- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.461
Canım ben sana mesaj attım ya görmedin mi:44::44::44:
Neyse burda olduğundan görmüş oldun artık
Nasılsın hazırlıklar ne alemde
liberte11
hadi hayırlı uğurlu olsun canım benden sonra düğünün ama benden önce evleniyorsun
benimde 7side 14:30 da
Sen şimdi ekleyince topiğine tekrardan baktımm
Bu arada kahvaltı setine bittim
Doreden aldıklarından bendede var
mor
yeni kullanıcı adını ezberleyemeidm daha hahahahah
özelden yazdım sana kodu güle güle kullannnn
Kuzucuumm 10 dk bi msj olduğu için buraya yazıyorum
Güle gülle kullan sevdiceğinle
ya aslında bn hap kullanmayı cok ıstemıyorum cunku 2 yada 3 sene gıbı bı sure cocuk dusunmuyorum buda hap ıcın cok uzun bı zaman bakalım gıdıp bı goruseyım de ne olucak
zuzu88 herşey çok güzel canım banyo setimiz aynı canım
bende kıskandım eklicem
sağol kuzum benim
ama kullanamadım geçersiz kod dedi. Süresi bitmiş herhalde. Olsun gönlüne sağlık
Bende yeni isme alışamadım daha alışmaya çalışıyorum
Sen şimdi ekleyince topiğine tekrardan baktımm
Bu arada kahvaltı setine bittim
Doreden aldıklarından bendede var
mor
cok guseller cnm gule gule kullanmayı nasıp etsın rabbım :)))
zuzu88 herşey çok güzel canım banyo setimiz aynı canım
bende kıskandım eklicem
Süresi bitmiştir msj gece geldi
00:00 dan sonra 1 gün mü aldılar acaba:44::44::44:
Kusura bakma tatlım yaa
ayy yıne bu konuben o kadar arstırdım o kadar didindim en sonunda eczanedekı ark.larla bıle payşastım utana sıkıla derdımı,dün tam günümdü eczaneden almaya gıdıyordum nısanlıma da soyleyım dedım hayy soylemez olaydım cok kotu tartıstık kesınlıkle kullanmayacaksın dedı,ben hallederım guvenmıyo musun hala dedı yanı cinlerimi tepemem cıkardı kaldım yıne ben şimdi ilk günden itibaren paranoyak bı gelın olucam bılmıyo nasıl delırtcem onu da kendımı de hadı bakalım hayırlısı bındık bı alete gidiyos kıyamete
bende moru çok seviyorum.ben de bulabilirsem allahın izniyle köşe takımlarını mor alıcam:) ya kızlar ben uzakta hiç bi şey yapamıyor gibiyim sanki ne bilim ya.sanki sürekli annemin onayından geçmesi gerekiyormuş gibi.çok anlamadığım için sanki gereksiz ıvır zıvırla doldurcakmışım gibi geliyor evimi.hiç bi şeye karar veremiyorum.internetten bakıyorum ama karar veremiyorum.ya çok düşünmeyecem alıcam ya da her şeyimi 1 temmuzdan sonraya bırakıcam artık ne kadarı yetişirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?