2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Bengeldimmm
Günaydın balımmmm

herkese günaydın

Günaydınnn

Canım hepsi çok güzelll çok beğendim aşkla kullan
Bu arada forever ben

canım çok sevindim Allah gönlüne göre verdi, izinlerini hayırlısıyla kullan inşallah

canımmm bende birazdan çıkacam kendine iyi bakkk senden bitane daha yok bu dünyada

ayyy çok utandım sağol canım good_heartım

sehker bayıldım canım hepsine özellikle ayakkabına güle güle aşkla giy canım hepsini

süper , kim yazdıysa emeğine sağlık

canım Allah yardımcın olsun rast getirsin işlerini, hayırlısıyla hallet dön inşallah

Ben geldimmmmmm foreverr :):):):)

eski konunun olduğu bölüme girdim öle bi konu yok artık orda

Sizi seviyorummmm

Hoşbuldummmmmmmmm
Özledim yaaa hemen geçmişe bakıp geliyorummmmmmmmmmm

canımm valla nasıl sevindim anlatamam oohhh ohhh ohhh topikk yine canlandıı
bidaha gitmek yok canlarımmm

yaa biz 2000 li sayfalarda değilmiydik?

birzamanlar öyleydik çokmu gevezeyiz nee

ay ay canım benimmm

:119::119::119::119::119::119: kızlarr hadi bunu kutlayalımmmmm topik yine eski haline geri döndüüü herkes buradaa

masatakvimimmmmm hoşgeldin canımım içi

saliha süper patron iyiymiş valla çok sevindim... güzel bir tatil yaparsın...dilediğinde hazırlığınıda yaparsın inş bu gidişte senin patron c.tesiyede izin verir

Kutlayalım Ballarımmmmm

evet onaylanmadı konuyada bakamıyordum
bende eylül gelinlerine baktım beni görün diye

Kutlayalım Ballarımmmmm

o zaman napıyoruz kut_lu_yo_ruzzzzzzz

:119::119::119::119:

hoşgeldin canımmmmm, hepimiz hoşgeldik

Günaydın canım,
evety cok sukur gönlüme göre oldu iznim ainşallah heersey boyle yolunda gider,cumartesı ızın vermeseler de sağolsunlar,burda kına gunu bıle calıs dıyen patrı-onlar vardı çok şukur işe yenı gırmeme ragmen anlayıslı davranıyorlar...
Günaydınnnn forever1212 niz geldiiiiiiiiiiiiiii

hoşgeldinnn ben de değiştirdim adımı canım yenı ısımlerımız hayırlı olsun,artık ısımle hıtap yok,sehir meslek konusmayalım bılıyoruz zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…