2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ben kıralamayı dusunuyorum ayrı ayrı olsa gelınlık ustune altına baska bısey kombınlıyım kardesımın oglumun sunnetınde gıyerım dıcemde gelınlıgım tek parca

Ben geldimmmm...Gelinliği satınmı alıcaksınız kiralıcakmısınız kızlar ben çok kararsız kaldım....alsam napıcam diyorum almasam yinede o kadar para bari benm olsun diyorum kararszmmmm

Ben gelinligimi ve kina gecemde giyecegim nisanligimi satin aldim cünkü kira ve satin arasinda 100TL fark vardi.
Gelinligimi bir ömür saklarim. Cokta uyguna aldim sanirim.
Nisanligi bi sekilde elden cikarmaya calisacagim daha sonra.
Ha hic satamadim yada kiralayamadim ilerde terzi verir düz bir abiye seklinde diktiririm.
Masrafli olur yine de ama bari kullanabilirim yine :)

ama bugun 101 bız masatakvımıyle baska topıkten arkadasız sonra ozele tasındı ozellestı maıller telefonlar bakım ne yazmıs napıyor deıdm dun ıhmal ettı benı forumu boyle buldum hatat hangı sayfadayım bılmıyorum hangı baslıgın altında kaybolunca begenılerden buluyorum

kınada takı olacakmı buarada kınan nerede olacak senn ?
bende kına yapmıyayım dıyorum

vooovvvv davetiyeniiz yeriiimmmmmmmm

o zaman yarın seni perşembede bizi ıslayalım

İhmal mi ettim
dün hastaydım çok ben bi kere hıhhh
kadınlar hamamında canım bura

kınada takı olacakmı buarada kınan nerede olacak senn ?
bende kına yapmıyayım dıyorum

Bak benim gelinligin üzerine düsündügüm su tarz bisey nasil olur sence?

Acikasi bende hic bilmiyorum.
Bizim yurt disindan da gelecek olan misafirlerimiz var.
Kimi diyor sirf kinaya gelirim kimi diyor ikisine gelirim.
Sade kinaya gelen orada takisini takar heralde.
Ama öyle büyük bir taki merasimi olmaz sanirim.
Kinam acik havada olacak benim.

Neden yaptirmak istemiyorsun kina gecesi?

neyın vardı gecmıs olsun gercı bende dun gelınlıkten oturu ne obur dunyada ne bu dunyadaydım :) öperim senı
yemege cıktım cok acıktımm

kızlar resimi aldım ama yüzlerini silemediğim için eklemedim rukiye taşçı anı fotoğrafları bloggeri var bakın orda çok güzel gelinlikler varr ve bitanesi takım gibi etek ceket yeniden dogdum sen bi bak istersen kuzumm

kızlar siz benim profilimde gelinlik albümüme baktınız mı? giydiğim gelinlikler var bakım beğenecek misiniz? ne

düşünüyorsunuz?

okuduklarımız beğeniyorum kızlar yorum yapamıyorum çok yoğunum, birazdan da yemeğe çıkıcam hepinize afiyet bal şeker olsun

gelinlik albümüme bakan ve yorum herkese şimdiden teşekkür ederim

Afiyet olsun canım baktım şimdiiii

bunlardagecer ben yorumumu yapmistim canim son gelinligi en cok begendim mutlulukla giyin insaAllah :)

YenidenDogdum msj kutun doluuu :)

Bende kaciyorum biraz gelicem yine.

Canım şu eteklerinde fransız danteli olanı ben çok beğendim kadın ilgisiz demşsn ya onu fiyatıda çooookkkk uygun ben henüz 2300den aşağı gelinlik fiyatı alamadım

afiyet olsun kuzummmm

a evet senin pelerinliydi canım pardon nerden aldın gelinliğini kuzum
bir tane olsun atmazsın tatlım sende sıkıntı yapma o zaman boşver
fatih hasret modadan aldım şekerim,çiçeği bulsam gerisi sorun değil zaten b2 gun ıcınde halletmem llazım,eminönüe gidemem

ben bakamıyorum kuzuu istek yolladım,o zaman bakıcam

Son düzenleme:

kızlarrr slm.....masa takvimi hoş geldin.. kadro tamamlandı artık....kızlar yalnız isimler çok hoş olmuş..isyan,bunlarda geçer, masa takvimi, wewonthelove.. he heee....
bu sırada yenidendoğdum hoş geldin bu topiğe..seni gördüğüme sevindim....

hoşbuldummmmm
Gelinliğini almışsın hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…