2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

bende bu buzdolabını istiyorum kızlar
Eki Görüntüle 424977

Bezdirdiler artık beni aman kırılmasın etmesin diye susmaya çalıştıkça tepeme çıktılar.
Bunlara baktım ben ama içleri çok küçük geldi canım.

Kızdığına göre senin beğendiğin modele mi kondu noldu?
Sağolasın canım, bakalım inşallah Siemens'te de böyle model vardır.
Benim paylaştığım bosch modeli...

konmak demeyelım de canım bızzat benıkısını kullandı hatta hala kullanıyo,sözde burda yasamadıkları ıcn nısandan sonra koye gıdeceklerdı nısanlım kullanacaktı olur dedık kabul ettık,4 ay kaldılar koyde gelınce de babası vafet ettı tememmlı kaldıburda annesı,işim komık yanıda sımdı kadına yenı dolap alınacak

bu da benımkı bakalım ceyız gelınce gorucez hala resımdekı gıbı kalabıldımı

kızlaarr ben geledim yazdım sandım bide baktımki atmış beniiii hayydii tekrardan yaz bu seferde kaçırıyorum gevezelerrrr siziiii

Ay valla bende kaçırıyorum bir çok yazıyı ve bi baktım saat 3 buçuğu geçmiş...
Hangi ara vakit geçti yahu, kim yapacak bu işleri şimdi...

Canım benim bildiğim güvenilir markalar şunlar, ama bizzat kullanmadım.
İsim olarak biliyorum ve etrafımda kullanıp memnun olanlar var:
- Greenpan
- Essenso
- Moneteya
- Korkmaz

Fakat sana tavsiyem döküm bir tavan da olsun.
Çünkü eti ızgara da yapar gibi onda pişirebiliyorsun, hem sağlıklı hem güvenilir...

madem teklif etti bakının sizde bende senin nişanlın gibiyim almayacaksak gezmeyi sevmem ama bi gün maskoya gittik gezdik o baya iyi geld kafamızda oturttuk ne istediğimizi almamış zor olmadı o yüzden

canım ya bende siyahları hep garip bulurdum sanki uçan dairenin içindeymişim gibi bir his verirdi...fakat ben siyah almakta neden kararlıyım biliyormusun tatlım annemde ve bütün evlenen arkadaşlarım beyaz aldılar buzdolabı,çamaşır mak,bulaşık mak. falan fakat gözümle gördüğüm üzere zamanla sararıyor beyazlar birde ben çok oje sürerim muhakkak evdeki buzdolabında ve çamaşır yada buşalık mak tırnaklarım değiyor ve çiziyorum en büyük etken zamana sararan eşyalara çok şahit olduğum için siyah almaya karar verdim...iz yaparsa el izi falan bir bezle siler geçerim zaten titiz bir insanım bezle dolaşırım hep buz dolabındaki izi silmek bana kolay gelir...ama sararan makinayı gördüğümde silip geçiremeyince çıdırırım bu yüzdan siyah tercihim

Anladım canım, valla Allah kolaylık versin o zaman sana.
Mantıklı olan aslında size yeni bir buzdolabı alınması ama, keşke bizim dememizle bazı şeyler olsa değil mi?
Hayırlısı olsun be güzelim, Allah herkesin gönlüne göre verir zaten, sıkma sen canını...

Senin beğendiğin model de güzel.

madem teklif etti bakının sizde bende senin nişanlın gibiyim almayacaksak gezmeyi sevmem ama bi gün maskoya gittik gezdik o baya iyi geld kafamızda oturttuk ne istediğimizi almamış zor olmadı o yüzden

İşte mevzu teklif etmesi değil zaten, sağolsun teklif edip teklifini unutabiliyor...
Hayret nasıl evlenme teklifi etti de sonradan unutmadı bak şimdi aklıma takıldı...

Şaka bir yana haklısın o konuda, kesinlikle bir haftasonunu mobilya bakmaya ayırıyoruz demektir!

ben evimde kutuda öle gördüm servis açmış bağlanmış bütün beyaz eşyalar ama daha göremedim yerleşmiş haliyle

Bak bu konuda haklısın canım, hiç o açıdan düşünmemiştim.
Bir laf vardır zaten, akıl akıldan üstündür diye... Bana da fikir olmuş oldu.
Aslında doğru bir düşünce bakıldığında, bende oje çok kullanıyorum...
Ben gri bir model beğendim, nişanlım beyazlara bayılıyor sanki kendisi kullanacak
O da ayrı bir alem senin anlayacağın....

canım cahilliğimi bağışla döküm derken teflondan mı bahsediyorsun?

Bezdirdiler artık beni aman kırılmasın etmesin diye susmaya çalıştıkça tepeme çıktılar.
Bunlara baktım ben ama içleri çok küçük geldi canım.

en iyisi duymazdan gelmek kendi bildiğimizi okumak...
bu arada o buzdolaplarının içi küçük biraz ama biz sözlümle şöyle düşündük kahvaltılıklarımız için mini buzdolabı almayı düşünüyoruz kahvaltı ve meşrubatlarımızı oraya koyacağız...benim sözlüm yemeğe çok düşkündür nede olsa adanalı büyük buzdolabında sadece yemeklik ve sebzeler ve etleri koyalım dedik...

KIZLAR..Evin temizlenmesi yerleşmesi ve ceyizin gelmesi bunları düşünmek bile beni yoruyor.. Nasıl olup bitecek 1 ay içinde offffffffffff offffff

offff işler bitmiyoooo:26::26::26:

Offfff akşam olsun artıkkkkkkkk....çok sıkıldım bugün

çokkk sıkıldım bendeeee
bitmedi gittiiiiii şu mutabakatlarrrr

Ev temizlenecek, beyaz eşyalar gelecek, perde takılacak, mobilyalar gelecek, avizeler... sonra ceyiz yerleşecek Bütün bunlar 1 ayda nasıl bitecek offff offf....... düşüncesi bile yoruyor

Ev temizlenecek, beyaz eşyalar gelecek, perde takılacak, mobilyalar gelecek, avizeler... sonra ceyiz yerleşecek Bütün bunlar 1 ayda nasıl bitecek offff offf....... düşüncesi bile yoruyor

cnm benım dugunde senden bı hafta sonra bnde aynı durumdayım suan beynım tonlarca agırlıkta sankı bnm ceyızı 18 gun sonra alıcaklar evden bu arada bnm 6 tane sınavımda var bakalım nasıl olcak

canım gride alabilirsin gönül rahatlığıyla hemde çünkü oda sararma yapmaz iz bile yapmaz ben mutfağımı siyah-beyaz düşündüğüm için hepsi uyumlu olsun dedim
aman tatlım bırak erkekleri hiç bulaştırma benimkine kalsa şu eski model kırmızı olan, açma yeri vites gibi olan buzdolabından alalım dedi evi rengarenk yapacak ona kalsa kreş gibi boşver sen kendi istediklerini aldır

skıntı yapma kuzum evi temizlemek 1 gün kadın tutarsın evin yerleşmeside düzelenmesi 2 gününü alsa ıvır zıvırlarınıda ara ara muhakkak gidersin yaparsın genel olarak herşey sırasıyla olurrr biterrr canımm dert etme

cnm benım dugunde senden bı hafta sonra bnde aynı durumdayım suan beynım tonlarca agırlıkta sankı bnm ceyızı 18 gun sonra alıcaklar evden bu arada bnm 6 tane sınavımda var bakalım nasıl olcak

Allah kolaylık versin canım... Ne zormuş ya... Evlenelim derken herşey cok güzeldi Şimdi hayırlısıyla bitse de soluğu balayında alsak diye bekliyoruz...

çeyizin yerleşeceği temizliğin yapılacağı evimi beni bekler durumda hazır bırakacağım günü iple çekiyorum sen düşünmekle yoruluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…