- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.741
kızlar nedense keyfim yok bugün midem yine ağrıyoo :26::26:
bende adet olmuşum...karnım ağrıyor...offf...çokta hasta var...ben 1'de çıkıcaktım guyaaa....
allaha şükürler olsunki yarım saat varr inşş
kızlar nedense keyfim yok bugün midem yine ağrıyoo :26::26:
sende git ben kalıyım burada...nöbet tutarım forumda hahaha
neden miğden ağrıyo hayırdır canım...geçmiş olsunnn
:)))))))))))))))))))))) cnm yaa bende bazenn bunu cok yapiyorumm sorumsuz ilgisizz diyorumm cocugun gunahini aliyorum hahah ah biz kizlar yokmuyuzz cokmu ne fenayizz:) bende dedim balayi balayi ayarlasana ilgilenseneee basinin etini yedim cocuk artik gina geldii bi supriz yapmaya firsat birakmiyosun dedi bana ayarlardim dedi balayini icin rahat ettimi dedi sana supriz olucakti dedi:) ole ben bavullari arabaya koyup.bi yere gidiyoruz diyerekten ucaga binip neresi oldugunuda solemicektim dedi :) ama sen dedii catladigin icin dedi supriz falan yok sana dedi bide azari isittim hahahahahah
Canım inşallah istediğini gibi olur herşeyy
Allah gönlünüzdekini verir inşallah..
Bu arada dış çekimi istanbulda mı yapacaksınız adanada mı?
Ya biz karar veremedik kime yaptırsak bilmiyorum adanada:26:
Var mı bildiğiniz iyi çekim yapan kimse:26:
Dün öğlene kadar burdaydım sonra biraz işlerim vardı akşamda yorgundum giremedim. Şimdide sen yoksun galiba.
Hayırlısı olsun kuzum inşallah alabilirsiniz.
Ben de öyle. Çok sessizleşti.
Hoşgeldin canım.
kızlar ben kaçıyorum...öpüyorum sizi
Kılzarr ben çıkyorum görüşürüz inşş pazartesii kendinize iyi bakınnn ballarımm
Aaa liberte gelmiş iyi olmuş yaa umarım diğer kızlar da gelirler...
Ama hiç sayfa akmamış bugün niye kızlar:26:
Bugün gelinlik baktım elimde fotoğrafla tek tek modaevlerini gezdimm hep bana çıkardıkları fiyat 5000
Yav elimdeki gelinlik fotosunun resmiyle gezdim fotonun sahibi kız bile geçen sene 3000 e diktirdiğini söölemişti bu nası iş arkadaşş
Bi tane yer kuzenimin aracılığıyla indirim yaptı 1000 liraya kiralaması olur dedi
Hem de kına abiyem de ücretsiz olucak yanında
En ucuz bu fiyat buldum
Bakalım bi nişanlımın memlekete gidince orda da bakar sonra gelir ucuz diyen yere diktirrim heralde
offff kızlar çıldırıyorum sinirden, herşey ne kadar güzel giderken alt üst oldum yhamobilyalarımız geldi bu gün aldığımız köşe koltuk gelmedi başka köşe göndermişler çıldırdım aldığımız yeri aradık iade almıyoruz dediler ilgilenen görevli tamamen benim hatam dedi dalga geçer gibi büyük patronlarla konuşayım birde dedi daha neyi konuşucaksın bhe adam yanlış ürün göndermişsin aldığımız ürünlerinde resimlerini çekmiştik hatta evim güzel evim bölümünde baharında mobilyaları alındı konusunda var resimler! neyse sert çıkışınca tamam ben cebimden öderim sizin koltuklarınızı gönderirim dedi nerenden ödersen öde bir daha böyle yanlışlık yapma, onu geçtim salon takımının aynasını şifonyere yapışık göndermiş ısrarla söyledik ordada duvara monte edilen ayna olacak die monte yapan adamlarada çıkışınca vida alın tamam duvara monte ederiz dedi bir yerlerine iş yapmak zor gelio! yha nişanlıma ne demeli köşe koltukla oturma odasının ölçünü yanlış almış yha böyle önemli bir şeyin ölçüsünü nasıl yanlış alabiliyorsun koltuklar büyük gelicek diyor yatak odasınada yatak odası sığmadı tek bir duvara dolabı yatağı tren gibi dizdiler küçük şifonyerler sığmadı, çok üzgünüm offff haftaya gidicem izmire inşallah yerleştirebilirim ve koltuklar umarım değişir yoksa mahkemeye kadar gidicek bu işin sonu.... hiç keyfim kalmadı kızlar :105: kızlar dua edin bizede düzelsin herşey 48 günümüz kaldı inşallah herşey halolur:26:
kızlar nasılsınız?bizde balayımızı hazırlayamadık fiyatlar fazla geliyo,heryerimiz borç olucak zaten nasıl ayarlıcaz bilmiyorum.gitmesek mi acaba diorum ama gitmekte istiyorumbide tv bakıyorum kızlar elektronik eşyadan hiç anlamam tavsiye edebilceğiniz bi marka var mı?
Canım elimde fotoğrafla gezdim bi arkadaştan almıştım modeli..canım ne güzel az-çok halletmişsin,gözün aydın diyeyim şimdiden.ya çok merak ettim hem gösterdiğin gelinlik fotosunu hem de gezdiğin modaevlerini fiyatları ben bu kadar tahmin etmiyordum açıkçası nereleri gezdin tatlım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?