2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canımm,bence nişanlının beğendiği model daha güzel ben ilk modeli sevemedim,neden gelınlıgın ıcıne boyle renk katmak istedın?illa pudra kemer tarzında bısey olsun ıstıyosan bel kusağını aynı o şekil yaptırabılırsın,istediğinde çıkarıp farklı bı görüntü de elde etmiş olursun,ama bence de gelinliğin asaletini bozuyo o renk,nişanlının zevkını beğendim,
ben gelınlıgımı aldım daha hıc görmedi nişanlım,es kaza telden resmını gormus allahtan resım guzel cekılmemıstı,anlayamamıs:)

Son düzenleme:
tatlım normalden siyah saç harika oluyor...ama bana siyah yakışmıyor...ben açık bir ton boyatıcam...kumral-karamel tarzı birşey...1-2 sayfa önce kendim yaptıracağım modeli ekledim bri bak istersen kuzum

canım gördüm o modeli hatta yorum yazacaktım arada kaynadı..model çok hoş ama benim nişan saçımı andırıyo..o yüzden farklı bir model seçmem gerek..bende röflleli ...çevremdekiler karamel yaptır diyo..ama bende karasız kaldım...sanırım karamel yaptırıcam..

bu renge bayılıyorum ben...röflede değil değişik bişey bu röfle ise bile çok güzel durmuşş...çok sarı değil :)

Son düzenleme:

valla kuzum bende beyaz tenli üstelik saçlarım siyah gelinliğide giyince acayip yaakıştı öle deme benceee

bizde nişanlımla beraber gittik gelinlik almaya gydim begendim nese bakıyodu kadın begendinizmi dedi ben ewt dedim ya bende tam göremedim diyoo bidaha gyin diyo bende artık düğünde dedimmmm

kızlar kına yapmıcak olan varmıı yada evde yapacak olan yada yada arkadaslar arasında yapcak olan varmııı ???
buarada emyay kım masatakvımı nıckname tanıdık geldı evlendımı noldu?

Merve vardı sen biliyormusun hatırlamadım

Geldimmmm
net gitti yağmur varr acayiipppp

Ben sarı saçtan yana değilim düz renkler tercih edilmeli
Özellikle saçları röfleleilere yakıştırmıyorum

valla kuzum bende beyaz tenli üstelik saçlarım siyah gelinliğide giyince acayip yaakıştı öle deme benceee

Foreverin geldi citllll

işte bu renge boyatıcam kızlar...uçlarada hafif ışıltılar verdircem...çok sevdim açık karameli

Eki Görüntüle 431263

Bu çok yakışır sana

kızlar kına yapmıcak olan varmıı yada evde yapacak olan yada yada arkadaslar arasında yapcak olan varmııı ???
buarada emyay kım masatakvımı nıckname tanıdık geldı evlendımı noldu?

Merve vardı sen biliyormusun hatırlamadım

Geldimmmm
net gitti yağmur varr acayiipppp

Ben sarı saçtan yana değilim düz renkler tercih edilmeli
Özellikle saçları röfleleilere yakıştırmıyorum

Foreverin geldi citllll

işte bu renge boyatıcam kızlar...uçlarada hafif ışıltılar verdircem...çok sevdim açık karameli

Eki Görüntüle 431263

Bu çok yakışır sana

evet evet kesinlikle rengimi buldum...şimfi bunu flas'a atıcam kuaför kuaför gezicem

Hepsi yaparız dicek sana
Kendi kuaförün yok mu yıllardır gittiğin?

varrrrr ama erkek...benim adam erkek kuaförü yasakladı...psikopata bağladı...kimse tenime dokunamazmış... kıyafete karışma, gidip gelmene karışma ama kuaföre karış...çıldıdır benimki işteeee

Son düzenleme:
patriyn canım sende sohbetimize katıl
sanırım sen yurtdışındaydın türkiyeyemi gelin geliyodun unuttumda

Son düzenleme:

Bence güvendiğin birine teslim et saçlarını
İkna et dicem ama....
Nasıl bulcan şimdiden randevu filan alman lazım

Bence güvendiğin birine teslim et saçlarını
İkna et dicem ama....
Nasıl bulcan şimdiden randevu filan alman lazım

ohhhooo bir ton kuaför var...bulmasına bulurumda güvenmek önemli...bir arkadaşım gidiyo bir yere çok hoşuma gidiyor saç boyası onun kuaförü ile bir görüşelim bakalım...yada beyimizi kandırma yöntemlerine bakıcaz cilve, milve bişiler yapıp kandırcaz

Biz kızlar istersek başarırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…