- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.666
- 198
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.181
Kesinlikle insan ister istemez stres yapiyor.
Bana da herkes hep diyor kafana takma sters yapma hersey hall olacak.
Ama kafaya takmadan da olmuyor :)
canım hadi bakalım sende yavaş yavaş tamamlıyorsun benimde ufak tefek eksiklerim kaldı saç tokası (taşlı)saç aksesuarı ve takı almam gerekiyor...bu arada elektirkli süpürgende çok güzel güle güle kullan canım...kafam o kadar dolu ki yazacak aklımda tutamıyorum
Cok tesekkür ederim Allah razi olsun.
Hosbuldum bu arada.
Senide tebrik ederim. Güle güle giyin aldiklarini insaAllah :)
iyi akşamlar şekerler birazdan yeni resimler yüklücem pc e atmayı bekliyorum dayanamadım arada yazayım dedim
nasılsınız bakimmmm
gelin tacımm
kına abiyemin altına giyeceğim ayakkabım
daha var kızlar ama resimler büyük olduğu için küçültmem gerekiyor o yüzden biraz uzun sürüyor
aynen canım birde evlenip bu yollardan geçmiş insanlar demiyormu bunu iyice sinir oluyorum birde bu işlere hiç bulaşmayanlarda bilip bilmeden demiyormu amannn alt tarafı bir nişan-düğün yapıcan diye gelde ensesine patlatma insanların
vay şekerim hepsi bir harikaaa tacın çok şıkkkkk
Ben davetiye seçerken bana neden bu kadar para veriyosun düz kağıtlardan bastırırız zarflarız dedi ki verdiğim para 230 lira falan.
Asıl bomba kim olduğu ''Karşı binadaki komşu''
Tamam sen öyle yaparsın diyip geçiyorum artık.
Selam kizlar, nasilsiniz? Pek seyrek girebiliyorum artik, is cok yogun, hazirliklar falan da eklenince, vakit bulamaz hale geldim.
Nikah sekeri niyetine yaptigimiz minik receller bitti, bi gorseniz oyle tatli oldular kiii :)) en kisa zamanda ekliycem fotolarini.
Yarin dubaiye yolcuyum, ancak haziranin 1'inde donuyorum. 2'sinde lazer randevum, 7'sinde gelinlik provam var. Zaman cabucak geciyo, hangi ara bu kadar az kaldi farkedemedim :)
Evim icin calistigim ic mimarla da islerimiz bitti gibi. Olculer, cizimler, modeller hazir. Geriye deneme uretimlere bakarak renk ve doku secmek kaldi, dubaiden dondugumde onu da halledicem, sonra hemen uretime baslanacak. Mimara; cibinlikli yatak, makyaj masasi, komidinler, sifonyer, yemek masasi, camin onune kitaplik ve sedir, tv unitesi ve kocaman bi gardrop yaptiriyoruz.
Bunlar disinda, yemek masasi sandalyeleri, L koltuk ve 2 kucuk tekli koltuk, yatak odasina bi josephine ve misafir odasina sedirli bi yatak alicam. Halilar ve perdeler, bi de aydinlatmalar var tabii :)) ama acelem yok, yavas yavas hallederiz hepsini dugunden sonra, her esyamiz mevcut zaten :)
Gelin buketimi canli yaptirmaya karar verdim bu arada, yapaylari begenemedim bi turlu.
Eee sizin hazirliklar ne alemde? Gecmisi az cok okudum ama her seyi okuyamadim tabi
kimsenin olmadığı şu akşam saatlerinde yine yalnız başıma burdayım :)) hepinizin kandili mübarek olsun kızlar, Allah dualarınızı kabul etsin.
size son aldıklarımın / yaptıklarımın fotoğraflarını eklemek için geldim :)) önce tatlı reçellerim:
Eki Görüntüle 427382
o kadar çok sevdik ki reçellerimizi, dağıtmaya kıyamıycaz nerdeysebunlar gelinlik için aldığım takılar, set takmak istemedim:
Eki Görüntüle 427383 Eki Görüntüle 427384
bunlar kendi dizaynım bağcıklara sahip gelinlik ayakkabım ve araya taraya helak olduğum kurdeleli dantel soket çorabım :)) jartiyer martiyer hak getire bendeneyse ki nişanlım da kafa çocuk, benim böyle abuk subuk isteklerime canla başla destek veriyo :))
Eki Görüntüle 427385 Eki Görüntüle 427386
bunlar kına gecesinde takmak üzere aldığım takılar:
Eki Görüntüle 427388
bunlar da, bekarlığa veda partim için özel siparişle yaptırdığım nedime duvaklarım :) beyaz olan benim için, pembe olan nedimelerime
Eki Görüntüle 427389 Eki Görüntüle 427390
Eki Görüntüle 427391 Eki Görüntüle 427392
hmm, bakayım başka ne kaldı... he evet, kına gecesinde dağıtacağım parfüm şişelerine basacağım etiket:
Eki Görüntüle 427393
gelin buketimi de şöyle bi şey yaptırıcam, aynen bu renklerde:
Eki Görüntüle 427394 Eki Görüntüle 427395
düğünümde saçımı düz bi topuz yaptırmak istediğim için, kınada şöyle bi şey istiyorum. hürrem taçlarına benzer bi taçla kullanıcam: saçım ancak omuzlarıma değiyor, umarım bu boy saçla istediğim topuzları yapabilirler :)
Eki Görüntüle 427400 Eki Görüntüle 427401
ekleyeceğim son fotoğraf da, eylül için geliyor :) facebooktaki gelin buketi yapan kadının "çok doğal" diye satmaya çalıştığı ortancalar. ben numune görmeden yaptırmak istemedim, iyi ki de öyle yapmışım, pişmanlıktan ölürdüm. işte doğal(!) görünümlü ortancalar:
Eki Görüntüle 427405
şimdilik bu kadar kızlar. ben yarın gidiyorum, 1 hafta yokum. hepinizi kocaman öpüyorum, kolaylıklar diliyorum
Hehehe iste buna gülerim ben
Yahu ne tuhaf insanlar var.
Hadi tamam kendi zevkin öyle istemis öyle istemissin bir sey demem.
Benim davetiyem cok basit mesela ama ben öyle istedim.
Karsi binada ki komsu kapinin mandalindan da uzak yani :))
Hic takma bosver, iyi de cevap vermissin sen zaten.
Selam canlarım nasılsınız bakalım bugün hiç giremedim ilk defa giriyorum hemen geçmişe göz atıp geldim
Çok rahatsızım başım çatlayacak gibi ağrıyor bugün
Perşembe günü nişanlımın memleketine gidiyorum size arada bi merhaba diyebilirsem ona şükredecem çok yoğun geçecek
Eşya falan alırız galiba işte bakalım....
Şimdi çıkıyorum arkadaşlar öptüm hepinizi bayy
Eki Görüntüle 430449
gelin tacımm
Eki Görüntüle 430450
daha var kızlar ama resimler büyük olduğu için küçültmem gerekiyor o yüzden biraz uzun sürüyor
günaydın kızlaaaarrr nasılsınız?
SON : 25 Gün
cumartesi eminönünü talan ettik teyzemin kızıyla
ona benim düğünümde giymesi için elbise baktık
açıkçası hiç güzel abiye göremedim ve fiyatlar 300 liradan başlıyo
neyse ki bi tane çoook güzel içimize sinen bi elbise bulduk fuşya rengi 375 dedi satıcı pazarlıkla 230 a düşürdük
bu arada gelin çiçeğimide aldım kızlar telefondan çektim resim kalitesi kötü ama idare edelim artık
Eki Görüntüle 429583 Eki Görüntüle 429584
Eki Görüntüle 429585
bunlarda güzel buketleri olan 2 tane dükkan
Eki Görüntüle 429586 Eki Görüntüle 429587
miskaaa planlı hatungene herşeyi planladın valla
bayıldım a dan z'ye süper olmuş herşey.taçlar, reçeller,herşey
yalnız ayakkabılarını nereden aldın merak ediyorum
ya çok merak ettim,bende youtube açılmıyor da,şarkının ismini yazsan da dinlesem???[video=youtube;cdJS_b-4dlA]http://www.youtube.com/watch?v=cdJS_b-4dlA[/video]
Ben de nişanda bunu istiyorumm. Çok seviyoruz ikimizde.
Orjinalini beğenmeyenler var ama sizce? :26:
Valla ben daha karar vermedim dans müziğine ne yapsak bilmiorumki....
Geçmişten günümüze tüm şarkıları gözden geçirmem lazım..
Kızlar size bişey sorucam benim düğün yemekli olacak pasta kesmeye gerek yok değilmi :44:
sehker gelin tacına bayıldım,nerden aldığını söylemen lazııııııııııııımmmm,çok güzel,aşkla kullan canım..
bu arada kızlar gelin başı yaptırmaya gidince tacı bizim mi almamız gerekiyor,kuaför mü veriyor gelinlikçi mi?
ya geçen gün bi taç aldım ama inanılmaz sade,pişman oldum biraz.of ya,niye ben güzel bi taç bulamıyorum..
sanki o dükkanlardan birini gördüm gibi,ama emin değilim..o kadar gezdim hep zoptirik çiçekçiler çıktı karşıma,yürümekten pestilimiz çıktı,ne olur sokak başlarına ayrıntılı tabelalar konulsa ya off!çiçeğin hayırlı olsun,ne kadara aldın canım?
ya çok merak ettim,bende youtube açılmıyor da,şarkının ismini yazsan da dinlesem???
canım benimki de yemekli olucak,ama yine de pasta kesmek istedim,kayınbabamlar da gerek olmadığını söyledi,orda sadeec yemek veriliyormuş filan..ben çok isteyince nişanlım da olsun dedi..kaç pastane gezdik,en düşük 600 tl.den başladı bin küsürlere kadar çıktı pasta olayı..çünkü anlaştığımız yerde pasta yoktu,neyse alıcaktık da son bazı gelişmeler oldu,inanılmaz paraya sıkıştık.ben onun ağzına bi çatal o bana bi çatal vericek diye ek olarak bin lira daha masraf gözüme çok görünüyor artık,mutlu huzurlu olayım da gerisi boş..pasta için beni ayıplayan olacaksa da umrumda değil,en fazla minik bi pasta alırım,düğün sonrası ailem ve ark.larıma ikram ederim bizim eve geçtiğimizde filan.sen ne yaptın son kararın ne?
canım bende prolaktin(beyindeki hipofiz bezinin fazla çalışması) çok yüksek çıkıyor en ufak strest bu yüzden adetlerim gecikiyor ilaç falan kullandım prolaktin seviyesi düşsün diye ve her ay kan veriyordum fakat tedavim sırasında doktorum doğum iznine ayrıldı tedavim yarım kaldı prolaktın bebek işinide geciktiriyor maalesef ve bazı insanlarda hipofiz bezi(prolaktin) çok çalışınca adenom oluşuyor beyinde allah muhafaza kötü bişey değil ama tedavisi biraz uzun...o yüzden tedavim yarım kaldı aslında adetim düznene girmişti ama şu nişan stresti beni mahvetti ...
ben de pcos luyum hem prolaktinim yüksek ama tedavi görürken sürekli hormon tahlili yaptırmak yanlış diye biliyorum benim tahlillerim ilaç kullanmadığım dönemlerde yapılıyor. prolaktin bir aylık ilaç kullanımıyla bile düşüyor ama regllerim sürekli gecikiyor :s evlenince daha dikkatli takip edilmemiz lazım. sizin çok mu yükseliyor? benim 600 ler civarında :s (konudan bağımsız ama polikistikoverli çok kişiyle konuştum fakat prolaktini yüksek olanlardan bilgi almak istedim)
günaydın kuzularım napyonuz nasıl gidiyooooo hazırlıklar
GÜNAYDIN ŞEKERLER
bugün yine çok yoğun olucam...sizlerden uzak kalıcam
SEHKER canım gelin tacına bayıldım...ayakkabılarında çok güzel...aşkla, mutlulukla giyin inş
Masatakvimim bugün gelirsin inş...ama ben yok olurum büyük ihtimalle...hepinizi öptüm
kızlar kiraladımız evden vazgectik nemli rütübetliymiş diye tam umutsuzluga kapılmısken nişanlımla iş yerine geri dönerken bir baktık tam iş yerinin yakınında bir ev var kirası bize göre pahalı ama olsun en kaltta ama ev cok temiz banyosuna mutfagına asık oldum 3+1 ev esyalarımın hepsi rahatca sıgar suanda cok mutluyum bu eski evden daha güzel küçük bize yetecek kadar bahceside var belki bi köpek bile besleriz
Eki Görüntüle 430449
gelin tacımm
Eki Görüntüle 430450
İyi geceler kızlar,yoğun ve koşturmacalı geçen birkaç gün sebebiyle foruma girememiştim.anam bi baktım gene neler olmuş,sizi de yalnız bırakmaya gelmiyo hee,hemen kazen'i getirtiyorsunuz foruma..neyse,umarım sıkıntıları olan arkadaşlar sıkıntılarına çözüm bulabilirler. dünden beri geçmişi okumaya çalışıyorum,bazı alıntılara cevap yazacağım.
Miska'cım aldığın herşeye bayıldım,planlı arkadaşım benim:) paylaştığın buket çok şeker.yapay buketi de eklediğin için teşekkürler,ya böyleyse istemiyorum ordan yaptırmak.ben biraz yapay çiçek aldım ama yapabileceğimden hiiiiç emin değilim,hiç öyle yeteneklerim yok.bakalım,sonunda siparişle yaptırıcam galiba..canım bu arada eminönünde bi çorapçı gördüm Allah'ım! ne original çoraplar vardı,içeri daldık,toptan satış varmış sadece,orda aklıma sen geldin ne tatlı soketler vardı görsen..
incirli aşk reçelimi ve parfümümü gördüm,öpücük yolladımhayırlısıyla kazasız belasız gider gelirsin inşaallah..
GÜNAYDIN ŞEKERLER
bugün yine çok yoğun olucam...sizlerden uzak kalıcam
SEHKER canım gelin tacına bayıldım...ayakkabılarında çok güzel...aşkla, mutlulukla giyin inş
Masatakvimim bugün gelirsin inş...ama ben yok olurum büyük ihtimalle...hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?