2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar bu arada ceyız serme ıcın kıyafet aldım kendıme resmmı eklıyorum hemen bunun altına toz pembe burnu cok hafıf acık rugan ayakkabı gıysem olur dımı

kızlar bu arada ceyız serme ıcın kıyafet aldım kendıme resmmı eklıyorum hemen bunun altına toz pembe burnu cok hafıf acık rugan ayakkabı gıysem olur dımı

Eki Görüntüle 430024

sizde hakikaten değişik adetler var...bizde çeyiz serme dediğin kızın çeyizi toplanır 10-10 kişi gidilir ev temizlenir çeyiz yerleşir...o yüzden herkez eşofman gfalan giyer...sizde herhalde evlendikten sonra oturmaya geliniyor değilmi?
bu elbisenin altında bence olur kuzum sırıtmaz yani...

Son düzenleme:

yok cnm söle tarıf edeyım dugunden sonra degıl dugunden once oluyo kızın ceyızı gıder bı ıkı gunde yerlestırır kız tarafı daha sonra ceyız serme adı altında ıkı taraf yakınlarını cagırır. mıllet gelmıs evı gormus olur hemde muzık acılır oynanır faln fılan ıste öle oluyo :)))

baya eğlenceli oluyormuş sizde özendim valla oğlum olursa bursadan kız alayım bari

ayyy değişik adetler...ne güzelmiş....

bugün bitti sonunda...çok yoruldum

İYİ AKŞAMLAR GÜZELLER

olur kuzum olur pudra rengi güzel olur

sagol tatlım ayakkabı alma derdınden kurtardınız benı

baya eğlenceli oluyormuş sizde özendim valla oğlum olursa bursadan kız alayım bari

al barı kız sızıde eglendırırız :)) tabı o zmna kadar bu adetler kalır mı acaba

ayyy değişik adetler...ne güzelmiş....

bugün bitti sonunda...çok yoruldum

İYİ AKŞAMLAR GÜZELLER

ıyı aksamlar tatlım

Nişan elbisemin provası için iç çamaşırlarımı, ayakkabımı, taç ve duvağımı, çiçeğimi hallettik hafta sonu çok yoğundu ama hepsi içime sindi. Bütün İstanbul'u dolaştık nerdeyse en güzeli olsun diyee.
Sabahtan beri geçmişi okuyorum birazda yoğundum gelip gidip yazdım.
Kayınvalidem gelicek oturmaya tarif bakınıyorum ne yapsam diye.

48 gün az değil ki canım. Kötü olmuş ama hepsi halledilir bu akdar sıkma kendini.

Samsung yada Lg derim canım. Kullanan kimseden olumsuz bişey duymadım ama alırken satıcıların laflarına inanma. 200 hzden aşağısını almanı önermem. O çok önemli değil diyolar ama çözünürlük, hız etkiliyo bunları.

Balayı konusuna gelince 3 gün bile olsa git derim. tekrarı olmayacak bi an. Tatile gidersin ama balayın gibi olmaz. Hem 5 yıldızlı oteller yerine daha makul tatil köylerine falan bak. Önemli olan birlikte olmanız. İstanbuldaysan yakın olarak ağva var mesela.

Düğünden önce harika olmuş. Düşünceli arkadaş herkese lazım.

Bence daha farklı modellere de bak canım çok sevemedim.:26:

dün alışveriş yaptımmm seramik tencere, bulaşık sepeti, salonum için süs eşyalarını ve çelik tepsi aldım....

Eki Görüntüle 429173 Eki Görüntüle 429174
Eki Görüntüle 429179

Güle güle kullan canım.

bayanlar ya şu ev eşyalarında vitrin almasamda sadece konsol alsam olurmu çok eşya sevmiyorum evde ben zaten şu yemek masalarıda bir dünya yer kaplıyor

Ben de vitrin istemiyorum ama yemek takımları su takımları bi ton şey başka koyucak yerim yok.

Niş meselesini oturma odama düşünüyorum çünkü küçük olucak.

isyancım aldıklarını güle gülekullan canım hepsi çok şık...
bu arada english home da ucuzluk var bayanlar çok şirin şeyler var...

Evet dün 3 boy sepet aldım çok cicilerr.

Bende de var bundann.

Ben de baktım buralara ama o kadar karışık ki hangi dükkan hatırlamıyorum. Birinde çok yapaydı diğeride güzel denilebilicek seviyedeydi.Nişan çiçeğim canlı olucagı için düğünde yapay istiyorum.
Senin buketini çok beğendim.

Ben de çok severim Çamlıca tepesiniii.
Güzel mekan ve manzarası mükemmel.
Bizde önce prof. fotoğrafcımızla kavacık tema sonra arkadaş takımıyla çamlıcada çekim yapıcaz.

Ohh ne güzel işte. Güle güle giy.

Allah razi olsun canim.
90 yasinda babannem.
Ikinci beyin felciydi bu.
1 hafta yogun bakimda yatti.
Simdi evde ve hic ayaga kalakamiyor.....

Hoşgeldinn.
Babannen için geçmiş olsun canım.

kızlar günlük nişanlılınız telefonda ne kadar görüşüp konusuyorsunuz

Her saat başı 10 dakika.
Sürekli mesajlaşıyoruz ama.

Geçmiş olsun kuzum
Bişeyin yoktur dert etme.
Sen stres yapıyosan hala ben öliyim o zaman
Herşeyin tamam senin. Sıkıntı yapma.

ben nişanlımla günde 5-10 defa konuşuyorumdur..
En az 30-40 ad mesajlaşıyoruzdur.

+1

Evlilik nasıl bişey sen de daha iyi anladım. Bi kağıt parçası seni hayata döndürdü valla. Sen miydin bide heyecanlanmayan?
Şaka bi yana allah mutluluğunuzu daim etsin gelin hanım.

hayırlı olsun tekrar canım
bak ne güzel aranızdaki soğukluk kalkmış oldu bende ayağımı yere koymayimde bari basamasın ben basim

Beatiful hoşgeldin canımm.
Normalde bile ayakkabımda leke olsa çıldırırım.
Vallahi benim cicili bicili ayakkabıma basmak o kadar kolay değil.
Sonrasını düşünür basamaz benim kuzum.

kızlar haftasonu provasına gittiğim gelinliğin resmini ekliyorum bakalım beğenicek misiniz:))
Eki Görüntüle 429797 Eki Görüntüle 429798

Çok güzel canım kabarıklığı iyi bence. Daha kabarık olursa böyle durmayabilir.:44: Dene ama diğer tarlatanlarla.

Gelinlik 21 var tatlım. Bazı modelleri çok hoş dikimi ve kumaş kaliteside güzel.
Fiyatları fatihle denk aslında kumaş kalitesi yönüyle.
Bence uzak olması problem olmaz 3 maksimum 5 kez gidersin.
İyi araştırmak lazım.

Güle güle kullan canım çok güzell.
Bende haftasonu aldım yazmayı unutmuşumm.

Çok güzelmiş yaaa.

İstemeye geldiklerinde bunun daha büyük tabağına çikolata yaptırmışlardı ben de onu takım yaptım bunlardan.
Çok şıklar. Güle güle kullan.

Eki Görüntüle 430024

Nude ayakkabıda çok hoş olur canım ama almana gerek yok pudrada gayet iyi.

Son düzenleme:
kzılar cuma günüde nikahım varrrr benm yaaaaaa cumartesi pazarda sınavım üstelik bu hafta evimde temizlenecekkkkk

ayy slenende evleniyorsun canımmmmm
allah kolaylık versiin inşş

good_heartta ilk evlendiği zaman nişanlım diyordu eşine , demekki öyle oluyor kızlar

bazen yine yazıyorum bakyorum yanlış hemencik değiştiryorum
ama hala soyadıma alışamadım

çok güzel canımm güle güle kullan inşş

Eki Görüntüle 430024

şık durur tatlım

kızlar günlük nişanlılınız telefonda ne kadar görüşüp konusuyorsunuz
bız konusmaktan cok mesajlasıyoruz canım,o arar ben pek sevmem konusmayı evde konusacak yer bulmaıyorum daa:),işte de musaıt değilim en ıyısı yazısmak
kıslar herkes nerde yahuuu
isyanım, good_heartım, my_everything, saliha, cilt,cgdm veee adını saymadığım bir çok kişi, hadi gelin kızlar

masatakvimimde gelse artık yaaa
ben geldim kuzucummmm özledim sizi yaa
ayy kızlar kocam bana msj attıı

hanım napıyosun

yazmışş
Woooww cok hoş darısı başımıza inş,benimki bazzen hatunum diyo ayakkalrım yerde mı dıye bakıyorum hemen
geçmiş olsun canım dikkat et kenıne ihmal etme muayenı,bende de troid var az çalışıyo kontrole gıdıyorum 2 ayda bır Allaha sukur ilacı duzgun kullandıgım ılk ay dusmeye basladı değerlerim

iyi aksamlar kizlzr nasilsinizzzz..... sabah 11 de akaya gittim 2 prova icinn :) aman allahim biryagmu bir yagmur feci islandim giderken neyse :) gelinligim dikimi olmuss ustundeki detaylar kalmiss straplezsn ustunden dogru tul kayik yaka yaptiyorum,onun provasini yaptilar. bide martin 10 da alinmisti benim olculerim kilomu almisim siskinlikmi vardi adet gunumde yakin deil bilmiuom ama sanki kilo aldim galiba :) terzi dedi zaten kilo almissin galiba biraz sikti gelinlik neyse duzenlemeler yapildi. etek boyu alinda duvagima son gidisimde karar vericem.haziran 15 teslim aliyorum... insallah son haliyleee cok begenirim gelinligimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…