- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.581
aman bendede öle üç kişi olunca deli oluyorum sorma amcamın hnımlrı neymiş ben nişanlım patronummuş kç sene onla çlışıyomuşum alakası yok boğacağım geliyo bu insanlarıısizene ya kendi kızınıza bkınn
Öncelikle sizin hazırlıklarınız nasıl gidiyor bilmem ama benimkiler orta hızda .)Çeyiz olayı ne durumda sizin :)Çıktıkça eksik çıkıyor :)
valla okudumda şimdi pasa yazmışım kusura bakmayın
valla aynen yetişemiyorum...daha yeniler...heyecandan böyle oluyorbiz herşeyi patylaştık ne kaldıki konuşmadığımız
KIZLAR..Evin temizlenmesi yerleşmesi ve ceyizin gelmesi bunları düşünmek bile beni yoruyor.. Nasıl olup bitecek 1 ay içinde offffffffffff offffff
Bayılırım ben retro tasarımlaraaaa.
Çok ciciler yaa
valla aynen yetişemiyorum...daha yeniler...heyecandan böyle oluyorbiz herşeyi patylaştık ne kaldıki konuşmadığımız
Bu işler çok zormuş çok paran varsa çk güzel şeyler yapılabilir.Ama yoksa çoğu şey kursağında kalıyor:)yoksa eminim hepimiz gayet zevkli bütün incelikleri bilen bayanlarız :)
kızlar meslekleriniz ve eşlerinizin mesleği nedir ???
ben ön muhasebeciyim eşimde aşçı yardımcısı
waowwwwwwww aşçı demek eşin çok şanslısın canım yaaaa brawo eşine benimki ancak balık yapsın mangal yaksın tavuk pişirsinzaten evde allah muhafaza bir yangın çıksa gece vakti ilk mangalını kurtarır
bende çok sıkıldım yaaaa, bitse de gitsek
tuti, souvvenir, egumus,zuzu88 kız gevezeler sizi ne çok konuşmuşsunuz yaaaayetişemiyorum size
libertem ,good_heartım ,foreverim, my_everything, cilt ,cgdm16 bu kızlar bizden geveze çıktı yafff
valla bu aralar topık uctu gıttı cnm ya. bı saat ugramasam kopuyorum konulardan :)))
hoşgeldin canım
olurmu öyle şey kuzummm
ben memurum, nişanlım makina mühendisi..
olur olur canım hepsi hallolur. sıkma canını
düşündükçe daha çok yorulursun
waowwww süper tasarım kesin benim mutfağım böyle olmalı
doğru valla halen konuşuyoruz ama, biz bayanlar bu kadar konuşulacak konu yokken gene bir yol bulup daha çok konuşuruz kuzum
canım hoşgeldin aramıza. libertem bak 8 eylül miş arkadaşın
sen yeni b topik aç balımmmgood_heart
Benimki sadece domatesli yumurta yapabilirOnu da 1 tek kendi yiyebilir zaten :)... good-heart çok şanslısın
en çok Eylül gelini var galibaaaözelliklede 8-9 eylül buarada eylül ayında hergün kına partisi var anlaşılan
teşekkür ederim tatlım ama benim fazla balıkla,etle,tavukla aram yok o adanalı olduğu için hep bunları tüketiyor bense istanbulluyum sebzeciyim sen otlan diyor bana ben senide avlarım diyorutanmasa benide koyucak mangala
Ben Satınalma elemanıyım nişanlım Metalurji ve Malzeme Müh.
benimki neler yapabiliyor mutfakta göremedim henüz walla...ama ben servis yaparken yemek hazırlarken bana hep yardım ediyor elide çok yatkın maşallah
ayyy muhabbetede yetişemiyorum
ben birşey yazana kadar sayfa atlıyor
Erkeklerin çoğu etci.. Benimki de öyle dışarda salata yemezota para vermem Et ye diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?