- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.666
- 198
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.041
kızlar günlük nişanlılınız telefonda ne kadar görüşüp konusuyorsunuz
yemekteyim
haydi bakalım nişçiler çoğalıyor her eve bir niştemizlik konusunda wallahi haklısın ben onu düşünmemiştim
selam bayanlar yağmurlu kasım görünümlü mayıs ayından herkese selamlar bugün nişanlık provam vardı fakat sancılandım haftaya erteledim provamı
allahım sana şükürler olsun iskiden sular nihayet geldi 1 hafta geciktimbana strest yasak zaten prolaktin hormonum fırlıyor yoksa tedavi görüyordum jinekoloğum doğum iznine ayrıldı haziranda iş başı yapacakmış hemen dr a gidicem başlıcaklar yine tedavime her ay kan vericem yine inşallah ilerlememiştir korkuyorum beynimde adenom olucak diye
tatlım tebrik ederim seni..artık resmen evli bir bayansın senya evlilik cüzdanı... kütüğünün direk o taraf geçmesi gerçekten çok acayip
çok çok teşekkürler canlarım şuan için evrakta bir evlilik bile olsa içim çok acaip oldu hani o heyecansız ruhsuz ben var yahepinizin kızdığı ben elim ayağım tutmadı elim bir yandan üşüdü bi yandan terledi defter bana uzatılırken kalbim daraldı...sırf gıcıklık olsun die memur bana soruyu sorunca sustum bekledim 3 dk falan memur beyde sağolsun çok espiriliydi bir sürü espiri patlattı millet gülmekten yıkıldı ama benim aklım yerinde değildi sanırım hiç bişi hatırlamıyom ayağımı hiç yere koymadım sonra 2-3 defa ayağına bastım tam tasdik amaçlı güzel bişimiş walla sanki şeytan aramızdan çekildi ve bana bi yumuşama geldi yaww essah normal halime döndüm mülayim ve uyumlu...
çok çok teşekkürler canlarım şuan için evrakta bir evlilik bile olsa içim çok acaip oldu hani o heyecansız ruhsuz ben var yahepinizin kızdığı ben elim ayağım tutmadı elim bir yandan üşüdü bi yandan terledi defter bana uzatılırken kalbim daraldı...sırf gıcıklık olsun die memur bana soruyu sorunca sustum bekledim 3 dk falan memur beyde sağolsun çok espiriliydi bir sürü espiri patlattı millet gülmekten yıkıldı ama benim aklım yerinde değildi sanırım hiç bişi hatırlamıyom ayağımı hiç yere koymadım sonra 2-3 defa ayağına bastım tam tasdik amaçlı güzel bişimiş walla sanki şeytan aramızdan çekildi ve bana bi yumuşama geldi yaww essah normal halime döndüm mülayim ve uyumlu...
yaşadıklarını okurken ben heycanlandım seni düşenmiyorum bile...
Çok güzel ve gurur verici bir duygu kanımca.
Sevdiğin adam ve sen artık bir ömür el ele...
Çok güzel mükemmel hayatınız her zaman neşe sağlık huzur dolu olsun...
Tabiki bizimde
kızlar haftasonu provasına gittiğim gelinliğin resmini ekliyorum bakalım beğenicek misiniz:))
Eki Görüntüle 429797 Eki Görüntüle 429798
kızlar haftasonu provasına gittiğim gelinliğin resmini ekliyorum bakalım beğenicek misiniz:))
çokı güzelll güpürüde kabartmalı herhalde çok beğendim ben .... sen karar verdinmi ya üzerinde nasıl durdu?
canım benim diktireceğim model çok farklıydı aslında ...fatihte dolaşırken bunu giydim ve çokk beğendim..birde tülü puantiyeli değişik geldi..1250 kiraladık:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?