2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım sen kızların dediği gibi bir liste yap herkesin kullancağı şeyler farklı olur, ona göre düzenlersin.yavaş yavaş alırsın
nelerin var nelerin yok mesela?

kızlarrrr biz bunubeğendik ama elimde bez sürekli heryeri silemem ben korkuyorumda sürekli iz yaparmı diye çok güzel ama çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum

Eki Görüntüle 424931

Arçeliğin canım bosch ve siemens de de var siyah serisi...güzel olmasına güzel nedense tamam bu olsun diyemiyorum korkuyorum bakamam temiz tutamam diye

canım çok güzeller, ben bir arçelikçi olarak çok beğendim her zaman ki gibi
ama el izi yapar mı onu bilmiyorum

Arçeliğin canım bosch ve siemens de de var siyah serisi...güzel olmasına güzel nedense tamam bu olsun diyemiyorum korkuyorum bakamam temiz tutamam diye

Canım ben beğendiğim modeli biraz önce paylaştım.
Arçelik'te iyi diyorlar, yani bizim evdeki bosch model bir buzdolabı ama hiç memnun değiliz.
Arçelik annemin kuzeninde var, 25 yıldır taş gibi maşallah, ne bir arızası ne bir sorunu oldu... Ama birazda elektronik şans işi malesef.
İnşallah bizlerde onlar gibi sağlam mala denk geliriz de, ilerde kullanımda sorun yaşamayız.

Parmak izi bırakma konusunda malesef ki siyah renk buzdolaplarında çok sorun oluyor diye duydum.
Çelik görünümlerde de oluyormuş ama onların parmak izi bırakmayan modellerini çıkarttılar zaten.
Benim beğendiğim model de dediğim gibi gri renk ve cam kapaklı, bilmiyorum ama resmen aşık oldum o dolaba diyebilirim.
Fotoğraf ve özelliklerini paylaştım canım...

Evet doğru diyorsun canım, en güzeli nişanlımı karşıma alarak bir güzel konuşmak.
Başka hale yola geleceği yok bu işlerin... Sağol canım desteğin ve tavsiyelerin için...

Kızdığına göre senin beğendiğin modele mi kondu noldu?
Sağolasın canım, bakalım inşallah Siemens'te de böyle model vardır.
Benim paylaştığım bosch modeli...

Ya işte siz böyle anlatınca bakıyorum bizimkinde hiç heves yok...
Daha dur, daha dur derken zaman akıp geçiyor... Ne yapıcaz hiç bilmiyorum vallahi...

canım merak etme benim niaşnlımda öyle daha dur ev teslim olmadı az bekle deyip duruyordu benide sinir ediyordu ama ev teslim oldu bunu görmen lazım tutamıyoruz

canım merak etme benim niaşnlımda öyle daha dur ev teslim olmadı az bekle deyip duruyordu benide sinir ediyordu ama ev teslim oldu bunu görmen lazım tutamıyoruz

Ay çok güldüm, canım ya...
Desene bizimkide o zaman evi tutunca tutulamaz hale gelecek...
Öncesinde gelse ben çok memnun olacağımda, bakalım inşallah iki ayağımı bir pabuca sokmazlar.
Çok tersleniyorum sonra, hoş olmuyor

Aman kuzum bu müdürler hep böyle sen işini bitir saatin gelince çık...işini seviyorsanda umursama o adamı nanik yap ve çık

tatlım beğendim ben...güzel günlerde, romantik günlerde kullan inş

uyuz oluyorummm

şimdi, yemekten geldim kızlar, felaket başım ağrıyor yaaa

geçmiş olsun kuzum sıcaklardandır:26:

herşey yolundaaaa ne kadar güzelll

Veee benimde 22 Eylül....

Herkesin Allah tamamına erdirsin inşallah, bütün işlerde sorunsuz bir çırpıda hallolsun dilerim...
Başka Eylül gelini var mı şu an?

hoşgeldin kuzumm

kızlar nikah tarihimizi aldık 01.06.2012 saat 10,50 evleniyorummmm

hayırlı olsun canımm

kızlarrrrr davetiyemizin siparişinide verdik bi damatlık gelinlik ayakkabısı birde balayına giderken biletler kaldı çok şükür yaa

resim eklersin canımm hayırlı olsunn

Kızlar bu arada bugün mübarek 3 aylara girdik...rabbim hayırlı eylesin inş...birbirimize bol bol dua edelim :26::26::26:

dualarda buluşmak dileğiyle canımm

Eki Görüntüle 424798

ben geldimmmm...gel 30 eylül gelllll

hoşgeldin canım

sıkma canını tatlım herşeyin hayırlısı olsun kuzumm

çokkk güzeller canımm

amannnndaa amann çeyizlerr serilmişşş hayırlı vee güzel günlerde kullan canımmmmmm

Eki Görüntüle 424917

kızlar umarım şimdi koltuk takımım daha net görünebilir!!!

çok güzel ve çok kullanışlı canım güle güle kullan canımmm

kızlar bi seramik tencere tava almak istiyorum ama bilemedim.internetten araştırıyorum ama kafam karıştı.çünkü seramik diye beyaz teflon satıyorlarmış.içinizden alan var mı???ya da baan kaliteli bir marka önerebilecek?

çok güzel canım güle güle kullan

cnm cok guseller gule gule kullan daha oncede demıstım galıba sana bnde bakmıstım bu takıma oturma odam ıcın.
cok zarıf duruyo gule gule eskıtın :)))

Güle güle kullan tatlım çok güzeller

hayırlı olsun canım gule gule kullan galıba benım koltukların rengınden grı mı bu,emınım evınde daha guzel duracaktır

ben çok beğendimm....oturma odası değilmi tatlım bu

Çok güzel canım güle güle kullanın.

güüle güle kullan canım çok güzeller

merhaba canım hayırlı olsun evin aşkla oturun inş.

evet canım olmuş ben benim koltuklarıma benzettim tarz olarak çok güzeller ben çok beğendim

çok saolun kızlar.evet oturma odası olarak kullanıcam zaten başka oturma grubu almıcam kiracı olucağımız için almak istemiyorum.2+1 ev tutmayı düşünüyorum.inşallah hepimizde sağlıklı mutlu huzurlu kullanabiliriz.

sende demek aynı şeyleri yaşıyorsun insan korkuyor bunlar nazarda değdirir diye bende artık kimseye söylemiyorum gıcık insanlar

konu buzdolabı sanırım geçen bende bir resim paylaşmıştım samsung gardolap tarzı buzdolabı istiyorum siyah bakalım şu nişan faslı bir bitsin girişicem onları almaya...

canım bende elde bez sürekli silmek gerekiyo diye duydum bunları vazgeçtim gri aldım parmak izi bırakmayan

grilerin parmak izi bırakmayanları ne diye geçiyor canım özel bi adı filan varmı yaaa dün electroworld de gördüm gittim sarıldım buzdolabınaaaa babam aha kafayı yedi kzım diyoooo...aannneeeemmmm sen ne güzelsin diyorumkoptum yaaa

yok yok onlarda hevesleniyo bakma şimdi ağırdan aldığına geçen gün bizimki işten geldi ben bi gideyimde eşyalardan çıkan kolileri çöpe atayım dedi atladı arabaya gitti çöp atmaya

Son düzenleme:
Ya işte siz böyle anlatınca bakıyorum bizimkinde hiç heves yok...
Daha dur, daha dur derken zaman akıp geçiyor... Ne yapıcaz hiç bilmiyorum vallahi...

tatlım sen tut kolundan dur demekle bişey olmuyor biraz bakınalım fikir edinelim fiyatları öğrenelim de ona göre harcamalarınızı ayarlarsınız alacak bitmiyor çünkü

inox diye biliyorum canım ama tepkin süpermiş cidden bende burda koptum

kızlarrrr biz bunubeğendik ama elimde bez sürekli heryeri silemem ben korkuyorumda sürekli iz yaparmı diye çok güzel ama çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum

Eki Görüntüle 424931

görüntü güzel ama kullanışlı olması esas olmalı, dikkat et kendine eziyet etme. tabi bunları şık olacağı 1 mutfaga sahip olup, 1 de temizleyecek gündelik kadın alacaksan düşünme al

ay kıslar sormaayın ay stresten adetimin günüde şaşırdı olmadı bi türlü karnım ağrıyo yok 5 gün geçikti böle olmazdııı yaa düğüne denk gelmez inş.

yok yok onlarda hevesleniyo bakma şimdi ağırdan aldığına geçen gün bizimki işten geldi ben b gideyimde eşyalardan çıkan kolileri çöpe atayım dedi atladı arabaya gitti çöp atmaya

Hehehehe... İnşallah canım ya, inşallah.
dün kayınvalidemdeydik, o bir moralimi bozdu sağolsun...
Bende nişanlıma kızdım... ama konuştuk hallettik.
Eve dönerken dediği şuydu "eşya bakmaya başlasak mı ne, en azından fikir edinelim ne istiyoruz gibilerinden"...
Fakat bunu daha önce de demişti, ben dürtükleyince de "tamam bakarız, daha var nasılsa" gibi bir cevap vermişti...
İnşallah bu sefer fikrinden caymaz ne diyeyim...
Kolundan sürükleyip götürücem bu sefer artık başka yolu yok...

tatlım sen tut kolundan dur demekle bişey olmuyor biraz bakınalım fikir edinelim fiyatları öğrenelim de ona göre harcamalarınızı ayarlarsınız alacak bitmiyor çünkü

aynen öyle yapıcam canım...

bende bu buzdolabını istiyorum kızlar
Eki Görüntüle 424977

Bu buzdolabı da çok güzelmiş, ama ben siyah renge bir türlü alışamadım, halbu ki en sevdiğim renktir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…