- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.381
ee baska incili pike takımı kaca aldınız kımın aldıgınıda gordum unuttum :)
kususra bakmayın artık
kızlarrr slm.....masa takvimi hoş geldin..kadro tamamlandı artık....kızlar yalnız isimler çok hoş olmuş..isyan,bunlarda geçer, masa takvimi, wewonthelove.. he heee....
bu sırada yenidendoğdum hoş geldin bu topiğe..seni gördüğüme sevindim....
canım ben aldım, markafoniden arsima markası, 199 tl idi.
canım sıkma kendini bu kadar yapabildiğini yap sonuçta sende insansın yani. 3 kişinin işini tek başıan yapmak herkesin harcı değil. kafa kalmaz insanda. sende yapabildiğin kadar yap yetişmesinde aklı başına gelsin, heleki bu dönemde hiç strese girme nolur. evlililiğin daha önemli eşine de yansıması kötü olur, birkaç kişi daha alsınlar canım yanına , sanki sen kurtarıcan şirketi
canım sıkma kendini bu kadar yapabildiğini yap sonuçta sende insansın yani. 3 kişinin işini tek başıan yapmak herkesin harcı değil. kafa kalmaz insanda. sende yapabildiğin kadar yap yetişmesinde aklı başına gelsin, heleki bu dönemde hiç strese girme nolur. evlililiğin daha önemli eşine de yansıması kötü olur, birkaç kişi daha alsınlar canım yanına , sanki sen kurtarıcan şirketi
kızlarrr slm.....masa takvimi hoş geldin..kadro tamamlandı artık....kızlar yalnız isimler çok hoş olmuş..isyan,bunlarda geçer, masa takvimi, wewonthelove.. he heee....
bu sırada yenidendoğdum hoş geldin bu topiğe..seni gördüğüme sevindim....
ben adama gücüm yetmiyor 3 mühendisken bu işleri zor yapıyorduk şimdi tek başımayım yetiştiremiyorum diyor vakit çok diyor bana elini sallayarak gerekirse gece 12 ye kadar çalışıp iş bitirilir diyor erkeklere bunu yapamıyor hiç iyi değilim dün nikahımdan sonraki ilk günümdü çok mutluydum iyiydim sevinçliydim içim kıpır kıpırdı öğleden sonra yıkıldım kalbim sıkıştı ben hiç iyi değilim
sağol canımbu modeli çok beğeniyordum daha çok yatak örtüsü olarak kullanırım diye aldım. gerçi netten aldım ama bakalım nasıl gelecek.sitede 220*240 yazıyordu herhalde küçük göndermezler yoksa iade ederim, ama çok ısındım bu örtüye
masatakvimi ve good_heart sağolun canlarım
kızlar hepimiz özene bezene, emekle aldığımız tüm çeyizimizi ağız tadıyla kullanalım inşallah. Allah yüzümüzü hep güldürsün , eşimizle birlikte mutlu huzurlu yaşayalım
good-heart ; çaktım kofteyı ama bulamadımmkıı :)
masatakvımım nerdesınn
bende kaynanamaı arayım geen nısanlım gıdemezsın dedı tek gleınlıkcıye bızımkınlen gıdeyım bıraz carsı pazarın ıcıne sokayımda ayretten agzı ıyı laf yapar ındırımde alırız
ama fıkırlerı ya begenmedım derseee
kızlar size birşey danışmak istiyorum..gelinlikte sizce sarı saç mı daha hoş duruyo yoksa daha koyu bir saç rengi mi???
birde gelinliğimi gördünüz nasıl bir topuz güzel olur...nişanda kuaföre bırakmıştım modeli..şimdi kendim direk model götürüp yaptırmak istiyorum ama nasıl bir model...
kızlar size birşey danışmak istiyorum..gelinlikte sizce sarı saç mı daha hoş duruyo yoksa daha koyu bir saç rengi mi???
birde gelinliğimi gördünüz nasıl bir topuz güzel olur...nişanda kuaföre bırakmıştım modeli..şimdi kendim direk model götürüp yaptırmak istiyorum ama nasıl bir model...
canım benim durmadan arıyor yanıma geliyor sahaya çık diyor çıkıyorum bu defa elimde bir sürü dosya birikiyor dosyaların birimde incelenme süresi 10 gün süresi doluyo sonra arıyor way sen neden dosyayı çıkarmamışsın ben çok kötüyüm ya benden ne istiyorsunuz dedim artık doldum bana diyorki görevini yapmanı istiyorum bre vicdansız hastayım ölüyorum yinede geliyorum burda eşşek gibi çalışıyorum bende yapmıyorsam görevimi bu birimde kimse bi halt yapmıyor ben ayda 30 dosya çıkarıyorum birimdekilerr kişi başı ayda en fazla 10 dosya çıkarıyor pislik birde bana görevini yapmanı telk istiyuorum diyor bende ona görevimi hakkıyla vede hakkından fazlasıyla yaptığıma inanıyorum öyleyse sorun yok dedim sonra yukarı daire başkaıyla konuşmaya gittim neyseki adam toplantıdaydı oracıkta ffenalaştım nefes alamadım elim ayağım tutmadı hızlı hızlı nefes alır gibiydim ama nefessiz kalmıştım ciddi ciddi ölüyorum sandım ben insanım ben bir bayanım erkeklere kelime edemeyen pısırık bana el sallayarak erkeklik yapıyor
canım benim durmadan arıyor yanıma geliyor sahaya çık diyor çıkıyorum bu defa elimde bir sürü dosya birikiyor dosyaların birimde incelenme süresi 10 gün süresi doluyo sonra arıyor way sen neden dosyayı çıkarmamışsın ben çok kötüyüm ya benden ne istiyorsunuz dedim artık doldum bana diyorki görevini yapmanı istiyorum bre vicdansız hastayım ölüyorum yinede geliyorum burda eşşek gibi çalışıyorum bende yapmıyorsam görevimi bu birimde kimse bi halt yapmıyor ben ayda 30 dosya çıkarıyorum birimdekilerr kişi başı ayda en fazla 10 dosya çıkarıyor pislik birde bana görevini yapmanı telk istiyuorum diyor bende ona görevimi hakkıyla vede hakkından fazlasıyla yaptığıma inanıyorum öyleyse sorun yok dedim sonra yukarı daire başkaıyla konuşmaya gittim neyseki adam toplantıdaydı oracıkta ffenalaştım nefes alamadım elim ayağım tutmadı hızlı hızlı nefes alır gibiydim ama nefessiz kalmıştım ciddi ciddi ölüyorum sandım ben insanım ben bir bayanım erkeklere kelime edemeyen pısırık bana el sallayarak erkeklik yapıyor
good-heart ; çaktım kofteyı ama bulamadımmkıı :)
masatakvımım nerdesınn
bende kaynanamaı arayım geen nısanlım gıdemezsın dedı tek gleınlıkcıye bızımkınlen gıdeyım bıraz carsı pazarın ıcıne sokayımda ayretten agzı ıyı laf yapar ındırımde alırız
ama fıkırlerı ya begenmedım derseee
buaradamesaj kutumuda bosalttım ılgılenenlere duyrulurr :)
bende gelınlık topicimi bıda eklım gorenler gormeyenlere duyursun bakalım
ıkı gelınlık var aslında orada ılkı anlastıgımız dıgerı ıse nısanlımın cok begendıgıı kafam karıstı halıylee
ama 2.gelınlıkte olsa bır sonrakı resımdekı gıbı drapelerini ucuk pembe ıstıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...pembeli-gelinligimede-yorum-yaparmisiniz.html
bence pembe kuşak yaptırma gelin masumiyet beyaz olmalı die düşünyorum benmkide krık beyaz krem gibi inş. düğün olsun foto çektircem sizlere göstercemmmmsaçta siyah bence olmadı fikrim bu arkadaşım küsme emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?