- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.081
bu arada canlar hani perde bulamıyordum ya turkuaz cumartesi bi alışveriş merkezine gitmiştik ailemle nişanlımda vardı orda bi perdeci vardı şansımı deniim gidip bi bakim dedim gittim allahım ancak bu kadar olur benim koltuk kumaşımın aynısı çok hoş deseni olan bir fon görür görmez işte bu dedim aşık oldum hemen üst kattan annemleri çağırdım nişanlım geldi falan fonun metresi 95 tl dedi bende moral gitti çok pahalı geldi sonra yopun pazarlıklarla salon için tülümü fon perde ve güneşliğimi 1450 den 1025 tl ye düşürdük aldık hemen ölçüyü aldılar çok sevindim diğer odaların perdesini annem bakıcak oturma odasıyla yatak odasını zebrada yapabilirim hem güneşlik hem tül görevi görüyor sonuçta beni en çok strese sokan halı çünkü 2 tam günümü halıya verdim ve hala bişi beğenemedim :) beyaz eşya ile halıda halloldumu allahın izniyle çoğu bitiyor ufak tefeklerde evi yerleştirirken ortaya çıktıkça alırız :) birde ev sahibi evden çıksada artık boyatsak diyorum 1 ay kaldı :)
yap kuzum bas ayağına kıyamadım o yüzden 2 defa yavaş yaşa bastımm
bu arada canlar hani perde bulamıyordum ya turkuaz cumartesi bi alışveriş merkezine gitmiştik ailemle nişanlımda vardı orda bi perdeci vardı şansımı deniim gidip bi bakim dedim gittim allahım ancak bu kadar olur benim koltuk kumaşımın aynısı çok hoş deseni olan bir fon görür görmez işte bu dedim aşık oldum hemen üst kattan annemleri çağırdım nişanlım geldi falan fonun metresi 95 tl dedi bende moral gitti çok pahalı geldi sonra yopun pazarlıklarla salon için tülümü fon perde ve güneşliğimi 1450 den 1025 tl ye düşürdük aldık hemen ölçüyü aldılar çok sevindim diğer odaların perdesini annem bakıcak oturma odasıyla yatak odasını zebrada yapabilirim hem güneşlik hem tül görevi görüyor sonuçta beni en çok strese sokan halı çünkü 2 tam günümü halıya verdim ve hala bişi beğenemedim :) beyaz eşya ile halıda halloldumu allahın izniyle çoğu bitiyor ufak tefeklerde evi yerleştirirken ortaya çıktıkça alırız :) birde ev sahibi evden çıksada artık boyatsak diyorum 1 ay kaldı :)
uffffff ne yoğun bi gündü böyleeeancak gelebildim...
Kızlar kadiköyde gelinlik yaptıran varmı ben anadolu yakasında oturuyorum fatihe hiç gitmek istemiyorum zaten çalışıyorum olurda fatih debeğenirsem nasıl gitcem provaya filan yalnışmıyım...
Tuti cok gecmis olsun neyin var tam olarak anlayamadim ben :S Ama Rabbim sifaani versin insaAllah. Iyi düsün iyi olsun hastalik durumunda en önemli sey moraldir.
her eve bir nişbu sloganı tuttum ama ne yağmur yağdı valla yaa zannediyorum ki bu yaz hep böyle geçecek.
canım biz hemen her akşam yarım saat yada 1 saat konuşuyoruz. önceden mesajlaşıyorduk ama bıraktık çok mesaj atmıyoruz
canım çok geçmiş olsun, yasaksa çok stres yapma kendine,
ayy kızlar kocam bana msj attıı
hanım napıyosun
yazmışş
uffffff ne yoğun bi gündü böyleeeancak gelebildim...
Kızlar kadiköyde gelinlik yaptıran varmı ben anadolu yakasında oturuyorum fatihe hiç gitmek istemiyorum zaten çalışıyorum olurda fatih debeğenirsem nasıl gitcem provaya filan yalnışmıyım...
gelinlik dilktirmek bana göre sonradan begenmeyebilirinm diye ben hazıe aldım içime sinsin giydiğim ayda dedim kaçtane denedim içime yatmadı dün giydiren kadın diyoki işte sen ne begeneceğin hangi model isteyeceğini bilmyosun bende dedim gözüümün begenmediğini nie alım dedim yaanişanlımda dedi begenseydi bak bu güzel bunu alalım derdi dedi sonradan çıkartıukları içerden gelinlik bayan dedi kızım şunu giyy dedi bende tamam dedim bi giydimmmm wooooooooooowwwwwwwwww dedi aşkım bende begendim aldık kadına ddi bak nasıl begendi ben biliyorum dediseverekmi diyoo 5 yıl oldu dediii maşallah diyo şaşırdı kadınn
waowwww havada aşk kokusu var
hoşgeldin canım. sen anadolu yakasında oturuyorsan ümraniye ve kadıköye bak genelde tabi. fatih senin için zor olur;
ama boş vaktin varsa yine de fatihe gitmeni öneririm tabi
kızlar şimdi masatakvimi (forvere) ile mailleştik hala aktif olmamış yaaaa çok özlemiş bizlerriii
canlarım ben bankalara gidiyorum gelince görüşürüzz çok kaynatmayın
ben şiddeet unsurlu uyardım küsmeyle yırtamaz saçını başını yolarım ayağıma basarsan dedimgüya kimseyi çağırmadık ama 18kişi olduk çıkışta nişanlım bizi yemeğe götürdü şık bir restaurantta yemeğimizi yedik güzeldi :)
kızlar slm nasılsınız benı unutmadınız dımı kac gundur gıremedım anca geldım
cok yogundum kına alısverısımı yaptık elektırık supurgesı aldım. yarında yengemler gelıcek ceyızdekı el ıslerını yıkayıp utulucez allah kısmet ederse
kızlar slm nasılsınız benı unutmadınız dımı kac gundur gıremedım anca geldım
cok yogundum kına alısverısımı yaptık elektırık supurgesı aldım. yarında yengemler gelıcek ceyızdekı el ıslerını yıkayıp utulucez allah kısmet ederse
tatlım neden hala nişanım diyosun o senin eşin artık)
kısss valla alemsin heee, iyi demişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?