- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.621
amin inşallah canım Hepimize bol kazançlar versin İnşallah
Bilmiyorum ki tatlım ama sen paint de isimleri veri değiştir sil öyle yükle her ihtimale karşı tedbirli olalım
2012 31 aralıkta evlenen 2012 gelinleri adı altında bir topik açalım kızlar
ben kaçtım....ohhh sonunda bugün bitti...evime gidiyorum
Hepinizi öptüm
bencede bal böceğine söleriz adını değiştrebiliyosa 2012 gelinleri olarak değiştirsin 31,12,2012 dee demiiiyaaaaaaaaaaa
aa bizdede öleydi bende 337 kısa dönemdik ağlardık sızlardık birbirimize şimdi kimse kalmadııı yawwwwww bana çok zor gelmişti 5 ay bile çok köt olmuştum dayanaamamıştım uzak olmayınca gelince nası ağladım uçtum resmen sevinçtennn tabiki oda çok özlemiş otogarda millet bzie bakıyoduuuNe günlerdiii
yazdıklarınızı okuyana kadar ya gözlerim yoruluyo yaa ıs cıkıyo valla bu ne hız maaşallah,
uykum gldi benim işim yok zaman gecmıyo patron da burdan cıkmıyo,düğün bıtınce neyle mesgul olcam bılmıyorum,bi yandan ıs bakmam lazım olmaaz boyel oturmakla yaff
bu arada ben kimyagerim,diplomam nedeniyle satın alma bolumunde calısıyorum,yoksa burda bana gore ıs yok,nişanlım elektronık teknısyenı
kızlar lütfen alıntı yapmayın sileceğim....
nişan davetiyem
kızlar meslekleriniz ve eşlerinizin mesleği nedir ???
canım sen o eksikleri fırsat buldukça hallet çünkü baya az kaldı yaa ben şimdi almaktan çok aldıklarımı koliliyorum her haftasonu hatta kitaplarımla kışlıklarımın olduğu kolileri gönderdim onlar çeyiz değil diye beide sözde gelen çiçeğimi gönderdim arada kırılmasın diye kumaşlarımı kayınvalidem aldı pikosunu o yapacak özene bezene yapacakmış bakalım çok merak ediyorum
bencede bal böceğine söleriz adını değiştrebiliyosa 2012 gelinleri olarak değiştirsin 31,12,2012 dee demiiiyaaaaaaaaaaa
kızlar lütfen alıntı yapmayın sileceğim....
anaokul ogretmenligi :) 2 yil yaptim sonra bankacilik okudumm 3 yilda hukuk asistanligi yaptim suan calismiyorum :) karisik meslek :) nisanlim pilot
tutii canm sen bana cvb yazdinmi kuaforr :) oku oku oku bulamiyorumm yahuu ne kadar cok sayfa ilermeissss:)
[ı][sıze=2]kızlar lütfen alıntı yapmayın sileceğim....[/sıze][/ı]
[/b]
kızlarrr hayırr olmazzz burdan başka biyere gitmek yokkkBiz bu topiğin gelinlerizzz hem bu sefer bal bocegi kırılmazmı bizlere Biz burda birbirimize yardımcı olduk burda evlendik burda sohbetimize devam ettirmeliyiz die düşünüyorum
yazdım canım Ali Gür 'e gideceğim ben nişanım için tatlım 400 tl nişan için gelin başı 600 dü yanlış hatırlamıyorsan bir araştır sende istersen canım ali gür hakkında çok olumlu şeyler duydumm
kızlarrr hayırr olmazzz burdan başka biyere gitmek yokkkBiz bu topiğin gelinlerizzz hem bu sefer bal bocegi kırılmazmı bizlere Biz burda birbirimize yardımcı olduk burda evlendik burda sohbetimize devam ettirmeliyiz die düşünüyorum
ayy kısa dönemmi bekledinizz
Ben tam tamınaaaaa 15 ay bekledimm
Kızlar istiyosanız başka bi topikte buluşabilirsiniz tabi, ama burda kurulan sohbetlerin bölünmesini hiçbirimiz istemeyiz. Çünkü iki ayrı topik olursa bölüncek mecburen bir o topik bir bu topik arası mekik dokumuş olucaz. Sonuçta evlensekte evlenmemize daha zaman olsada hepimiz 2012 de evlenen gelinleriz ve başlık hepimizi kapsıyor.Tabi bu benim şahsi fikrim siz bilirsiniz gelinciklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?