- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.401
good-heart ; çaktım kofteyı ama bulamadımmkıı :)
masatakvımım nerdesınn
bende kaynanamaı arayım geen nısanlım gıdemezsın dedı tek gleınlıkcıye bızımkınlen gıdeyım bıraz carsı pazarın ıcıne sokayımda ayretten agzı ıyı laf yapar ındırımde alırız
ama fıkırlerı ya begenmedım derseee
buaradamesaj kutumuda bosalttım ılgılenenlere duyrulurr :)
bende gelınlık topicimi bıda eklım gorenler gormeyenlere duyursun bakalım
ıkı gelınlık var aslında orada ılkı anlastıgımız dıgerı ıse nısanlımın cok begendıgıı kafam karıstı halıylee
ama 2.gelınlıkte olsa bır sonrakı resımdekı gıbı drapelerini ucuk pembe ıstıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...pembeli-gelinligimede-yorum-yaparmisiniz.html
tatlım normalden siyah saç harika oluyor...ama bana siyah yakışmıyor...ben açık bir ton boyatıcam...kumral-karamel tarzı birşey...1-2 sayfa önce kendim yaptıracağım modeli ekledim bri bak istersen kuzum
canım gördüm o modeli hatta yorum yazacaktım arada kaynadı..model çok hoş ama benim nişan saçımı andırıyo..o yüzden farklı bir model seçmem gerek..bende röflleli ...çevremdekiler karamel yaptır diyo..ama bende karasız kaldım...sanırım karamel yaptırıcam..
yok canım neden kuseyım olurmu oyle sey :)
zevk meselesı bu bılıyorum
herkez ayrı ayrı begenıyorum
bırde sıyah sac bana kesınlıkle olmaz beyaz tenlıyım ben :) hehe ruh uflenmemıs gıbıolurum kesınlıkle bırde sap sarıdan sımsıyah :) nısanım atılır
canımm,bence nişanlının beğendiği model daha güzel ben ilk modeli sevemedim,neden gelınlıgın ıcıne boyle renk katmak istedın?illa pudra kemer tarzında bısey olsun ıstıyosan bel kusağını aynı o şekil yaptırabılırsın,istediğinde çıkarıp farklı bı görüntü de elde etmiş olursun,ama bence de gelinliğin asaletini bozuyo o renk,nişanlının zevkını beğendim,
ben gelınlıgımı aldım daha hıc görmedi nişanlım,es kaza telden resmını gormus allahtan resım guzel cekılmemıstı,anlayamamıs:)
kızlar kına yapmıcak olan varmıı yada evde yapacak olan yada yada arkadaslar arasında yapcak olan varmııı ???
buarada emyay kım masatakvımı nıckname tanıdık geldı evlendımı noldu?
masatakvımım nerdesınn
bende kaynanamaı arayım geen nısanlım gıdemezsın dedı tek gleınlıkcıye bızımkınlen gıdeyım bıraz carsı pazarın ıcıne sokayımda ayretten agzı ıyı laf yapar ındırımde alırız
kızlar size birşey danışmak istiyorum..gelinlikte sizce sarı saç mı daha hoş duruyo yoksa daha koyu bir saç rengi mi???
birde gelinliğimi gördünüz nasıl bir topuz güzel olur...nişanda kuaföre bırakmıştım modeli..şimdi kendim direk model götürüp yaptırmak istiyorum ama nasıl bir model...
valla kuzum bende beyaz tenli üstelik saçlarım siyah gelinliğide giyince acayip yaakıştı öle deme benceee
işte bu renge boyatıcam kızlar...uçlarada hafif ışıltılar verdircem...çok sevdim açık karameli
Eki Görüntüle 431263
kızlar kına yapmıcak olan varmıı yada evde yapacak olan yada yada arkadaslar arasında yapcak olan varmııı ???
buarada emyay kım masatakvımı nıckname tanıdık geldı evlendımı noldu?
masatakvımım nerdesınn
kızlar size birşey danışmak istiyorum..gelinlikte sizce sarı saç mı daha hoş duruyo yoksa daha koyu bir saç rengi mi???
birde gelinliğimi gördünüz nasıl bir topuz güzel olur...nişanda kuaföre bırakmıştım modeli..şimdi kendim direk model götürüp yaptırmak istiyorum ama nasıl bir model...
valla kuzum bende beyaz tenli üstelik saçlarım siyah gelinliğide giyince acayip yaakıştı öle deme benceee
işte bu renge boyatıcam kızlar...uçlarada hafif ışıltılar verdircem...çok sevdim açık karameli
Eki Görüntüle 431263
heyyyyy kızlar nerdesiniz
Merve vardı sen biliyormusun hatırlamadım
Geldimmmm
net gitti yağmur varr acayiipppp
Ben sarı saçtan yana değilim düz renkler tercih edilmeli
Özellikle saçları röfleleilere yakıştırmıyorum
Foreverin geldi citllll
Bu çok yakışır sana
evet evet kesinlikle rengimi buldum...şimfi bunu flas'a atıcam kuaför kuaför gezicem
Hepsi yaparız dicek sana
Kendi kuaförün yok mu yıllardır gittiğin?
varrrrrama erkek...benim adam erkek kuaförü yasakladı...psikopata bağladı...kimse tenime dokunamazmış... kıyafete karışma, gidip gelmene karışma ama kuaföre karış...çıldıdır benimki işteeee
Bence güvendiğin birine teslim et saçlarını
İkna et dicem ama....
Nasıl bulcan şimdiden randevu filan alman lazım
buralardayım kuzum ama gözlerim gidiyo anlamadım çok uykum geldi bıraksalar uyuyacam
ohhhooo bir ton kuaför var...bulmasına bulurumda güvenmek önemli...bir arkadaşım gidiyo bir yere çok hoşuma gidiyor saç boyası onun kuaförü ile bir görüşelim bakalım...yada beyimizi kandırma yöntemlerine bakıcazcilve, milve bişiler yapıp kandırcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?