2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Hadi hayirlisi insaAllah.
Ben ancak TRye gelince arastirabilicem.
Ramazanda Kur'an Kursuna gitmek istiyorum sonrasinda bakalim.
Ekimde tekrar yurt disina gelicem icin ise girsem bile izin alamam diye düsünüyorum.
O yüzden Kasim/Aralik gibi is basi yapmak istiyorum nasipse.
Olmazsa iste kursalari arastiricam.

Kesinlikle insan ister istemez stres yapiyor.
Bana da herkes hep diyor kafana takma sters yapma hersey hall olacak.
Ama kafaya takmadan da olmuyor :)

aynen canım birde evlenip bu yollardan geçmiş insanlar demiyormu bunu iyice sinir oluyorum birde bu işlere hiç bulaşmayanlarda bilip bilmeden demiyormu amannn alt tarafı bir nişan-düğün yapıcan diye gelde ensesine patlatma insanların

vay şekerim hepsi bir harikaaa tacın çok şıkkkkk

Cok tesekkür ederim Allah razi olsun.
Hosbuldum bu arada.
Senide tebrik ederim. Güle güle giyin aldiklarini insaAllah :)

Teşekkür ederim kızlarr.

iyi akşamlar şekerler birazdan yeni resimler yüklücem pc e atmayı bekliyorum dayanamadım arada yazayım dedim
nasılsınız bakimmmm

gelin tacımm

kına abiyemin altına giyeceğim ayakkabım

daha var kızlar ama resimler büyük olduğu için küçültmem gerekiyor o yüzden biraz uzun sürüyor

Tacın çok güzelll. Ayakkabıları kınada değiştiricek misin? Hayatta oynayamam bunlarla.
Hazırlıklar tamamlanmıştır artık heyecan zamanı.

Son düzenleme:

Ben davetiye seçerken bana neden bu kadar para veriyosun düz kağıtlardan bastırırız zarflarız dedi ki verdiğim para 230 lira falan.
Asıl bomba kim olduğu ''Karşı binadaki komşu''
Tamam sen öyle yaparsın diyip geçiyorum artık.

Hehehe iste buna gülerim ben
Yahu ne tuhaf insanlar var.
Hadi tamam kendi zevkin öyle istemis öyle istemissin bir sey demem.
Benim davetiyem cok basit mesela ama ben öyle istedim.

Karsi binada ki komsu kapinin mandalindan da uzak yani :))

Hic takma bosver, iyi de cevap vermissin sen zaten.

Selam canlarım nasılsınız bakalım bugün hiç giremedim ilk defa giriyorum hemen geçmişe göz atıp geldim
Çok rahatsızım başım çatlayacak gibi ağrıyor bugün
Perşembe günü nişanlımın memleketine gidiyorum size arada bi merhaba diyebilirsem ona şükredecem çok yoğun geçecek
Eşya falan alırız galiba işte bakalım....
Şimdi çıkıyorum arkadaşlar öptüm hepinizi bayy

İyi geceler kızlar,yoğun ve koşturmacalı geçen birkaç gün sebebiyle foruma girememiştim.anam bi baktım gene neler olmuş,sizi de yalnız bırakmaya gelmiyo hee,hemen kazen'i getirtiyorsunuz foruma..neyse,umarım sıkıntıları olan arkadaşlar sıkıntılarına çözüm bulabilirler. dünden beri geçmişi okumaya çalışıyorum,bazı alıntılara cevap yazacağım.

Miska'cım aldığın herşeye bayıldım,planlı arkadaşım benim:) paylaştığın buket çok şeker.yapay buketi de eklediğin için teşekkürler,ya böyleyse istemiyorum ordan yaptırmak.ben biraz yapay çiçek aldım ama yapabileceğimden hiiiiç emin değilim,hiç öyle yeteneklerim yok.bakalım,sonunda siparişle yaptırıcam galiba..canım bu arada eminönünde bi çorapçı gördüm Allah'ım! ne original çoraplar vardı,içeri daldık,toptan satış varmış sadece,orda aklıma sen geldin ne tatlı soketler vardı görsen..
incirli aşk reçelimi ve parfümümü gördüm,öpücük yolladımhayırlısıyla kazasız belasız gider gelirsin inşaallah..

Canım açıkcası nişanım istediğim salonda olamayınca ben diğer herşey çok güzel olsun diye uğraşıyorum.
Sözlüm gerek yok biz ararız falan dedi ama içimde kalsın istemiyorum. Bide şimdi hayatta onların sözüne gelmem.

Gazan mübarek olsun kuzum.
Yorucu ama hepsi çokk güzel olucak inşallah.

sehker gelin tacına bayıldım,nerden aldığını söylemen lazııııııııııııımmmm,çok güzel,aşkla kullan canım..
bu arada kızlar gelin başı yaptırmaya gidince tacı bizim mi almamız gerekiyor,kuaför mü veriyor gelinlikçi mi?
ya geçen gün bi taç aldım ama inanılmaz sade,pişman oldum biraz.of ya,niye ben güzel bi taç bulamıyorum..
sanki o dükkanlardan birini gördüm gibi,ama emin değilim..o kadar gezdim hep zoptirik çiçekçiler çıktı karşıma,yürümekten pestilimiz çıktı,ne olur sokak başlarına ayrıntılı tabelalar konulsa ya off!çiçeğin hayırlı olsun,ne kadara aldın canım?

miskaaa planlı hatun gene herşeyi planladın valla
bayıldım a dan z'ye süper olmuş herşey.taçlar, reçeller,herşey
yalnız ayakkabılarını nereden aldın merak ediyorum

hehehe miskoşla ayakkabılarımız aynı ve inanılmaz rahatlar
[video=youtube;cdJS_b-4dlA]http://www.youtube.com/watch?v=cdJS_b-4dlA[/video]

Ben de nişanda bunu istiyorumm. Çok seviyoruz ikimizde.
Orjinalini beğenmeyenler var ama sizce? :26:
ya çok merak ettim,bende youtube açılmıyor da,şarkının ismini yazsan da dinlesem???

canım benimki de yemekli olucak,ama yine de pasta kesmek istedim,kayınbabamlar da gerek olmadığını söyledi,orda sadeec yemek veriliyormuş filan..ben çok isteyince nişanlım da olsun dedi..kaç pastane gezdik,en düşük 600 tl.den başladı bin küsürlere kadar çıktı pasta olayı..çünkü anlaştığımız yerde pasta yoktu,neyse alıcaktık da son bazı gelişmeler oldu,inanılmaz paraya sıkıştık.ben onun ağzına bi çatal o bana bi çatal vericek diye ek olarak bin lira daha masraf gözüme çok görünüyor artık,mutlu huzurlu olayım da gerisi boş..pasta için beni ayıplayan olacaksa da umrumda değil,en fazla minik bi pasta alırım,düğün sonrası ailem ve ark.larıma ikram ederim bizim eve geçtiğimizde filan.sen ne yaptın son kararın ne?

eylül tatlımmm gelin tacimi akay dan aldım gelinliğimide ardan almıştım zorla çok ısrar ettim buldurdum normalde satılmıyor dediler katolog çekiminde bunu kullanmışlar biaz pahalı gibi ama değer aşk herşeye değer
istersen senin içinde sordurabilirim gelinliğimi teslim almaya gidicem yarın

Eminönünde kürkçü handan aşşağıya inip sağa dönünce ufak bi dükkan var sadece taç vs satıyo. Ben baya güzel taçlar gördüm orda.
Evet ya tabela olmayınca karışıyo ne kadar iyi bilsende.

Juanito (Los Alcarson) - Gözleri Aşka Gülen

Neden ayıplansın canım zaten yemekliymiş. Tatlısıda olur. Ekstaraya gerek yok. Böyle bi zamanda masraflar çok büyüyo ister istemez.

Ben neden göremiyorum şekerleriii

GÜNAYDIN ŞEKERLER
bugün yine çok yoğun olucam...sizlerden uzak kalıcam
SEHKER canım gelin tacına bayıldım...ayakkabılarında çok güzel...aşkla, mutlulukla giyin inş
Masatakvimim bugün gelirsin inş...ama ben yok olurum büyük ihtimalle...hepinizi öptüm

kuzum günaydın bende yoğun olacağım muhtemelen, ama arada girip bakacağım.
yoğunlaşmada hemen bir geçmişi okuyum gelim ben

istediğin gibi ev bulmana sevindim rutubetli evde eşyaların birden çürürdü:18: en iyiysini yapmışsınız tatlm

güle güle kullan canım çok güzeller ama nikah şekerini göremedim:26::26::26:

bizim sağımız solumuz belli olmaz kuzumm

günaydın bal kaymağımmm inşş gelir özledik onuu:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…