- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.501
Ay canım benim ya, ne güzel sevindim senin adına...
Benim malesef ne mobilya bakmışlığım var daha, ne beyaz eşya...
Kirada oturacağız malesef, o yüzden nişanlım diyor ki ev tutulmadan eşya alırsak eğer, ya salona uymazsa... Ya buzdolabı büyük gelirse...
Böyle takıntıları var yani... O yüzden birşeye girişemedik daha...
Yoksa dediğin gibi halı, perde vs. gibi şeyler en son hallollur... Ay napıcaz hiç bilmiyorum, bari şu beyaz eşyaları halledebilseydik...
Bir yandan nişanlım haklı, akıl kârı değil zaten daha şimdiden ev tutmak... Dediğin gibi çok erken daha.
Ne gerek var 4 ay boşu boşuna kira ödeyelim, ama diğer yandan nasıl ben bu adamı eşya bakmaya yanaştırıcam :))))
valla tatlım eğerki maddi yönden sıkıntınız yoksa herşeyi biranda ödeyebilecekseniz bencede bekleyin hepsini biranda alırsınız daha uygun olur...biz taksit ödeyeceğimiz için erken aldık canım
Hepinize tünaydınlar canlarım
Ya uyku düzeni bende de hiç yok gece geç yatıyorum sabah da kalkamıyorum of of
Geçmiş okuyup ara ara yazıcam kızlar bi bakayım ne konuşmuşunuz
bu işlerde en çok neye uyuz oluyorum biliyormusunuz ??
3.cü şahıs kişilerin heveslerimin içine etmelerine!!! ne kadar meraklı millet burunlarını sokmaya ya!!! koskoca insanlar olmuşuz hala çocuk gibi aaa oda eksik olsun aaaaaa buda eksik kalsın ne gerek var canım diye laf sokmalarına sinir oluyorummmm!!!!
tatlım 4 ayın var ama zaman su gıbı gecıyo son aylarda esya konusunda haklı olabılırsınız de beyaz esyalar standar oluyo zaten onları alın bır an evvel borcuna gırsın nısanlın,ben dekıraya cıkıcam gecen yıl aldık esyayıda ev bulunmadan aldık ben cok sabırsızdım ama eve bakarkende esyalarımıza gor baktık cok kucuk ev tutmadık yanı
merabalar ben yeni üyeniz elefteriya.... bu yılın sonunda bende yeni evlenecekler kervanındayım........nişanlım asker şu an ve ben evliliğe bi hazır bi değilim........nedenini kendime sorduğumda adam akıllı bi cevap bulamıyorum........biraz yardım edebilirmisiniz......
Yok cnm mesajını aldıklarımı ekliyorum, bi yerde bi eksiklik oldu sanırım, şuan ekledim...
tatlım kirada oturcaksını her eve her eşya uymaz..o yüzden sizde her eve uyabilecek eşyalar almanız gerekir...sonuçta ömür boyu aynu evde kirada oturamayız...her evede uygun eşya alamayız...
ama eğerki maddi yönden sıkıntınız yoksa herşeyi biranda ödeyebileceksenizde bekleebilirsiniz tatlım...biz daha çok taksit ödeyeceğiz diye erken aldık eşyaları
23 yasındayım cnm hayırdır :))))
bncede lıste yapıp hareket etmek cok mantıklı oluyo bnde herseyı öle aldım.
ılk zamanlar aldıklarımızı unutmucaz gıbı gelıo ama zaman gectıkce ve bısıler aldıkca ınsan ne aldıgını unutuyo lıste olmasa cıldırırdım bn herhalde cunku aldıgım herseyı kutuladım acıp bakma ımkanım da yok
Kirada oturacağız malesef, o yüzden nişanlım diyor ki ev tutulmadan eşya alırsak eğer, ya salona uymazsa... Ya buzdolabı büyük gelirse...
Yoksa dediğin gibi halı, perde vs. gibi şeyler en son hallollur... Ay napıcaz hiç bilmiyorum, bari şu beyaz eşyaları halledebilseydik...
Bir yandan nişanlım haklı, akıl kârı değil zaten daha şimdiden ev tutmak... Dediğin gibi çok erken daha.
Ne gerek var 4 ay boşu boşuna kira ödeyelim, ama diğer yandan nasıl ben bu adamı eşya bakmaya yanaştırıcam :))))
canım bizde nişanlımla siemens in siyah modeline bakmıştık.satıcı adam önermedi abi biz durmadan siliyoruz diye.daha almadık ama aklımda siyah modelleri kaldı.karizma duruyor gibi geliyor.bilmiyorum gün neyi gösterir ama inox alıcaz sanırım.(umarım yanlış yazmamışımdır)kızlarrrr biz bunubeğendik ama elimde bez sürekli heryeri silemem ben korkuyorumda sürekli iz yaparmı diye çok güzel ama çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 424931
kızlarrrr biz bunubeğendik ama elimde bez sürekli heryeri silemem ben korkuyorumda sürekli iz yaparmı diye çok güzel ama çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 424931
canım 6 tane sınavım var demişsin ya üni.öğrencisisin diye tahmin etmiştim:)doğru tahmin etmişim.valla sana helal olsun kendimden utandımben u boş halimle hiç bi şeyim tam değil.sen halletmişsin tebrik ederim kuzum.
kızlarrrr biz bunubeğendik ama elimde bez sürekli heryeri silemem ben korkuyorumda sürekli iz yaparmı diye çok güzel ama çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 424931
canım 4 ay çok çabuk geçer hiç bişi anlamazsın ve sıkışabilirsiniz de neye ne zaman bakacağınızı şaşırırsınız. benim daha çok var ama mobilyalarımı beyaz eşyalarmı aldım ve yerlerinde bekletiyorum düğüne 2 ay kala alabilriz dedim. Ev işimizde hallolunca daha da erken yerleştirmeye başlıcam. bekletme yapıyorlar o sırada da sizde borcunu ödemiş olursunuz düğünden sonra borç ödemek çok zor oluyormuş. Oyüzden bizde herşeyimizi aldık. Halılar perdeler kaldı. hiç dert etme canım kendine bizden daha hevesli oluyorlar eşya bakma konusunda
Çok güzellermiş canım, Bosch mu bunlar?
Bende Bosch'un bir modelini beğendim bu şekilde, ama gri renkteydi.
Kapağı cam... Siemens'ten almayı düşünüyoruz biz beyaz eşyaları ama, bakalım onda da varsa öyle bir model, kesinlikle onu almak istiyorum...
Aslında o zaman çok mantıklı yapmışsın...
Eşyalara göre ev tutmak daha mantıklı...
Dün kayınvalidemin bir lafı vardı, çok kötü oturdu içime "öyle hem geniş olsun, hem yeni olsun, hem ucuz olsun, çok zor çoookkk..."
ah yarabbim, şu kayınvalideler birazda pozitif düşüncede olsalar....
Neyse, sevindim senin adına canım...
Bende sanırım en azından kendi alacaklarımı şimdiden halledeyim..
Onlara kalsa, ohoooo düğün gününden 1 hafta evvele bırakırlar herşeyi
Bende de var cnm çeyizde eksikler var çeyiz gidicek belki haftaya henüz tamamlayamadım. Yatak örtüm yok, bornoz tk, günlük havlu felan saklama kaplarım yok günlük kaşıklarım yokk ayy bayağı varmışş daha fazla saymıyımen iyisieksik hiç bitmiyo anacım
düğün hazırlığında bi ayakkabım yok, evin durumunda eksikler var temizlik eşyalar gelcek
ya aslında bn hap kullanmayı cok ıstemıyorum cunku 2 yada 3 sene gıbı bı sure cocuk dusunmuyorum buda hap ıcın cok uzun bı zaman bakalım gıdıp bı goruseyım de ne olucak
aileme çok bağlıyım bu yüzden çok gel git yaşadım kararsızlıkla geçti o yüzüğü nasıl taktım ben bile anlamadım.......tek bildiğim sevdiğimden ayrı olamayacağım......ama bi yanım eksik bişeyler ekksik koyamıyorum adını..........umarım bunlar geçicek ve bende yaşadıklarımın tadını alacağım
zuzu88 herşey çok güzel canım banyo setimiz aynı canım
bende kıskandım eklicem
kızlar bu arada tam 18 gun sonra ceyızımı almaya gelıcekler offf stres bastı bak sımdı böle oldugunu gorunce ve bu 18 gun ıcınde bnm 6 tane sınavım var
saol cnm nikah olsun halledelim dedik daha evimizi bulamadık cumartesi gelinlik alcaz işte sonra pazar evlere bakcaz bugün yine bi eve bakcezz
liberti çok güzeller cnm maşallahh
bu ay elektrik süpürgemi su takımımı alcam dantelleri vercem sardırmaya zaten maaşım bitcek
kızlar merhaba 1 haftadır o kadar yoğunum ki yazamadım hiç.
neler yapıyorsunuz bakalım herşey yolundadır inş.
pazar günü nişanlımla harika vakit geçirdimmm
veeee ev işimizde belli oldu sonunda dün gittik baktık tadilat olması gereken yerler var boyası falan ramazandan sonra başlıcaz temizliklere eşyalarımı getiricemtuhaf bi duyguydu ama çok güzeldii
bu işlerde en çok neye uyuz oluyorum biliyormusunuz ??
3.cü şahıs kişilerin heveslerimin içine etmelerine!!! ne kadar meraklı millet burunlarını sokmaya ya!!! koskoca insanlar olmuşuz hala çocuk gibi aaa oda eksik olsun aaaaaa buda eksik kalsın ne gerek var canım diye laf sokmalarına sinir oluyorummmm!!!!
Ne güzel canım, ne mutlu sana...Çok sevindim, inşallah herşeyin çok güzel olur...
Biz ev için gerekli olan hiç birşeye girişmedik daha, ev de dahil olmak üzere tabii ki...
Gelinlik veya bindallı daha bakmadım. Sadece bindallıda bir fiyat soruşturması yaptım o kadar. :26:
Nişan kıyafetini kullanmak mantıklı olmuş canım, güle güle giy inşallah, masraftan tasarruf yapmış olacaksın desene...
Kısmetse bu haftasonu kendim çıkıp bakıcam gelinlik falan, hem model hem fiyat bilgim olsun diye..
İnşallah nişanlımı da ikna ederim de, bir ara gider mobilya falan da bakarız, en azından kafamızda bişi otursun..
Boş boş gezmeyi de sevmiyorum zaten, bir şey almayacak olduktan sonra...
Ay vallahi karamsara bağladım şimdi... İnşallah hayırlısı olur bakalım...
Ne güzel canım, ne mutlu sana...Çok sevindim, inşallah herşeyin çok güzel olur...
Biz ev için gerekli olan hiç birşeye girişmedik daha, ev de dahil olmak üzere tabii ki...
Gelinlik veya bindallı daha bakmadım. Sadece bindallıda bir fiyat soruşturması yaptım o kadar. :26:
Nişan kıyafetini kullanmak mantıklı olmuş canım, güle güle giy inşallah, masraftan tasarruf yapmış olacaksın desene...
Kısmetse bu haftasonu kendim çıkıp bakıcam gelinlik falan, hem model hem fiyat bilgim olsun diye..
İnşallah nişanlımı da ikna ederim de, bir ara gider mobilya falan da bakarız, en azından kafamızda bişi otursun..
Boş boş gezmeyi de sevmiyorum zaten, bir şey almayacak olduktan sonra...
Ay vallahi karamsara bağladım şimdi... İnşallah hayırlısı olur bakalım...
Eki Görüntüle 424931
Benim beğendiğim dolap modeli şu...
Sizce nasıl kızlar?
BOSCH KGN57S70NE NO FROST KOMBİ BUZDOLABI:
Ürün Özellikleri
GENEL BİLGİLER
Dokunmatik Cam Kapı Elektroniği
LED üzerinden okunabilir, elektronik ısı ayarı
AntiBacteria
HighDoor (yüksek kapı), Bombeli
Otomatik defrost
kapı kapama yardımı özelliği
yüksekliği ayarlanabilir ön ayaklar, tekerlekli arka ayaklar
Dikey kapı kolu
Görsel ve işitsel uyarı sistemi
Kapı menteşesi – sağ, Değiştirilebilir
SOĞUTUCU BÖLÜMÜ
HydroFresh
Teleskopik Chiller bölümü (-2°C – + 3°C)
LED aydınlatma
2 adet yüksekliği ayarlanabilir, 4 adet emniyetli cam raf
4 adet geniş kapı rafı
DERİN DONDURUCU BÖLÜMÜ
Otomatik kapanabilen şok dondurma fonksiyonu
1 adedi büyük olmak üzere, 2 adet şeffaf derin dondurucu çekmecesi
dondurucu takvimi
dondurma kapasitesi (kg/24 saat): 10 kg
TEKNİK BİLGİLER
enerji verimlilik sınıfı: A+ kWh/yıl: 343
toplam net hacim: 443 l
soğutucu bölmesi net hacim: 373 l
dondurucu bölmesi net hacim: 70 l
elektrik kesintisinde saklama: 20 saat
boyutlar (YxGxD): 185 x 70 x 72 cm (derinlik ölçüsüne kapı kolu dahildir)
AKSESUARLAR
2 adet buz kabı
Aksesuar: Yumurtalık
Metal cam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?