2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

tatlım kirada oturcaksını her eve her eşya uymaz..o yüzden sizde her eve uyabilecek eşyalar almanız gerekir...sonuçta ömür boyu aynu evde kirada oturamayız...her evede uygun eşya alamayız...
ama eğerki maddi yönden sıkıntınız yoksa herşeyi biranda ödeyebileceksenizde bekleebilirsiniz tatlım...biz daha çok taksit ödeyeceğiz diye erken aldık eşyaları

valla tatlım eğerki maddi yönden sıkıntınız yoksa herşeyi biranda ödeyebilecekseniz bencede bekleyin hepsini biranda alırsınız daha uygun olur...biz taksit ödeyeceğimiz için erken aldık canım

Yani, bir bakıma hepsi bir yerden ve peşin alınacak sanıyorum.
Fakat yine de ben Yatakodası ve 1 beyaz eşya alacağım için, en azından ben taksit öder durumda olacağım sanki...
Bakalım, yine bir oturup konuşalım nişanlımla da, bir an önce birşeyler yapalım bizde.
Hem de çalışan insanlar olaraktan, çok vakitte ayıramıyor insan herşeye, haftasonları ancak bakabileceğiz gibime geliyor.
İş çıkışı genelde zor oluyor...

Hepinize tünaydınlar canlarım

Ya uyku düzeni bende de hiç yok gece geç yatıyorum sabah da kalkamıyorum of of
Geçmiş okuyup ara ara yazıcam kızlar bi bakayım ne konuşmuşunuz

Bi arada o dert vardı.
O zaman işler yetişmezdi şimdi iş kalmıyo canım sıkılıyo

Eki Görüntüle 424917

kızlar umarım şimdi koltuk takımım daha net görünebilir!!!

Çok güzel canım güle güle kullanın.

Aynen şuanki durumumu özetledin yani. Konuşmuyorum ben artık onlarla bişey anlatmıyorum. Heves köreltmekten başka işleri yok.

Aslında o zaman çok mantıklı yapmışsın...
Eşyalara göre ev tutmak daha mantıklı...
Dün kayınvalidemin bir lafı vardı, çok kötü oturdu içime "öyle hem geniş olsun, hem yeni olsun, hem ucuz olsun, çok zor çoookkk..."
ah yarabbim, şu kayınvalideler birazda pozitif düşüncede olsalar....

Neyse, sevindim senin adına canım...
Bende sanırım en azından kendi alacaklarımı şimdiden halledeyim..
Onlara kalsa, ohoooo düğün gününden 1 hafta evvele bırakırlar herşeyi

canım hoşgeldin aramıza
yazın aralarda kalmış o yüzden çoğumuz görmedik sanırım.

neler sormak istersen sor biz cevaplayalım

Yok cnm mesajını aldıklarımı ekliyorum, bi yerde bi eksiklik oldu sanırım, şuan ekledim...

balboceği sağol canım benide değiştirmişsin

kızlarrrr biz bunubeğendik ama elimde bez sürekli heryeri silemem ben korkuyorumda sürekli iz yaparmı diye çok güzel ama çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum

Haklısın orası öyle...

Sağolun kızlar yorumlarınız için...

canım 6 tane sınavım var demişsin ya üni.öğrencisisin diye tahmin etmiştim:)doğru tahmin etmişim.valla sana helal olsun kendimden utandımben u boş halimle hiç bi şeyim tam değil.sen halletmişsin tebrik ederim kuzum.

canım 4 ay çok çabuk geçer hiç bişi anlamazsın ve sıkışabilirsiniz de neye ne zaman bakacağınızı şaşırırsınız. benim daha çok var ama mobilyalarımı beyaz eşyalarmı aldım ve yerlerinde bekletiyorum düğüne 2 ay kala alabilriz dedim. Ev işimizde hallolunca daha da erken yerleştirmeye başlıcam. bekletme yapıyorlar o sırada da sizde borcunu ödemiş olursunuz düğünden sonra borç ödemek çok zor oluyormuş. Oyüzden bizde herşeyimizi aldık. Halılar perdeler kaldı. hiç dert etme canım kendine bizden daha hevesli oluyorlar eşya bakma konusunda

kızlarrrr biz bunubeğendik ama elimde bez sürekli heryeri silemem ben korkuyorumda sürekli iz yaparmı diye çok güzel ama çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum

Eki Görüntüle 424931
canım bizde nişanlımla siemens in siyah modeline bakmıştık.satıcı adam önermedi abi biz durmadan siliyoruz diye.daha almadık ama aklımda siyah modelleri kaldı.karizma duruyor gibi geliyor.bilmiyorum gün neyi gösterir ama inox alıcaz sanırım.(umarım yanlış yazmamışımdır)

Eki Görüntüle 424931

Çok güzellermiş canım, Bosch mu bunlar?
Bende Bosch'un bir modelini beğendim bu şekilde, ama gri renkteydi.
Kapağı cam... Siemens'ten almayı düşünüyoruz biz beyaz eşyaları ama, bakalım onda da varsa öyle bir model, kesinlikle onu almak istiyorum...

tesekkur ederım cnm sende benı utandırdın sımdı

Eki Görüntüle 424931

cnm bnde bu buzdolabına bayıldım ama alıcaktım nısanlım uyardı bı kac yere elını degdırdı resmen parmak ızını alıo bu dolap ınsanın o yuzden vazgectım bı gun ıkı gun degıl yıllarca her gun dolap dısı sılemem bn dedım

Ya işte siz böyle anlatınca bakıyorum bizimkinde hiç heves yok...
Daha dur, daha dur derken zaman akıp geçiyor... Ne yapıcaz hiç bilmiyorum vallahi...

Arçeliğin canım bosch ve siemens de de var siyah serisi...güzel olmasına güzel nedense tamam bu olsun diyemiyorum korkuyorum bakamam temiz tutamam diye

bence de bı an evvel nısanlını durt canım,durumları cok ıyı degılse 1 haftda nasıl yapacaklar benımkılere kalsa onlarda yapmazlrdıhep benım dıretmemle oldu gercı aldıklarımızın bı kısmının borcunu odememıs ıle nısanlım sağolsun ama ben yebnı ogrendım o yuzden aldık dıye stresım olmadı,eve gelınde sen oturacaksın kayınvaalıdene ne yapıcı olsunlar bırazda benımkı de gıttıgımız bı eve goturduk bakmaya begenmedı burası olmaz dedı ben de kucuk dıye begenmedım yoksa begensem orayı tutradım o yuzden sen onlara kafanı takma nısanlına tatlı dılle anlat aldır

canım sen o eksikleri fırsat buldukça hallet çünkü baya az kaldı yaa ben şimdi almaktan çok aldıklarımı koliliyorum her haftasonu hatta kitaplarımla kışlıklarımın olduğu kolileri gönderdim onlar çeyiz değil diye beide sözde gelen çiçeğimi gönderdim arada kırılmasın diye kumaşlarımı kayınvalidem aldı pikosunu o yapacak özene bezene yapacakmış bakalım çok merak ediyorum

ya aslında bn hap kullanmayı cok ıstemıyorum cunku 2 yada 3 sene gıbı bı sure cocuk dusunmuyorum buda hap ıcın cok uzun bı zaman bakalım gıdıp bı goruseyım de ne olucak

aynen canım bende 2-3 sene istemiyorum ama hapıda 2-3 sene kullanmayı düşünmüyorum şu düğünleri bi atlatalımda o zamana kadar bide bunu düşünmeyelim ilk aylar hapla korunurum sonra başka bişi buluruz artık

canım bende nişanlımın askerliğini bekledim senin psikolojin birazda o yüzden böle anladığım kadarıyla hasret çekiyor insan asker beklerken hassas oluyo bide nişanlısın onun verdiği tedirginlik var o yüzden böylesin ama geçici bu duygular emin ol hepimiz gelgitler yaşadık

zuzu88 herşey çok güzel canım banyo setimiz aynı canım

bende kıskandım eklicem

güüle güle kullan canım çok güzeller

kızlar bu arada tam 18 gun sonra ceyızımı almaya gelıcekler offf stres bastı bak sımdı böle oldugunu gorunce ve bu 18 gun ıcınde bnm 6 tane sınavım var

Allah yardım etsin

saol cnm nikah olsun halledelim dedik daha evimizi bulamadık cumartesi gelinlik alcaz işte sonra pazar evlere bakcaz bugün yine bi eve bakcezz

inş. bulursun canım gönlüne göre ev

liberti çok güzeller cnm maşallahh

bu ay elektrik süpürgemi su takımımı alcam dantelleri vercem sardırmaya zaten maaşım bitcek

benim kayınvalidem saracak sakın verme bi yere ben özene bözene yapacak dedi açıkçası benimde işime geldi bi dünya masrafta o tutacaktı kumaşlar bile 300 liramı aldı yani

merhaba canım hayırlı olsun evin aşkla oturun inş.

Eki Görüntüle 424917

kızlar umarım şimdi koltuk takımım daha net görünebilir!!!

evet canım olmuş ben benim koltuklarıma benzettim tarz olarak çok güzeller ben çok beğendim

haklısın

siz kafanızda tarz model renk olarak oluşturun canım gezin mobilyacıları alması kalsın 1 günlük iş o

bağlama karamsara herşey hallolur

hayırlısı olsun canım

Benim beğendiğim dolap modeli şu...
Sizce nasıl kızlar?

BOSCH KGN57S70NE NO FROST KOMBİ BUZDOLABI:
Ürün Özellikleri
GENEL BİLGİLER
Dokunmatik Cam Kapı Elektroniği
LED üzerinden okunabilir, elektronik ısı ayarı
AntiBacteria
HighDoor (yüksek kapı), Bombeli
Otomatik defrost
kapı kapama yardımı özelliği
yüksekliği ayarlanabilir ön ayaklar, tekerlekli arka ayaklar
Dikey kapı kolu
Görsel ve işitsel uyarı sistemi
Kapı menteşesi – sağ, Değiştirilebilir

SOĞUTUCU BÖLÜMÜ
HydroFresh
Teleskopik Chiller bölümü (-2°C – + 3°C)
LED aydınlatma
2 adet yüksekliği ayarlanabilir, 4 adet emniyetli cam raf
4 adet geniş kapı rafı
DERİN DONDURUCU BÖLÜMÜ
Otomatik kapanabilen şok dondurma fonksiyonu
1 adedi büyük olmak üzere, 2 adet şeffaf derin dondurucu çekmecesi
dondurucu takvimi
dondurma kapasitesi (kg/24 saat): 10 kg
TEKNİK BİLGİLER
enerji verimlilik sınıfı: A+ kWh/yıl: 343
toplam net hacim: 443 l
soğutucu bölmesi net hacim: 373 l
dondurucu bölmesi net hacim: 70 l
elektrik kesintisinde saklama: 20 saat
boyutlar (YxGxD): 185 x 70 x 72 cm (derinlik ölçüsüne kapı kolu dahildir)
AKSESUARLAR
2 adet buz kabı
Aksesuar: Yumurtalık
Metal cam

Eki Görüntüle 424931

beyaz her zaman daha kullanışlı o yüzden bende beyaz aldım ve o işi yapan kişide gri tamam güzel duruyor ama el izi çok yapıyor silerken çiziliyor dedi. yine de sen bilirsin canım

güzel canım özellikleri de iyimiş geniş,benim dolabımda bu tıp te grı arçeliğin modeli ınsallah mutlu mutlu kullanırız

bu arada grılerın ıno olanları var bır de farklı olanları benımkı parmak ızı bırakmayndan bızzat denendı kayınvalıdem kullanıyo su an orda bılıyroum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…