2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Evet canım yeniii dün duydum
daha birşey daha var...nişanlıma demişki düğün alışverişine çıkıcaz... isyanı götürcez...5000 tl para lazım demiş 5000 tl'ye bana ne alıcaksa...nişanlım alıcak onun brocunu ben ödeyeceksem niye aldırayım yaaa...çok sinirliyim yine çok
Afiyet olsun kızlar

masatakvımcımm sen bana sabırlısın dıyodun bak burada dokuldumm
cnaım sıkıldı yazdıkca cıddıyımm

nısanda gorusmedıler en son bızımkıler 2-3 uc kere gıttıler goz aydına gecmıs olsuna daha onları beklıyoruz ıste ev tasıyacaklardı sımdı sıra bıze gelmedımı
yada yapmıcaz desınler kredıye dayanalım sımdı napcamız bellı degıl yanıı
sımdı ev konusuda cıddıye bındı bızım oradan bakılacak ee mayıs bıttı bıtıyor
bakalım olaylar nasıl seyredecek
bırde senın avantajın nısanlının maası ıyı bızım ıkımızınde aynı kı zaten suana kadar aldıklarımızda borcla aldık onların borcunu oduyoruz sen bılıyorsun ıste onunda benımde gıyceklerımız eskıdı alamıyoruz dugune yakın alırızda temız temız gıyınırız dıyoruz 6-7 haftadır dısarıda bı cay ıcmedık
pazar gelınlıkcıy eıgttıkte gezmıs oldukk

eylül : sızınkı baska bı durum benımkı bambaska sınır olası bı durum allah sıze yardım eder elbette
ama bızım ıste .ku cıkmazsa ınsallah
cunku benı kasanlardan bırıde nısanlım gelınlık ıcınde hevesını krmak ıstemem ama salondan oducez dedı ve pahalı geldıgını ımaa etmıstı bende deıdmkı ıyı ama bu para senın degılkı bızım banada sorulması gerekmezmıydı usulen
sımdı bı ara bır fırsatta damatlıgıda salondan alacagımızı soylemek ıstıyorumm

kına gecesı yapıcazmı yapmıcazmı bılmıyorum seytan dıyor yapmaaaaaaa
vallaaaa
baska cevap vercem bırılerı varsa sınırlendım kafam dagıldı yaa

Afiyet olsun canımmmm

Yani sen ödeyeceksen neden harcayacaksın boşuna borç olcak
Hey yaa
5000 Tl ne alcak gleinlik filan mı?

sıkma kendini dicem ama ben olsam bende sıkılırım
evet olumlu olumsuz birşey söylesinler de sizde ona göre hareket edin
Gelinliği düğün salonun parasını ordan ödemeniz çok saçma
Kalanlarıda kendi alsın borcuna verir he yarabbim yaa
evet onlar gelinliği alıyorsa sende damatlığı aldır olur mu ya

ben sey demek ıstıyorum ev 3+1 olursa kose takımı ıstıyorumm :) ayıpmı olur
sonucta 2 oda ve mutfaghı aılem yapıcak
onlarda salonu vee 1 oda bosmu kalsın :) bende fesatmıyım
bende anlamıyorum kadın benı cok sevıyor ama boyle batan bıseylerı var bende sevıyorum onu bılıyosun ama bazı seyler goze batma degıl gozumu cıkarmaya kadar geldı
en azından aıleler bı raraya gelse benım aılemın herseyıy apacaklarını ellerınden geldıgınde duysalar kendılerıne bı fren bı cekı bı duzen verırler
ufak kardesıde ehlıyetı yazdırdılar
bızımkılerın yokluktan degıl
slm kızlar karşınızda 10günlük evli ve çalışan bi bayan var:)))
nasılll bı duyguuuuuuu
alacaklarr canım
3 bın lıra bıraz ceyız ekısıgım var gecelık pıjema bıraz kıyafet alırız nısanlımla bana
2 de gelınlık ıcın de ustunu tamamlasın 5 bın lıra ama onun harıcınde salonda borc 2500 beyaz esyaları hala oduyoruz
kıra faturalar
bılezıklerımın gıtmesını ıstemıyorum
:S :S :S
isyan_123
bunlardageçer1907

yarın sizi ıslatıyoruzzzzz

benıııı ?

Son düzenleme:
süper bi duygu bi kere çok rahatsın o olcak bu yetişecek derdin yok ikincisi eve heyecanla gidiosun ama biraz yorucu tabi olsun değiyo :)

Herkese iyi günler dilerim.

Benim bugün moralim cok bozuk.
25 gün sonra buralari baba ocagini ana kucagini terk ediyorum.
Cok korkuyorum.
Cok üzülüyorum.

: ( : (

Canım ne fesatlığı yaa oturma odasına ne koycaz de annesine
Köşe takımı oturma odaları için uygun şeyler var
Yok canım var ki kendine yapıyor kadın

Senin bugun 98 kaldı dimi
Aaaa dün ıslanmalıydın
ıslatalacım canım
itina ile ıslatılırrrrrrrr

bunlardageçer1907 duyrulur canımmm

yaa valla hepsi aynı cins bunların yaa,benımkılerde nısanlıma aılem ıcın yaptıkları bohcada 600 tl harcadıkalrını soylemısler,ayy dedım guzel ozene bezen eyapacaklar hayret ama bohcalar bı geldı yemın edıyorum sana 10 tllık gömlek babama almıslarianneme bı etek bı bluz en fazla 60-70 tutar 4er tllık emınonundekı bohcalardan ve 5 tllık hazır seccade,ıkı corap koymuslar Allah sahıdım uzerlerındekı 1 tl yazan etıketlerı ben cıkardım bakarken,kardesıme allahtan ıkı parca bısey bız almıstık,onada koyulanlar keza aynı 150 tl bıle tutmaz alınan ama nısanlıma yaptık ettık demesını bılıyorlar nasılsa anlamıyo bu ıslerden...

süper bi duygu bi kere çok rahatsın o olcak bu yetişecek derdin yok ikincisi eve heyecanla gidiosun ama biraz yorucu tabi olsun değiyo :)
ayy cok sukur ufukta bıze de mutluluk var yanıı,inş bızde senın gıbı atlatıp hayırlsıyla kapımızı kapatır mutlu oluruz yakında..
Herkese iyi günler dilerim.

Benim bugün moralim cok bozuk.
25 gün sonra buralari baba ocagini ana kucagini terk ediyorum.
Cok korkuyorum.
Cok üzülüyorum.

: ( : (
hayırdır canım?
sende benım gıbı aılenden ayrılacagın ıcınmı uzuluyorsun,korkma sebebın nee benım tek korkum aılemdekı huzuru mutlulugu evlenınce bulamamak,Allah korktuklarımızdan sakınsın bızı

Evet öyle olacak. Bende ailemden cok uzaga gidicem.
25 gün sonra TRye geliyoruz.
Orda ki telastan zaten bir sey anlayamiycam.
Elbette ki önemli olan mutlu ve huzurlu olmak.
Ama ben aileme cok bagliyim.
Bu ayrilik bana cok zor gelecek :S

a evet senin pelerinliydi canım pardon nerden aldın gelinliğini kuzum
bir tane olsun atmazsın tatlım sende sıkıntı yapma o zaman boşver

Düğünüm kır evet
ama pist havuzbaşında çok zorlanmam
zaten ayrıca birde babet alıcam

anladım kuzummm bu arada bilezik almışlar hayırlı olsun allahım inş artık sıkıntı yaşamazsın

aynen yaaaa evime gitmek istiyorum:26::26::26:

kızlar yoğunum ara ara bakıcam size

bende yemeğe gittim ablama ama yemeden geldim birazcık ablamın oğluyla oynadım doydum açlığımı hissetmiyorum çok özlemişim

isyan_123
bunlardageçer1907

ayy 100den düşüyolar dimiiii

şuanda bunlardageçer biraz yoğun bakamıyodur kızlarr

Ben geldimmmm...Gelinliği satınmı alıcaksınız kiralıcakmısınız kızlar ben çok kararsız kaldım....alsam napıcam diyorum almasam yinede o kadar para bari benm olsun diyorum kararszmmmm

Gelınlık sana sag salım bı yorum yazıcam
bana yorum yazan dıger arkadasada
masatakvımı bu sana :) bugun 101 ımıs saydım sımdı yarın 100 oluyorumm :) hehehehe

Ben geldimmmm...Gelinliği satınmı alıcaksınız kiralıcakmısınız kızlar ben çok kararsız kaldım....alsam napıcam diyorum almasam yinede o kadar para bari benm olsun diyorum kararszmmmm

ben satın aldım kuzum sandığıma kaldırdım arada bakıyorum o gün aklıma geliyooo ilk günkü anı yaşıyorum resmenn her elime aldığımda aslında daha çok yeniii 3 hafta 2 günlük gelim

isyan_123
bunlardageçer1907

canım perşembe ıslanıyoruz

davetiyemiz bilem var dün yaptım görmediniz siz

aa canım ama yenidendoğdum bugün geldi foruma, yoksam ıslatırdık dün

hemen ıslatıyoruzzzz hazır mısın

ben satın aldım kuzum sandığıma kaldırdım arada bakıyorum o gün aklıma geliyooo ilk günkü anı yaşıyorum resmenn her elime aldığımda aslında daha çok yeniii 3 hafta 2 günlük gelim

ne güzel canım yaaaa çok güzel duygulardır eminim...Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah:18:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…