2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Bayılırım ben retro tasarımlaraaaa.

Çok ciciler yaa

kızlaarr ben geledim yazdım sandım bide baktımki atmış beniiii hayydii tekrardan yaz bu seferde kaçırıyorum gevezelerrrr siziiii

Offfff akşam olsun artıkkkkkkkk....çok sıkıldım bugün

bende çok sıkıldım yaaaa, bitse de gitsek

tuti, souvvenir, egumus,zuzu88 kız gevezeler sizi ne çok konuşmuşsunuz yaaaa yetişemiyorum size
libertem ,good_heartım ,foreverim, my_everything, cilt ,cgdm16 bu kızlar bizden geveze çıktı yafff

valla aynen yetişemiyorum...daha yeniler...heyecandan böyle oluyor biz herşeyi patylaştık ne kaldıki konuşmadığımız

Bu işler çok zormuş çok paran varsa çk güzel şeyler yapılabilir.Ama yoksa çoğu şey kursağında kalıyor:)yoksa eminim hepimiz gayet zevkli bütün incelikleri bilen bayanlarız :)

valla bu aralar topık uctu gıttı cnm ya. bı saat ugramasam kopuyorum konulardan :)))

ya tatlım ya bakma bugün acaip sinirliyim iskiden sularım gelmedi agresifim ,sözlümle ayrı şehirdeyiz,foto çekimi için rendevu almam lazım 3.şahıs kişiler abuk subuk yorum yaptılar herşeyi saldım çeneme vurdu tüm sinirim dolayısı ilede buraya sardım

hiçç boşdurmuyalar ohhh ama ne güzell kızlarr herkes heyecanlarını paylaşıyor ne kadar güzellll

aman bendede öle üç kişi olunca deli oluyorum sorma amcamın hnımlrı neymiş ben nişanlım patronummuş kç sene onla çlışıyomuşum alakası yok boğacağım geliyo bu insanlarıı sizene ya kendi kızınıza bkınn halbuki alakası yok ayrı yerlerdeyizzz asla aybnı yerde çalışmam

Son düzenleme:
ne güzel ya...

bizdede ben grafikerim sürekli kafamda tasarlar üretir onu yaparım,
sözlümde avukat paso çır çır konuşur

bizdede ben konusurum muhasebecilerde konuskn olur ama benmki konusmaz soru sor öle cevaplarrrr benm yanımda düşer çenesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…