2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar evli bir bayan oluşumun ilk günü düğünüme her ne kadar daha 1 ay olsada :D diğer günlerden pek farkı yok dicem ama yalan yaaaa içim bi acaip o evlilik cüzdanı elime verildi ya bi an kalbim durcak sandım :16::16::16::16:

ayyy ne güzel...o heyecanı bizde yaşayalım inş :16::16::16:

aynen tarzım değil :51::51::51: ama koçisim severse giyerim :9::9::9:

:12::12::12: giy tabi kuzummm o zamna:34:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar evli bir bayan oluşumun ilk günü düğünüme her ne kadar daha 1 ay olsada :D diğer günlerden pek farkı yok dicem ama yalan yaaaa içim bi acaip o evlilik cüzdanı elime verildi ya bi an kalbim durcak sandım :16::16::16::16:

:52::52::52::52::52: ayyyy çokgüzelll tebrik ederim canımmmmmmmm o duygu bambaşka evlilik cüzdanı benim elime verildiii ben bayılacaktım nerdeyseeee :52::52::52::52::52:

canım çok güzel buket olmuş:16::16:
yapraklarınada bizim ismimizi yaz kıss:1: değişik olsun:1:

230a gayet iyi düşürmüş adam, bende fatihte bir tane beğendim 475 tl fiyatı vardı, ama süperdi turkuaz rengi bayıldım resmen:16::16:

sağol tatlım yazarım tabiii:16:
evet güzel pazarlık yaparım ben:1: canım 475 etiketi ama oralarda baya pazarlık payıda bırakıyorlar yaa

my-everything kuzum gelin buketin çok hoş... baya pazarlık yapmışınız abiyede bravo size :46::46::46:

teşekkür ederim canım tam isteğim buket gerçekten çok içime sindi net gözükse daha güzel:16: sıkı pazarlık yaparım:52:

günaydın canımm gelin buketin çok güzellll:16::16::16::16:

çok teşekkür ederim canımmmmm:16::16:

güle güle kullan kuzum hepisini ben nedense leopar desen sevmiyorum yaaa

benimde nişanlım sevmiyo:17::17:

hayırlı ve de uğurlu ve de mutlu huzurlu olun canım benimmmmmmmm
benimde nikahım 9 gün sonra nasipsee:16::16::16:

Son düzenleme:
cumartesi eminönüne gitmişken alyansımı aldığım yere parlattırdım
yanlız buda fazla net değil
$alyans.webp $alyans2.webp
$alyans3.webp $alyans4.webp

buda gelin tacım ama aynı telefonla çekilmiş doğal olarak buda net değil karışık gözüküyo aslında çok güzel modeli
$taç.webp $taç2.webp

Eki Görüntüle 429627 Eki Görüntüle 429628
Eki Görüntüle 429629 Eki Görüntüle 429630

buda gelin tacım ama aynı telefonla çekilmiş doğal olarak buda net değil karışık gözüküyo aslında çok güzel modeli
Eki Görüntüle 429631 Eki Görüntüle 429632

canım alyansın benim bir arkadaşımınkine çok benziyor koçak gold mu..
çiçeğini tacını çok beğendim:16:

canım benim çok yorma kendini bu dünya işi bitmezzz:24::24::24:
hiiçç çalışasım yok

aynen canım dünya işi bimez, bende hiç çalışmak istemiyorum:50:

ben burdayım ,azcıkta yoğunum ama aklıma bir fikir geldi yaptım şimdi sizinle paylaşıcam:16:
isyanım bu senide ilgilendiriyor hazırmısın?:52:

hafta başı ondan yoğunluk var herkeste ama benim çalışasım yokkk:50::50::50:

Eki Görüntüle 429627 Eki Görüntüle 429628
Eki Görüntüle 429629 Eki Görüntüle 429630

Eki Görüntüle 429631 Eki Görüntüle 429632

alyansın güzelmiş canım güle güle tak:34::34:16::16:: ben sade düz alyansları seviyorum öyle aldım tektaşla güzel duruyo:34::34::34:
gelin takında çok şık görünüyo evet biraz bulanık ama yinede şık duruyoo:32::32::32:

Tebrik ederim tatlim mutluluklar :16:

kızlar gelinliğimi aldımm çok mutşuyum ilk girdiğim yerden aldım 7 tane denedim yedincide aldımmmm aynı yerden içeri koymuşlar güzelişm gelinliği dışarda tuhaf tuhaf var diken bayan dedi şu kızıma içerdeki ni giydir dedi nerdeyse gidiyodum kırmadım giydim çok begendim aşkım bunu alalım dedim aldıkkkk :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hafta başı ondan yoğunluk var herkeste ama benim çalışasım yokkk:50::50::50:
alyansın güzelmiş canım güle güle tak:34::34:16::16:: ben sade düz alyansları seviyorum öyle aldım tektaşla güzel duruyo:34::34::34:
gelin takında çok şık görünüyo evet biraz bulanık ama yinede şık duruyoo:32::32::32:

bende daha sade alyans seviyorum benimkini paylaşım sizinle, ekliyorum birazdan bkz albümüm :))

:1::1::1::1: çok güzel olmuş yaaaaa

good_heart : katılıyor

evet başka katılanları görelim:1:

kızlar gelinliğimi aldımm çok mutşuyum ilk girdiğim yerden aldım 7 tane denedim yedincide aldımmmm aynı yerden içeri koymuşlar güzelişm gelinliği dışarda tuhaf tuhaf var diken bayan dedi şu kızıma içerdeki ni giydir dedi nerdeyse gidiyodum kırmadım giydim çok begendim aşkım bunu alalım dedim aldıkkkk :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ben şimdilik 3 tane denedim,
daha alana kadar bir kaç tane daha denerim zaten:1:

güle güle mutlulukla giy canım, sorması ayıp ne kadara aldınız gelinliği
:34:

hayırlı olsun kuzummmmmmmmmm çok sevindim resim varmı albüm ekleistersen:34::34:

bende daha sade alyans seviyorum benimkini paylaşım sizinle, ekliyorum birazdan bkz albümüm :))

bekliyorum kuzummmm:16::16:
ayy ilk katılan benimmm:1::1::46::46::46:

valla epey uğraştık kuzum ya 1800 dediler gelinliğe çok begendim sonar 1300 dediler adamlar üç kağıtçı ya tamm 700 tl aldık pazarlığı ben yaptım ya herkes bize bakıyodu gelinlik amalmaya gelenler genelde gelin damat kayınbaba kaynana geliyolar ilk defa böle gelin görüyorus diyolar ankarada baya çekişmeliydi kadınlar bize bakıyodu mağazada gelinlik alanlar bizim gelin böle değil bu gelin dişli damat zengin olrusun diyolar :9::9::9::9::9::9::9: bizim eglin böle değil diyolarrr hemen parayı ver derler diyolar epey güldük millet alışverişi bıraktı bize baktııı helal olsun geline diyolarrr :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X