2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
üyelik iptali sizin mesajlarınızın görünmemesini sağlamıyor kızlar, başka bir çözüm yolu aramalıyız malesef...

Son düzenleme:
kızlar eşyalarımı yeni yeni kullanmaya başladığım için pek fazla bilgi veremiyorum kullandığım eşyalarımda memnun kaldığımda yada kalmadığımda yazıyorum ama tavsiyem taç alın hem yumuşak kumaşı hem daha kaliteli ve aldığım days in colours rengide soldu sanki biraz:18::18::26::26::26:

ayy kızlar azönce dışarı çıktım vestelde buzdolabı gördüm bu modeli beğenen arkadaşlar vardı sanırım çok güzel duruyoo:23::23:

ayyy süpermiş bu. sanırım bunu beğenen baglacolanki idi:16:

Evet canım diğerlerine göre fiyatları biraz yüksek ama tam mutfagıma göre. :17:
Sözlüm pek sevmese de ben ikna etmeye çalışıcam. :27:
gizlilik konusuna katılıyorum. :ssz: Edebiyat yada kozmetik forumlarında bile bi sayfadan sonra üye olun diye uyarı veriyo. Ki burası bayanların kullandığı bi forum :26:

kızlarrrr hep beraberrrr üyelik iptali isteyelim.....:kkk::kkk::kkk::kkk:

Kızlar Üyelik iptalinden başka bir yol yok sizi özleyeceğim...

ben yazıyorum kazene kızlar :14::14::14: burada çok güzel bir dostluk kurmuştuk ama mahvldu...biz gizlilik dedikçe daha çok deşifre edildi :kkk::kkk::kkk:

istediğimiz sadece eski kullanıcı adımızla yazdıklarımızı bari silsinler ya profile de gizlilik koysunlar:kkk::kkk::kkk:

foreverim dur kuzum isteme kapatırlar belki, mesaj atalım önce bir hepimiz.

iyi günler.
ben bir durumdaN çok rahatsız oldum..daha doğrusu http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...daylari-buyrun-sohbete-2259.html#post24790515 forumdaki arkadaşlarda olmak üzere hepimiz rahatsız olduk.
kullanıcı adımızı google'a yazdığımı anda beğenilerimiz ve beğenilenler şak diye ortada görünüyor...üye olmayan dahi benim profilime bakabiliyor...bu hiç hoş değil.
birde eski mesajlarımızda mesaj düzeltme butonu etkisi hale geliyor...sizden ricamız o butonun sürekli olarak aktif hale gelmesi...
bu isteklerimiz yerine getirileyemeyecekse ben üyelik iptalimin gerçekleşmesini rica ediyorum sizden..
İYİ GÜNLER...

Ben yazdım kızlar :44::44::44::44:

iyi günler.
ben bir durumdaN çok rahatsız oldum..daha doğrusu http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...daylari-buyrun-sohbete-2259.html#post24790515 forumdaki arkadaşlarda olmak üzere hepimiz rahatsız olduk.
kullanıcı adımızı google'a yazdığımı anda beğenilerimiz ve beğenilenler şak diye ortada görünüyor...üye olmayan dahi benim profilime bakabiliyor...bu hiç hoş değil.
birde eski mesajlarımızda mesaj düzeltme butonu etkisi hale geliyor...sizden ricamız o butonun sürekli olarak aktif hale gelmesi...
bu isteklerimiz yerine getirileyemeyecekse ben üyelik iptalimin gerçekleşmesini rica ediyorum sizden..
İYİ GÜNLER...

Bende yazıcam şimdi 10 dk dolmasını bekliyorum:31::31:

ben böyle yazdım canım

merhaba;

bu aralar sizi çok rahatsız ettik ama
bu gün bir arkadaşın dikkat etmesiyle tüm profilimizin dışarıdan okuyanlara da açık olduğunu gördük.
daha önce en azından profilimiz gizliydi :44::44:

bir problem mi teknik olarak var yoksa yeni bir uygulama mı bu? eğer hep öyle kalacaksa çoğumuz üyelik iptali isticez sizden üzülerek.kk yı çok seviyoruz , ama bu şekilde çok saçma profilimizin dışarıya da açık olması.

bir çözüm bekliyoruz... teşekkürler,

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

iyi günler.
İYİ GÜNLER...

:13: :46: :29:

Kesinlikle katılıyorum
yazdınız mı Kazen Beyefendiye

ben böyle yazdım canım

merhaba;

bu aralar sizi çok rahatsız ettik ama
bu gün bir arkadaşın dikkat etmesiyle tüm profilimizin dışarıdan okuyanlara da açık olduğunu gördük.
daha önce en azından profilimiz gizliydi :44::44:

bir problem mi teknik olarak var yoksa yeni bir uygulama mı bu? eğer hep öyle kalacaksa çoğumuz üyelik iptali isticez sizden üzülerek.kk yı çok seviyoruz , ama bu şekilde çok saçma profilimizin dışarıya da açık olması.

bir çözüm bekliyoruz... teşekkürler,

Back
X