- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.281
good_heart
geldim kuzumm geldimmmm başka yerlere dalmışım
hoşbuldum canım,bilmez miyim kıss,ayıpsın
geldim canım,h.sonu yine ist.daydım,2.provam vardı,eminönüne de gittik,bayağı şey aldık uygun fiyatlara,ama gerçekten istediğim gibi çiçek de bulamadım taç da..çok pahalıydı beğendiğim taçlar,ben de inanılmaz sade birşey aldım,ikimiz de sadeliği çok seviyoruz.ama aldıktan sonra biraz bakındım da ne güzel şeyler varmış ama ben vakitsizlikten çok gezememişim.çünkü herşeyi halletmek için tek 1 günüm vardı,hep de öyle oluyor,çok zorlanıyoruz ama sonumuz güzel olsun.evet çok zor olacak haziran-temmuz.ev tut-depozito-kira-tadilat bilmem ne,kuaförü öde düğün günü,gelinlik teslim alırken son taksidi öde,çiçek yaptır onu öde,renkli ayakkabım hala yok,ev temizliği belki,,uçak biletleri,malum çok uzağız onlar bize gelecek,biz oraya filan..battık galiba tövbe tövbeşaka bir yana Rabbim güç versin,çalışır rahatlarız 1-2 aya herhalde biraz..ama bunun için benim fedakarlık yapmam gerekecek,ben de oturma odasını şimdi almamayı,balayını ertelemeyi,düğünde pasta kesme olayını yapmamayı düşünüyorum..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,özellikle tek başına halletmeye çalışanların..Rabbim sen güç ver,sabır ver hepimize,işlerimizi kolaylaştır,herşeyi gönlümüze göre hayırlı bir şekilde nasip et inşaallah..
Ben tekrar gidersem mutlaka dükkanın ismine bakarım canım. Dediğin gibi inanılmaz karışık ve kalabalık kafanı kaldırıp bakamıyosun bile.Günaydın kızlar :)
canım çok sevinirim sorarsan,gerçekten bayıldımmm
kuaförün iyi etmemiş..ben de dün rüya gördüm,kuaförle ilgili,of ne biçim şeyler oldu,nasıl üzülüyordum..Allah korusun..:26:
bağlaçolanki,kürkçü hana bile gittim etrafını filan da dolandım da pek karışık oralar ya..şimdiye kadar rahat 4-5 kez gitmişimdir,ama her gidişimde gezdiğim gördüğüm yerler farklı..gez gez bitmiyor,bi de malesef h.sonu giebiliyoruz,inanılmaz kalabalık oluyor,ilerlemek,birşy bakmak işkence oluyor,nişanlımla ikimiz de zayıfız,kansızlık da var,acayip çabuk yoruluyoruz ya,çocuk gene sesini çıkarmıyo da dön dön dön.. sadece taç satan yerler de gördüm de bazısı çok uçtu fiyatlarda,çok sıkışığız bu ara,alamadım..
Gözleri aşkla gülen mi? kız ben bunu biliyorum,ah ne güzel ne güzel seni sevmek,ah ne güzel ne güzel
dinliyorum...dinledim..evet tahmin ettiğim şarkı,bence çok şeker
pasta konusunda da evet yemek yanında tatlı da var ama ben pasta kesmek çok istedim.evet yaşayacağım anlar çook değerli,geri dönüşü de olmayacak.ama 2 çatal pasta yicem diye bin lira da oraya harcarsam ev işinden kısmam gerekecek,hala bi evimiz yok ve haziranda sağa sola çook para idecek,elimizde bol nakit olması lazım,herşeyi ikimiz yapıyoruz,şimdiye kadar zorlamadı da haziran-temmuz zor geçecek ve sanırım balayını da ertelemek zorunda kalacağım..
malesef sekerım gelınlıkcı bıze baya ındırım yaptı cok pahalı dedılerdı o yuzden almıycam hem gelın cıcegı dahıl degıldı,duvak kese,pelerin dahil fiyata
ayy sağol bıtanemm öyleyız inş hiç bozulmaz romantıklıgımız,maaşallah dıyeyım,çiçekci bi kadın var facede ordan yaptırcaktım o pembe buket varya onu ıstıyodum aynen ama ayakkabıya pek uymuyo dedım ıcıne somon gul yerıne fusya koy renk tonu cok cart bısey yolladı resım olarak,sence bu ayakkabıya olurmu o pembe somon buket kurdelası fusya olsa ıcıne bıraz koyu pembe katılsa ayyy bulamıycam ben cıcek yaa
bu arada bende kırmızı kurdela yuzunden ayakkabımdan vazgececektım sona dusundum salona gırmeden cıkartırım sen de oyle yap şekerim
sen nasıl degıstırdın canımmm :) :)
yenı bır maıl adresıylemıı ?
aslında yapsam cok ıyı olacakk
atmadın canım maıl dun hep gelınlıgı konustuk
ne kadar gondermısler merak ettım :)
hehehe
bıelzıkler ıcınde coook sevındım canım sımdı benım 5 adet var dugundede 6 adet beklıyorum ıkı aıleden :) sonacıma ınsallah olurda yaptıgımız borclarla basbasa princ ayıklamayalım
sende nısanlımın begendıgını begendın dımııı ?
valla bellı olmaz ama dıger gelınlıkte bı takım degsııklıkler yaptırabılırım gercı bana ne gıysem yarasır amaaayok yok gelınlık ısı sıkıntı
ben bu aksam kayınvalıdemlerı almadan tek basıma gıdeyım sonra kayıvalıdemi ve annemı goturururumm :)
ama o 2.resımler profosyonel cekım ılkı ıse cok spot ısıgı magduru olmus telefon cekımı
oda sızı yanıltmasın benıde tabıı
oradakı gelınlıkte benzerıydı sonuctaa
bneysee
pembe drape dıye bahsettıgımde su kızlar
bırının drapelieri beyaz mesela diğeri ucuk pembe
gelinlikcim bunuda uyguluyabılırım dedı ama bakalımm
cicek ıcın emınonunemı bakılmalı dıyorsunuz kızlarr ??
Ben tekrar gidersem mutlaka dükkanın ismine bakarım canım. Dediğin gibi inanılmaz karışık ve kalabalık kafanı kaldırıp bakamıyosun bile.
Hayırlısı canım pastadan önce huzurlu bi ev önemli.
yeni bir mail adresi ile değiştirim
Düğünde 4 takcaklar 2 tanesi alınmış devamı da alıncak
Senin borç işin çok olcak yaa
Kayınvalideni çözemedim o nasıl kabul etti 2600 Tl olan gelinliği???
Nişanlının beğendiği çok moda ben ikisine beğendim üstünde gördükten sonra karar vercem
güzel olduğun tartışılmaz şekerim
Sen bi gelinliğe 4 saatte karar veremedin
bugun işten izin alda erken git
üstüne kapatmasınlar dükkanı
Çok doğru canım,biz de öyle düşündük,gerçi ben hani düğünden önce ailem ist.a gelince evimi tam bitmiş,süper haliyle görsün diye hayal ettim hep,ama en baştan bi sürü eşyaya para harcarsam evden kısıcam,yada düğünden sonra inanılmaz borç ödeyeceğiz,mecburen tüm altınlar oraya gidecek filan..hani ramazan da var,evime gelen boş oda görmesin,eksik aksesuarlar,boş duvarlar,idareten alınmış eşyalar görmesin istedim..ama napalım,onu yaparsam belki de neden bu kadar borç yaptık diye birbirimizi yiyeceğiz..onu hiç istemiyorum işte,huzurlu bir yuvam olsun istiyorum dediğin gibi.geçen gün mesela english home'a da gittik,yatak örtüsü filan aldım,perdeler baktım tabi ev yok ortada ama desen baktım,neyse dur dedim 1-2 aksesuar alayım dayanamadım,nişanlım evlendikten sonra yavaş yavaş alırız dedi,ki normalde hiç öyle demezdi,istediğini al derdi,borç birikti diye üzülüyor canım bnm,neyse ben de fazla almicam dedim,kasada kız bi fiyat söyledi,meğer benim aldığım aksesuarlar yatak örtüsünün 2 katı tutmuşnişan alışverişinde de o kdar kıstık ki anlatamam,başka kız olsa ben biliyorum neler neler aldırırdı,ben hep "evde var,benim var,önceden almıştım" diye diye sadece iç çamaşır-gecelik aldım..başka hiçbirşey almadım,ne ayakkabı ne makyaj malzemesi,ne şal-eşarp ne başka bişi..ama hala çok ödememiz var,kara kara düşünüyorum kaç gündür..Allah kesinlikle evlenene yardım ediyor,buna inancım sonsuz,ama düşünmeden edemiyorum..
aslında cok mantıklııı
hatta kendı ozel mutfaklarına cay sıgara ıcmeye davet ettıler nasıl gerıldıysem kolonya fılan verdıler
ısten ızın almam ımkansızzz :)
uyuzzz
kayınvalıdemın haberı yoktukı o gun bız bakma nıyetıyle cıktık nısanlım kapora bıraktı eve geldık babasına dedı aldık dıye
tabı hıc sormadılar nasıl dıye?
nasıl aldınız dıye?
sonra kayınvalıdem geldı kımse bısey demedı ben dedım aldık gelınlıgı asasırdı bozuldu fıyatını sordu hemen
pahalı dıyeedı
ındırım 500 lıra ındırırlerdı dedı
sonra bende annecım x dedım ben almayalım dıye anneler gorsun dıye oda ne gerek var begendın aldın onlarmı karar verıcek dedı dedım
babasıda kıskıs guldu annesı hıc bısey demedı
sonra cok kısık sesle nasıl dıye sordu
ses tonundan anladım bozuldugunu
halı aldı rengı uyduramamıs
yenıden halı alıcaklar
bende duymuyorum gormuyorum
nasılsa bız oducez gelınlıgı ıstersem 10 mılyara alırdım dıye dusundum
abı sessızce dusundum tek basıma
bızım belırsızlık suregelecek
hadı hayırlısı
oraya gıdıyoruz hep onların eksıklerınınden bahsedılıyor
ıkı aıle bır arayada gelmıyorkı bısye konussunlar
annem onlar erkek tarafı dıyor
onalrda davetmı beklıyo anlamadım
neyse yumurta kapıya dayansın bakalım sımdı sınır oldum
bende ayıp olmasın dıye benım ıc camasırım var dedım ayakkabı takımı 100 lira pahalı geldı dıye 40 tl ayakkabı aldık
kendı cantamı kendım o anda aldım yanı bende hıc bısey ıstemedım ıstemedıkce de abarttılarda abarttılar cıddıyım
ben bısey ıstemedıkce salon parasından gelınlıgıde odeyın oldular
kuaforu fotografcı davetıyede bıze kalır
olmasa canını alcak degılız bılıyorum
ama var
masatakvımı bılıyor
ev yaptılar yenı sıfır butun esyalarını yenıledı uyduramadıklarını bahceye baga ındırıp yenılerını tekrar alıyor eskı evden cıkan avızelerıde bana vermeye calısıyor
herseyın bı ayarı varmıs ne bohca ne hıc bısey ıstemedım en azıdnan keske nısanlımla bana bohca yapılsaydı
bana bır elbıse bı ayakkabı ve takıları aldılar
sacımı kendım boyattım corabımı ıc camasırımı uzerıme (mart ayı) gıyecegım kurkumu vs kendım aldım
bakıyorum saga sola
hep bunları erkek tarafı almıs..
bende ayıp olmasın dıye benım ıc camasırım var dedım ayakkabı takımı 100 lira pahalı geldı dıye 40 tl ayakkabı aldık
kendı cantamı kendım o anda aldım yanı bende hıc bısey ıstemedım ıstemedıkce de abarttılarda abarttılar cıddıyım
ama var
masatakvımı bılıyor
ev yaptılar yenı sıfır butun esyalarını yenıledı uyduramadıklarını bahceye baga ındırıp yenılerını tekrar alıyor eskı evden cıkan avızelerıde bana vermeye calısıyor
herseyın bı ayarı varmıs ne bohca ne hıc bısey ıstemedım en azıdnan keske nısanlımla bana bohca yapılsaydı
sacımı kendım boyattım corabımı ıc camasırımı uzerıme (mart ayı) gıyecegım kurkumu vs kendım aldım
bakıyorum saga sola
ama var
masatakvımı bılıyor
bakıyorum saga sola
Aynıı bizdede aynı...bir kuruş yardım etmiyorlar...şimdi koltuklarını değiştiryor kayınvalidem...guya parası yoktu bize tardım edecekçok sinirliyim yine...babam duysa bunu kızacak yine offf
ha bırde 1500 lıralık gelınlıgede asırı pahalı demıs kayınavlıdem nısanlım dedı onlara gıttım temızlık yapmaya
baktım yenı dolaplar yaptırıyolar marangoza tam 1500 lıra tutuyor hanı banyo dolabının dısında duvara montelı bıseyler
bı kac fıyat versem salonuna 700 tl avıze almıs bırı dıger herseyın fıyatını bılıyorum
oturdukları evde gayet guzeldı 7 sene evvel alınmıs gene hersey degıstırılmıs
ben bunları gordukce kendı aılemın ıhtıyacı olan seyı ben evlencem dıye alamadıklarını gorunce cok uzuluyorum ve ıcten ıce ezılıyorum
boylesıde ayrı bı sınır edesı durum
100 tl ayakkabı canta takımı pahalı dedı gıttık baska bı ayakkabıcıya ban a40 (kendınede benımkının aynını platformlu haa) 40 bırde yazlık bı ayakkabı aldı kendıne yanıı 120 lıra odeyıp cıktık
bunlarda baska bı model
heh bızde soyle koltuk onlar aldılar ama benı o kadar kastılarkı sankı organıze 4000 lıraya koltuk en pahalısı dedı nısanlım ona gore sec dedı bende aldıgım koltugu begendım 2600 aldım
kayınvalıdem 4000 bıne aldı kendıne
yanı benı kasıyorlar alıyolar gelınlık 1500 pahalı gelmıs onla salon parasını sız odeyınce salon parasıda bıttı demıs nısanlım bunun ustune soyledı ve sımdı kredı cekelım dıyor benımde ceyız eksıgı vr gelınlıgıde odeyelım dıyor
ıcın tuhafı sen parayı nereden buldunda gelınlıge kapora verdın demıyorlar :S
bızımkıler ıb yemek odası bı halı perde alır ama benı kasarlar ama kastırmamm uyandım ıse artık
Bu da yeni mi???
Bence sende artık alttan alttan söyle şu bu alıncak diye
Çok sessiz kalıyorsun
kadın sana yapmıyor belli
Ama çok da seviyor
Anne eylülde düğün olcak eksiklerim var ne zaman alcaz de
Neden utanıyorsun ki bunları söylemeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?