2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
benmki yemek yapmaz hazırcı anacım ayrı evde kaldı arkadaşalryla ev uzak die ütüsünü ben yapıyodunm orda melemen yumurta ciğer yapmayı öğrendi başka bilmez ama yardım eder benmkiii ben mutfağa giren erkeği sevmyorumm

Anestezi mezunu ve fotoğraf öğrencisiyim.
Sözlüm mimar.
Peki nasıl tanıştınız?
Ben söyleyeyim hemen öğrenci işlerinde karşılaşmıştık sonra asistanımıza sormuş öyle gelişti.
O sıralar mutsuzdum reddettim falan ama olucağı varmış.

hayırlı olsun canım çok merek ettim nerde yaşıyosun:44::44:

Canim tesekkur ederim..Valla cehennemde demek istiyorum ama bi yandan da Allah korusun diyorum..hos sanki azcik duyduklarimi andiriyor :))))
Turkmenistan canim...martta baslayan 45-50 derece sicaklar..yasaklar falan filan.Aslinda kotu bir yer ama ne yalan soyliyim Askimi burda buldum..
Birileri cikip deseydiki orda asik olcan evlencen guler gecerdim..ki evlilikle ilgili muthis kotu on yargilarim vardi..Kader-Kismet iste..:))

bende sevmem ama mecbur giriyor benimki homini gırtlak olduğu için

acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay kusura bakma canım neyseki akşam yemeğinde ziyafet çekersin

bizde doğum günümde tanıştık çocukluk arkadaşımın arkadaşıydı benimki tesadüf tanıştık ilk görüşte aşık olduk diyeyim

aşk tesadüfleri sever baabında

valla şu düğün günü gelseydi bizimde artık o kadar sıkıldımkiiiiiiii gelinlik ev halı perde koltuk kaldıııı halı perde koltuk bigünde alınır

ay kıslar sormaayın ay stresten adetimin günüde şaşırdı olmadı bi türlü karnım ağrıyo yok 5 gün geçikti böle olmazdııı yaa düğüne denk gelmez inş.

Ben temizlikçi aşçı muhasebeci müdür yardımcısı amele babamla çalıştığım için her meslek grubuna giriyorum
Nişanlım ise pazarlamacı

İkimiz bir dönem özel firmada birlikte çalıştık sekreteriydim paşamın
Dosyaları incelerken cilveleşmeler vs vs
Şaka bir yana aynı iş yerinde çok kavga ederdik hiç sevmezdik birbirimizi
Nasıl olduysa kahvaltı yapalım diye sözleştik ve kahvaltımızı yapıyorken evlenme teklifi etti

Son düzenleme:
ben akıl vermiş gibi olmayayım ama hangi sayfada tanıştıysanız orda kalın bizde 335 kısa dönem asker bekleyen topiği açtım ben her gece gırgır şamata yapıyorduk askerlik bitti topikte bi dişi sinek yok

aa bizdede öleydi bende 337 kısa dönemdik ağlardık sızlardık birbirimize şimdi kimse kalmadııı yawwwwww bana çok zor gelmişti 5 ay bile çok köt olmuştum dayanaamamıştım uzak olmayınca gelince nası ağladım uçtum resmen sevinçtennn tabiki oda çok özlemiş otogarda millet bzie bakıyoduuu ne günlerdiii

allah yardımcın olsun canım sonuçta kendi işin meslekleriniz güzel allah bol kazançlar versin hepinize bayanlar...

nerden buldum kuzum ne için gitmiştinki orayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…