- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #22.961
süper fikir vallaaaaa

canım alyansın benim bir arkadaşımınkine çok benziyor koçak gold mu..
çiçeğini tacını çok beğendim![]()
yok canım koçakgold değil ama çok severek aldım kullanıyorum çok teşekkür ederim beğendiğin için

alyansın güzelmiş canım güle güle tak16:
: ben sade düz alyansları seviyorum öyle aldım tektaşla güzel duruyo
gelin takında çok şık görünüyo evet biraz bulanık ama yinede şık duruyoo![]()
canım teşekkür ederim bizde ilk düz alyans düşündük ama ben beyazım nişanlım esmer benim elime yakışan ona yakışmıyo ona yakışan bana yakışmıyo o düz alyansları yakıştıramadık ama hangimize hatırlamıyorum bu alyans ikimizede yakıştı ve değişik bi model hoşumuzada gitti döndk dolaştık kapalı çarşıyı yine bunu aldık

kızlar gelinliğimi aldımm çok mutşuyum ilk girdiğim yerden aldım 7 tane denedim yedincide aldımmmm aynı yerden içeri koymuşlar güzelişm gelinliği dışarda tuhaf tuhaf var diken bayan dedi şu kızıma içerdeki ni giydir dedi nerdeyse gidiyodum kırmadım giydim çok begendim aşkım bunu alalım dedim aldıkkkk![]()
hayırlı olsun canım güle güle giy inşallahhhhhhhhhh

bende daha sade alyans seviyorum benimkini paylaşım sizinle, ekliyorum birazdan bkz albümüm :))
ben beyazım nişanlım esmer benim elime yakışan ona yakışmıyo ona yakışan bana yakışmıyo o düz alyansları yakıştıramadık ama hangimize hatırlamıyorum bu alyans ikimizede yakıştı ve değişik bi model hoşumuzada gitti dolaştık kapalıçarşıyı falan yine bunu aldık canım bakıyorum hemen