- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.561
canım gride alabilirsin gönül rahatlığıyla hemde çünkü oda sararma yapmaz iz bile yapmaz ben mutfağımı siyah-beyaz düşündüğüm için hepsi uyumlu olsun dedim
aman tatlım bırak erkekleri hiç bulaştırma benimkine kalsa şu eski model kırmızı olan, açma yeri vites gibi olan buzdolabından alalım dedi evi rengarenk yapacak ona kalsa kreş gibi boşver sen kendi istediklerini aldır
kızlar meslekleriniz ve eşlerinizin mesleği nedir ???
Bayılırım ben retro tasarımlaraaaa.
Çok ciciler yaa
kızlaarr ben geledim yazdım sandım bide baktımki atmış beniiiihayydii tekrardan yaz bu seferde kaçırıyorum gevezelerrrr siziiii
Offfff akşam olsun artıkkkkkkkk....çok sıkıldım bugün
ikimzide muhasebeciyizzzz
ay ne güzel aynı meslek sahibisiniz...allah bozmasın bol kazançlar
bende çok sıkıldım yaaaa, bitse de gitsek
tuti, souvvenir, egumus,zuzu88 kız gevezeler sizi ne çok konuşmuşsunuz yaaaayetişemiyorum size
libertem ,good_heartım ,foreverim, my_everything, cilt ,cgdm16 bu kızlar bizden geveze çıktı yafff
Anladım canım, valla Allah kolaylık versin o zaman sana.
Mantıklı olan aslında size yeni bir buzdolabı alınması ama, keşke bizim dememizle bazı şeyler olsa değil mi?
Hayırlısı olsun be güzelim, Allah herkesin gönlüne göre verir zaten, sıkma sen canını...
Senin beğendiğin model de güzel.
İşte mevzu teklif etmesi değil zaten, sağolsun teklif edip teklifini unutabiliyor...
Hayret nasıl evlenme teklifi etti de sonradan unutmadı bak şimdi aklıma takıldı...
Şaka bir yana haklısın o konuda, kesinlikle bir haftasonunu mobilya bakmaya ayırıyoruz demektir!
tuti, souvvenir, egumus,zuzu88 kız gevezeler sizi ne çok konuşmuşsunuz yaaaayetişemiyorum size
libertem ,good_heartım ,foreverim, my_everything, cilt ,cgdm16 bu kızlar bizden geveze çıktı yafff
saol cnm benm en azından biribirmizin yorgunluğunu anlıyoruz
ya tatlım ya bakma bugün acaip sinirliyim iskiden sularım gelmedi agresifim ,sözlümle ayrı şehirdeyiz,foto çekimi için rendevu almam lazım 3.şahıs kişiler abuk subuk yorum yaptılar herşeyi saldım çeneme vurdu tüm sinirim dolayısı ilede buraya sardım
hiçç boşdurmuyalar ohhh ama ne güzell kızlarr herkes heyecanlarını paylaşıyor ne kadar güzellll
ne güzel ya...
bizdede ben grafikerim sürekli kafamda tasarlar üretir onu yaparım,
sözlümde avukat paso çır çır konuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?