- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.666
- 198
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.161
canım çok haklısın ama elimde olmadan strest yapıyorum yanlış yapıyorum ama artık çok şükür hafifledim
kızlar kiraladımız evden vazgectik nemli rütübetliymiş diye tam umutsuzluga kapılmısken nişanlımla iş yerine geri dönerken bir baktık tam iş yerinin yakınında bir ev var kirası bize göre pahalı ama olsun en kaltta ama ev cok temiz banyosuna mutfagına asık oldum 3+1 ev esyalarımın hepsi rahatca sıgar suanda cok mutluyum bu eski evden daha güzel küçük bize yetecek kadar bahceside var belki bi köpek bile besleriz
Kesinlikle insan ister istemez stres yapiyor.
Bana da herkes hep diyor kafana takma sters yapma hersey hall olacak.
Ama kafaya takmadan da olmuyor :)
Hayirli ugurlu olsun insaAllah yeni eviniz :)
Ben evimiz yok diye 2 hafta da neler yasadim anlatsam inanmazsin :)
Sonunda bizim de gönlümüze göre verdi Rabbim.
Evlenene gercekten yardimci oluyor Allahim.
Yuvanizda mutlu huzurlu bir ömür nasip olsun insaAllah.
olmazki stressiz nasıl olmasın benim kınam izmirde olucak ankarada da dügünüm fotoyu kuaföre kaynanam giller ayarlıcak bide istediğim gibi olmazsa ben ne halt yicem düşündükce kan beynime sıçrıyo
Evet düsünecek cok sey var aslinda.
Gelin icin ince detaylar bile cok önemli dedigin gibi kuaför fotografci vs.
InsaAllah gönlüne göre olur hersey.
iyi akşamlar şekerler birazdan yeni resimler yüklücem pc e atmayı bekliyorum dayanamadım arada yazayım dedim
nasılsınız bakimmmm
Seker hos geldin merak ettim ne ekliyceni :)
kriztanem aynen kesinlikle katiliyorum
Ben özellikle hüznümü ailemle paylasamiyorum acikcasi.
Dokunsalar aglayacaim bu aralar.
Burada biraz olsun hafifliyorum..
annemle ben arkadaş gibiyizdir bu güne kadar ben her derdimi sırrımı annemle paylasırdım ama şimdi öleyimki kimsenin yüzüne bakamıyorum bakınca aklımı onları bırakıp gideceğim geliyo ne bilim yaa şimdi evde tutuldu mobilyalar her sey hazır gidiyosun diyosun burası benim evim bi yanın göbek atıyo diyer yanın yas tutuyo bosuna dememişler hem aglarım hem giderim
iyi akşamlar hoş geldin tatlım sen nasılsın anammmmmmmm evlenmen için 5 günün mü kalmıs yoksa benim gözlerim şaşımı bakıyo
Benimde büyük bir ailem var.
Kalabaliga alisigim.
En kötü günümüzde de en mutlu günümüzde de hep bir aradaydik.
Simdi ben onlarin hepsinden uzaklasicam cok agir geliyor bana.
Hem aglarim hem giderim ben gelinim :2:
evet tatlım 5 günüm var evleniyorum
seni cok yi anlıyorum bizde amcamlarla dip dibeyiz halamlar hemen yan mahallemizde karsı karsıya bakıyoruz bizim tuttumuz evde iş yerine yakın olucak diye hepsinden uzakta bütün gün evde tıkılıp kalıcam gelde kafayı yeme yaaa benim bir iş bulup hemen evlendikten sonra calısma hayatına atılmam lazım
Bizde öyle diyoruz nisanlimla bi mesgale bulmam gerekiyor illa ki kendime.
Nerde calismayi düsünyosun sen?
ya benim dayı kızının calıstıgı bi fabrika var pc işlerinde hızlı yazman yeterliymiş benimde masallah bakmadan yazarım genellikle gel dedi bi dene olmazsa baska buluruz sigortası hemen yatıyo belli bir süreden sonra kadroyada alıyorlarmıslar serviste var daha ne olsun bi yandan da suandaki oldugu gibi iş yerine giderim eşime yardım ederim telefonlara falan bakarım oda diyom hergün göre göre sıkılırım bilmomki ne yapsam ama evde durmamam lazım yoksa kafayı tırlatırım
Evde oturmaktan iyidir gercekten. En azindan bir denersin olmadimi yine cikarsin.
Bende diyorum asgari ücret olsa bile ortam olarak uygun ise mutlaka ise girmek istiyorum.
Eh birde kirada olacagiz ev alabilmek icin bi sekilde birikim yapmak lazim.
Allah yardimcimiz olsun.
Türkiye de cok kursalar oluyormus diyorlar burda bana hep.
Hic bi sekilde is bulamazsam kursa yaziliyorum diyorum.
Sende yapabilirsin belki böyle bisey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?