2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Kıskandımmmmm bizim evimiz yok yaaa..bakalım nasıl bir yer bulucaz :44::44::44:
ohhh kocişin şimdiden titizlenmeye başlamış...acaba benimkide öle olurmu kapını üstüne çorap fırlatan bir adamla evleniyorum ama istediği zamanda mükemmel yemek yapan, temizliği harika yapan bir adamla (ama tabii istediğinde)

yok tatlım saklamak istiyorum canlı yaptrmıycam yoksa evet canlı bulmak kolay olurdu...

Ben 2 tane istiyorum yaaa...biri renkli biri beyaz...renkliyi çekimlerde, beyaz olanı nikahta kullanmak için

Ne garip insanlar var yahuuu
hayır yani tadilat olduğu belli...bunlar ALLAH bilir apartman içine ses olacak diye topuklu ayakkabılarını dışarda çıkarıp yalın ayak apartmana giriyorlardır

hayır yani birde şikayet eden tipler çok elit kesim olsa anlıcam
koca koca karılar yani
en küçüğü 45 yaşında filandır
apartmanda tek genç çift biz olcaz zaten

Seninde baya az kaldı

koca koca karılar yani

Seninde baya az kaldı

Aaaa şimdi anladımm....niye şikayet ettiklerini...kıskanmışlar sizi....yaşlanınca bunalıma girmişlerdir sizi görünce romantik, genç, aşk dolu bir çift...ve diğerleri içi geçmiş hatunlar

Günaydın sekerler herkese mutlu günler
Birazdan izmire gidicem yine artık işlerimiz azaldı damatligini teslim alcaz ordan 6 buçukta gelinlik ve abiyemi teslim alıcaz sanırım biraz heyecanlıyım aslında beni heyecanlarımdan canımın ici babamin beni bugun gelinligimle görecek olması şimdi bile gözlerim doldu o an ne yaparım bilmiyorum
Kuaförümle bı kaç sorun yasadım fiyatı değiştirdi oyleboyle değiştirmedi tam 2 katına çıkardı gitcemvaska kuaförler anlaşılan düğüne 3 gün kala yaptıgı bu durum icin cok sinirlendim başka kuaföre fazla para vercem oba vericem fırsatçı vaZgecemicem diye yaptıgı sinir etti beni

hoşbuldulduk kuzularımmmm,sizin sayenızde ben bu kuzum lafını çok sevdim yaaav:)

güzel ama yavv

çoookk güzel canım ama senin kır düğünü olmıcakmıydı:44::44: tapukları batmasın toprağa

maşallah canım bitmiş hadi hayırlısı canımm dinlen bugünde işlerin yoksa balım

ayy şunlara bak yaaaaa çirkef şeyler ne olcak hiiiiiççç insan halinden anladıkları yokkk sonuçta tadilat var dimi illaki görültü olacak. ohh iyi demişsiniz onlar hiç
tadilat yapmamışlarmı ayy onlar evde süpürmezlerr

Eki Görüntüle 430857

buna bayıldım ben aralarında kalpli bronş var :)

çok güzelmiş gerçekten tatlımm

canım çok güzel ben çok beğendim. daha kısa olması daha güzel olmuş bence bilekten olmaması. güle güle giy

Günaydınnnn lokumlarrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım hoşgeldn ne var ne yok? baktınmı yine gelinliklere
?

canım hoşgeldin günaydın. kıs tek başına ütü zor olmuştur bravo valla. bitirmişsin süper

kıs onlar nasıl komşular yaaaaa, evde tadilat var tabi ses olacak,bunlar sanki uzayda yaşıyor yaaa, sanki hiç tadilat yapmadılar.

takılarında hallolmuş çok iyi
maddi açıdanda destekliyorlar artık bak süper sıkıntıların bitecek Allahın izniyle

olur olur benımkıde dıyorum yaa annesının eve ayakkbıyla dalıyodu simdi bizim evimizde bana kızıyo ayakkabıyla gırme dıyee ayyy dun koşe takımını açmış meraktan ablası gıdınce tuttu benı bak evlenınce boyle koyun koyuna yatıp film izliycez felan dedi,hele yatak odasında benı deli etti burayı kırmızı yaptık benı asla tutamazsın artık diyo

Ben 2 tane istiyorum yaaa...biri renkli biri beyaz...renkliyi çekimlerde, beyaz olanı nikahta kullanmak için

Ggüzel fikir canım ama bizim maddi yönden sıkıntılı artık az para harcamam lazım:)

kuzum gelinlikcin sana çiçek vermesi lazım vermedimi:44::44::44::44:

günaydın canım hoşgeldn ne var ne yok? baktınmı yine gelinliklere
?

günaydın cnm baktım baktım dün işten çıktım yorgun argın koşa koşa gelinlikçiye gittim bu ara inanılmaz bi enerji var bende neyse bambaşka bi model baktım bu sefer üzeri taşlarla işli ama düz taş işi değil taşlarla motif desen yapmışlar altı kabarık tül taş desenleri su yolu gibi azalarak belden aşağı iniyor prenses gibiydi çok albeniliydi bakalımmmmm

hayırlı olsun canım evin eşyaların herşeyin.

ne romantik çiftsiniz ayol, Allah sonsuza kadar sürdürsün inşallah

benimki de düzenli imiş ama bakalım görcez alemsin kızzz isyan
koca koca karılar yani

nasılda kıskanmışlar seni

a bu buketler güzel bak ama renk bulman gerek tabi

yok tatlım saklamak istiyorum canlı yaptrmıycam yoksa evet canlı bulmak kolay olurdu...

canım dün paylaşmıştım senin için tekrar koyayım resmi
eminönündeki iki tane çiçekçi dükkanı çok güzel çiçekler var umarım bulursun orda

günaydın canım maşallah 4 günün kalmışşşşşşşş
vardır bunda da bi hayır belki şimdi bulacağın kuaför daha çok içine sinen model makyaj yapar
benimde babam konusu gözlerimi dolduruyo

maşallah canım bitmiş hadi hayırlısı canımm dinlen bugünde işlerin yoksa balım

yok canım çeyizle ilgili işleri azalttım ama bitirmedim tabi başka işlerimde var düğüne kadar uykusuz ve yorgunum galiba

canım hoşgeldin günaydın. kıs tek başına ütü zor olmuştur bravo valla. bitirmişsin süper

hoşbuldum canım napayım annemden başka destekçim yok beraber hallediyoruz onla o yıkıyo kurutuyo ben ütülüyorum

ooo o zaman bir sen, bir ben, birde bebek diyelim hemen...yatak odası kırmızı çok tehlikeli

kızlarr selammm
gelınlıgımı gelınlık modellerıne ekledım suanda emın degılım ama gelınlıgımden vazgecmezsem belınde pudra rengı kemerı var cıcek rengını uydurmak zormu olur
vee enrelerden renklı gelın buketlerınızı aldınız?

sehkerim hoşgeldin canım

kuaförün gerçekten ayıp etmiş canım, düğüne 3 gün kala yapılırmı böyle şey yaaaa olsun sen yinede sıkma canını boşver canım tadını çıkarmaya bak bu günlerinin

bende çok yorgunum ama habire gelinlik bakasım var

o kabarık prenses etekler çok güzel oluyor

resimleri varmı canım?

Günaydın kızlar
Bu ara çok agresifim sanırım
Herkese herşeye çatıyorum huysuz bi kız oldum
Nişanlım tanıyamıyorum artık seni diyor

canım baktım profile...nişanlının beğendiği gelinlik daha güzel geldi gözüme ama seninkide çok hoş fakat ben o pudra rengi kemeri sevmedim...zaten gelinlikte renkli kemeri sevmiyorum...belki foto çekimlerinde hoş oluyor ama bildiğimiz kırmızı kuşak gelinkikte olmalı diye düşünüyorum ben...o kemer çıkarsa gelinlik harika

masatakvimiii :) cok sevındımmm bık mıktar yollamıslar bılezıgı alan kım nısanlınmı aılesımı almıss :)
ahh bızde bır gorebılsek bısey anlamadım yanıı dun nısanlıma damatlıgıda salon parasından alıcaz uygun olmuyor dedım tamam dedı
o tamam der tabı
her gun gıttıgımde onu alıcaz bunu yenılıcez dıyen kayınvalıdem var anlamıyorum nasıl bırsey bu ya mılyonerler yada bıze bısey yapmıcaklar anlamadım hala muaalllaktaa
kı evı yerlesmıs cok guzel olmus ne dıyorum yanıı darısı basımızıaa
atakoy ayakkabının net sıtesı calısmıyormuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…