- 19 Nisan 2012
- 526
- 53
- 73
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.761
Canım elimde fotoğrafla gezdim bi arkadaştan almıştım modeli..
Ama tabii ki düğünden sonra cd den resimlerini paylaşabilirim
Valla henüz çarşının taraflarından başladım gezmeye aycan modaevine götürdü kuzenim...
Orda uygun fiyat verdiler
Ama daha gazipaşa ve bu tarafları gezmedim o da başka bi gün inşallah
Umarım bulabilirim gönlüme göre ve de içime sinen bi gelinlikçi...
İşini iyi yapsın yaa bu önemli benim için...
Gelinliğim de hep fransız güpürlü falan işlemeleri çok işte ağır bi model ondan herkes risk almıyor:26:
hmm anladım canım,inş.içine sinen bi yer bulursun.evet gelinlik konusu çook önemli vakıflar sarayında çağla gelinlik varmış bi de nina modaevi oralar iyi diye duymuştum ama henüz hiç gitme fırsatım olmadı Adana dışında yaşayınca hiçbi hazırlığa başlayamdm( senle fikir alışverişinde bulunablrsek çok sevinirim tatlımm,kolaylıklar diliyorum :)
Selam sekerler
2 gündür giremiyor gecmisi tam okuyamadım sanırım bişeyler olmuş :44:
Bende durumlar yogun haftaya bugun düğünümde olucaz evli olucam
Sabah yine izmir yollarına düştüm annem manevi ablam eniştem sonra nişanlım beni aldı arkadaşlarıyla buluştuk
Şimdi karaburubdayiz biz ve arkadaslarımız müthiş bı yerde harika zaman geçiriyoruz arkadaslarımız askımla bana bı organizasyon yapmış denize karsı guZel bı ortam hazırlanmış düğün oncesi rahatlayın biraz atlatın sorunlarınızı dediler hersey cok guZel erkekler bı yerde bayalar bı yerde eğleniyoruz
Tabi bu ortamda ailem aklıma geldi cok özlücem onu fark ettik artık yeni bir donem başlıyor sorumluluklarımız olucak icin burkuldu annemi aramaya cesaret edemedim sesi duyduğum anda kendini tutamıcam biliyorum gözlerim dolu dolu oturdum denize baktım bı ara ay cok zor olucak
Herkes iyidir umarım Canimlarim özledim burayı Yaaa bunalimdayiimmmm herseyi özlüyorum bu aralar
kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelinlik baktım bgn ilk defa süper bi duyguuu ağzım kulaklarımdaydıııı
aklımda hep komple dantel modeller wardı ama kabarıkta gözüme hoş geliyordu...İlk giydiğim modeli çok beğendim danteli çok değişikti paylaşcam şimdi yorum bekliyorum...Kabarıklar içime sinmedi....acelemi karar veriyorum diyorum resmen ilk giydiğim gelinliği beğendim....
kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelinlik baktım bgn ilk defa süper bi duyguuu ağzım kulaklarımdaydıııı
aklımda hep komple dantel modeller wardı ama kabarıkta gözüme hoş geliyordu...İlk giydiğim modeli çok beğendim danteli çok değişikti paylaşcam şimdi yorum bekliyorum...Kabarıklar içime sinmedi....acelemi karar veriyorum diyorum resmen ilk giydiğim gelinliği beğendim....
Canım sağol inşallah hepimize kolaylıklar versin Allah
Tabii fikirlerimizi tecrübelerimizi paylaşalım.....
Ben vakıflar sarayını hiç gezmedim canım yaa biraz da gazipaşada gezerim o kadar işte...
Aycan modaevi hakkında önyargılıydım nedense eski vilayette olduğu için ama emin konuştular hoşuma gitti...:44:
Ben de adanada çok yer bilmiyorum açıkçası ama bakalım buluruz inşallah içimize sinen yerler
Selam sekerler
Sabah yine izmir yollarına düştüm annem manevi ablam eniştem sonra nişanlım beni aldı arkadaşlarıyla buluştuk
Şimdi karaburubdayiz biz ve arkadaslarımız müthiş bı yerde harika zaman geçiriyoruz arkadaslarımız askımla bana bı organizasyon yapmış denize karsı guZel bı ortam hazırlanmış düğün oncesi rahatlayın biraz atlatın sorunlarınızı dediler hersey cok guZel erkekler bı yerde bayalar bı yerde eğleniyoruz
Tabi bu ortamda ailem aklıma geldi cok özlücem onu fark ettik artık yeni bir donem başlıyor sorumluluklarımız olucak icin burkuldu annemi aramaya cesaret edemedim sesi duyduğum anda kendini tutamıcam biliyorum gözlerim dolu dolu oturdum denize baktım bı ara ay cok zor olucak
Herkes iyidir umarım Canimlarim özledim burayı Yaaa bunalimdayiimmmm herseyi özlüyorum bu aralar
Selam sekerler
merhaba canım normal bu hallerin ben bile şimdiden sersemledim anne babamın yüzüne bakınca utannıyorum kötü oluyorum bu arada benimde yarın nikahım var
kızlarr size bir soru benim düğünüme 1 ay var yarın resmi nikahım kıyılacak normal elbise ceket takım giyincem nişanlıma bi el buketi çiçek yaptır demiştim annem ne gerek var komik olur dedi :S gereksizmi sizcede yoksa güzel olmazmı
güzell olur yaa niye gereksiz olsun ki :)alsın enişte bey en iyisi bencee bu benim fikrim :) bizim burda hep alınır nikahta
dedikleri gelinlik giyince tamam alınır sen elbiseyle gidecen ne gerek var komik olur diyo annem kafa buluyo benle yaaa sinir oldum aradı teyzemlerede sordu elbiseyle gideceksen gerek yok dedi bizim nikaha kimseyi çağırmadık aile içinde olacakta :)
tatlımm sinir olmaa yaa böyle güzel zamanında :) gönüller bir olsun çiçek dediğin nedir ki mutlu olun siz yeter ki demi :) yerinde olmak isteyen çok kişi var böyle küçük ayrıntılara takılma bnce canımm
bende henüz hiçbi yeri gezmedim de forumdan o isimlerin tavsiyesini aldım a bi de henna yı öneren de vardı o g.paşada sanırım..düğün tarihi olarak aramızda bi gün var ya benim gbi bayramda düğün yapacak bi hemşerime rastladığım için çok mutluym :)))çifte bayram olacak bizlere inşallah :) foto işini falan napcaksın tatlım o da ayrı bi araştırma konusu bnm için ah bi gidebilsem adanaya da baslasam hazırlıklara...
merhaba canım normal bu hallerin ben bile şimdiden sersemledim anne babamın yüzüne bakınca utannıyorum kötü oluyorum bu arada benimde yarın nikahım var
kızlarr size bir soru benim düğünüme 1 ay var yarın resmi nikahım kıyılacak normal elbise ceket takım giyincem nişanlıma bi el buketi çiçek yaptır demiştim annem ne gerek var komik olur dedi :S gereksizmi sizcede yoksa güzel olmazmı
ben bunA takılmam tatlım yaaa annemin benle kafa bulmasına uyus oldum bi sırıtıokinise tamam ...bu arada bugün salon perdeminde siparişiini verdim ama şu halı işi ömrümü yedi beğenemiyorum yaaa herşeyimi bi çırppıda alıyorum halıya gelince takılıyorum çok enteresan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?