2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

süper fikir vallaaaaa:32::32::32:

canım alyansın benim bir arkadaşımınkine çok benziyor koçak gold mu..
çiçeğini tacını çok beğendim:16:

yok canım koçakgold değil ama çok severek aldım kullanıyorum çok teşekkür ederim beğendiğin için:16::16:

alyansın güzelmiş canım güle güle tak:34::34:16::16:: ben sade düz alyansları seviyorum öyle aldım tektaşla güzel duruyo:34::34::34:
gelin takında çok şık görünüyo evet biraz bulanık ama yinede şık duruyoo:32::32::32:

canım teşekkür ederim bizde ilk düz alyans düşündük ama ben beyazım nişanlım esmer benim elime yakışan ona yakışmıyo ona yakışan bana yakışmıyo o düz alyansları yakıştıramadık ama hangimize hatırlamıyorum bu alyans ikimizede yakıştı ve değişik bi model hoşumuzada gitti döndk dolaştık kapalı çarşıyı yine bunu aldık:1:

kızlar gelinliğimi aldımm çok mutşuyum ilk girdiğim yerden aldım 7 tane denedim yedincide aldımmmm aynı yerden içeri koymuşlar güzelişm gelinliği dışarda tuhaf tuhaf var diken bayan dedi şu kızıma içerdeki ni giydir dedi nerdeyse gidiyodum kırmadım giydim çok begendim aşkım bunu alalım dedim aldıkkkk :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hayırlı olsun canım güle güle giy inşallahhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

bende daha sade alyans seviyorum benimkini paylaşım sizinle, ekliyorum birazdan bkz albümüm :))

ben beyazım nişanlım esmer benim elime yakışan ona yakışmıyo ona yakışan bana yakışmıyo o düz alyansları yakıştıramadık ama hangimize hatırlamıyorum bu alyans ikimizede yakıştı ve değişik bi model hoşumuzada gitti dolaştık kapalıçarşıyı falan yine bunu aldık canım bakıyorum hemen

ayy ilk katılan benimmm:1::1::46::46::46:

evet canım ama başka katılan yok mu yaaa:31:

valla epey uğraştık kuzum ya 1800 dediler gelinliğe çok begendim sonar 1300 dediler adamlar üç kağıtçı ya tamm 700 tl aldık pazarlığı ben yaptım ya herkes bize bakıyodu gelinlik amalmaya gelenler genelde gelin damat kayınbaba kaynana geliyolar ilk defa böle gelin görüyorus diyolar ankarada baya çekişmeliydi kadınlar bize bakıyodu mağazada gelinlik alanlar bizim gelin böle değil bu gelin dişli damat zengin olrusun diyolar :9::9::9::9::9::9::9: bizim eglin böle değil diyolarrr hemen parayı ver derler diyolar epey güldük millet alışverişi bıraktı bize baktııı helal olsun geline diyolarrr :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
valla albüm eklersen süper olur ciltcim:34:

iyi pazarlık yapmışsın kız bravo valla 1800 den 700 e inen bir gelinlik:46::46: helal olsun gerçekten ankaranın gülü:17:

Son düzenleme:
günaydın 2012 gelin adayları nasılsınız :emir_bebek:

günaydın canım hoşgeldin, nasılsın?:34:

yok canım koçakgold değil ama çok severek aldım kullanıyorum çok teşekkür ederim beğendiğin için:16::16:

canım teşekkür ederim bizde ilk düz alyans düşündük ama ben beyazım nişanlım esmer benim elime yakışan ona yakışmıyo ona yakışan bana yakışmıyo o düz alyansları yakıştıramadık ama hangimize hatırlamıyorum bu alyans ikimizede yakıştı ve değişik bi model hoşumuzada gitti döndk dolaştık kapalı çarşıyı yine bunu aldık:1:

ben beyazım nişanlım esmer benim elime yakışan ona yakışmıyo ona yakışan bana yakışmıyo o düz alyansları yakıştıramadık ama hangimize hatırlamıyorum bu alyans ikimizede yakıştı ve değişik bi model hoşumuzada gitti dolaştık kapalıçarşıyı falan yine bunu aldık canım bakıyorum hemen

sizin fikriniz ve beğenmeniz önemli tabi canım :34:bir ömür boyu parmağınızdan çıkmasın inşallah:16:

valla epey uğraştık kuzum ya 1800 dediler gelinliğe çok begendim sonar 1300 dediler adamlar üç kağıtçı ya tamm 700 tl aldık pazarlığı ben yaptım ya herkes bize bakıyodu gelinlik amalmaya gelenler genelde gelin damat kayınbaba kaynana geliyolar ilk defa böle gelin görüyorus diyolar ankarada baya çekişmeliydi kadınlar bize bakıyodu mağazada gelinlik alanlar bizim gelin böle değil bu gelin dişli damat zengin olrusun diyolar :9::9::9::9::9::9::9: bizim eglin böle değil diyolarrr hemen parayı ver derler diyolar epey güldük millet alışverişi bıraktı bize baktııı helal olsun geline diyolarrr :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

baya eğlenceli geçmiş gerçektennnn :1::1::1::1: enişte zengin olur gerçektendee :1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9:

günaydın 2012 gelin adayları nasılsınız :emir_bebek:

süper fikir vallaaaaa:32::32::32:

hayırlı olsun canım güle güle giy inşallahhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

ama çok güzel beğendim bennn :16::16::16::16::12::12::12::12:

evet canım ama başka katılan yok mu yaaa:31:

valla albüm eklersen süper olur ciltcim:34:

iyi pazarlık yapmışsın kız bravo valla 1800 den 700 e inen bir gelinlik:46::46: helal olsun gerçekten ankaranın gülü:17:

canım albüm ekledinya o yine senin profilinde görünyo albüm ekledi diee :18::18::18::18:

kalplerarası canım özel mesaj atmışın ama 100 mesaj olmadığından özel mesaj yetkim yok şu anda...
bunlardageçer1907 arkadaşımız beatiful-1907 nickli arkadaşımız..Forever gelicek o da masatakvimi olucak kuzum :34::34:

yok kuzum arkadaşıyım die duvarında görünyoo çıkış yapıp baktım görünmüyoo:34::34::32::32::32:

ohhh iyi o zaman sorun yok :32::32::32:

CİTL napmışın kuzum ya o kadar indirimi nasıl yaptın...çok merak ettim gelinliği :9::9::9: valla sen bu şekilde hemen zengin olursun he :9::9::9:

Kuzum harikasın yaaaa....davetiyemiz süper olmuş :32::32::32::32:

evet şeker çok güzel oldu:16:

ben baktım belki arkadaşınım die görünüyodur kuzum du çıkış yapap öyle bakayım:34::34::34:

İnanmıyorum....şak diye albümde ortada :50::50::50::41::41:

yok kuzum arkadaşıyım die duvarında görünyoo çıkış yapıp baktım görünmüyoo:34::34::32::32::32:

bende çıkış yapıp baktım kızlar sorun yok:34:

kalplerarası canım özel mesaj atmışın ama 100 mesaj olmadığından özel mesaj yetkim yok şu anda...
bunlardageçer1907 arkadaşımız beatiful-1907 nickli arkadaşımız..Forever gelicek o da masatakvimi olucak kuzum :34::34:
evet beautiful benim canım:16:

Son düzenleme:
Günaydınnn,
hala adım değişmedi baska adres actım oda aktif olamadı henuz ben de burdan gırdım yıne mecburen:47::47::47:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar evli bir bayan oluşumun ilk günü düğünüme her ne kadar daha 1 ay olsada :D diğer günlerden pek farkı yok dicem ama yalan yaaaa içim bi acaip o evlilik cüzdanı elime verildi ya bi an kalbim durcak sandım :16::16::16::16:
Hayırlı olsun canım:nazar::nazar::nazar:

Günaydınnn,
hala adım değişmedi baska adres actım oda aktif olamadı henuz ben de burdan gırdım yıne mecburen:47::47::47:

Hayırlı olsun canım:nazar::nazar::nazar:

yeni adın ne olucak kuzum :3::3::3: isyan, buda geçer bu şekilde tepki veren bişi olsaydı :9::9::9::9: foreverınkide masatakvimi :9::9::9:

maşallah canım hadi hayırlı olsun çok iyi indirim yaptırmışın bilsem alışverişimde seni yanıma alırdım :D nereden aldın bakim gelinliğini birde bizimle ne zaman paylaşacaksın

Back
X