2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar günlük nişanlılınız telefonda ne kadar görüşüp konusuyorsunuz

sözlüm avukat olduğu için sürekli gün aşırı müvekkilleri ile görüşüyor bazı günler adliyeye gidiyor duruşmalara yani gün aşırı yoğun ama boş olduğunda arar muhakkak yarım saat konuşuruz onun dışında ne sözlüm ne ben ikimizde nereye gidersek gidelim bakkala bile birbirimize haber veririz öyle alıştık onun dışında akşamları 11 de arar biraz mola veririz tel görüşmesine gece yarıma kadar konuşuruz bazen...hafta sonları günde 4-5 kere arar...kıskançtır sözlüm ama rahatsız edici kıskançlığı yoktur belli etmez bana ama onu rahatsız eden bir durum olursa direk söyler böyle yapma,şöyle olmasın v.s diye tatlı dille anlatır...ben hayatımda kimseyi erkek arkadaşım dışında asla kıskanmadım aşkta kıskançlık farklı birşey benim ona kıskançlığım çok acaip ona söyleyemem içim içimi yer belli etmeyi sevmiyorum çünkü :52:

allahım sana şükürler olsun iskiden sular nihayet geldi 1 hafta geciktim:14: bana strest yasak zaten prolaktin hormonum fırlıyor yoksa tedavi görüyordum jinekoloğum doğum iznine ayrıldı haziranda iş başı yapacakmış hemen dr a gidicem başlıcaklar yine tedavime her ay kan vericem yine inşallah ilerlememiştir :14: korkuyorum beynimde adenom olucak diye

Tuti cok gecmis olsun neyin var tam olarak anlayamadim ben :S Ama Rabbim sifaani versin insaAllah. Iyi düsün iyi olsun hastalik durumunda en önemli sey moraldir.

haydi bakalım nişçiler çoğalıyor her eve bir niş :52: temizlik konusunda wallahi haklısın ben onu düşünmemiştim

selam bayanlar yağmurlu kasım görünümlü mayıs ayından herkese selamlar bugün nişanlık provam vardı fakat sancılandım haftaya erteledim provamı:1:

her eve bir niş :1:bu sloganı tuttum:34: ama ne yağmur yağdı valla yaa zannediyorum ki bu yaz hep böyle geçecek.

kızlar günlük nişanlılınız telefonda ne kadar görüşüp konusuyorsunuz

canım biz hemen her akşam yarım saat yada 1 saat konuşuyoruz. önceden mesajlaşıyorduk ama bıraktık çok mesaj atmıyoruz:34:

allahım sana şükürler olsun iskiden sular nihayet geldi 1 hafta geciktim:14: bana strest yasak zaten prolaktin hormonum fırlıyor yoksa tedavi görüyordum jinekoloğum doğum iznine ayrıldı haziranda iş başı yapacakmış hemen dr a gidicem başlıcaklar yine tedavime her ay kan vericem yine inşallah ilerlememiştir :14: korkuyorum beynimde adenom olucak diye

canım çok geçmiş olsun, yasaksa çok stres yapma kendine,:34:

çok çok teşekkürler canlarım şuan için evrakta bir evlilik bile olsa içim çok acaip oldu hani o heyecansız ruhsuz ben var ya :D hepinizin kızdığı ben elim ayağım tutmadı elim bir yandan üşüdü bi yandan terledi defter bana uzatılırken kalbim daraldı...sırf gıcıklık olsun die memur bana soruyu sorunca sustum bekledim 3 dk falan memur beyde sağolsun çok espiriliydi bir sürü espiri patlattı millet gülmekten yıkıldı ama benim aklım yerinde değildi sanırım hiç bişi hatırlamıyom :36::36::36::36: ayağımı hiç yere koymadım sonra 2-3 defa ayağına bastım tam tasdik amaçlı:21::21::21: güzel bişimiş walla sanki şeytan aramızdan çekildi ve bana bi yumuşama geldi yaww essah normal halime döndüm mülayim ve uyumlu...

çok çok teşekkürler canlarım şuan için evrakta bir evlilik bile olsa içim çok acaip oldu hani o heyecansız ruhsuz ben var ya :D hepinizin kızdığı ben elim ayağım tutmadı elim bir yandan üşüdü bi yandan terledi defter bana uzatılırken kalbim daraldı...sırf gıcıklık olsun die memur bana soruyu sorunca sustum bekledim 3 dk falan memur beyde sağolsun çok espiriliydi bir sürü espiri patlattı millet gülmekten yıkıldı ama benim aklım yerinde değildi sanırım hiç bişi hatırlamıyom :36::36::36::36: ayağımı hiç yere koymadım sonra 2-3 defa ayağına bastım tam tasdik amaçlı:21::21::21: güzel bişimiş walla sanki şeytan aramızdan çekildi ve bana bi yumuşama geldi yaww essah normal halime döndüm mülayim ve uyumlu...

yaşadıklarını okurken ben heycanlandım seni düşenmiyorum bile...
Çok güzel ve gurur verici bir duygu kanımca.
Sevdiğin adam ve sen artık bir ömür el ele...
Çok güzel mükemmel hayatınız her zaman neşe sağlık huzur dolu olsun...
Tabiki bizimde :1:

hayırlı olsun tekrar canım:34:
bak ne güzel aranızdaki soğukluk kalkmış oldu :46: bende ayağımı yere koymayimde bari basamasın:1::1::1: ben basim:1:

yaşadıklarını okurken ben heycanlandım seni düşenmiyorum bile...
Çok güzel ve gurur verici bir duygu kanımca.
Sevdiğin adam ve sen artık bir ömür el ele...
Çok güzel mükemmel hayatınız her zaman neşe sağlık huzur dolu olsun...
Tabiki bizimde :1:

allah razı olsun canım ....hepimizin inşallah......

kızlar haftasonu provasına gittiğim gelinliğin resmini ekliyorum bakalım beğenicek misiniz:))
$Fotoğraf0452.webp $Fotoğraf0453.webp

Son düzenleme:

ahh canım benimm çooookk güzel bir duyguuuuuuuuuu bende eşimin ayağına bastım 2 defa 3. basamadım kaldırmıştıı:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: bir ömür mutluluklarr dilerim inşşşşşş:16::16::16:

kızlar haftasonu provasına gittiğim gelinliğin resmini ekliyorum bakalım beğenicek misiniz:))
Eki Görüntüle 429797 Eki Görüntüle 429798

çok güzel canım güle güle giy inşş:16::16:

kızlarr yemekteydim yazamadım acele çıktım kuzenlerimle buluştumm:1::1::1:

Back
X