- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.321
Gelınlık sana sag salım bı yorum yazıcam
bana yorum yazan dıger arkadasada
masatakvımı bu sana :) bugun 101 ımıs saydım sımdı yarın 100 oluyorumm :) hehehehe
Ben geldimmmm...Gelinliği satınmı alıcaksınız kiralıcakmısınız kızlar ben çok kararsız kaldım....alsam napıcam diyorum almasam yinede o kadar para bari benm olsun diyorum kararszmmmm
ben kıralamayı dusunuyorum ayrı ayrı olsa gelınlık ustune altına baska bısey kombınlıyım kardesımın oglumun sunnetınde gıyerım dıcemde gelınlıgım tek parca
canım perşembe ıslanıyoruz
davetiyemiz bilem var dün yaptım görmediniz siz
Eki Görüntüle 431030
aa canım ama yenidendoğdum bugün geldi foruma, yoksam ıslatırdık dün
hemen ıslatıyoruzzzz hazır mısın
Eki Görüntüle 431040
Ben gelinligimi ve kina gecemde giyecegim nisanligimi satin aldim cünkü kira ve satin arasinda 100TL fark vardi.
Gelinligimi bir ömür saklarim. Cokta uyguna aldim sanirim.
Nisanligi bi sekilde elden cikarmaya calisacagim daha sonra.
Ha hic satamadim yada kiralayamadim ilerde terzi verir düz bir abiye seklinde diktiririm.
Masrafli olur yine de ama bari kullanabilirim yine :)
canım perşembe ıslanıyoruz
davetiyemiz bilem var dün yaptım görmediniz siz
Eki Görüntüle 431030
aa canım ama yenidendoğdum bugün geldi foruma, yoksam ıslatırdık dün
hemen ıslatıyoruzzzz hazır mısın
Eki Görüntüle 431040
o zaman yarın seni perşembede bizi ıslayalım
ama bugun 101bız masatakvımıyle baska topıkten arkadasız sonra ozele tasındı ozellestı maıller telefonlar bakım ne yazmıs napıyor deıdm dun ıhmal ettı benı forumu boyle buldum hatat hangı sayfadayım bılmıyorum hangı baslıgın altında kaybolunca begenılerden buluyorum
kınada takı olacakmı buarada kınan nerede olacak senn ?
bende kına yapmıyayım dıyorum
neyın vardı gecmıs olsun gercı bende dun gelınlıkten oturu ne obur dunyada ne bu dunyadaydım :) öperim senı
yemege cıktım cok acıktımm
kızlar siz benim profilimde gelinlik albümüme baktınız mı? giydiğim gelinlikler var bakım beğenecek misiniz? ne
düşünüyorsunuz?
okuduklarımız beğeniyorum kızlar yorum yapamıyorum çok yoğunum, birazdan da yemeğe çıkıcam hepinize afiyet bal şeker olsun
gelinlik albümüme bakan ve yorum herkese şimdiden teşekkür ederim
kızlar siz benim profilimde gelinlik albümüme baktınız mı? giydiğim gelinlikler var bakım beğenecek misiniz? ne
düşünüyorsunuz?
okuduklarımız beğeniyorum kızlar yorum yapamıyorum çok yoğunum, birazdan da yemeğe çıkıcam hepinize afiyet bal şeker olsun
düşünüyorsunuz?
fatih hasret modadan aldım şekerim,çiçeği bulsam gerisi sorun değil zaten b2 gun ıcınde halletmem llazım,eminönüe gidemema evet senin pelerinliydi canım pardon nerden aldın gelinliğini kuzum
bir tane olsun atmazsın tatlım sende sıkıntı yapma o zaman boşver
düşünüyorsunuz?
BEN laf bıle soylemıyorum sadece banada sorulması gerekmezmıydı salondan oduyecegız gelınlıgı dıye hadı onlar soylıyemedı oglum bak sen soyle demelerı uygun dusuyordu dedım buradan
bana kotu tartıstık
kı kotu bısey dahı demedım sen evlenmekıstedıgım kısının cok uzagındasın sen bana desen ben senı sıkıstırmazdım hemen tamam derdım dedı
uzuldum tabı
benım aılemde bunları duyunca ben yuz almıyım dıye sen ne karısıyorsun yaparlarsada yapmazlarsada ogullarına sen onun hakkını savunamazsın dıyor
sızın evınız kıramı kendı evınızmı?
agustos eylul gıbı evlencek gelınler evınızı ne zaman tutucaksınız
Bizim kendi evimiz. Ufak tefek tadilatları yapılmaya başlandı. Değişicek çok bişey yok zaten.
kızlarrr slm.....masa takvimi hoş geldin..kadro tamamlandı artık....kızlar yalnız isimler çok hoş olmuş..isyan,bunlarda geçer, masa takvimi, wewonthelove.. he heee....
bu sırada yenidendoğdum hoş geldin bu topiğe..seni gördüğüme sevindim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?