- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.241
kızlar dun perdelerim ve koltuk ile köşe takımım gelmiş,yatak odası içime sinen tek yer oldu dıyebılırım,salonun perdesı kruvaze idi ortadan yapmamıslar sağ tarafında 6 pıle dumduz duruyo diger tarafta 2 pıle arıycam değiştirsinler,mutfakda guzel ama balkon kapısının ustude ltı gıbı kelebek olsa daha guzel olurmus,adam herkes farba yaptırıyo deyınce oyle yaptırmıstım pişmnım,oturma odamda guzel zebr takmıslar ama sectıgım tas yerıne ıncı ypamıslar o neyse de köşe takımım köşeye sıgmamıs camın önunu koymus nısanlım orası bos kalsın ıstıyrodum
ama güzel haber su kı nısanlım evın esyalrı gelıncesdaha bı romantık olmus dün gözlerimi kapadı,belime sarıldı butun oaları oyle gösterdı bana yaa bıde oturma odasını temız dıye ayakkabılarla gırıyorum dıye cıkar onları dıyo bana delı halbukı annesının evıne bısey unuttugunda ayakkabıyla dalardı hemen :)
ayy senın komsularında bir alem yaa uzak dur tatlım onlardan kapını bacanı kitle gerısını boşver:)
yok tatlım saklamak istiyorum canlı yaptrmıycam yoksa evet canlı bulmak kolay olurdu...
Bengeldimmm
Günaydın balımmmm
Günaydınnn
Canım hepsi çok güzelll çok beğendim aşkla kullan
Bu arada forever ben
Ne garip insanlar var yahuuu
hayır yani tadilat olduğu belli...bunlar ALLAH bilir apartman içine ses olacak diye topuklu ayakkabılarını dışarda çıkarıp yalın ayak apartmana giriyorlardır
kızlar dun perdelerim ve koltuk ile köşe takımım gelmiş,yatak odası içime sinen tek yer oldu dıyebılırım,salonun perdesı kruvaze idi ortadan yapmamıslar sağ tarafında 6 pıle dumduz duruyo diger tarafta 2 pıle arıycam değiştirsinler,mutfakda guzel ama balkon kapısının ustude ltı gıbı kelebek olsa daha guzel olurmus,adam herkes farba yaptırıyo deyınce oyle yaptırmıstım pişmnım,oturma odamda guzel zebr takmıslar ama sectıgım tas yerıne ıncı ypamıslar o neyse de köşe takımım köşeye sıgmamıs camın önunu koymus nısanlım orası bos kalsın ıstıyrodum
ama güzel haber su kı nısanlım evın esyalrı gelıncesdaha bı romantık olmus dün gözlerimi kapadı,belime sarıldı butun oaları oyle gösterdı bana yaa bıde oturma odasını temız dıye ayakkabılarla gırıyorum dıye cıkar onları dıyo bana delı halbukı annesının evıne bısey unuttugunda ayakkabıyla dalardı hemen :)
ayy senın komsularında bir alem yaa uzak dur tatlım onlardan kapını bacanı kitle gerısını boşver:)
hayır yani birde şikayet eden tipler çok elit kesim olsa anlıcam
koca koca karılar yani
en küçüğü 45 yaşında filandır
apartmanda tek genç çift biz olcaz zaten
Seninde baya az kaldı
hoşbuldulduk kuzularımmmm,sizin sayenızde ben bu kuzum lafını çok sevdim yaaav:)
Kızlar ayakkabım şu modele çok benziyor
ama benim ki daha kıs bu kadar bilekten değil
Ataköyden aldım %50 indirim var duyrulur
ATTACH=CONFIG]430846[/ATTACH]
ayak ucundan yukarı doğru platformdaki gibi şerit var
ayakkabı çokkk rahat
Sedef tülü kullanılmış ne demekse artık
günaydın kızlarrr nasılsınız?
iki gündür ütü yapmaktan mahvoldum
ama çok şükür bütün yazmalar tülbentler havlular neyse artık hepsini kendi başıma ütüledim bitti çok şükür yıkama ütüleme işleri
Onlardan olumlu şeyler var
beklediğimizi dün gönderdiler bi miktar
2 bilezik almış düğün için ben 4 demiştim alcam 2 tane daha dedi
takı setimi burdan beraber alcaz düğünden 1 ay önce kadar gelcek
saol tatlım bitti sayılır
apartmandaki insanlar çok kıl 20 kişi ses oluyor diye imza toplayıp yöneticiye vermişler
bizde tadilat var gidin istediğiniz yere şikayet edin dedik
nişanlımın arkadaşı avukat sorduk bişey olur mu diye gece 12 ye kadar gürültü yapma hakkınız var hi. birşey yapamazlar dedi
Kızlar ayakkabım şu modele çok benziyor
ama benim ki daha kıs bu kadar bilekten değil
Ataköyden aldım %50 indirim var duyrulur
ATTACH=CONFIG]430846[/ATTACH]
ayak ucundan yukarı doğru platformdaki gibi şerit var
ayakkabı çokkk rahat
Sedef tülü kullanılmış ne demekse artık
Günaydınnnn lokumlarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrr nasılsınız?
iki gündür ütü yapmaktan mahvoldum
ama çok şükür bütün yazmalar tülbentler havlular neyse artık hepsini kendi başıma ütüledim bitti çok şükür yıkama ütüleme işleri
Onlardan olumlu şeyler var
beklediğimizi dün gönderdiler bi miktar
2 bilezik almış düğün için ben 4 demiştim alcam 2 tane daha dedi
takı setimi burdan beraber alcaz düğünden 1 ay önce kadar gelcek
saol tatlım bitti sayılır
apartmandaki insanlar çok kıl 20 kişi ses oluyor diye imza toplayıp yöneticiye vermişler
bizde tadilat var gidin istediğiniz yere şikayet edin dedik
nişanlımın arkadaşı avukat sorduk bişey olur mu diye gece 12 ye kadar gürültü yapma hakkınız var hi. birşey yapamazlar dedi
Kıskandımmmmmbizim evimiz yok yaaa..bakalım nasıl bir yer bulucaz :44::44::44:
ohhh kocişin şimdiden titizlenmeye başlamış...acaba benimkide öle olurmukapını üstüne çorap fırlatan bir adamla evleniyorum ama istediği zamanda mükemmel yemek yapan, temizliği harika yapan bir adamla (ama tabii istediğinde)
Ben 2 tane istiyorum yaaa...biri renkli biri beyaz...renkliyi çekimlerde, beyaz olanı nikahta kullanmak için
olur olur benımkıde dıyorum yaa annesının eve ayakkbıyla dalıyodu simdi bizim evimizde bana kızıyo ayakkabıyla gırme dıyee ayyy dun koşe takımını açmış meraktan ablası gıdınce tuttu benı bak evlenınce boyle koyun koyuna yatıp film izliycez felan dedi,hele yatak odasında benı deli etti burayı kırmızı yaptık benı asla tutamazsın artık diyo
Ggüzel fikir canım ama bizim maddi yönden sıkıntılı artık az para harcamam lazım:)
günaydın canım hoşgeldnne var ne yok? baktınmı yine gelinliklere
?
Kıskandımmmmmbizim evimiz yok yaaa..bakalım nasıl bir yer bulucaz :44::44::44:
ohhh kocişin şimdiden titizlenmeye başlamış...acaba benimkide öle olurmukapını üstüne çorap fırlatan bir adamla evleniyorum ama istediği zamanda mükemmel yemek yapan, temizliği harika yapan bir adamla (ama tabii istediğinde)
hayır yani birde şikayet eden tipler çok elit kesim olsa anlıcam
koca koca karılar yani
en küçüğü 45 yaşında filandır
apartmanda tek genç çift biz olcaz zaten
evet renkde güzlmiş canım yaa ama kadına soruyorum bana acayip renkli seyler yolluyo canlıdakı renklerı tutumuyo malesef,bak eklıycem ıkı model begendım onların fusyasını yapsın ıstedım ama renk yokmusEki Görüntüle 430859 Eki Görüntüle 430861
yok tatlım saklamak istiyorum canlı yaptrmıycam yoksa evet canlı bulmak kolay olurdu...
Günaydın sekerler herkese mutlu günler
Birazdan izmire gidicem yineartık işlerimiz azaldı damatligini teslim alcaz ordan 6 buçukta gelinlik ve abiyemi teslim alıcaz sanırım biraz heyecanlıyım aslında beni heyecanlarımdan canımın ici babamin beni bugun gelinligimle görecek olması şimdi bile gözlerim doldu o an ne yaparım bilmiyorum
Kuaförümle bı kaç sorun yasadım fiyatı değiştirdi oyleboyle değiştirmedi tam 2 katına çıkardı gitcemvaska kuaförler anlaşılan düğüne 3 gün kala yaptıgı bu durum icin cok sinirlendim başka kuaföre fazla para vercem oba vericem fırsatçı vaZgecemicem diye yaptıgı sinir etti beni
maşallah canım bitmiş hadi hayırlısı canımm dinlen bugünde işlerin yoksa balım
canım hoşgeldin günaydın. kıs tek başına ütü zor olmuştur bravo valla. bitirmişsin süper
olur olur benımkıde dıyorum yaa annesının eve ayakkbıyla dalıyodu simdi bizim evimizde bana kızıyo ayakkabıyla gırme dıyee ayyy dun koşe takımını açmış meraktan ablası gıdınce tuttu benı bak evlenınce boyle koyun koyuna yatıp film izliycez felan dedi,hele yatak odasında benı deli etti burayı kırmızı yaptık benı asla tutamazsın artık diyo
Ggüzel fikir canım ama bizim maddi yönden sıkıntılı artık az para harcamam lazım:)
Günaydın sekerler herkese mutlu günler
Birazdan izmire gidicem yineartık işlerimiz azaldı damatligini teslim alcaz ordan 6 buçukta gelinlik ve abiyemi teslim alıcaz sanırım biraz heyecanlıyım aslında beni heyecanlarımdan canımın ici babamin beni bugun gelinligimle görecek olması şimdi bile gözlerim doldu o an ne yaparım bilmiyorum
Kuaförümle bı kaç sorun yasadım fiyatı değiştirdi oyleboyle değiştirmedi tam 2 katına çıkardı gitcemvaska kuaförler anlaşılan düğüne 3 gün kala yaptıgı bu durum icin cok sinirlendim başka kuaföre fazla para vercem oba vericem fırsatçı vaZgecemicem diye yaptıgı sinir etti beni
günaydın cnm baktım baktım dün işten çıktım yorgun argın koşa koşa gelinlikçiye gittimbu ara inanılmaz bi enerji var bende neyse bambaşka bi model baktım bu sefer üzeri taşlarla işli ama düz taş işi değil taşlarla motif desen yapmışlar altı kabarık tül taş desenleri su yolu gibi azalarak belden aşağı iniyor prenses gibiydi çok albeniliydi bakalımmmmm
iyiyiz< tatlım sen nasılsın nasıl gidiyo evlilik
kızlarr selammm
gelınlıgımı gelınlık modellerıne ekledım suanda emın degılım ama gelınlıgımden vazgecmezsem belınde pudra rengı kemerı var cıcek rengını uydurmak zormu olur
vee enrelerden renklı gelın buketlerınızı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?