2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

aramıza hoşgeldin canım sanırım aramızda 2 gün var
hemen bakalım gelinliğine fikir olur bizede

pende pudra rengi gelin ayakkabısı düşünüyorum ve çiçek uyması zor olmaz bence

Günaydın kızlar
Bu ara çok agresifim sanırım
Herkese herşeye çatıyorum huysuz bi kız oldum
Nişanlım tanıyamıyorum artık seni diyor

canım yaa çok mu gerildin yoruldun ...bende regl olcam zaman öyle agresif oluyorumki bide ağlakkk bana seni seviyorum dese çatıyorum ...

canım tesekkur ederımm
o kemersız halı benım gelınlıgı ıyıce elbıseye cevırıyor ama dıger gelınlıkte olsa drapelerını pudra rengı y apmayı dusunuyorum acıkcası yanı
aslında o kemerde benım ısıme geldı
kırmızı kurdele baglanır ama salonda cıkarıcam bıraz bahanemde olacak ama bu aksam gıdıp uzerımde resım cekılmelıyım suanda cok yaygın olmadıgı ıcın renklı kemer abes gelebılıyor bı arkadasın varmıs mısal lıla oda bana cok sırıtık geldı yada kendımıkımı begenıyorum bılemedımmm :)

aramıza hoşgeldin canım sanırım aramızda 2 gün var
hemen bakalım gelinliğine fikir olur bizede

pende pudra rengi gelin ayakkabısı düşünüyorum ve çiçek uyması zor olmaz bence

hoşbuldumm canımm
cok tesekkur ederım
benımde her ıkı gelınlıkten bırıde olsa ayakkabımda pudra cıcegımde pudra olacak

dedıgım gıbı gelınlık ıkısınden bırıde olsa pudra kemer veya pudra drape olacak

şükür iyi gidiyo cnm bide bi arada olsak daha iyi gidicek

Günaydın kızlar

canlar ikinizede günaydın elfmm bir geldin bir gittin nerdesin yahuu, neler yapıyorsun anlat bakalım?

bende çok agrasifim bu aralar ve hiç çalışasın yok

kuzum gelinlikcin sana çiçek vermesi lazım vermedimi:44::44::44::44:
Yok canım çnce oradan alacaktım ama renklı ayakkabı almaya karar verınce vazgectım hepsi beyaz onların:)
Amin inşallah canım Allah razı olsun,kavga da ederiz ama ne hikmetse yanyana olunca cok iyiyiz maaşallh ben trıp atsamda o yumusuyo hemen
baktımda cnaım pembe fuşya yok yaa yoksa hemen alcaktım emınonunden

ooo o zaman bir sen, bir ben, birde bebek diyelim hemen...yatak odası kırmızı çok tehlikeli
kızz isyaaaaaağğğğnnnn :)dur aman Yarabbim ne yaptın sen ayol benım kprktugumu basıma mı getırcen kızz Allahım 2 -3 yıl sonra inşallah kalbımıze gore nasıp eder bebişi:)

Günaydın kızlar :)

canım çok sevinirim sorarsan,gerçekten bayıldımmm
kuaförün iyi etmemiş..ben de dün rüya gördüm,kuaförle ilgili,of ne biçim şeyler oldu,nasıl üzülüyordum..Allah korusun..:26:

bağlaçolanki,kürkçü hana bile gittim etrafını filan da dolandım da pek karışık oralar ya..şimdiye kadar rahat 4-5 kez gitmişimdir,ama her gidişimde gezdiğim gördüğüm yerler farklı..gez gez bitmiyor,bi de malesef h.sonu giebiliyoruz,inanılmaz kalabalık oluyor,ilerlemek,birşy bakmak işkence oluyor,nişanlımla ikimiz de zayıfız,kansızlık da var,acayip çabuk yoruluyoruz ya,çocuk gene sesini çıkarmıyo da dön dön dön.. sadece taç satan yerler de gördüm de bazısı çok uçtu fiyatlarda,çok sıkışığız bu ara,alamadım..
Gözleri aşkla gülen mi? kız ben bunu biliyorum,ah ne güzel ne güzel seni sevmek,ah ne güzel ne güzel
dinliyorum...dinledim..evet tahmin ettiğim şarkı,bence çok şeker
pasta konusunda da evet yemek yanında tatlı da var ama ben pasta kesmek çok istedim.evet yaşayacağım anlar çook değerli,geri dönüşü de olmayacak.ama 2 çatal pasta yicem diye bin lira da oraya harcarsam ev işinden kısmam gerekecek,hala bi evimiz yok ve haziranda sağa sola çook para idecek,elimizde bol nakit olması lazım,herşeyi ikimiz yapıyoruz,şimdiye kadar zorlamadı da haziran-temmuz zor geçecek ve sanırım balayını da ertelemek zorunda kalacağım..

ama kuzum olsun onuda al zaten normalde gelinlikcinin vermesi lazım öyle anlaşmadınızmı ?? benim 2 tane vardı gelinlikcim verdi krem birda ben kendim yaptırdım turkuaz renginde tam aynı rengi bulamadık son 4 günde bişeyler uydurduk ve çokda güzel oldu ama konuş gelinlikcinle hem krem olanı atarsın renkliyide hatira olarak saklarsın

good_heart, isyan nerdesiniz kıslar masatakviminin işleri var biliyorum

geldim kuzumm geldimmmm başka yerlere dalmışım

Günaydınnnn forever1212 niz geldiiiiiiiiiiiiiii

hoşgeldiiiin.

Yeni isminle hoşgeldin sen de.
Ayakkabın çok güzelmiş. Eminöünde hep bu renklerde zaten buketler.

Çok zarif bencee harika bi seçim.

Çok güzel fuşya bukett.
Mutlaka bulursun eminönünde. Biraz gezmen gerekir ama hepsi çoğunlukla aynı sokakta.

Sen zaten iptal et vs dersen o fiyatı direk düşürücektir. Yaptığı fırsatcılık resmen terbiyesizlik ve bunu çoğunlukla yapıyolar gelinlikciler ve kuaförler.
Kuaför bulmakta zorlanamzsın canım bi o değil ya koskoca İzmirde!

Allahım allahım evini sahiplenmiş hemen oraya basma buraya basma diyoo
Pek romantiksiniz maşallah.

Hoşgeldin.
Canım pembe kuşak olurda pembe drape biraz fazla olur gibi geldi. Tabi tercih senin.
Ben de sırtımdaki inci düğmeleri pembe istiyorum.

Günaydın kızlar

Regl oldun mu kuzum?:26: Geciktiği için stres yapmışsındır söylesene nişanlına. Ben söylüyorum beni 1 hafta idare et kırılma darılma diye.

Kırmızı kurdeleyi evden çıktıktan sonra arabada unutucam ben.
Hiç bağlatmayasım var ama kardeşim bağlasın istiyorum.

Son düzenleme:

eylülüm hoşgeldin ben kimim bilion dimi

istanbula gelip gezdin heee bak bu iyi, çok kalabalık gerçekten eminönü, ama çok güzel şeyler var. isteyen istediğini bulabiliyor, biraz zaman alıyor tabi ama evlenecek herkesim görmesi gerek bence eminönünü

banada haziran temmuz çok zor geçecek gibi Allah yardımcımız olsun kuzum,

malesef sekerım gelınlıkcı bıze baya ındırım yaptı cok pahalı dedılerdı o yuzden almıycam hem gelın cıcegı dahıl degıldı,duvak kese,pelerin dahil fiyata

ayy sağol bıtanemm öyleyız inş hiç bozulmaz romantıklıgımız,maaşallah dıyeyım,çiçekci bi kadın var facede ordan yaptırcaktım o pembe buket varya onu ıstıyodum aynen ama ayakkabıya pek uymuyo dedım ıcıne somon gul yerıne fusya koy renk tonu cok cart bısey yolladı resım olarak,sence bu ayakkabıya olurmu o pembe somon buket kurdelası fusya olsa ıcıne bıraz koyu pembe katılsa ayyy bulamıycam ben cıcek yaa

bu arada bende kırmızı kurdela yuzunden ayakkabımdan vazgececektım sona dusundum salona gırmeden cıkartırım sen de oyle yap şekerim

hoşbuldum canım,bilmez miyim kıss,ayıpsın
geldim canım,h.sonu yine ist.daydım,2.provam vardı,eminönüne de gittik,bayağı şey aldık uygun fiyatlara,ama gerçekten istediğim gibi çiçek de bulamadım taç da..çok pahalıydı beğendiğim taçlar,ben de inanılmaz sade birşey aldım,ikimiz de sadeliği çok seviyoruz.ama aldıktan sonra biraz bakındım da ne güzel şeyler varmış ama ben vakitsizlikten çok gezememişim.çünkü herşeyi halletmek için tek 1 günüm vardı,hep de öyle oluyor,çok zorlanıyoruz ama sonumuz güzel olsun.evet çok zor olacak haziran-temmuz.ev tut-depozito-kira-tadilat bilmem ne,kuaförü öde düğün günü,gelinlik teslim alırken son taksidi öde,çiçek yaptır onu öde,renkli ayakkabım hala yok,ev temizliği belki,,uçak biletleri,malum çok uzağız onlar bize gelecek,biz oraya filan..battık galiba tövbe tövbeşaka bir yana Rabbim güç versin,çalışır rahatlarız 1-2 aya herhalde biraz..ama bunun için benim fedakarlık yapmam gerekecek,ben de oturma odasını şimdi almamayı,balayını ertelemeyi,düğünde pasta kesme olayını yapmamayı düşünüyorum..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,özellikle tek başına halletmeye çalışanların..Rabbim sen güç ver,sabır ver hepimize,işlerimizi kolaylaştır,herşeyi gönlümüze göre hayırlı bir şekilde nasip et inşaallah..

Komşularımla başım dertteee

Datlımmm dün mail atmadım mı sana
buraya takıl artık sende
Hayır yaa ataköyün sitesinde yok
dur sana multimedia göndereyim sana gelir belki tatlımmm
Pudra pembesine uydurmak zor değil de ne karar verdin daha belli değil
Ama bence sen Nişanlının beğendiğini alcak gibisin
Evet nişanlımın ailesi almışlar 2 bilezik
2 de annemler aldı
2de nişanda
bu arada sende artık bu kullanıcı adını değiştir
yada düğünden sonra değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…