2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
yazdıklarınızı okuyana kadar ya gözlerim yoruluyo yaa ıs cıkıyo valla bu ne hız maaşallah,

uykum gldi benim işim yok zaman gecmıyo patron da burdan cıkmıyo,düğün bıtınce neyle mesgul olcam bılmıyorum,bi yandan ıs bakmam lazım olmaaz boyel oturmakla yaff

bu arada ben kimyagerim,diplomam nedeniyle satın alma bolumunde calısıyorum,yoksa burda bana gore ıs yok,nişanlım elektronık teknısyenı

kızlar lütfen alıntı yapmayın sileceğim....

nişan davetiyem

Eklentiler

• $DSCN2119 - Kopya.webp
    13 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
2012 31 aralıkta evlenen 2012 gelinleri adı altında bir topik açalım kızlar
ben kaçtım....ohhh sonunda bugün bitti...evime gidiyorum
Hepinizi öptüm

bencede bal böceğine söleriz adını değiştrebiliyosa 2012 gelinleri olarak değiştirsin 31,12,2012 dee demiiiyaaaaaaaaaaa

kızlarrr hayırr olmazzz burdan başka biyere gitmek yokkk Biz bu topiğin gelinlerizzz hem bu sefer bal bocegi kırılmazmı bizlere Biz burda birbirimize yardımcı olduk burda evlendik burda sohbetimize devam ettirmeliyiz die düşünüyorum

ayy kısa dönemmi bekledinizz
Ben tam tamınaaaaa 15 ay bekledimm

maaşallah canım sizede bol kazançlar inşallahhh

Biz lise de aynı okuldaydık 2.sınıfta bı kız arkadastan teklıf yollamıstı ban sınıfın çapkın baskanıydı o sıralar,bı arkadasımda ondan hoslanıyordu ama sacma bı sekılde her onune gelene asık olurdu kız sırf ona ınat kabul ettim sonra bu Polat alemdar gıbı sağında solunda kı ark.yla benı evın yarı yoluna bırakırdı falan fılan işte bıgun bana arkadasım yuzunden onla bıyere gıtmeyeceksın felan deyınce yuru gıt beee dedım sonra benden ayrıldı deli,d.gününde aldıgım hedıyeyı bıle arkadasından yollamıstı,ask felan yoktu ama o ayrıldı dıye oyle kotu oldumkı agladım sınıfta hatırlıyorum ,bide baskandı yaa hep gözümün önünde nefret ettım ondan,sonra bı gun ruyamda gordum hıc unutmuyorum ustunde yesıl bı mont vardı yagmur yagıyodu ve elımı kendı cebıne sokmustu ,sonra uyandıgımda dua ettım ınsallah bı gun benım peşimden kosarsın k... dedım ve lıse bıtene kadar onla dogru duzgun konusmadım,aynı sınıftan bı cocukla cıktım hatta

allahım ben yandım ben bittim silemiyorum resmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

çocuklar uyusun boşverrr bizim ailedeki çocukar çok zıpır masalara çıkar vesselam

kızlar meslekleriniz ve eşlerinizin mesleği nedir ???

anaokul ogretmenligi :) 2 yil yaptim sonra bankacilik okudumm 3 yilda hukuk asistanligi yaptim suan calismiyorum :) karisik meslek :) nisanlim pilot

tutii canm sen bana cvb yazdinmi kuaforr :) oku oku oku bulamiyorumm yahuu ne kadar cok sayfa ilermeissss:)

Son düzenleme:
ebrummm ne kadar güzel bir mesleğin var ana okulu öğretmenliği eşine gelincede çok güzel bir meslek bol kazançlar canım

Haklısın komşumm, bu hafta halledicem çoğusnu hedefim bu şekilde. Kolileme derdi yok bende aldıkalrımı koliye koyuyorum, doldukçaa hep bantlayıp kaldırmıştım, iyiki öyle yapmışım yoksa heryer heryerde olcak ekstra iş çıkıcaktı. Ben eve hiç bişi göndermedim ev daha inşaat içersinde sayılır, hepsi birlikte gidcek mecbur.

bencede bal böceğine söleriz adını değiştrebiliyosa 2012 gelinleri olarak değiştirsin 31,12,2012 dee demiiiyaaaaaaaaaaa

kızlar lütfen alıntı yapmayın sileceğim....

Canım davetiyen çok güzell, hayırlı uğurlu olsun...

yazdım canım Ali Gür 'e gideceğim ben nişanım için tatlım 400 tl nişan için gelin başı 600 dü yanlış hatırlamıyorsan bir araştır sende istersen canım ali gür hakkında çok olumlu şeyler duydumm

Kızlar istiyosanız başka bi topikte buluşabilirsiniz tabi, ama burda kurulan sohbetlerin bölünmesini hiçbirimiz istemeyiz. Çünkü iki ayrı topik olursa bölüncek mecburen bir o topik bir bu topik arası mekik dokumuş olucaz. Sonuçta evlensekte evlenmemize daha zaman olsada hepimiz 2012 de evlenen gelinleriz ve başlık hepimizi kapsıyor.Tabi bu benim şahsi fikrim siz bilirsiniz gelinciklerim

hee pardonn yaziyi goremedim ben :) ali gur hmm hangi subesine bagdat caddesinemi /

ooo ben çok ağladım 15 ay beklemek ne demek ağladım habiree

bencede gerek yok ya değiştirmeyelim aynı kasın eklenenler bölünecekler filan sonra burası iyi

teşekkür ederim balböceğim tasarım falan hep bana ait kendim yaptım ama ben bunu silmem lazım ne yapacağım silemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…