2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

aman salla böylelerini tıka laflarını ağızlarına bende ilk zamanlar hep susuyordum baktım bunlar iyicene cııvıttılar şimdi kapak ediyorum hepsini yakındada mavi kapak diye bağışlayacağım sağa sola allahın salakoları

KIZLAR..Evin temizlenmesi yerleşmesi ve ceyizin gelmesi bunları düşünmek bile beni yoruyor.. Nasıl olup bitecek 1 ay içinde offffffffffff offffff

olur olur canım hepsi hallolur. sıkma canını
düşündükçe daha çok yorulursun

Bayılırım ben retro tasarımlaraaaa.

Çok ciciler yaa

waowwww süper tasarım kesin benim mutfağım böyle olmalı

valla aynen yetişemiyorum...daha yeniler...heyecandan böyle oluyor biz herşeyi patylaştık ne kaldıki konuşmadığımız

doğru valla halen konuşuyoruz ama, biz bayanlar bu kadar konuşulacak konu yokken gene bir yol bulup daha çok konuşuruz kuzum

Bu işler çok zormuş çok paran varsa çk güzel şeyler yapılabilir.Ama yoksa çoğu şey kursağında kalıyor:)yoksa eminim hepimiz gayet zevkli bütün incelikleri bilen bayanlarız :)

canım hoşgeldin aramıza. libertem bak 8 eylül miş arkadaşın

Benimki sadece domatesli yumurta yapabilir Onu da 1 tek kendi yiyebilir zaten :)... good-heart çok şanslısın

Son düzenleme:

valla aynen yetişemiyorum...daha yeniler...heyecandan böyle oluyor biz herşeyi patylaştık ne kaldıki konuşmadığımız

valla bu aralar topık uctu gıttı cnm ya. bı saat ugramasam kopuyorum konulardan :)))

ayy aynen 5 dk çıkıyorum sayfalar doldu
biz birbirimizin herşeyini biliyoruz
Hergeçen gün yeni kişiler gelyor kalabalık oluyoruz
hep yeni nickler görüyorum

en çok Eylül gelini var galibaaa özelliklede 8-9 eylül buarada eylül ayında hergün kına partisi var anlaşılan

benimki neler yapabiliyor mutfakta göremedim henüz walla...ama ben servis yaparken yemek hazırlarken bana hep yardım ediyor elide çok yatkın maşallah

Benimki sadece domatesli yumurta yapabilir Onu da 1 tek kendi yiyebilir zaten :)... good-heart çok şanslısın

teşekkür ederim tatlım ama benim fazla balıkla,etle,tavukla aram yok o adanalı olduğu için hep bunları tüketiyor bense istanbulluyum sebzeciyim sen otlan diyor bana ben senide avlarım diyor utanmasa benide koyucak mangala

Son düzenleme:

Erkeklerin çoğu etci.. Benimki de öyle dışarda salata yemez ota para vermem Et ye diyor

benimki neler yapabiliyor mutfakta göremedim henüz walla...ama ben servis yaparken yemek hazırlarken bana hep yardım ediyor elide çok yatkın maşallah

maaşallahhh.benimkide yardım eder canım allahtan elinde kumanda ile yemek hazırmı diye sormaz çıldırırım yoksaaa

Erkeklerin çoğu etci.. Benimki de öyle dışarda salata yemez ota para vermem Et ye diyor

bizde kendimize göre alırız otlarımızı boşver ben mesela zeytinyağlı yemekleri çok severim benimki zeytinyağlı sadece pırasa yer oda zawallım askerde her gün pırasa çıktığı için sevmiş zamanla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…