- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.421
canım benim durmadan arıyor yanıma geliyor sahaya çık diyor çıkıyorum bu defa elimde bir sürü dosya birikiyor dosyaların birimde incelenme süresi 10 gün süresi doluyo sonra arıyor way sen neden dosyayı çıkarmamışsın ben çok kötüyüm ya benden ne istiyorsunuz dedim artık doldum bana diyorki görevini yapmanı istiyorum bre vicdansız hastayım ölüyorum yinede geliyorum burda eşşek gibi çalışıyorum bende yapmıyorsam görevimi bu birimde kimse bi halt yapmıyor ben ayda 30 dosya çıkarıyorum birimdekilerr kişi başı ayda en fazla 10 dosya çıkarıyor pislik birde bana görevini yapmanı telk istiyuorum diyor bende ona görevimi hakkıyla vede hakkından fazlasıyla yaptığıma inanıyorum öyleyse sorun yok dedim sonra yukarı daire başkaıyla konuşmaya gittim neyseki adam toplantıdaydı oracıkta ffenalaştım nefes alamadım elim ayağım tutmadı hızlı hızlı nefes alır gibiydim ama nefessiz kalmıştım ciddi ciddi ölüyorum sandım ben insanım ben bir bayanım erkeklere kelime edemeyen pısırık bana el sallayarak erkeklik yapıyor
kızlar size birşey danışmak istiyorum..gelinlikte sizce sarı saç mı daha hoş duruyo yoksa daha koyu bir saç rengi mi???
birde gelinliğimi gördünüz nasıl bir topuz güzel olur...nişanda kuaföre bırakmıştım modeli..şimdi kendim direk model götürüp yaptırmak istiyorum ama nasıl bir model...
işte bu renge boyatıcam kızlar...uçlarada hafif ışıltılar verdircem...çok sevdim açık karameli
Eki Görüntüle 431263
heyyyyy kızlar nerdesiniz
kılar çok uykum geldiii
buralardayım kuzum ama gözlerim gidiyo anlamadım çok uykum geldi bıraksalar uyuyacam
BENDE BURDAYIM KIZLAR ACAYİP YORULDUM VE UYKUM GELDİbende aynı durumdayımmmmmmmmmmm
patriyn canım sende sohbetimize katıl
sanırım sen yurtdışındaydın türkiyeyemi gelin geliyodun unuttumda
ohhhooo bir ton kuaför var...bulmasına bulurumda güvenmek önemli...bir arkadaşım gidiyo bir yere çok hoşuma gidiyor saç boyası onun kuaförü ile bir görüşelim bakalım...yada beyimizi kandırma yöntemlerine bakıcazcilve, milve bişiler yapıp kandırcaz
Kızlarrr napıyorsunuz orda???
Kızlar bu ara giremiyorum pek takip de edemiyorum
masatakvimim
sen evlilik çizelgene, bende profilime SEYİRLİK DEĞİL ÖMÜRLÜK OLSUN yazmışız yeni farkettim
2012'nin en güzel gelinleriiii İYİ AKŞAMLAR
AŞKLA DOLU BİR AKŞAM GEÇİRİN EVLİ BAYANLAR, NİŞANLI HANIMLAR...
Bende annemle pazar gezeyim...tabak, çanak allalım bakalım
Canlarım hepinize kolay gelsin
Geçmişte ne okudunuz hiç bi fikrim yok bakamadım şu bi kaç gün de bakamam arada yazarım
Az sonra fotoğraf çekilmeye gidicem vesikalık ee sonuçta evlilik cüzdanıma falan lazım dimi
Sonra gelip valiz hazırlamaya başlarım..
Gene arada girerim buraya
Bi sorum var size...
Nikah başvurusunda baba soyadını da kullanmak istiyorum dersek o da mı yazacak nüfus cüzdanında:26:
Yani başvuru yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım açıkçası...
Zaten iki ismim var bi de iki soyad saçma olur:44:
Ama babamın soyadını hiiiç bırakasım yok
Bana bir fikir verin lütfeeennn
Geçmişte ne okudunuz hiç bi fikrim yok bakamadım şu bi kaç gün de bakamam arada yazarım
Az sonra fotoğraf çekilmeye gidicem vesikalık ee sonuçta evlilik cüzdanıma falan lazım dimi
Bi sorum var size...
Nikah başvurusunda baba soyadını da kullanmak istiyorum dersek o da mı yazacak nüfus cüzdanında:26:
Hayırlısı olsun canım
zaten 2 ismin varmış çok zor olur senin için
Ben kendi soyadımı kullanıyorum
Babam ilk duyduğunda çok şaşırmıştı
Tepki veremedi 2-3 dk filan
CANIM ÜZME KENDİNİ YAPABİLDİĞİN KADAR YAP, ERKEKLERE GÜCÜ YETMİYOR TABİ SANA YETİYOR, SENDE HİÇ ORALI OLMA ELİMDEN GELEN BUDUR DE.
KESİNLİKLE KOYU SAÇ RENGİ AMA SİYAH DEĞİL BENCE KAHVE VE TONLARI :128::128::128:
BU RENGE BAYILDIM
BENDE BURDAYIM KIZLAR ACAYİP YORULDUM VE UYKUM GELDİ
patriyn CANIM GÖRÜYORUZ SENİ ARADA BU FORUMDA SENDE KATIL ARAMIZA
alemsin kıss
Hayırlısı olsun canım
Bi sorum var size...
nası yanı sen sadece kendi soyadınımı kullanıyorsun,baban değilde nişanlın tepki vermedi mi?benimki kendı soyadımıda kullanıcam dediğimde bile,evleniyoruz farkındamısın bırakda soyadımız aynı olsun benım soyadımı tasıyacaksın demıstı,sen nasıl ıkna ettın kız
kızlar bugün istanbul'un fethinin 559.yılı
ayy sorma kuzum bi bastırdı gözlerimi zor açıyodum
canım biraz işlerim vardı
iyi akşamlar ve iyi alışverişlerrr kuzucuğummmm
nasıl yani anlamadım kuzum:44::44:
canım tesekkur ederım yorumun ıcın bu aksam gıdıyorum yarın resım eklerım kafam gercekten cok karıstı benımde :)canımm,bence nişanlının beğendiği model daha güzel ben ilk modeli sevemedim,neden gelınlıgın ıcıne boyle renk katmak istedın?illa pudra kemer tarzında bısey olsun ıstıyosan bel kusağını aynı o şekil yaptırabılırsın,istediğinde çıkarıp farklı bı görüntü de elde etmiş olursun,ama bence de gelinliğin asaletini bozuyo o renk,nişanlının zevkını beğendim,
ben gelınlıgımı aldım daha hıc görmedi nişanlım,es kaza telden resmını gormus allahtan resım guzel cekılmemıstı,anlayamamıs:)
benım nısan sacımda sızınkılerdendı kuaforum dugunluk bı sac oldu demıstııcanım gördüm o modeli hatta yorum yazacaktım arada kaynadı..model çok hoş ama benim nişan saçımı andırıyo..o yüzden farklı bir model seçmem gerek..bende röflleli ...çevremdekiler karamel yaptır diyo..ama bende karasız kaldım...sanırım karamel yaptırıcam..
işte bu renge boyatıcam kızlar...uçlarada hafif ışıltılar verdircem...çok sevdim açık karameli
karamel rengı bılmıyorum ama ısıltı kısmında bende varım sacımda platin aralarda acık kumral rofle var
Eki Görüntüle 431263
bedne sozde nısanlıma gostermıcektım ama arkadas bulamadım gıtmeye mecburen beraber gıttıbizde nişanlımla beraber gittik gelinlik almaya gydim begendim nese bakıyodu kadın begendinizmi dedi ben ewt dedim ya bende tam göremedim diyoo bidaha gyin diyo bende artık düğünde dedimmmm
yorgunsundur seeen :)buralardayım kuzum ama gözlerim gidiyo anlamadım çok uykum geldi bıraksalar uyuyacam
nasıl yanı soyadını degıstırmıyormusun canımmmmHayırlısı olsun canım
canım hoşgeldin hayırlı olsun
benimde iki ismim var ve iki soyismim olacağı için eşiminkini kullanacağım. ama benim şöyle bir fikrim var benim soyismim erkek ismine çok uygun. eğer oğlum olursa adını soyismim koyucam.
bence sende eğer uygunsa oğluna yada kızına isim koy süper olur
ama uymuyorsa eşinin soyismini kullan bence çok uzun olur diğeri
kızlar bugün istanbul'un fethinin 559.yılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?