- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.101
ooo canım güzel günlerde kullan ..neler neler aldın kına için anlat bakalım:))
ooo canım güzel günlerde kullan ..neler neler aldın kına için anlat bakalım:))
sagol tatlım.kına için
yüz örtüsü
volkan
halay mendılı
konfeti
el gülü
kına
kına sepetı ve tepsısı
mesale ( tavuk almada kullanılıcak)
kına tacı (ben kendım yapmıstım)
kına mumları( bn kendım yaptım)
sımdılık aklımda kalanlar bunlar....
güle güle kullan canım aldıklarını , vayyy tavuk almada demek meşale kullanılacak he süperbir nevi fener alayı gibi
gıbı gıbı dıyelım azcık degısıklık olsun renk gelsın senlık olsun ıstedık
canım hayırlı olsunkzılar cuma günüde nikahım varrrr benm yaaaaaa cumartesi pazarda sınavım üstelik bu hafta evimde temizlenecekkkkk
günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar evli bir bayan oluşumun ilk günü düğünüme her ne kadar daha 1 ay olsadadiğer günlerden pek farkı yok dicem ama yalan yaaaa içim bi acaip o evlilik cüzdanı elime verildi ya bi an kalbim durcak sandım
süper:128::128:çok eğlenceli :128::128:
canım hayırlı olsun
tavuk almamı vermemi o ne kızlar....bizde yok öyle birşey...nasıl oluyor :44::44::44:
tavuk alma ve baklava alma tatlım genelde bursada yapılan bı adettır. hemen ayrıntılarını yazayım hatta resımler eklıyım
sımdı kına bıttıkten sonra once kız tarafı erkek tarafının evıne gıder. gıderken erkek bırı gelın kılıgına kadında damat kılıgına gırer. cıngene vs kılıklarınıda gırılır. sonra erkek tarafının evının yakınlarında kız gızlenır damat onu bulur ve evın onune getırır. bu sırada muzıkler calınır sarkılar manıler soylenır. oynanır. sonra erkek evınden kahve getırın su getırın kola getırın ıckı getırın gıbı degısık ısteklerde bulunulur. en sonda tavuk ve pılav ıstenır. alınır eve gerı donulur. sonra aynı sekılde kılık degıstırerek erkek tarafı kız tarafına gelır. onlarda cerez kola kahve su gıbı ısteklerde bulunur. en sonunda da baklava ısterler bı tepsı baklava veılır. yıne tabı burdada sarkılar turkuler oyunlar falan olur. daha sonra onlarda evlerıne gerı donerler. sonra her ıkı tarafta alınanları oturup yer sohbet eder. böle degısık bı adet ıste :)))
Eki Görüntüle 429990
Eki Görüntüle 429991
memleketim insanından manzaralar ne güzel :):)eğlenceliymi hakkaten bizdede olmaz böyle şeyler :)
tavuk alma ve baklava alma tatlım genelde bursada yapılan bı adettır. hemen ayrıntılarını yazayım hatta resımler eklıyım
sımdı kına bıttıkten sonra once kız tarafı erkek tarafının evıne gıder. gıderken erkek bırı gelın kılıgına kadında damat kılıgına gırer. cıngene vs kılıklarınıda gırılır. sonra erkek tarafının evının yakınlarında kız gızlenır damat onu bulur ve evın onune getırır. bu sırada muzıkler calınır sarkılar manıler soylenır. oynanır. sonra erkek evınden kahve getırın su getırın kola getırın ıckı getırın gıbı degısık ısteklerde bulunulur. en sonda tavuk ve pılav ıstenır. alınır eve gerı donulur. sonra aynı sekılde kılık degıstırerek erkek tarafı kız tarafına gelır. onlarda cerez kola kahve su gıbı ısteklerde bulunur. en sonunda da baklava ısterler bı tepsı baklava veılır. yıne tabı burdada sarkılar turkuler oyunlar falan olur. daha sonra onlarda evlerıne gerı donerler. sonra her ıkı tarafta alınanları oturup yer sohbet eder. böle degısık bı adet ıste :)))
Wayyy çok değişik ama çok güzelmiş
Kızlar bunlarda benim salon içim dekorasyon eşyalarım bunlar...ama şamdan resmi yok burada.
2 tane mumluk, 2 tane şamdan,2 tane kül tablası, bir tane kapaklı bir şey adı ne bilmiyorum, bir tane tabak, bir tanede yere konuluyormuş kocaman kapalı vazo gibi birşey ...bu model kızlar ama tüm parçalar nette yok
Eki Görüntüle 429994 Eki Görüntüle 429995 Eki Görüntüle 429996 Eki Görüntüle 429997
tavuk almamı vermemi o ne kızlar....bizde yok öyle birşey...nasıl oluyor :44::44::44:
cgdm bursalı yaaa onlarda var öyle adet.
benimde bir yakınım Bursalı ondan bılıom böle gece çıkıp komşulardan tavuk toplayıp tabi pişmiş olcak
pilavla birlikte onları misafirlere verdiler
Wayyy çok değişik ama çok güzelmiş
Kızlar bunlarda benim salon içim dekorasyon eşyalarım bunlar...ama şamdan resmi yok burada.
2 tane mumluk, 2 tane şamdan,2 tane kül tablası, bir tane kapaklı bir şey adı ne bilmiyorum, bir tane tabak, bir tanede yere konuluyormuş kocaman kapalı vazo gibi birşey ...bu model kızlar ama tüm parçalar nette yok
Eki Görüntüle 429994 Eki Görüntüle 429995 Eki Görüntüle 429996 Eki Görüntüle 429997
keske sızlerdede olsa cok eglencelı emın olun:))
hatta cesaretı olan varsa yenı bı adet getırsın yoresıne :))))
keske sızlerdede olsa cok eglencelı emın olun:))
hatta cesaretı olan varsa yenı bı adet getırsın yoresıne :))))
ohhooo kuzum bizde kız evi, erkek evine git gel derken saatler geçer...uzak mesafe aynı mahallede olsa harika olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?