2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar çoook mutluyum,
patronum cumartesi çalışmama konusunda bişey söylemedi ama olsun yaa bana haftaya çarşamba nikahım oldugu ıcın o gunden itibaren izinlisin dedi,sonra düğün iznim 1 hafta değilmi diye sordum ıstedıgın kadar izin kullanabilirsin dedi yaa çok mutluyum nişanlım 2 hafta izinli düğün öncesindede izin alacak aynı gun izibli olabilicez yaa çokkk mutluyum

cokk güzel bir duygu sevdiğinden böyle cümleler duymak insan mutlu ediyoo

ohh bitmiş bitmişşş hayırlı olsun canımmmm benimde sürekli iğnelerin yerleri değişyodu bidartılıp bi açılyodum
bu arada ıslanmana üzüldüm şemsiye almadınmı canım yanına:26:

selam hanımlar;

Herşey yolundadır umarım, tam okuyamadım geçmişi okuduklarıma cevap verip yemeğe giideceğim :)

Bugün eminönüne gittik annemle, kına için ıvır zıvır ne varsa aldık.. bir elbise aldım kırmızı dore işlemeli falan bindallıdan vazgeçtim onu giyeceğim... Paşabahçenin bayisi var ordan da sürahi saklama kavanozları, bardak falan eksiklerimi aldım.. Baya yorucuydu ama işi bitti...

Çok güzel buketin tatlım nerde burası hiç gözüme çarpmadı buketçi

Ben şöyle bir buket arıyorum umarım bulurum..

Hayırlı olsun tatlım, Allah bir ömür böyle güzel heyecanlar yaşatsın sana

Bu ne pazarlık arkadaşım, görenler haklı yani..

Hayırlı olsun canım gelinliğin.. Aşkla giy.. fotosunu bize de at :)

kızlar kiraladımız evden vazgectik nemli rütübetliymiş diye tam umutsuzluga kapılmısken nişanlımla iş yerine geri dönerken bir baktık tam iş yerinin yakınında bir ev var kirası bize göre pahalı ama olsun en kaltta ama ev cok temiz banyosuna mutfagına asık oldum 3+1 ev esyalarımın hepsi rahatca sıgar suanda cok mutluyum bu eski evden daha güzel küçük bize yetecek kadar bahceside var belki bi köpek bile besleriz

oleeey o zaman daha ne olsun..
İnşALLAH istediğin her şey olur canım

canım hadi bakalım sende yavaş yavaş tamamlıyorsun benimde ufak tefek eksiklerim kaldı saç tokası (taşlı)saç aksesuarı ve takı almam gerekiyor...bu arada elektirkli süpürgende çok güzel güle güle kullan canım...kafam o kadar dolu ki yazacak aklımda tutamıyorum

teşekkür ederim tatlım allah şifa versin tatlım sanada ihmal etmemek lazım ben dr umdan başka dr a gidemiyorum o yüzden tedavim yarım kaldı neyseki haziranda iş başı yapacak inşallah...bu arada adına çok sevindim canım patron izin vermiş bol bol eğlen,gez sevdiğinle beraber canım

ohhh hadı hayırlısı olsun canım çok sevindim mutlulukla oturun ınsallah canım

süper kuzum....bu daha iyi olmuş canım...çok mutlu ol inş evinde

kızlar haftasonu provasına gittiğim gelinliğin resmini ekliyorum bakalım beğenicek misiniz:))
Eki Görüntüle 429797 Eki Görüntüle 429798

Muhtesem bir gelinlik :)

Tekrar cok gecmis olsun Allah yardimcin olsun saglik sorunlari hafife alinacak seyler degil bu dönemlerde bir kat daha dikkat etmelisin .

Cok tesekkür ederim Allah razi olsun.
Hosbuldum bu arada.
Senide tebrik ederim. Güle güle giyin aldiklarini insaAllah :)

tuti aynı sorun bendede vardı ilk dönemimden beri bende düzensiz oluyorum hormonlarıma baktırdım kanıma baktırdım hiç bişey de anormallik cıkmadı sonra şimdi yavas yavas düzene girdi belki seninde öledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…