2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Allah yardımcımız olsun
Konuyu kapatalım yoksa ağlayacağız hep birlikte isyan_123 katılıyorum

Canım kuaförün ilk önce bi prova yapsın riske atma
Beğendim ben modeli

kuaföz bulsam sölicem prova isterim diye ama kimseye güvenemiyorum...nişanlımda erkek kuaför istemiyor...sinir ediyor beni...adam kıyafetime, gittiğime, geldiğime, arkadaşıma karışmaz...erkek kuaföre karışır yahuuuu

aynen kuzum katılıyorum sana doğanın kanunu bu evli biri olarak söyleyeyim zor ama alışıyosunuz şöyle düşünün evleniyorsunuz hayat bitmiyor yine devam ediyor evet evinizden taşınıyosunuz ama kendinize ait bir yuvanız olacak insanın kendi evi gibi olmaz diyolarya çokk doğru takılıyorum bi süre sonra evinize gitmek iisteyeceksinz çünkü alışacasınız ama burda eşinize önemli rol düşüyor

bu arada saç modeli çokk güzel çokk beğendimmmm

Son düzenleme:

Ayyy evet yaaa bizlerde, ailelerimizde alışacak...turşumuzu kuracak değiller ya

selam canım nasılsın?

afiyet olsun kuzum

hoşgeldin canım nasılsın

canım sade ve şık ama başka modellerde bak istersen

sağolun iyi olmak için sürekli çabalıyorum ama başaramıyorum dün sinir krizi geçirdim ...müdürümle tartıştım bir insanın üzerine ancak bu kadar gelinir bir an ölüyorum sandım çünkü ne nefes alabildim nede vücudumu hissettim...hepinizden dua istiyorum

ben geldim kızlar,

incili pike takımım kargolanmış yarın gelir herhalde süper oldu bu, yarın ben izinliyim evdeyim.:119:

akrabalar komşular falan gelcek neler eksik değil onlara bakmak istediler bende kıramadım onları, yarın gelirse en azından bu pike takımını görüp dantelli yaptırmaktan vazgeçerler inşallah

Eki Görüntüle 431180

Son düzenleme:

gulu gule kullan canım,bende buna benzer bı yaka ortusu almıstım emınnunden,incili sade fırfır felan yok.220 ye ındı 280den ,mger ınmesının sebebı varmıs eve geldık annemlerın yatağa kucuk geldı hemde 30 cm ,kaldıkı bızım yatak daha buyukmus,bide koşelere ıncı takmıslar sallanıyodu onun tekı sokulmus daha serılmeden,bugun gerı verecek annemler inş alırlar geri,sen pıke deyınce aklıma geldi kuzum inş seninki düzgün cıkar ben elımle baktıgım halde serınce anladım kalıtasını...

Kuzum etmezmiyim hiç dua senin için :26::26::26: bu müdülerin hepsi aynı...bizde sorunlar yaşıyoruz bakalım ne olacak
sen memurdun değilmi kuzum?

Saçlarına başka erkek eli değsin istemiyordur

Haklısın

Güle güle kullan canım

Ayyy evet yaaa bizlerde, ailelerimizde alışacak...turşumuzu kuracak değiller ya

aynen öyle kuzum merak etmeyin alışılıyorr ben çok seviyorum evimiiii

geçmiş olsun canım hayırdır neden tartıştın kuzum:26::26:

hoşgeldin kuzummmmmm gelsin görsünler bakalım aldık demek hadi hayırlı olsun canımmmm

canım sabret Dualarımız seninle, yıpratma öyle kendini. çok iş mi istiyor bu kadar yapabiliyorum de, psikoloji yıpratmak ister zaten çoğu bizim ki de öyleydi ama baktı zamanla olmuyor düzeltti kendini

kıs senin nişanlın bi alemmiş hee sen hiçbir şeye kızma buna kız bu erkekleri anlamak çok zor:26:

çok güzel bir model ben çok beğendim yakışır isyanıma da

Cok kararsizim :)
Buradan incili tac ismarlayacaksam bu hafta icinde siparis vermem lazim.
Ben gidene kadar ancak gelir.

Bu nasil sizce?

Eki Görüntüle 431130

Eki Görüntüle 431131

Eki Görüntüle 431132

gayet güzel bir taç canım, hiç düşünmeden ısmarla bence,

ayy emyayım yaa evden ayrılmak çok zor tabi o çok daha uzakta ailesinden. Allah yardım etsin hepimize alışana kadar birazcık zorluk çekeceğiz tabi

Kuzum etmezmiyim hiç dua senin için :26::26::26: bu müdülerin hepsi aynı...bizde sorunlar yaşıyoruz bakalım ne olacak
sen memurdun değilmi kuzum?

benim az buz değil canımdün o kriz var ya boğazlanıyordum sanki sağlığım gitti ben burda evliliğimi herşeyimi bir kenara bırakıp eşşek gibi işlerimi yetiştirmeye çalışırken adamın bana kabadayılık taslayıp tehdit etmesi var ya çok ağırıma gidiyor psikolojim bozuldu bir arkadaş antidepresan verdi anca sakinleştim

ben adama gücüm yetmiyor 3 mühendisken bu işleri zor yapıyorduk şimdi tek başımayım yetiştiremiyorum diyor vakit çok diyor bana elini sallayarak gerekirse gece 12 ye kadar çalışıp iş bitirilir diyor erkeklere bunu yapamıyor hiç iyi değilim dün nikahımdan sonraki ilk günümdü çok mutluydum iyiydim sevinçliydim içim kıpır kıpırdı öğleden sonra yıkıldım kalbim sıkıştı ben hiç iyi değilim

canım yaa..ne dengesiz düşüncesiz insanlar bunlar ya..zaten senin düğün telaşında stresinde olduğunu biliyorlar...maksuz gıcıklığına yapıyolar...sorun ne neden tartıştınız...

hiç birşeyi takmamaya çalış böylece onlar çatlar..sen gayet zor ama elinden geldiğince relax ol....

sağol canım bu modeli çok beğeniyordum daha çok yatak örtüsü olarak kullanırım diye aldım. gerçi netten aldım ama bakalım nasıl gelecek.sitede 220*240 yazıyordu herhalde küçük göndermezler yoksa iade ederim, ama çok ısındım bu örtüye

Güle güle kullan canım

hoşgeldin kuzummmmmm gelsin görsünler bakalım aldık demek hadi hayırlı olsun canımmmm

masatakvimi ve good_heart sağolun canlarım

kızlar hepimiz özene bezene, emekle aldığımız tüm çeyizimizi ağız tadıyla kullanalım inşallah. Allah yüzümüzü hep güldürsün , eşimizle birlikte mutlu huzurlu yaşayalım

GELİNLİK : boleroyu gordum ama bundada gogus ustu acık olacak bak sen gelınlıkcıne gıttıgın zaman parca tullerden kol gıbı denesın sırtınada uzatsın sırtını ucgen gosterır v en dıip noktasınıda dantelden kapattırır yanılmıyorsam dantelı var gelınlıgının

isyan : bu sac benım nısan sacım tabı orada cok gunluk uygulamıslar ben yaoptırdım cokta benzedı sanırım guzel olduu

ee baska incili pike takımı kaca aldınız kımın aldıgınıda gordum unuttum :)
kususra bakmayın artık

kızlar kına yapmıcak olan varmıı yada evde yapacak olan yada yada arkadaslar arasında yapcak olan varmııı ???
buarada emyay kım masatakvımı nıckname tanıdık geldı evlendımı noldu?

canım sıkma kendini bu kadar yapabildiğini yap sonuçta sende insansın yani. 3 kişinin işini tek başıan yapmak herkesin harcı değil. kafa kalmaz insanda. sende yapabildiğin kadar yap yetişmesinde aklı başına gelsin, heleki bu dönemde hiç strese girme nolur. evlililiğin daha önemli eşine de yansıması kötü olur, birkaç kişi daha alsınlar canım yanına , sanki sen kurtarıcan şirketi

çok şirin canım bu güle güle kullan...yanı yarın sizde küçük bir gün var desene ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…