- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.601
[ı]bizde kendimize göre alırız otlarımızı boşver ben mesela zeytinyağlı yemekleri çok severim benimki zeytinyağlı sadece pırasa yer oda zawallım askerde her gün pırasa çıktığı için sevmiş zamanla...
[/ı]
Öyle oldu vallahi
öfff sıkıldım...yapacak bişide bulamıyorum
hayırlı olsun canım çok merek ettim nerde yaşıyosun:44::44:
benmki yemek yapmaz hazırcı anacım ayrı evde kaldı arkadaşalryla ev uzak die ütüsünü ben yapıyodunm orda melemen yumurta ciğer yapmayı öğrendi başka bilmez ama yardım eder benmkiii ben mutfağa giren erkeği sevmyorumm
acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anestezi mezunu ve fotoğraf öğrencisiyim.
Sözlüm mimar.
Peki nasıl tanıştınız?
Ben söyleyeyim hemen öğrenci işlerinde karşılaşmıştık sonra asistanımıza sormuş öyle gelişti.
O sıralar mutsuzdum reddettim falan ama olucağı varmış.
sen yeni b topik aç balımmm
2012 Gelinleri Evlendi diye vs konu başlığı
Evlendikçe oraya gelelim
ay kıslar sormaayın ay stresten adetimin günüde şaşırdı olmadı bi türlü karnım ağrıyo yok 5 gün geçikti böle olmazdııı yaa düğüne denk gelmez inş.
yokk kuzumm biz 2012 gelinleriz biryere gitmek yokk bu topik sayfalarca uzasınnnnn
yokk kuzumm biz 2012 gelinleriz biryere gitmek yokk bu topik sayfalarca uzasınnnnn
ben akıl vermiş gibi olmayayım ama hangi sayfada tanıştıysanız orda kalın bizde 335 kısa dönem asker bekleyen topiği açtım ben her gece gırgır şamata yapıyorduk askerlik bitti topikte bi dişi sinek yok
Ben temizlikçi aşçı muhasebeci müdür yardımcısı amele babamla çalıştığım için her meslek grubuna giriyorum
Nişanlım ise pazarlamacı
İkimiz bir dönem özel firmada birlikte çalıştık sekreteriydim paşamın
Dosyaları incelerken cilveleşmeler vs vs
Şaka bir yana aynı iş yerinde çok kavga ederdik hiç sevmezdik birbirimizi
Nasıl olduysa kahvaltı yapalım diye sözleştik ve kahvaltımızı yapıyorken evlenme teklifi etti
allah yardımcın olsun canım sonuçta kendi işin meslekleriniz güzel allah bol kazançlar versin hepinize bayanlar...
canim tesekkur ederim..valla cehennemde demek istiyorum ama bi yandan da allah korusun diyorum..hos sanki azcik duyduklarimi andiriyor :))))
turkmenistan canim...martta baslayan 45-50 derece sicaklar..yasaklar falan filan.aslinda kotu bir yer ama ne yalan soyliyim askimi burda buldum..
Birileri cikip deseydiki orda asik olcan evlencen guler gecerdim..ki evlilikle ilgili muthis kotu on yargilarim vardi..kader-kismet iste..:))
ya size nişan davetiyemi göstermek istedim ama sonra silebiliyormuyuz resmi silmem gerek çünkü bilgiler var
ya size nişan davetiyemi göstermek istedim ama sonra silebiliyormuyuz resmi silmem gerek çünkü bilgiler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?