- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.261
kızlarr selammm
gelınlıgımı gelınlık modellerıne ekledım suanda emın degılım ama gelınlıgımden vazgecmezsem belınde pudra rengı kemerı var cıcek rengını uydurmak zormu olur
vee enrelerden renklı gelın buketlerınızı aldınız?
bende çok yorgunum ama habire gelinlik bakasım var
o kabarık prenses etekler çok güzel oluyor
resimleri varmı canım?
Günaydın kızlar
Bu ara çok agresifim sanırım
Herkese herşeye çatıyorum huysuz bi kız oldum
Nişanlım tanıyamıyorum artık seni diyor
canım baktım profile...nişanlının beğendiği gelinlik daha güzel geldi gözüme ama seninkide çok hoş fakat ben o pudra rengi kemeri sevmedim...zaten gelinlikte renkli kemeri sevmiyorum...belki foto çekimlerinde hoş oluyor ama bildiğimiz kırmızı kuşak gelinkikte olmalı diye düşünüyorum ben...o kemer çıkarsa gelinlik harika
aramıza hoşgeldin canım sanırım aramızda 2 gün var
hemen bakalım gelinliğine fikir olur bizede
pende pudra rengi gelin ayakkabısı düşünüyorum ve çiçek uyması zor olmaz bence
şükür iyi gidiyo cnm bide bi arada olsak daha iyi gidicek
Günaydın kızlar
canım yaaçok mu gerildin yoruldun ...bende regl olcam zaman öyle agresif oluyorumki bide ağlakkk bana seni seviyorum dese çatıyorum ...
Yok canım çnce oradan alacaktım ama renklı ayakkabı almaya karar verınce vazgectım hepsi beyaz onların:)kuzum gelinlikcin sana çiçek vermesi lazım vermedimi:44::44::44::44:
Amin inşallah canım Allah razı olsun,kavga da ederiz ama ne hikmetse yanyana olunca cok iyiyiz maaşallh ben trıp atsamda o yumusuyo hemenhayırlı olsun canım evin eşyaların herşeyin.
ne romantik çiftsiniz ayol, Allah sonsuza kadar sürdürsün inşallah
benimki de düzenli imiş ama bakalım görcezalemsin kızzz isyan
a bu buketler güzel bak ama renk bulman gerek tabi
baktımda cnaım pembe fuşya yok yaa yoksa hemen alcaktım emınonundencanım dün paylaşmıştım senin için tekrar koyayım resmi
eminönündeki iki tane çiçekçi dükkanı çok güzel çiçekler var umarım bulursun orda
Eki Görüntüle 430875 Eki Görüntüle 430876
kızz isyaaaaaağğğğnnnn :)dur aman Yarabbim ne yaptın sen ayol benım kprktugumu basıma mı getırcen kızz Allahım 2 -3 yıl sonra inşallah kalbımıze gore nasıp eder bebişi:)ooo o zaman bir sen, bir ben, birde bebek diyelim hemen...yatak odası kırmızı çok tehlikeli
eylül tatlımmm gelin tacimi akay dan aldım gelinliğimide ardan almıştım zorla çok ısrar ettim buldurdumnormalde satılmıyor dediler katolog çekiminde bunu kullanmışlar biaz pahalı gibi ama değer aşk herşeye değer
istersen senin içinde sordurabilirim gelinliğimi teslim almaya gidicem yarın
Eminönünde kürkçü handan aşşağıya inip sağa dönünce ufak bi dükkan var sadece taç vs satıyo. Ben baya güzel taçlar gördüm orda.
Evet ya tabela olmayınca karışıyo ne kadar iyi bilsende.
Juanito (Los Alcarson) - Gözleri Aşka Gülen
Neden ayıplansın canım zaten yemekliymiş. Tatlısıda olur. Ekstaraya gerek yok. Böyle bi zamanda masraflar çok büyüyo ister istemez.
Yok canım resim çekemedik satılık 2500-3000lira istedi birde... evet çok güzel ama günah o kadar paraya diyorum bilememedim...
Yok canım çnce oradan alacaktım ama renklı ayakkabı almaya karar verınce vazgectım hepsi beyaz onların:)
Amin inşallah canım Allah razı olsun,kavga da ederiz ama ne hikmetse yanyana olunca cok iyiyiz maaşallh ben trıp atsamda o yumusuyo hemen
baktımda cnaım pembe fuşya yok yaa yoksa hemen alcaktım emınonunden
kızz isyaaaaaağğğğnnnn :)dur aman Yarabbim ne yaptın sen ayol benım kprktugumu basıma mı getırcen kızz Allahım 2 -3 yıl sonra inşallah kalbımıze gore nasıp eder bebişi:)
good_heart, isyan nerdesiniz kıslarmasatakviminin işleri var biliyorum
Günaydınnnn forever1212 niz geldiiiiiiiiiiiiiii
Yeni isminle hoşgeldin sen de.kızlarrr acil olarak bana fuşya ayakkabıma uyacak çiçek modelleri bulmamız lazım yaa hala çiçek alamadım,hadı bakalım yardım edın arkadasınıza çıkamadım bu işin içinden
Eki Görüntüle 430841
bu da aykkabım ama bulamadım guzel bısey
Çok zarif bencee harika bi seçim.Kızlar ayakkabım şu modele çok benziyor
ama benim ki daha kıs bu kadar bilekten değil
Ataköyden aldım %50 indirim var duyrulur
ATTACH=CONFIG]430846[/ATTACH]
ayak ucundan yukarı doğru platformdaki gibi şerit var
ayakkabı çokkk rahat
Sedef tülü kullanılmış ne demekse artık
evet renkde güzlmiş canım yaa ama kadına soruyorum bana acayip renkli seyler yolluyo canlıdakı renklerı tutumuyo malesef,bak eklıycem ıkı model begendım onların fusyasını yapsın ıstedım ama renk yokmusEki Görüntüle 430859 Eki Görüntüle 430861
Günaydın sekerler herkese mutlu günler
Birazdan izmire gidicem yineartık işlerimiz azaldı damatligini teslim alcaz ordan 6 buçukta gelinlik ve abiyemi teslim alıcaz sanırım biraz heyecanlıyım aslında beni heyecanlarımdan canımın ici babamin beni bugun gelinligimle görecek olması şimdi bile gözlerim doldu o an ne yaparım bilmiyorum
Kuaförümle bı kaç sorun yasadım fiyatı değiştirdi oyleboyle değiştirmedi tam 2 katına çıkardı gitcemvaska kuaförler anlaşılan düğüne 3 gün kala yaptıgı bu durum icin cok sinirlendim başka kuaföre fazla para vercem oba vericem fırsatçı vaZgecemicem diye yaptıgı sinir etti beni
olur olur benımkıde dıyorum yaa annesının eve ayakkbıyla dalıyodu simdi bizim evimizde bana kızıyo ayakkabıyla gırme dıyee ayyy dun koşe takımını açmış meraktan ablası gıdınce tuttu benı bak evlenınce boyle koyun koyuna yatıp film izliycez felan dedi,hele yatak odasında benı deli etti burayı kırmızı yaptık benı asla tutamazsın artık diyo
Ggüzel fikir canım ama bizim maddi yönden sıkıntılı artık az para harcamam lazım:)
Hoşgeldin.kızlarr selammm
gelınlıgımı gelınlık modellerıne ekledım suanda emın degılım ama gelınlıgımden vazgecmezsem belınde pudra rengı kemerı var cıcek rengını uydurmak zormu olur
Günaydın kızlar
canım tesekkur ederımm
o kemersız halı benım gelınlıgı ıyıce elbıseye cevırıyor ama dıger gelınlıkte olsa drapelerını pudra rengı y apmayı dusunuyorum acıkcası yanı
aslında o kemerde benım ısıme geldı
kırmızı kurdele baglanır ama salonda cıkarıcam bıraz bahanemde olacak ama bu aksam gıdıp uzerımde resım cekılmelıyım suanda cok yaygın olmadıgı ıcın renklı kemer abes gelebılıyor bı arkadasın varmıs mısal lıla oda bana cok sırıtık geldı yada kendımıkımı begenıyorum bılemedımmm :)
Günaydın kızlar :)
canım çok sevinirim sorarsan,gerçekten bayıldımmm
kuaförün iyi etmemiş..ben de dün rüya gördüm,kuaförle ilgili,of ne biçim şeyler oldu,nasıl üzülüyordum..Allah korusun..:26:
bağlaçolanki,kürkçü hana bile gittim etrafını filan da dolandım da pek karışık oralar ya..şimdiye kadar rahat 4-5 kez gitmişimdir,ama her gidişimde gezdiğim gördüğüm yerler farklı..gez gez bitmiyor,bi de malesef h.sonu giebiliyoruz,inanılmaz kalabalık oluyor,ilerlemek,birşy bakmak işkence oluyor,nişanlımla ikimiz de zayıfız,kansızlık da var,acayip çabuk yoruluyoruz ya,çocuk gene sesini çıkarmıyo da dön dön dön.. sadece taç satan yerler de gördüm de bazısı çok uçtu fiyatlarda,çok sıkışığız bu ara,alamadım..
Gözleri aşkla gülen mi? kız ben bunu biliyorum,ah ne güzel ne güzel seni sevmek,ah ne güzel ne güzel
dinliyorum...dinledim..evet tahmin ettiğim şarkı,bence çok şeker
pasta konusunda da evet yemek yanında tatlı da var ama ben pasta kesmek çok istedim.evet yaşayacağım anlar çook değerli,geri dönüşü de olmayacak.ama 2 çatal pasta yicem diye bin lira da oraya harcarsam ev işinden kısmam gerekecek,hala bi evimiz yok ve haziranda sağa sola çook para idecek,elimizde bol nakit olması lazım,herşeyi ikimiz yapıyoruz,şimdiye kadar zorlamadı da haziran-temmuz zor geçecek ve sanırım balayını da ertelemek zorunda kalacağım..
malesef sekerım gelınlıkcı bıze baya ındırım yaptı cok pahalı dedılerdı o yuzden almıycam hem gelın cıcegı dahıl degıldı,duvak kese,pelerin dahil fiyataama kuzum olsun onuda al zaten normalde gelinlikcinin vermesi lazım öyle anlaşmadınızmı ?? benim 2 tane vardı gelinlikcim verdi krem birda ben kendim yaptırdım turkuaz renginde tam aynı rengi bulamadık son 4 günde bişeyler uydurduk ve çokda güzel olduama konuş gelinlikcinle hem krem olanı atarsın renkliyide hatira olarak saklarsın
hoşgeldiiiin.
Yeni isminle hoşgeldin sen de.
Ayakkabın çok güzelmiş. Eminöünde hep bu renklerde zaten buketler.
Çok güzel fuşya bukett.
Mutlaka bulursun eminönünde. Biraz gezmen gerekir ama hepsi çoğunlukla aynı sokakta.
Allahım allahım evini sahiplenmiş hemen oraya basma buraya basma diyoo
Pek romantiksiniz maşallah.
Kırmızı kurdeleyi evden çıktıktan sonra arabada unutucam ben.
Hiç bağlatmayasım var ama kardeşim bağlasın istiyorum.
eylülüm hoşgeldin ben kimim bilion dimi
istanbula gelip gezdin heee bak bu iyi, çok kalabalık gerçekten eminönü, ama çok güzel şeyler var. isteyen istediğini bulabiliyor, biraz zaman alıyor tabi ama evlenecek herkesim görmesi gerek bence eminönünü
banada haziran temmuz çok zor geçecek gibiAllah yardımcımız olsun kuzum,
canım çok güzel ben çok beğendim. daha kısa olması daha güzel olmuş bence bilekten olmaması. güle güle giy
günaydın canım hoşgeldnne var ne yok? baktınmı yine gelinliklere
?
canım hoşgeldin günaydın. kıs tek başına ütü zor olmuştur bravo valla. bitirmişsin süper
kıs onlar nasıl komşular yaaaaa, evde tadilat var tabi ses olacak,bunlar sanki uzayda yaşıyor yaaa, sanki hiç tadilat yapmadılar.
takılarında hallolmuş çok iyi
maddi açıdanda destekliyorlar artık bak süper sıkıntıların bitecek Allahın izniyle
hayırlı olsun canım evin eşyaların herşeyin.
ne romantik çiftsiniz ayol, Allah sonsuza kadar sürdürsün inşallah
benimki de düzenli imiş ama bakalım görcezalemsin kızzz isyan
nasılda kıskanmışlar seni
a bu buketler güzel bak ama renk bulman gerek tabi
kızlarr selammm
masatakvimiii :) cok sevındımmm bık mıktar yollamıslar bılezıgı alan kım nısanlınmı aılesımı almıss :)
ahh bızde bır gorebılsek bısey anlamadım yanıı dun nısanlıma damatlıgıda salon parasından alıcaz uygun olmuyor dedım tamam dedı
o tamam der tabı
her gun gıttıgımde onu alıcaz bunu yenılıcez dıyen kayınvalıdem var anlamıyorum nasıl bırsey bu ya mılyonerler yada bıze bısey yapmıcaklar anlamadım hala muaalllaktaa
kı evı yerlesmıs cok guzel olmus ne dıyorum yanıı darısı basımızıaa
atakoy ayakkabının net sıtesı calısmıyormuu
yenidendoğdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?