- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.061
canım benim diktireceğim model çok farklıydı aslında ...fatihte dolaşırken bunu giydim ve çokk beğendim..birde tülü puantiyeli değişik geldi..1250 kiraladık:)))
kızlarr yemekteydim yazamadım acele çıktım kuzenlerimle buluştumm
kıslarr isyanım good_heartım nerdesiniz ya
kızlar haftasonu provasına gittiğim gelinliğin resmini ekliyorum bakalım beğenicek misiniz:))
Eki Görüntüle 429797 Eki Görüntüle 429798
wooowww wowww harika çok beğendim yaaa
ama küçük bir öneri biraz daha kabartsınlar eteği kuzum
ahh canım benimm çooookk güzel bir duyguuuuuuuuuu bende eşimin ayağına bastım 2 defa 3. basamadım kaldırmıştııbir ömür mutluluklarr dilerim inşşşşşş
çok güzel canım güle güle giy inşş
kızlarr yemekteydim yazamadım acele çıktım kuzenlerimle buluştumm
afiyet olsun kuzum
bu arada şaka maka 3 haftalık gelin olmuşsun kıss
kuzummmmm burdayım ben geldimmmm yemekteydim yazamadım çıkyorum die kuzenlerimle yemeğe gittim
sağol canımmmmm :) nikah sonrası kaynım aradı müstakbel eşime kim ayağa bastı demiş bizimkide ben diyo yaw hangi ara bastın hiç hissetmedim diom masaya otururken bi ayağımı yoklamaya çalıştı ayağım havadayken naptığını anlayamamıştım meğer ayağıma basmaya çalışıyormuş ve bastığını sanıyormuş geç onları dedim imzadan sonra basılır dedim onabende bastıkça bastım ayağına başta ortada sonra bi ara o da ayağını kaldırmış ayağını yokladım tipim kaymış meğer bi baktım millet gülüyo
ayy evet baktım şimdide 3 hafta 1 günlük gelinimm
darısı başınızaa kuzummmm
sağol canımmmmm :) nikah sonrası kaynım aradı müstakbel eşime kim ayağa bastı demiş bizimkide ben diyo yaw hangi ara bastın hiç hissetmedim diom masaya otururken bi ayağımı yoklamaya çalıştı ayağım havadayken naptığını anlayamamıştım meğer ayağıma basmaya çalışıyormuş ve bastığını sanıyormuş geç onları dedim imzadan sonra basılır dedim onabende bastıkça bastım ayağına başta ortada sonra bi ara o da ayağını kaldırmış ayağını yokladım tipim kaymış meğer bi baktım millet gülüyo
çok yoğunum cvp bile yazamıyorum arada bakıyorum canlarım
masaya oturmadan dedim ayağıma sakın basma küserim sana dedim
masaya oturmadan dedim ayağıma sakın basma küserim sana dedim
benimkide küsmeden yırtmaz inadına yapar, en iyisi çaktırmıcamben şiddeet unsurlu uyardım küsmeyle yırtamaz saçını başını yolarım ayağıma basarsan dedimgüya kimseyi çağırmadık ama 18kişi olduk çıkışta nişanlım bizi yemeğe götürdü şık bir restaurantta yemeğimizi yedik güzeldi :)
ben şiddeet unsurlu uyardım küsmeyle yırtamaz saçını başını yolarım ayağıma basarsan dedimgüya kimseyi çağırmadık ama 18kişi olduk çıkışta nişanlım bizi yemeğe götürdü şık bir restaurantta yemeğimizi yedik güzeldi :)
ay ben öyle desem hayatta dinlemez beniçaktırmadan halletcem ben
kızlarr beğenmenize gerçekten çok sevindim...eteği daha kabartmak aklıma gelmemişti...bir daha ki gidişte söyleyeyim bari...sanırım daha kabarık bir tarlatan istemem gerek...acaba arkasınada kurdele yaptırsam mı diyorum..resimlerde güzel görünüyorsa..siz ne dersiniz??
kızlarr beğenmenize gerçekten çok sevindim...eteği daha kabartmak aklıma gelmemişti...bir daha ki gidişte söyleyeyim bari...sanırım daha kabarık bir tarlatan istemem gerek...acaba arkasınada kurdele yaptırsam mı diyorum..resimlerde güzel görünüyorsa..siz ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?