2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

nıck sıralamasından sonra benden sonra ufuk dogacak gıbı olmuss hoşbuldummm :)
hanı gelınlıklere gorseydıkkk

canım ben aldım, markafoniden arsima markası, 199 tl idi.

benımde beyaz bıseye ıhtıyacım olabılır canım arsımadan bende gunluk yatak ortusu almıstım aralık ayında sıyah pullu geldı fume rengı ama olsun guzel :)
sımdı onun ugruna beyaz yatak odası almam sart

good-heart ; çaktım kofteyı ama bulamadımmkıı :)
masatakvımım nerdesınn
bende kaynanamaı arayım geen nısanlım gıdemezsın dedı tek gleınlıkcıye bızımkınlen gıdeyım bıraz carsı pazarın ıcıne sokayımda ayretten agzı ıyı laf yapar ındırımde alırız
ama fıkırlerı ya begenmedım derseee

canım benim durmadan arıyor yanıma geliyor sahaya çık diyor çıkıyorum bu defa elimde bir sürü dosya birikiyor dosyaların birimde incelenme süresi 10 gün süresi doluyo sonra arıyor way sen neden dosyayı çıkarmamışsın ben çok kötüyüm ya benden ne istiyorsunuz dedim artık doldum bana diyorki görevini yapmanı istiyorum bre vicdansız hastayım ölüyorum yinede geliyorum burda eşşek gibi çalışıyorum bende yapmıyorsam görevimi bu birimde kimse bi halt yapmıyor ben ayda 30 dosya çıkarıyorum birimdekilerr kişi başı ayda en fazla 10 dosya çıkarıyor pislik birde bana görevini yapmanı telk istiyuorum diyor bende ona görevimi hakkıyla vede hakkından fazlasıyla yaptığıma inanıyorum öyleyse sorun yok dedim sonra yukarı daire başkaıyla konuşmaya gittim neyseki adam toplantıdaydı oracıkta ffenalaştım nefes alamadım elim ayağım tutmadı hızlı hızlı nefes alır gibiydim ama nefessiz kalmıştım ciddi ciddi ölüyorum sandım ben insanım ben bir bayanım erkeklere kelime edemeyen pısırık bana el sallayarak erkeklik yapıyor

canım benim durmadan arıyor yanıma geliyor sahaya çık diyor çıkıyorum bu defa elimde bir sürü dosya birikiyor dosyaların birimde incelenme süresi 10 gün süresi doluyo sonra arıyor way sen neden dosyayı çıkarmamışsın ben çok kötüyüm ya benden ne istiyorsunuz dedim artık doldum bana diyorki görevini yapmanı istiyorum bre vicdansız hastayım ölüyorum yinede geliyorum burda eşşek gibi çalışıyorum bende yapmıyorsam görevimi bu birimde kimse bi halt yapmıyor ben ayda 30 dosya çıkarıyorum birimdekilerr kişi başı ayda en fazla 10 dosya çıkarıyor pislik birde bana görevini yapmanı telk istiyuorum diyor bende ona görevimi hakkıyla vede hakkından fazlasıyla yaptığıma inanıyorum öyleyse sorun yok dedim sonra yukarı daire başkaıyla konuşmaya gittim neyseki adam toplantıdaydı oracıkta ffenalaştım nefes alamadım elim ayağım tutmadı hızlı hızlı nefes alır gibiydim ama nefessiz kalmıştım ciddi ciddi ölüyorum sandım ben insanım ben bir bayanım erkeklere kelime edemeyen pısırık bana el sallayarak erkeklik yapıyor

kadro tamamlandı :128::128::128: tam gaz konulara devam

isimler gerçekten güzel oldu

ACAYİP SİNİR OLDUMM ADAMA BAK YAAAAA 3 KİŞİ ZOR YETİŞTİRİKEN BAYAN VE TEK OLARAK NASIL YAPILIR BU TERBİYESİZ BAYANLA NASIL KONUŞULACAĞINI BİLMİYOOO. AYY SİNİR OLDUM OKUDUĞUMDAA.
NEYSE GÜZELİM BOŞVER HİÇBİRŞEY SENİN SAĞLIĞINDAN ÖNEMLİ DEĞİL

ben çok beğendim açıkcası güle güle kullan balım inşş hepimiz huzurlu günlerde kullanalımmmm

kızlar size birşey danışmak istiyorum..gelinlikte sizce sarı saç mı daha hoş duruyo yoksa daha koyu bir saç rengi mi???

birde gelinliğimi gördünüz nasıl bir topuz güzel olur...nişanda kuaföre bırakmıştım modeli..şimdi kendim direk model götürüp yaptırmak istiyorum ama nasıl bir model...

neyi bulamadın kuzum:44::44: dediğim gelinliğimi

good-heart ; çaktım kofteyı ama bulamadımmkıı :)
masatakvımım nerdesınn
bende kaynanamaı arayım geen nısanlım gıdemezsın dedı tek gleınlıkcıye bızımkınlen gıdeyım bıraz carsı pazarın ıcıne sokayımda ayretten agzı ıyı laf yapar ındırımde alırız
ama fıkırlerı ya begenmedım derseee

buaradamesaj kutumuda bosalttım ılgılenenlere duyrulurr :)

bende gelınlık topicimi bıda eklım gorenler gormeyenlere duyursun bakalım
ıkı gelınlık var aslında orada ılkı anlastıgımız dıgerı ıse nısanlımın cok begendıgıı kafam karıstı halıylee
ama 2.gelınlıkte olsa bır sonrakı resımdekı gıbı drapelerini ucuk pembe ıstıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...pembeli-gelinligimede-yorum-yaparmisiniz.html

tatlım normalden siyah saç harika oluyor...ama bana siyah yakışmıyor...ben açık bir ton boyatıcam...kumral-karamel tarzı birşey...1-2 sayfa önce kendim yaptıracağım modeli ekledim bri bak istersen kuzum

valal ben canım senelerdır roflelıyım
ama bende roflelı sacın gelınlıkte ozellıkle dagnık topuz salık yada havalı bısey yapılacaksa yakısmadıgını dusunuyorum
maasımı alınca boyatcam dedım renk aratsırdım ama hıc cesaretım yok
ya yakısmazsa koyu renk
kuaforum boyarız acık kumral veya ıkılı boyarız dıyor uclarına sarı ısıltı verırız begenırsen uclarınıda kapatırız begenmezsen dugune rofle donerız dıyor ama rısskk

pekı benım gıbı hafıf solaryuma gırmeyı dusunen varmı ?

ben gelınlıgı gormedım canımm
ben kendı adıma yuksek bı topuz yaptırmayı duvagımı havalı akmayı dusunuyorum ama onden ortadan ayrık gelır herhalde prova her kuafor yapıyormu nısan sacımı 250 yatırdım makyaj sac manıkur fılan dhaıl bırde bır kısının sacını ve makyajını yapmıslardı

adama bak yaaa...sinir oluyorum böyle ayrım yapanlara...bizim burada da durum aynı...bize günde 100 rapor yazdırıyorlar..hastane elemanına 50 bile yazdırmıyorlar...ayrımcılığın dik alası burada da var sen işini yap kapa kulaklarını kuzum

canım çok geçmiş olsunn..sanırım panik atak krizi geçirmişsin zaten bu dönemler bizim için zor bir dönem birde böle sıkıntılar insanı yıpratır.istersen bir doktora görün ve bu dönemi bir ilaç yardımıyla atlat derim çünkü 6 ay öncesine kadar benimde öle nefes alamama ve uyuşma gibi problemlerim vardı ilk önce tansiyon ilacı verdiler sonra anti depresan ilacına başladım gayet iyi gelmişti tedavi olman lazım daha sonra farklı bir soruna sebep olmasın çünkü o durumda kalp ritmi bozulduğu için bu olayın sık sık tekrarlamaya başlayıncaa sorun olabiliyormuş.......

sen kendine iyi bak ama nikahında hayırlı olsunnn:123::132:

bence pembe kuşak yaptırma gelin masumiyet beyaz olmalı die düşünyorum benmkide krık beyaz krem gibi inş. düğün olsun foto çektircem sizlere göstercemmmm saçta siyah bence olmadı fikrim bu arkadaşım küsme emiii

yok canım neden kuseyım olurmu oyle sey :)
zevk meselesı bu bılıyorum
herkez ayrı ayrı begenıyorum
bırde sıyah sac bana kesınlıkle olmaz beyaz tenlıyım ben :) hehe ruh uflenmemıs gıbıolurum kesınlıkle bırde sap sarıdan sımsıyah :) nısanım atılır

canım dikkat et kendıne ne olr üzülmem kıyamam ben sana yaa,sesiz işinde gücünde,kımseye laf soyleyemeyen bırısın sen bellı,ama üzülme 1 ay kalmış bak düğününe onları düşün zne çıkacaksın ve geldıgınde aradan zamn gecmıs olacak,o geldıgın ılk gun evlı bı bayan oldugunu,arkanda eşinin oldugunu ezilecek biri olmadığını hissettir o müdür bozuntusuna,sadece sozlerınle değil bakılsrınla bıle evlenınce farklı bı kısıye burundugunu göster ona ki sana karsı geri çeksin bira kendını,ne bu canım erkeklere gucu yetmıyo senı sahipsiz bulmus ezmeye kalkıyo pislik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…