- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.641
teşekkür ederim balböceğimtasarım falan hep bana ait kendim yaptım ama ben bunu silmem lazım ne yapacağım silemiyorummm
hee pardonn yaziyi goremedim ben :) ali gur hmm hangi subesine bagdat caddesinemi /
Kızlar istiyosanız başka bi topikte buluşabilirsiniz tabi, ama burda kurulan sohbetlerin bölünmesini hiçbirimiz istemeyiz. Çünkü iki ayrı topik olursa bölüncek mecburen bir o topik bir bu topik arası mekik dokumuş olucaz. Sonuçta evlensekte evlenmemize daha zaman olsada hepimiz 2012 de evlenen gelinleriz ve başlık hepimizi kapsıyor.Tabi bu benim şahsi fikrim siz bilirsiniz gelinciklerim
bağdat caddesi bana ters kalıyor canım tepe nautilustada var ben ya tepe nautilusa yada meydan (ikeanın )ordaki ali güre gideceğim bana oralar daha yakın...
Canım harika olmuş ellerine sağlık, yalnız o resmi eklentiden ekledin sanırım. Ordan eklenen resimler ne yazıkki silinmiyor. Bende ilk başlarda kendi eklediklerim için çok uğraştım ama ne yazıkki olmadı. Ama bence takılma yazılar falan çok belli olmuyor. Adres kısmını felan gizlemişsin zaten,
hmmmm anladim cnm tepe nautilusta ki erken aciliyomu ki kuafor yoksa 9 dami aciliyo avm
canım öylede bir durum var dimi en iyisi aramak sana bilgilari yollayayım nautilustaki ali gür ün teli var arayıp öğren canım
Ali Gür İstanbul Kadıköy (Nautilus) Şube
Tel: 0216 339 83 63
canım öylede bir durum var dimi en iyisi aramak sana bilgilari yollayayım nautilustaki ali gür ün teli var arayıp öğren canım
Ali Gür İstanbul Kadıköy (Nautilus) Şube
Tel: 0216 339 83 63
selam kızlar Bugun ayrı gayrı oldum konulara uzak kaldım bir
göz gezdirdim ama vakit kısıtlı burdan daldım
kizlar balayina nereye gidiyorsunuzz /?
ooo ben çok ağladım 15 ay beklemek ne demek ağladım habiree
yanlış anlaşılmayım lütfen
Ben başka topik açılmak derken her yıl yapılan gibi
2011 de gelin olduk ya sonrası vs gibi bir fikir öne sürdüm
Evlendikten sonra orda devam ederiz babbında şekerlerimmmmm
kizaaa buda benim davetiyeem kozadan sectikk :)
ben maldivlere gitmek istiyorum benimki zanzibara olmadı belek adam &eve ye gideriz
hoşgeldin tatlım nasılsın?
cnm çok hoş sade güzel bi seçimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?