- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.521
bende moru çok seviyorum.ben de bulabilirsem allahın izniyle köşe takımlarını mor alıcam:) ya kızlar ben uzakta hiç bi şey yapamıyor gibiyim sanki ne bilim ya.sanki sürekli annemin onayından geçmesi gerekiyormuş gibi.çok anlamadığım için sanki gereksiz ıvır zıvırla doldurcakmışım gibi geliyor evimi.hiç bi şeye karar veremiyorum.internetten bakıyorum ama karar veremiyorum.ya çok düşünmeyecem alıcam ya da her şeyimi 1 temmuzdan sonraya bırakıcam artık ne kadarı yetişirse...
kızlarrrr biz bunubeğendik ama elimde bez sürekli heryeri silemem ben korkuyorumda sürekli iz yaparmı diye çok güzel ama çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 424931
Arçeliğin canım bosch ve siemens de de var siyah serisi...güzel olmasına güzel nedense tamam bu olsun diyemiyorum korkuyorum bakamam temiz tutamam diye
Arçeliğin canım bosch ve siemens de de var siyah serisi...güzel olmasına güzel nedense tamam bu olsun diyemiyorum korkuyorum bakamam temiz tutamam diye
bence de bı an evvel nısanlını durt canım,durumları cok ıyı degılse 1 haftda nasıl yapacaklar benımkılere kalsa onlarda yapmazlrdıhep benım dıretmemle oldu gercı aldıklarımızın bı kısmının borcunu odememıs ıle nısanlım sağolsun ama ben yebnı ogrendım o yuzden aldık dıye stresım olmadı,eve gelınde sen oturacaksın kayınvaalıdene ne yapıcı olsunlar bırazda benımkı de gıttıgımız bı eve goturduk bakmaya begenmedı burası olmaz dedı ben de kucuk dıye begenmedım yoksa begensem orayı tutradım o yuzden sen onlara kafanı takma nısanlına tatlı dılle anlat aldır
kızlarrrr biz bunubeğendik ama elimde bez sürekli heryeri silemem ben korkuyorumda sürekli iz yaparmı diye çok güzel ama çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 424931
güzel canım özellikleri de iyimiş geniş,benim dolabımda bu tıp te grı arçeliğin modeli ınsallah mutlu mutlu kullanırız
bu arada grılerın ıno olanları var bır de farklı olanları benımkı parmak ızı bırakmayndan bızzat denendı kayınvalıdem kullanıyo su an orda bılıyroum
Ya işte siz böyle anlatınca bakıyorum bizimkinde hiç heves yok...
Daha dur, daha dur derken zaman akıp geçiyor... Ne yapıcaz hiç bilmiyorum vallahi...
canım merak etme benim niaşnlımda öyle daha dur ev teslim olmadı az bekle deyip duruyordu benide sinir ediyordu ama ev teslim oldu bunu görmen lazım tutamıyoruz
Aman kuzum bu müdürler hep böylesen işini bitir saatin gelince çık...işini seviyorsanda umursama o adamı nanik yap ve çık
tatlım beğendim ben...güzel günlerde, romantik günlerde kullan inş
şimdi, yemekten geldim kızlar, felaket başım ağrıyor yaaa
Bugün çok sıkıcı bi gün yaa
Sabhtan beri telefon yoğunluğundayım
Teyzem ve kuzenim saolsun evime yakın oturuyorlar gidip geliyorlar
Doğalgazcı gelmiş keşfe teyzoşum götürdü C.tesi doğalgazda döşeniyor
Veee benimde 22 Eylül....
Herkesin Allah tamamına erdirsin inşallah, bütün işlerde sorunsuz bir çırpıda hallolsun dilerim...
Başka Eylül gelini var mı şu an?
kızlar nikah tarihimizi aldık 01.06.2012 saat 10,50 evleniyorummmm
kızlarrrrr davetiyemizin siparişinide verdik bi damatlık gelinlik ayakkabısı birde balayına giderken biletler kaldı çok şükür yaa
Kızlar bu arada bugün mübarek 3 aylara girdik...rabbim hayırlı eylesin inş...birbirimize bol bol dua edelim :26::26::26:
dualarda buluşmak dileğiyle canımm
Eki Görüntüle 424798
ben geldimmmm...gel 30 eylül gelllll
merabalar ben yeni üyeniz elefteriya.... bu yılın sonunda bende yeni evlenecekler kervanındayım........nişanlım asker şu an ve ben evliliğe bi hazır bi değilim........nedenini kendime sorduğumda adam akıllı bi cevap bulamıyorum........biraz yardım edebilirmisiniz......
evet resimlerini bulabildiğim çeyizciklerimi ekliyorum kızlar....
Eki Görüntüle 424805
Eki Görüntüle 424806
Eki Görüntüle 424807
Eki Görüntüle 424811
Eki Görüntüle 424812
Eki Görüntüle 424813
Eki Görüntüle 424814
Eki Görüntüle 424815
Eki Görüntüle 424817
Eki Görüntüle 424818
Eki Görüntüle 424819
Eki Görüntüle 424820
Eki Görüntüle 424821
Eki Görüntüle 424822
zuzu88 herşey çok güzel canım banyo setimiz aynı canım
bende kıskandım eklicem
Eki Görüntüle 424841 Eki Görüntüle 424842 Eki Görüntüle 424843 Eki Görüntüle 424844 Eki Görüntüle 424845 Eki Görüntüle 424847 Eki Görüntüle 424848 Eki Görüntüle 424849 Eki Görüntüle 424851 Eki Görüntüle 424852 Eki Görüntüle 424853 Eki Görüntüle 424854 Eki Görüntüle 424855 Eki Görüntüle 424856 Eki Görüntüle 424857 Eki Görüntüle 424858 Eki Görüntüle 424859 Eki Görüntüle 424860 Eki Görüntüle 424861 Eki Görüntüle 424875 Eki Görüntüle 424876 Eki Görüntüle 424877 Eki Görüntüle 424878 Eki Görüntüle 424879 Eki Görüntüle 424880 Eki Görüntüle 424881 Eki Görüntüle 424882 Eki Görüntüle 424883 Eki Görüntüle 424884 Eki Görüntüle 424885 Eki Görüntüle 424886
çok güzel canım güle güle kullan
cnm cok guseller gule gule kullan daha oncede demıstım galıba sana bnde bakmıstım bu takıma oturma odam ıcın.
cok zarıf duruyo gule gule eskıtın :)))
Güle güle kullan tatlım çok güzeller
hayırlı olsun canım gule gule kullan galıba benım koltukların rengınden grı mı bu,emınım evınde daha guzel duracaktır
ben çok beğendimm....oturma odası değilmi tatlım bu
Bi arada o dert vardı.
O zaman işler yetişmezdi şimdi iş kalmıyo canım sıkılıyo
Çok güzel canım güle güle kullanın.
Aynen şuanki durumumu özetledin yani. Konuşmuyorum ben artık onlarla bişey anlatmıyorum. Heves köreltmekten başka işleri yok.
canım bende elde bez sürekli silmek gerekiyo diye duydum bunları vazgeçtim gri aldım parmak izi bırakmayan
Ay çok güldüm, canım ya...
Desene bizimkide o zaman evi tutunca tutulamaz hale gelecek...
Öncesinde gelse ben çok memnun olacağımda, bakalım inşallah iki ayağımı bir pabuca sokmazlar.
Çok tersleniyorum sonra, hoş olmuyor
Ya işte siz böyle anlatınca bakıyorum bizimkinde hiç heves yok...
Daha dur, daha dur derken zaman akıp geçiyor... Ne yapıcaz hiç bilmiyorum vallahi...
grilerin parmak izi bırakmayanları ne diye geçiyor canım özel bi adı filan varmı yaaa dün electroworld de gördüm gittim sarıldım buzdolabınaaaababam aha kafayı yedi kzım diyoooo...aannneeeemmmm sen ne güzelsin diyorumkoptum yaaa
Eki Görüntüle 424931
yok yok onlarda hevesleniyo bakma şimdi ağırdan aldığına geçen gün bizimki işten geldi ben b gideyimde eşyalardan çıkan kolileri çöpe atayım dedi atladı arabaya gitti çöp atmaya
tatlım sen tut kolundan dur demekle bişey olmuyor biraz bakınalım fikir edinelim fiyatları öğrenelim de ona göre harcamalarınızı ayarlarsınız alacak bitmiyor çünkü
bende bu buzdolabını istiyorum kızlar
Eki Görüntüle 424977
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?