- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.301
Bu da yeni mi???
Bence sende artık alttan alttan söyle şu bu alıncak diye
Çok sessiz kalıyorsun
kadın sana yapmıyor belli
Ama çok da seviyor
Anne eylülde düğün olcak eksiklerim var ne zaman alcaz de
Neden utanıyorsun ki bunları söylemeye?
Evet canım yeniiidün duydum
daha birşey daha var...nişanlıma demişki düğün alışverişine çıkıcaz... isyanı götürcez...5000 tl para lazım demiş5000 tl'ye bana ne alıcaksa...nişanlım alıcak onun brocunu ben ödeyeceksem niye aldırayım yaaa...çok sinirliyim yine çok
Afiyet olsun kızlar
masatakvımcımm sen bana sabırlısın dıyodun bak burada dokuldumm
cnaım sıkıldı yazdıkca cıddıyımm
nısanda gorusmedıler en son bızımkıler 2-3 uc kere gıttıler goz aydına gecmıs olsuna daha onları beklıyoruz ıste ev tasıyacaklardı sımdı sıra bıze gelmedımı
yada yapmıcaz desınler kredıye dayanalım sımdı napcamız bellı degıl yanıı
sımdı ev konusuda cıddıye bındı bızım oradan bakılacak ee mayıs bıttı bıtıyor
bakalım olaylar nasıl seyredecek
bırde senın avantajın nısanlının maası ıyı bızım ıkımızınde aynı kı zaten suana kadar aldıklarımızda borcla aldık onların borcunu oduyoruz sen bılıyorsun ıste onunda benımde gıyceklerımız eskıdı alamıyoruz dugune yakın alırızda temız temız gıyınırız dıyoruz 6-7 haftadır dısarıda bı cay ıcmedık
pazar gelınlıkcıy eıgttıkte gezmıs oldukk
eylül : sızınkı baska bı durum benımkı bambaska sınır olası bı durum allah sıze yardım eder elbette
ama bızım ıste .ku cıkmazsa ınsallah
cunku benı kasanlardan bırıde nısanlım gelınlık ıcınde hevesını krmak ıstemem ama salondan oducez dedı ve pahalı geldıgını ımaa etmıstı bende deıdmkı ıyı ama bu para senın degılkı bızım banada sorulması gerekmezmıydı usulen
sımdı bı ara bır fırsatta damatlıgıda salondan alacagımızı soylemek ıstıyorumm
kına gecesı yapıcazmı yapmıcazmı bılmıyorum seytan dıyor yapmaaaaaaa
vallaaaa
baska cevap vercem bırılerı varsa sınırlendım kafam dagıldı yaa
ben sey demek ıstıyorum ev 3+1 olursa kose takımı ıstıyorumm :) ayıpmı olurBu da yeni mi???
Bence sende artık alttan alttan söyle şu bu alıncak diye
Çok sessiz kalıyorsun
kadın sana yapmıyor belli
Ama çok da seviyor
Anne eylülde düğün olcak eksiklerim var ne zaman alcaz de
Neden utanıyorsun ki bunları söylemeye?
nasılll bı duyguuuuuuuslm kızlar karşınızda 10günlük evli ve çalışan bi bayan var:)))
alacaklarr canımsormazlar canım
Bende kayınvalidemi aradım düğün salonu tuttuk 4500 dedim tamam demişti
ama şöyle bir durumda var senin nişanlın ailesine laf söyletmiyor benyapcam diyor
Belki ailesinede ben yapcam herşeyi demiştir
ne kadar çekmeniz lazım krediyi?
anneler yatak odası-oğluşunun odasını almıcak mı?
:S :S :SEvet canım yeniiidün duydum
daha birşey daha var...nişanlıma demişki düğün alışverişine çıkıcaz... isyanı götürcez...5000 tl para lazım demiş5000 tl'ye bana ne alıcaksa...nişanlım alıcak onun brocunu ben ödeyeceksem niye aldırayım yaaa...çok sinirliyim yine çok
Afiyet olsun kızlar
isyan_123
bunlardageçer1907
yarın sizi ıslatıyoruzzzzz
canım yaa senınde durumun cok zor anlıyorum senı,kendı ailene üzülüyosun ama nişanlın ailensinin yapmadıklarını kabul edecek bıır gıbı degıl aynen bende bu durumdayım ve hatta nısanlımm bazen aılesıne laf soyluyorum dıye hemen benım aılemın oyle dusundugunu zannedıyo ve en cokda buna uzuluyorum yapan da aynı yapmayan da,
benım aılem mutfagı yatak odasını eksıksız aldı kalanlarıda alıyo ama onun annesı kredı cektı bız oduycez sımdı annesı oderım dıyo ama bılıyorum odeyemez onda bu ısrafcılık bu gezme varken odese bıde bızden para ıster,dun perdecı gelmıs eve annemde gıtmıstı adama su kadar borc gırdı bana gıbı laflar etmıs,annem zor tuttum kendımı dıyo,bunu nısanlıma soyledım soylemez olaydım annen hemen sanamı anlattı annemı nıye sevmedıgın bellı dedı bana,bıde temızlık yapmıslar guya banyo tuvalet tadılatta anneme demıskı kayınvalıdem ceyız sererken kızlar temızlesınler annem ıyıce sogudu kadından tadılatlı evın yarısını temızledıler ayakkabılarla gırılıyo ve benım ceyıze gelen arkadaslarım temızlesın ıstıyorlar
ben sey demek ıstıyorum ev 3+1 olursa kose takımı ıstıyorumm :) ayıpmı olur
sonucta 2 oda ve mutfaghı aılem yapıcak
onlarda salonu vee 1 oda bosmu kalsın :) bende fesatmıyım
bende anlamıyorum kadın benı cok sevıyor ama boyle batan bıseylerı var bende sevıyorum onu bılıyosun ama bazı seyler goze batma degıl gozumu cıkarmaya kadar geldı
en azından aıleler bı raraya gelse benım aılemın herseyıy apacaklarını ellerınden geldıgınde duysalar kendılerıne bı fren bı cekı bı duzen verırler
ufak kardesıde ehlıyetı yazdırdılar
bızımkılerın yokluktan degıl
nasılll bı duyguuuuuuu
alacaklarr canım
3 bın lıra bıraz ceyız ekısıgım var gecelık pıjema bıraz kıyafet alırız nısanlımla bana
2 de gelınlık ıcın de ustunu tamamlasın 5 bın lıra ama onun harıcınde salonda borc 2500 beyaz esyaları hala oduyoruz
kıra faturalar
bılezıklerımın gıtmesını ıstemıyorum
:S :S :S
benıııı ?
yaa valla hepsi aynı cins bunların yaa,benımkılerde nısanlıma aılem ıcın yaptıkları bohcada 600 tl harcadıkalrını soylemısler,ayy dedım guzel ozene bezen eyapacaklar hayret ama bohcalar bı geldı yemın edıyorum sana 10 tllık gömlek babama almıslarianneme bı etek bı bluz en fazla 60-70 tutar 4er tllık emınonundekı bohcalardan ve 5 tllık hazır seccade,ıkı corap koymuslar Allah sahıdım uzerlerındekı 1 tl yazan etıketlerı ben cıkardım bakarken,kardesıme allahtan ıkı parca bısey bız almıstık,onada koyulanlar keza aynı 150 tl bıle tutmaz alınan ama nısanlıma yaptık ettık demesını bılıyorlar nasılsa anlamıyo bu ıslerden...Evet canım yeniiidün duydum
Afiyet olsun kızlar
ayy cok sukur ufukta bıze de mutluluk var yanıı,inş bızde senın gıbı atlatıp hayırlsıyla kapımızı kapatır mutlu oluruz yakında..süper bi duygu bi kere çok rahatsın o olcak bu yetişecek derdin yok ikincisi eve heyecanla gidiosun ama biraz yorucu tabi olsun değiyo :)
hayırdır canım?Herkese iyi günler dilerim.
Benim bugün moralim cok bozuk.
25 gün sonra buralari baba ocagini ana kucagini terk ediyorum.
Cok korkuyorum.
Cok üzülüyorum.
: ( : (
ayy cok sukur ufukta bıze de mutluluk var yanıı,inş bızde senın gıbı atlatıp hayırlsıyla kapımızı kapatır mutlu oluruz yakında..
hayırdır canım?
sende benım gıbı aılenden ayrılacagın ıcınmı uzuluyorsun,korkma sebebın nee benım tek korkum aılemdekı huzuru mutlulugu evlenınce bulamamak,Allah korktuklarımızdan sakınsın bızı
malesef sekerım gelınlıkcı bıze baya ındırım yaptı cok pahalı dedılerdı o yuzden almıycam hem gelın cıcegı dahıl degıldı,duvak kese,pelerin dahil fiyata
ayy sağol bıtanemm öyleyız inş hiç bozulmaz romantıklıgımız,maaşallah dıyeyım,çiçekci bi kadın var facede ordan yaptırcaktım o pembe buket varya onu ıstıyodum aynen ama ayakkabıya pek uymuyo dedım ıcıne somon gul yerıne fusya koy renk tonu cok cart bısey yolladı resım olarak,sence bu ayakkabıya olurmu o pembe somon buket kurdelası fusya olsa ıcıne bıraz koyu pembe katılsa ayyy bulamıycam ben cıcek yaa
bu arada bende kırmızı kurdela yuzunden ayakkabımdan vazgececektım sona dusundum salona gırmeden cıkartırım sen de oyle yap şekerim
Düğünüm kır evet
ama pist havuzbaşında çok zorlanmam
zaten ayrıca birde babet alıcam
gel kuzum gitme bir yere, benimde hiç çalışasım yok ve çok yoruldum Allah'ım yardım et.
baya dolaşmışsın canım iyi olmuş, tek bir günde gezmek zor olur tabi, hepimizin Allah yardımcısı olsun.
kızlar yoğunum ara ara bakıcam size
isyan_123
bunlardageçer1907
Ben geldimmmm...Gelinliği satınmı alıcaksınız kiralıcakmısınız kızlar ben çok kararsız kaldım....alsam napıcam diyorum almasam yinede o kadar para bari benm olsun diyorum kararszmmmm
isyan_123
bunlardageçer1907
Canım ne fesatlığı yaa oturma odasına ne koycaz de annesine
Köşe takımı oturma odaları için uygun şeyler var
Yok canım var ki kendine yapıyor kadın
Senin bugun 98 kaldı dimi
Aaaa dün ıslanmalıydın
ıslatalacım canım
itina ile ıslatılırrrrrrrr
bunlardageçer1907 duyrulur canımmm
ben satın aldım kuzumsandığıma kaldırdım arada bakıyorum o gün aklıma geliyooo ilk günkü anı yaşıyorum resmenn her elime aldığımda aslında daha çok yeniii 3 hafta 2 günlük gelim
canım yaa senınde durumun cok zor anlıyorum senı,kendı ailene üzülüyosun ama nişanlın ailensinin yapmadıklarını kabul edecek bıır gıbı degıl aynen bende bu durumdayım ve hatta nısanlımm bazen aılesıne laf soyluyorum dıye hemen benım aılemın oyle dusundugunu zannedıyo ve en cokda buna uzuluyorum yapan da aynı yapmayan da,
benım aılem mutfagı yatak odasını eksıksız aldı kalanlarıda alıyo ama onun annesı kredı cektı bız oduycez sımdı annesı oderım dıyo ama bılıyorum odeyemez onda bu ısrafcılık bu gezme varken odese bıde bızden para ıster,dun perdecı gelmıs eve annemde gıtmıstı adama su kadar borc gırdı bana gıbı laflar etmıs,annem zor tuttum kendımı dıyo,bunu nısanlıma soyledım soylemez olaydım annen hemen sanamı anlattı annemı nıye sevmedıgın bellı dedı bana,bıde temızlık yapmıslar guya banyo tuvalet tadılatta anneme demıskı kayınvalıdem ceyız sererken kızlar temızlesınler annem ıyıce sogudu kadından tadılatlı evın yarısını temızledıler ayakkabılarla gırılıyo ve benım ceyıze gelen arkadaslarım temızlesın ıstıyorlar
BEN laf bıle soylemıyorum sadece banada sorulması gerekmezmıydı salondan oduyecegız gelınlıgı dıye hadı onlar soylıyemedı oglum bak sen soyle demelerı uygun dusuyordu dedım buradan
bana kotu tartıstık
kı kotu bısey dahı demedım sen evlenmekıstedıgım kısının cok uzagındasın sen bana desen ben senı sıkıstırmazdım hemen tamam derdım dedı
uzuldum tabı
benım aılemde bunları duyunca ben yuz almıyım dıye sen ne karısıyorsun yaparlarsada yapmazlarsada ogullarına sen onun hakkını savunamazsın dıyor
sızın evınız kıramı kendı evınızmı?
agustos eylul gıbı evlencek gelınler evınızı ne zaman tutucaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?