2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

CANIM ÜZME KENDİNİ YAPABİLDİĞİN KADAR YAP, ERKEKLERE GÜCÜ YETMİYOR TABİ SANA YETİYOR, SENDE HİÇ ORALI OLMA ELİMDEN GELEN BUDUR DE.

KESİNLİKLE KOYU SAÇ RENGİ AMA SİYAH DEĞİL BENCE KAHVE VE TONLARI :128::128::128:

işte bu renge boyatıcam kızlar...uçlarada hafif ışıltılar verdircem...çok sevdim açık karameli

Eki Görüntüle 431263

BU RENGE BAYILDIM
heyyyyy kızlar nerdesiniz

kılar çok uykum geldiii

buralardayım kuzum ama gözlerim gidiyo anlamadım çok uykum geldi bıraksalar uyuyacam
bende aynı durumdayımmmmmmmmmmm
BENDE BURDAYIM KIZLAR ACAYİP YORULDUM VE UYKUM GELDİ

patriyn canım sende sohbetimize katıl
sanırım sen yurtdışındaydın türkiyeyemi gelin geliyodun unuttumda

patriyn CANIM GÖRÜYORUZ SENİ ARADA BU FORUMDA SENDE KATIL ARAMIZA

alemsin kıss

Son düzenleme:
2012'nin en güzel gelinleriiii İYİ AKŞAMLAR
AŞKLA DOLU BİR AKŞAM GEÇİRİN EVLİ BAYANLAR, NİŞANLI HANIMLAR...
Bende annemle pazar gezeyim...tabak, çanak allalım bakalım

Canlarım hepinize kolay gelsin
Geçmişte ne okudunuz hiç bi fikrim yok bakamadım şu bi kaç gün de bakamam arada yazarım
Az sonra fotoğraf çekilmeye gidicem vesikalık ee sonuçta evlilik cüzdanıma falan lazım dimi
Sonra gelip valiz hazırlamaya başlarım..
Gene arada girerim buraya
Bi sorum var size...
Nikah başvurusunda baba soyadını da kullanmak istiyorum dersek o da mı yazacak nüfus cüzdanında:26:
Yani başvuru yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım açıkçası...
Zaten iki ismim var bi de iki soyad saçma olur:44:
Ama babamın soyadını hiiiç bırakasım yok
Bana bir fikir verin lütfeeennn

masatakvimim
sen evlilik çizelgene, bende profilime SEYİRLİK DEĞİL ÖMÜRLÜK OLSUN yazmışız yeni farkettim

evet bende şimdi farketiiimmm

İyi akşamlar, iyi alışverişlerr

Hayırlısı olsun canım
zaten 2 ismin varmış çok zor olur senin için

Ben kendi soyadımı kullanıyorum
Babam ilk duyduğunda çok şaşırmıştı
Tepki veremedi 2-3 dk filan

iyi akşamlar canım
güzel dileklerin için teşekkürler, seninde akşamın çok güzel ve aşkla geçer inşallah

iyi alışverişler

canım hoşgeldin. hayılrı olsun şimdiden

benimde iki ismim var bir de iki soyismim çok uzun olacak,

ama benim şöyle bir yöntemim var benim soy ismim eğer oğlum olursa ona vericem çok güzel olacak

seninde eğer uygunsa soyismini kızına yada oğluna kullan, ama uymuyorsa kullanma bence

Hayırlısı olsun canım

nası yanı sen sadece kendi soyadınımı kullanıyorsun,baban değilde nişanlın tepki vermedi mi?benimki kendı soyadımıda kullanıcam dediğimde bile,evleniyoruz farkındamısın bırakda soyadımız aynı olsun benım soyadımı tasıyacaksın demıstı,sen nasıl ıkna ettın kız

kızlar bugün istanbul'un fethinin 559.yılı

ayy sorma kuzum bi bastırdı gözlerimi zor açıyodum

Kızlarrr napıyorsunuz orda???

canım biraz işlerim vardı

iyi akşamlar ve iyi alışverişlerrr kuzucuğummmm

Hayırlısı olsun canım

nasıl yani anlamadım kuzum:44::44:

kızlarrrrr,

yatak odamız buun gelıyomus bugun montajınıda yapacaklarmıs ayy cok heyecanlandım,zaten evde benı en cok sevındıren yatak odası oldu ceyızde resım cekıcem bol bol sızın ıcın :)

Son düzenleme:

canım hoşgeldin hayırlı olsun

benimde iki ismim var ve iki soyismim olacağı için eşiminkini kullanacağım. ama benim şöyle bir fikrim var benim soyismim erkek ismine çok uygun. eğer oğlum olursa adını soyismim koyucam.

bence sende eğer uygunsa oğluna yada kızına isim koy süper olur

ama uymuyorsa eşinin soyismini kullan bence çok uzun olur diğeri

2 soyismi kullancam
Tabiki nişanlımında soyismini kullanacağım
hem kızlık soyismimi hemde eşimin aynı anda kullancam
Babam kullandığım ve bırakmadığımdan solayı soyismimi çok mutlu

canım tesekkur ederım yorumun ıcın bu aksam gıdıyorum yarın resım eklerım kafam gercekten cok karıstı benımde :)
benım nısan sacımda sızınkılerdendı kuaforum dugunluk bı sac oldu demıstıı

bizde nişanlımla beraber gittik gelinlik almaya gydim begendim nese bakıyodu kadın begendinizmi dedi ben ewt dedim ya bende tam göremedim diyoo bidaha gyin diyo bende artık düğünde dedimmmm
bedne sozde nısanlıma gostermıcektım ama arkadas bulamadım gıtmeye mecburen beraber gıttı
buralardayım kuzum ama gözlerim gidiyo anlamadım çok uykum geldi bıraksalar uyuyacam
yorgunsundur seeen :)
Hayırlısı olsun canım

nasıl yanı soyadını degıstırmıyormusun canımmmm

benım soyısımımde yabancı bendemı bırakmasam dıyorumm babamınkılerı turkcelestırıldı vatandaslıga gectıler
bende napsam bılemedım :) masatakvımı soyadım guzel ama dımııı

kızlar bugün istanbul'un fethinin 559.yılı

kısss nerdesin sen

evet canım istanbulun fethinin yıldönümü kıssadan hisseler , okuyalım bilmediklerimizi öğrenelim biraz

FATİH SULTAN MEHMET'LE İLGİLİ BİLİNMEYENLER

Fatih Sultan Mehmet denilince akla hep "İstanbul'un Fethi" gelir. Ancak, Fatih'in bu fetihten başka birçok ilginç özelliği var. İşte bunlardan birkaçı;
¥ Arapça ve Farsça dahil olmak üzere 7 dil biliyordu. Latinceyi anadili gibi konuştuğu rivayet edilir.

¥ Şairdi. Mahiyetindeki 185 şairden 30'unu maaşa bağladı.
¥ İstanbul'un fethi için, Musluhiddin ve Saruca Sekban gibi, Osmanlı mühendislerinin yanında, Macar Urban'a Edirne'de, "Şahi" adı verilen toplar döktürdü. Bu toplar, Bizans'ın yanı sıra Avrupa'da asırlardır süren feodaliteyi de bitirecekti.
¥ Kanuni'den çok önce, bir kanunname ve bir anayasa hazırlattı.
¥ Otlukbeli'de Uzun Hasan'ı yenince, zaferini kutlamak için 40 bin esiri serbest bıraktı.
¥ Otuz yıllık saltanatı süresince, yirmi beş askeri harekata bizzat komuta etti.
¥ 900 bin kilometrekare olan Osmanlı topraklarını, 2 milyon 214 bin kilometrekareye çıkardı.
¥ Venedik Kralı tarafından planlanan on dört suikast girişiminden sağ kurtulmayı başardı. Ölümü hakkında "suikast" şüpheleri halen vardır.
¥ Ölümünün ardından Papa, kutlama amacıyla üç gün boyunca gece-gündüz durmaksızın çanlarını çaldırdı.
¥ Ömrü boyunca, iki imparatorluk, dört krallık ve on bir prensliği kendine bağladı.
¥ Hıristiyanlar tarafından, Osmanlı Türklerinin İstanbul'u fethettiği gün "dünyanın sonu" şeklinde tanımlandı.
¥ Son yapılan anketlere göre, akla ismi ilk gelen Osmanlı sultanı olmuştur.
¥ Birçok tarihçiye göre Fatih, devlet-i ebed müddet geleneğinin son hükümdarıydı...

alıntıdır kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…