- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.541
sende demek aynı şeyleri yaşıyorsun insan korkuyor bunlar nazarda değdirir diye bende artık kimseye söylemiyorum gıcık insanlar
konu buzdolabı sanırım geçen bende bir resim paylaşmıştım samsung gardolap tarzı buzdolabı istiyorum siyah bakalım şu nişan faslı bir bitsin girişicem onları almaya...
bende bu buzdolabını istiyorum kızlar
Eki Görüntüle 424977
Canım ben beğendiğim modeli biraz önce paylaştım.
Arçelik'te iyi diyorlar, yani bizim evdeki bosch model bir buzdolabı ama hiç memnun değiliz.
Arçelik annemin kuzeninde var, 25 yıldır taş gibi maşallah, ne bir arızası ne bir sorunu oldu... Ama birazda elektronik şans işi malesef.
İnşallah bizlerde onlar gibi sağlam mala denk geliriz de, ilerde kullanımda sorun yaşamayız.
Parmak izi bırakma konusunda malesef ki siyah renk buzdolaplarında çok sorun oluyor diye duydum.
Çelik görünümlerde de oluyormuş ama onların parmak izi bırakmayan modellerini çıkarttılar zaten.
Benim beğendiğim model de dediğim gibi gri renk ve cam kapaklı, bilmiyorum ama resmen aşık oldum o dolaba diyebilirim.
Fotoğraf ve özelliklerini paylaştım canım...
Evet doğru diyorsun canım, en güzeli nişanlımı karşıma alarak bir güzel konuşmak.
Başka hale yola geleceği yok bu işlerin... Sağol canım desteğin ve tavsiyelerin için...
Kızdığına göre senin beğendiğin modele mi kondu noldu?
Sağolasın canım, bakalım inşallah Siemens'te de böyle model vardır.
Benim paylaştığım bosch modeli...
kızlaarr ben geledim yazdım sandım bide baktımki atmış beniiiihayydii tekrardan yaz bu seferde kaçırıyorum gevezelerrrr siziiii
kızlar bi seramik tencere tava almak istiyorum ama bilemedim.internetten araştırıyorum ama kafam karıştı.çünkü seramik diye beyaz teflon satıyorlarmış.içinizden alan var mı???ya da baan kaliteli bir marka önerebilecek?
Hehehehe... İnşallah canım ya, inşallah.
dün kayınvalidemdeydik, o bir moralimi bozdu sağolsun...
Bende nişanlıma kızdım... ama konuştuk hallettik.
Eve dönerken dediği şuydu "eşya bakmaya başlasak mı ne, en azından fikir edinelim ne istiyoruz gibilerinden"...
Fakat bunu daha önce de demişti, ben dürtükleyince de "tamam bakarız, daha var nasılsa" gibi bir cevap vermişti...
İnşallah bu sefer fikrinden caymaz ne diyeyim...
Kolundan sürükleyip götürücem bu sefer artık başka yolu yok...
aynen öyle yapıcam canım...
Bu buzdolabı da çok güzelmiş, ama ben siyah renge bir türlü alışamadım, halbu ki en sevdiğim renktir...
Hehehehe... İnşallah canım ya, inşallah.
dün kayınvalidemdeydik, o bir moralimi bozdu sağolsun...
Bende nişanlıma kızdım... ama konuştuk hallettik.
Eve dönerken dediği şuydu "eşya bakmaya başlasak mı ne, en azından fikir edinelim ne istiyoruz gibilerinden"...
Fakat bunu daha önce de demişti, ben dürtükleyince de "tamam bakarız, daha var nasılsa" gibi bir cevap vermişti...
İnşallah bu sefer fikrinden caymaz ne diyeyim...
Kolundan sürükleyip götürücem bu sefer artık başka yolu yok...
aynen öyle yapıcam canım...
Bu buzdolabı da çok güzelmiş, ama ben siyah renge bir türlü alışamadım, halbu ki en sevdiğim renktir...
konmak demeyelım de canım bızzat benıkısını kullandı hatta hala kullanıyo,sözde burda yasamadıkları ıcn nısandan sonra koye gıdeceklerdı nısanlım kullanacaktı olur dedık kabul ettık,4 ay kaldılar koyde gelınce de babası vafet ettı tememmlı kaldıburda annesı,işim komık yanıda sımdı kadına yenı dolap alınacak
bu da benımkı bakalım ceyız gelınce gorucez hala resımdekı gıbı kalabıldımıEki Görüntüle 424978
madem teklif etti bakının sizde bende senin nişanlın gibiyim almayacaksak gezmeyi sevmem ama bi gün maskoya gittik gezdik o baya iyi geld kafamızda oturttuk ne istediğimizi almamış zor olmadı o yüzden
konmak demeyelım de canım bızzat benıkısını kullandı hatta hala kullanıyo,sözde burda yasamadıkları ıcn nısandan sonra koye gıdeceklerdı nısanlım kullanacaktı olur dedık kabul ettık,4 ay kaldılar koyde gelınce de babası vafet ettı tememmlı kaldıburda annesı,işim komık yanıda sımdı kadına yenı dolap alınacak
bu da benımkı bakalım ceyız gelınce gorucez hala resımdekı gıbı kalabıldımıEki Görüntüle 424978
canım ya bende siyahları hep garip bulurdum sanki uçan dairenin içindeymişim gibi bir his verirdi...fakat ben siyah almakta neden kararlıyım biliyormusun tatlım annemde ve bütün evlenen arkadaşlarım beyaz aldılar buzdolabı,çamaşır mak,bulaşık mak. falan fakat gözümle gördüğüm üzere zamanla sararıyor beyazlar birde ben çok oje sürerim muhakkak evdeki buzdolabında ve çamaşır yada buşalık mak tırnaklarım değiyor ve çiziyorumen büyük etken zamana sararan eşyalara çok şahit olduğum için siyah almaya karar verdim...iz yaparsa el izi falan bir bezle siler geçerim zaten titiz bir insanım bezle dolaşırım hep buz dolabındaki izi silmek bana kolay gelir...ama sararan makinayı gördüğümde silip geçiremeyince çıdırırım bu yüzdan siyah tercihim
Ay valla bende kaçırıyorum bir çok yazıyı ve bi baktım saat 3 buçuğu geçmiş...
Hangi ara vakit geçti yahu, kim yapacak bu işleri şimdi...
Canım benim bildiğim güvenilir markalar şunlar, ama bizzat kullanmadım.
İsim olarak biliyorum ve etrafımda kullanıp memnun olanlar var:
- Greenpan
- Essenso
- Moneteya
- Korkmaz
Fakat sana tavsiyem döküm bir tavan da olsun.
Çünkü eti ızgara da yapar gibi onda pişirebiliyorsun, hem sağlıklı hem güvenilir...
Bezdirdiler artık beni aman kırılmasın etmesin diye susmaya çalıştıkça tepeme çıktılar.
Bunlara baktım ben ama içleri çok küçük geldi canım.
Ay valla bende kaçırıyorum bir çok yazıyı ve bi baktım saat 3 buçuğu geçmiş...
Hangi ara vakit geçti yahu, kim yapacak bu işleri şimdi...
Canım benim bildiğim güvenilir markalar şunlar, ama bizzat kullanmadım.
İsim olarak biliyorum ve etrafımda kullanıp memnun olanlar var:
- Greenpan
- Essenso
- Moneteya
- Korkmaz
Fakat sana tavsiyem döküm bir tavan da olsun.
Çünkü eti ızgara da yapar gibi onda pişirebiliyorsun, hem sağlıklı hem güvenilir...
Offfff akşam olsun artıkkkkkkkk....çok sıkıldım bugün
Ev temizlenecek, beyaz eşyalar gelecek, perde takılacak, mobilyalar gelecek, avizeler... sonra ceyiz yerleşecek Bütün bunlar 1 ayda nasıl bitecek offff offf....... düşüncesi bile yoruyor
Bak bu konuda haklısın canım, hiç o açıdan düşünmemiştim.
Bir laf vardır zaten, akıl akıldan üstündür diye... Bana da fikir olmuş oldu.
Aslında doğru bir düşünce bakıldığında, bende oje çok kullanıyorum...
Ben gri bir model beğendim, nişanlım beyazlara bayılıyor sanki kendisi kullanacak
O da ayrı bir alem senin anlayacağın....
Ev temizlenecek, beyaz eşyalar gelecek, perde takılacak, mobilyalar gelecek, avizeler... sonra ceyiz yerleşecek Bütün bunlar 1 ayda nasıl bitecek offff offf....... düşüncesi bile yoruyor
cnm benım dugunde senden bı hafta sonra bnde aynı durumdayım suan beynım tonlarca agırlıkta sankı bnm ceyızı 18 gun sonra alıcaklar evden bu arada bnm 6 tane sınavımda var bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?