- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.721
yap kuzum yappp...ben daha yemek yapmayı öğreniyorum...şehriye çorbası ve dola yaptım....çok güzel oldu :)
eminim kekte harika olacaktı...ohhh
hoşbulduk kuzum....hadi bakalım git...çok güzel bir duygu gelinlik bakmak...beatifulda bugün bakacaktı....inş istediğin gelinliği bulursun canım.
yemek yapmasını biliyorum ama kek börek bilmiyorum:18::18::18: evime bi misafirim gelse ortada kalırım
öğrenmem lazım yavaştann
ayy canım benim ya ne kadarda heyecanlıdır şimdii
yemek yapmasını biliyorum ama kek börek bilmiyorum:18::18::18: evime bi misafirim gelse ortada kalırım
öğrenmem lazım yavaştann
ayy canım benim ya ne kadarda heyecanlıdır şimdii
Kızlar bugün gelinlik provam var hiç gitmek istemiyorum nedenini bilemiyorum
kızlar bugün evime gittiğimde kurabiye yapmak istiyorum ama daha önce hiç elime sürmedimnasıl olacak bakalım
browni kurabiye
kızlar bu gün benimde gelinlik provam var ama benımde hiç yerımden kalkasım yok...üff şimdi fatihe kim gidecek(
sanırım 13'e kadar buradayım...offff
bende kek börek canavarıyım yemek yapmıyorum yani çorba çeşitleri pilav fln tamamda öyle detaylı yemekleri bilmiyorum
kızlar bu gün benimde gelinlik provam var ama benımde hiç yerımden kalkasım yok...üff şimdi fatihe kim gidecek(
ooo sana gelelim çaya en iyisi canım ya
ben de bugun emınonu yolcusuyum nefret ediyorum orya gıtmektencunku gıdınce yaklarımda yuruyecek hal kalmıyo,annem de ayakları agrıdıgı halde dolasıyo cok o guzel degıl baska bakalım dıye,nısanlımınbohcası ıcın alacaklarımız,plastik esyalar,yatak örtüsü,eksık havlu bohca camasır felan hepsi bugun offf Allah yardımcımız olsun,düzn izin alacaktım ya soyledım patrona cumartesı bos oturuyorum onun yerıne hafta ıcı erken gelsem,ya da maasımdan kessenız cunku ıslerımı yetısıremıyorum yolda cok vaktım kaybı-oluyo dedım,tamam babama soylerım o ılgılenıyo bu ıslerle dedı,ama bugun burdyaım kımse bısey soylemıyo,sabahtan beri oturuyorum bos yere ve emınonune gıtmem 2-2bucugu bulacak
ayy fatih çok uzak ya kacncı provan cnm
benim provam geçen haftaydı erteledim bugüne
Korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa aksilik çıkarsa diye ilk defa böyle oldum
benim provam geçen haftaydı erteledim bugüne
Korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa aksilik çıkarsa diye ilk defa böyle oldum
ay canım ya çok haklısınondan bende kararsızım dikim olup olmaması konusunda çünkü gelinlikçiler göya kendi yorumlarını katıyorlar snir oluyorum
hiç unutmuyorum ablamın gelinliğine habersiz bi şey yapmıştı gelinlikçi ablamda bu nededi ben kendi yorumumu kattım o kadar gelinlik dikiyorum bu böyle güzel olur dedi...
ben nasıl sinirlendim ablamm ben böyle bişey istemedimki istemiyorum dedi ben olsam al sen giy derdim walla çok zor cnm dilerim güzel geçerrr
canım öyle bişey aklına hiç getirmedi çünkü bende çok pinpirikliydim öle diye diye benim gelinlik işim aksi gitti..boş ver güzel olucak de.güzel şeyler çağrıştır...güzel olsun...
ben de bugun emınonu yolcusuyum nefret ediyorum orya gıtmektencunku gıdınce yaklarımda yuruyecek hal kalmıyo,annem de ayakları agrıdıgı halde dolasıyo cok o guzel degıl baska bakalım dıye,nısanlımınbohcası ıcın alacaklarımız,plastik esyalar,yatak örtüsü,eksık havlu bohca camasır felan hepsi bugun offf Allah yardımcımız olsun,düzn izin alacaktım ya soyledım patrona cumartesı bos oturuyorum onun yerıne hafta ıcı erken gelsem,ya da maasımdan kessenız cunku ıslerımı yetısıremıyorum yolda cok vaktım kaybı-oluyo dedım,tamam babama soylerım o ılgılenıyo bu ıslerle dedı,ama bugun burdyaım kımse bısey soylemıyo,sabahtan beri oturuyorum bos yere ve emınonune gıtmem 2-2bucugu bulacak
arkadaşlarımın gelmesine çok sevindim ina dün evi tutmuştuk böle olunca sevinemedim bile ohhh olsun çatlasınlar arkadaşlarım geldiiiiii
hahaha hahaha en çok sevindin kuzummm valla yahuu...
nese kıslar ben kaçar sizleri seviyorummm koltuğa bakcaz yarında gelinliğe sonundaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?