eğer, ya salona uymazsa... Ya buzdolabı büyük gelirse...
Böyle takıntıları var yani... O yüzden birşeye girişemedik daha...
Yoksa dediğin gibi halı, perde vs. gibi şeyler en son hallollur... Ay napıcaz hiç bilmiyorum, bari şu beyaz eşyaları halledebilseydik...
Bir yandan nişanlım haklı, akıl kârı değil zaten daha şimdiden ev tutmak... Dediğin gibi çok erken daha.
Ne gerek var 4 ay boşu boşuna kira ödeyelim, ama diğer yandan nasıl ben bu adamı eşya bakmaya yanaştırıcam :))))
Bende 26 Ağustosta evleniyorum canım
Beyaz eşyalarım
Mobilyalarım
Halılarım tamam
Çeyizlerim tamam
Ben çoğu hazırlığımı bitirdim
nikah tarihimiz,Düğün salonu,Kına yeri hepsi tamam
Bindallım dikiliyor
Kınalık almayacağım nişandaki kıyafetimi tekrar kullancağım
Benden bu kadarrrr
Perdelerim kaldı
evim tadilatta
Ay canım benim ya, ne güzel sevindim senin adına...
Benim malesef ne mobilya bakmışlığım var daha, ne beyaz eşya...
Kirada oturacağız malesef, o yüzden nişanlım diyor ki ev tutulmadan eşya alırsak eğer, ya salona uymazsa... Ya buzdolabı büyük gelirse...
Böyle takıntıları var yani... O yüzden birşeye girişemedik daha...
Yoksa dediğin gibi halı, perde vs. gibi şeyler en son hallollur... Ay napıcaz hiç bilmiyorum, bari şu beyaz eşyaları halledebilseydik...
Bir yandan nişanlım haklı, akıl kârı değil zaten daha şimdiden ev tutmak... Dediğin gibi çok erken daha.
Ne gerek var 4 ay boşu boşuna kira ödeyelim, ama diğer yandan nasıl ben bu adamı eşya bakmaya yanaştırıcam :))))
aynen arkadasım yaa valla hasretle gecsın dıye saydıgım gunler geldıkce stres oldum butun askım sevkım gıttı bu konu yuzunden yaa,simdi ilaç kullanmıycam o kesınlestı zaten annem duysa oldururdu benı,bide troidim yavas calısıyo zaten doktor annemı korkutmus ilerde hamıle kalaacagı zaman degerlerı kontrol altında olmalı felan demıs,bende bu yuzden korkuyordum ilerisi için,
bir de dün ayıllardır eczanede calısan abla kardese sordum,bırı 2 diğeri 5 ay kullanmıs bıakmıs yanı uzun sure ıkısıde kullanmadıgına gore hap demekkı gercekten zararlı,cünkü bana pr.önerdiler 2 yıl bebıs ıstemıyorum deyınce 2 ay kullan dedıler ama ben kullanmıycam,bu arada bu bahettıgım arkadasım 2,5yllık evlı 6 aylık hamıle ben 1 yıl korundum sonra dusunduk hemen olmuyo 6 ay tedavı gordum psıkolojım bozulmustu dedı,doğal yolla korun am uzun sure korununca hemen olmayabılıo dedı bakalım Allahım ınsallh hazır oldugumuz zamanda nasip eder:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?