2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Yeni isminle hoşgeldin kuzzummmmm

kullanıcı adın değişti sonundaaa hayırlı olsun kuzumm

canım hoşgeldin yeni ismin güzel oldu bak

benim bir arkadaşım kına günü bile çalışmıştı yaaaa, kızım 6 da kınası vardı 4 de çıkarmışlar işten Allahtan evdeydi kınası ve kaynı kuaför . hemen yapıvermişler saçını. amam çok yorulmuştu bak izin vermişler sana işte ne güzel
Allah razı olsun onlardan

bencede artık fazla özel bilgi yok, özelden mesajlaşalım böyle şeyleri, resimleride profilimize albüm ekleyip sileriz daha kolay

Kızlar ayakkabım şu modele çok benziyor
ama benim ki daha kıs bu kadar bilekten değil
Ataköyden aldım %50 indirim var duyrulur
ATTACH=CONFIG]430846[/ATTACH]

ayak ucundan yukarı doğru platformdaki gibi şerit var
ayakkabı çokkk rahat
Sedef tülü kullanılmış ne demekse artık

günaydın kızlarrr nasılsınız?

iki gündür ütü yapmaktan mahvoldum

ama çok şükür bütün yazmalar tülbentler havlular neyse artık hepsini kendi başıma ütüledim bitti çok şükür yıkama ütüleme işleri

kolaylıklar diliyorum kuzum sana
yavaş yavaş bitti hazırlıkların desene , kayınvalidenle durumlar nasıl?

Onlardan olumlu şeyler var
beklediğimizi dün gönderdiler bi miktar
2 bilezik almış düğün için ben 4 demiştim alcam 2 tane daha dedi
takı setimi burdan beraber alcaz düğünden 1 ay önce kadar gelcek
saol tatlım bitti sayılır
apartmandaki insanlar çok kıl 20 kişi ses oluyor diye imza toplayıp yöneticiye vermişler
bizde tadilat var gidin istediğiniz yere şikayet edin dedik
nişanlımın arkadaşı avukat sorduk bişey olur mu diye gece 12 ye kadar gürültü yapma hakkınız var hi. birşey yapamazlar dedi

Eminim çok güzeldir zevkli hatunnnnsunnn maşallah
yarın ekle artıta görelim dimi ama

Kolay gelsin cnaım
ben forever

Canım çiçekciye git orda daha çok çeşit var yaa
canlı yaptırcaksın dimi_

Ne garip insanlar var yahuuu
hayır yani tadilat olduğu belli...bunlar ALLAH bilir apartman içine ses olacak diye topuklu ayakkabılarını dışarda çıkarıp yalın ayak apartmana giriyorlardır

kızlar dun perdelerim ve koltuk ile köşe takımım gelmiş,yatak odası içime sinen tek yer oldu dıyebılırım,salonun perdesı kruvaze idi ortadan yapmamıslar sağ tarafında 6 pıle dumduz duruyo diger tarafta 2 pıle arıycam değiştirsinler,mutfakda guzel ama balkon kapısının ustude ltı gıbı kelebek olsa daha guzel olurmus,adam herkes farba yaptırıyo deyınce oyle yaptırmıstım pişmnım,oturma odamda guzel zebr takmıslar ama sectıgım tas yerıne ıncı ypamıslar o neyse de köşe takımım köşeye sıgmamıs camın önunu koymus nısanlım orası bos kalsın ıstıyrodum

ama güzel haber su kı nısanlım evın esyalrı gelıncesdaha bı romantık olmus dün gözlerimi kapadı,belime sarıldı butun oaları oyle gösterdı bana yaa bıde oturma odasını temız dıye ayakkabılarla gırıyorum dıye cıkar onları dıyo bana delı halbukı annesının evıne bısey unuttugunda ayakkabıyla dalardı hemen :)

ayy senın komsularında bir alem yaa uzak dur tatlım onlardan kapını bacanı kitle gerısını boşver:)

buna bayıldım ben aralarında kalpli bronş var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…