2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
teşekkür ederim balböceğim tasarım falan hep bana ait kendim yaptım ama ben bunu silmem lazım ne yapacağım silemiyorummm

Canım harika olmuş ellerine sağlık, yalnız o resmi eklentiden ekledin sanırım. Ordan eklenen resimler ne yazıkki silinmiyor. Bende ilk başlarda kendi eklediklerim için çok uğraştım ama ne yazıkki olmadı. Ama bence takılma yazılar falan çok belli olmuyor. Adres kısmını felan gizlemişsin zaten,

kuzum aynen sana katılıyorumm bizler 2012 gelinleriz biyere gitmek yok (buda benim şahsi fikrim )

yok canım ya ondan değil adımız gözüküyor ya ondan rahatsız oldum ben şimdi birde tasarımmımın çalınmasını istemiyorum çok var piyasada böyle insanlar napacağım ben

yanlış anlaşılmayım lütfen
Ben başka topik açılmak derken her yıl yapılan gibi
2011 de gelin olduk ya sonrası vs gibi bir fikir öne sürdüm
Evlendikten sonra orda devam ederiz babbında şekerlerimmmmm

hmmmm anladim cnm tepe nautilusta ki erken aciliyomu ki kuafor yoksa 9 dami aciliyo avm

canım öylede bir durum var dimi en iyisi aramak sana bilgilari yollayayım nautilustaki ali gür ün teli var arayıp öğren canım
Ali Gür İstanbul Kadıköy (Nautilus) Şube
Tel: 0216 339 83 63

canım öylede bir durum var dimi en iyisi aramak sana bilgilari yollayayım nautilustaki ali gür ün teli var arayıp öğren canım

aradimmm sordummm gelin basi 500 dedi en erken 08.30 da aciyoruz dedii

Bakayım dedim gelin saçlarına ama hakkında bir çok şikayet var gördün mü bilmiyorum tatlım

ooo ben çok ağladım 15 ay beklemek ne demek ağladım habiree

hemde ne ağladımm

kuzum yanlış anlamadıkk seniiii yani ben kendi adıma konuşayım zaten topik ismide gayet uygun aslında burada kalıyoruz kızlar

ben maldivlere gitmek istiyorum benimki zanzibara olmadı belek adam &eve ye gideriz

ovvv:) ben ve nisanlimda cok istiyoruzzzz maldivlere ama onu bi sene sonra gerceklestirecegiz maleseff 3 gunluk kocisim bi yer ayarlamiss ama neresi oldugunu bilmiyorum suprizmis :) hadi baakalm hayirliiisi :)))))))))))))) adam & eve de harika bi yer daha rahat huzur verici kafa dinleyici yer istiyorsaniz golden key bordubet e de bakabilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…