- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.221
Günaydın canım,
evety cok sukur gönlüme göre oldu iznim ainşallah heersey boyle yolunda gider,cumartesı ızın vermeseler de sağolsunlar,burda kına gunu bıle calıs dıyen patrı-onlar vardı çok şukur işe yenı gırmeme ragmen anlayıslı davranıyorlar...
hoşgeldinnn ben de değiştirdim adımı canım yenı ısımlerımız hayırlı olsun,artık ısımle hıtap yok,sehir meslek konusmayalım bılıyoruz zaten :)
hayırlı olsun kuzum, paylaş bizimlede çok meraklandım.
e ne var ne yok bakalım, neler yaptın görüşmeyeli ne gelişmeler var
Günaydın canım,
evety cok sukur gönlüme göre oldu iznim ainşallah heersey boyle yolunda gider,cumartesı ızın vermeseler de sağolsunlar,burda kına gunu bıle calıs dıyen patrı-onlar vardı çok şukur işe yenı gırmeme ragmen anlayıslı davranıyorlar...
hoşgeldinnn ben de değiştirdim adımı canım yenı ısımlerımız hayırlı olsun,artık ısımle hıtap yok,sehir meslek konusmayalım bılıyoruz zaten :)
Yeni isminle hoşgeldin kuzzummmmm
kullanıcı adın değişti sonundaaahayırlı olsun kuzumm
Günaydın canım,
Evimin tadilatıyla ilgileniyorum
doğalgaz döşendi
şimdi fayanslarım yapılıyor
değişiklik yok vallahi tatlım
kolaylıklar diliyorum kuzum sana
yavaş yavaş bitti hazırlıkların desene , kayınvalidenle durumlar nasıl?
Kızlar ayakkabım şu modele çok benziyor
ama benim ki daha kıs bu kadar bilekten değil
Ataköyden aldım %50 indirim var duyrulur
ATTACH=CONFIG]430846[/ATTACH]
ayak ucundan yukarı doğru platformdaki gibi şerit var
ayakkabı çokkk rahat
Sedef tülü kullanılmış ne demekse artık
günaydın kızlarrr nasılsınız?
iki gündür ütü yapmaktan mahvoldum
ama çok şükür bütün yazmalar tülbentler havlular neyse artık hepsini kendi başıma ütüledim bitti çok şükür yıkama ütüleme işleri
kızlarrr acil olarak bana fuşya ayakkabıma uyacak çiçek modelleri bulmamız lazım yaa hala çiçek alamadım,hadı bakalım yardım edın arkadasınıza çıkamadım bu işin içinden
Eki Görüntüle 430841
bu da aykkabım ama bulamadım guzel bısey
Eminim çok güzeldir zevkli hatunnnnsunnn maşallah
yarın ekle artıta görelim dimi ama
Onlardan olumlu şeyler var
beklediğimizi dün gönderdiler bi miktar
2 bilezik almış düğün için ben 4 demiştim alcam 2 tane daha dedi
takı setimi burdan beraber alcaz düğünden 1 ay önce kadar gelcek
saol tatlım bitti sayılır
apartmandaki insanlar çok kıl 20 kişi ses oluyor diye imza toplayıp yöneticiye vermişler
bizde tadilat var gidin istediğiniz yere şikayet edin dedik
nişanlımın arkadaşı avukat sorduk bişey olur mu diye gece 12 ye kadar gürültü yapma hakkınız var hi. birşey yapamazlar dedi
evet kuzum ya açılmıyor hata veriyorsana multi media attım ama açmadı herhalde
telden eposta attım oda iletilmedi
Onlardan olumlu şeyler var
beklediğimizi dün gönderdiler bi miktar
2 bilezik almış düğün için ben 4 demiştim alcam 2 tane daha dedi
takı setimi burdan beraber alcaz düğünden 1 ay önce kadar gelcek
saol tatlım bitti sayılır
apartmandaki insanlar çok kıl 20 kişi ses oluyor diye imza toplayıp yöneticiye vermişler
bizde tadilat var gidin istediğiniz yere şikayet edin dedik
nişanlımın arkadaşı avukat sorduk bişey olur mu diye gece 12 ye kadar gürültü yapma hakkınız var hi. birşey yapamazlar dedi
kızlarrr acil olarak bana fuşya ayakkabıma uyacak çiçek modelleri bulmamız lazım yaa hala çiçek alamadım,hadı bakalım yardım edın arkadasınıza çıkamadım bu işin içinden
Eki Görüntüle 430841
bu da aykkabım ama bulamadım guzel bısey
yok tatlım saklamak istiyorum canlı yaptrmıycam yoksa evet canlı bulmak kolay olurdu...
Kolay gelsin cnaım
ben forever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?