2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Aynen canım neden ben oralı oluyorum evleniyorum diye ne saçma yaa
Bende her zaman diyorum böyle bir yerden böyle bir aileden sen nasıl çıktın diye
Ama istemeye gelmeden ailesi le tanışsaydım olmazdı yani onlar yüzünden biterdi
Her şey de bir hayır var diye boşuna dememişler iyi ki sonradan tanıyorum nişanlımı ona göre değerlendirmiyorum

[QUOTE=masatakvimi;24854991]Birde evlenince şu kütük geçme olayını hiç anlamam
Neden evlenince eşinin memleketi yazar ki cüzdanında:44::44:

Aynen ben de yaa nefret ediyorum yani soyisim anladık da kütük neden

Ben çok pis gaza geliyorum bu marşı ne zaman dinlesem

Ay ben de hiç alışamayacam heralde

Şimdi ben şunu merak ediyorum eğer babamınkini de kullanmak istersem her yere 2 isim 2 soyisim mi yazmak zorundayım:44::44::44:
Var mı bilgisi olan:44:
[/QUOTE]

canım ben eşinin yada babanın soyadını tercih edebiliyorsun diye biliyorum ama tek soyadı kullanıldığını biliyorum . Evlenmek için başvuru zamanında dilekçe dolduruluyormuş kendi soyadımı kullanmak istiyorum diye o şekilde oluyormuş ben bu şekilde diye biliyorum

canım ben eşinin yada babanın soyadını tercih edebiliyorsun diye biliyorum ama tek soyadı kullanıldığını biliyorum . Evlenmek için başvuru zamanında dilekçe dolduruluyormuş kendi soyadımı kullanmak istiyorum diye o şekilde oluyormuş ben bu şekilde diye biliyorum[/QUOTE]

Soyadı kanunu çıktı artık kadınlar kendi soyadlarını kullanabiliyorlar
Nufus cüzdanını yenilerkende başvurabiliyorsun soyadı için

Foreverin geldi citllll

hoşgeldin kuzum seni özledimmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çatlasın patlasınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizi kimsecikler ayıramazlarrrr

[QUOTE=masatakvimi;24854991]Birde evlenince şu kütük geçme olayını hiç anlamam
Neden evlenince eşinin memleketi yazar ki cüzdanında:44::44:

Aynen ben de yaa nefret ediyorum yani soyisim anladık da kütük neden

Ben çok pis gaza geliyorum bu marşı ne zaman dinlesem

Ay ben de hiç alışamayacam heralde

Şimdi ben şunu merak ediyorum eğer babamınkini de kullanmak istersem her yere 2 isim 2 soyisim mi yazmak zorundayım:44::44::44:
Var mı bilgisi olan:44:
[/QUOTE]

BEN 1 HAFTADIR DİNLİYORUM BU MARŞI ÇOK SEVİYORUMMM

alışırsın kuzucum

inşşş kuzucumğumm

Soyadı kanunu çıktı artık kadınlar kendi soyadlarını kullanabiliyorlar
Nufus cüzdanını yenilerkende başvurabiliyorsun soyadı için[/QUOTE]

yaaaa ben ikna etmeye çalıştım ama yanaşmıyo bi türlü

Önceden bayanlar sadece kendi (kızlık soyadlarını) kullanabiliyolardı şimdi öyle bi seçenek yok eşinin soyadını almak zorunda isterse kendi soyadınıda alabilir tabii.
Resmi kurumlarda kullanmak zorundasın maalesef canım.

bi konuş bakalım canım, kütüğün kalsın boşver yanaşmassa nişanlın, sonuçta kimden olma kimden doğma olduğunu herkes biliyor
hani öyle derler yaaa

çok güzel bir marş

Gelinliğini almışsın baya pazarlık yapmışsın vvooovvvv

aldım gülüm ya düğün olsun ekliycemmmm kadın diyo yeterrrrrrrrrrrr gidin nasıl gelin bu diyooooo diyorum masa takvimi kim diyorum ya nerden buldun anacım ya önünde takvimden mi aklına geldi isimmm tanımıyorum bu kimse diyorummmmm

Şekerim senin de yeni kullanıcı adın hayırlı olsun
kızzz sağolasın,sen benı nasıl tanıdın bakayım,farkedılmek guzel şey:)

sorma yaa aklıma geldıkca yarama tuz basılmıs gıbı hıssedıyorum,benımkı varya normalde cok cool bırıdır,centılmen davranır,konuskan,esprılı gıyımıne kusamına dıkkat eder,ailesini tanıyınca sok gecırdım aılemın tepkısı tabı daaha cok uzdu benı hala da oyle,ben ısterdımkı yanlarından ayrıldıgımızda annem babam cok sukur dunurler cok ıyı desınler,ama her defasında annem özellıkle Allahım cokmu kınadım bırılerınde bunları cıkardın karsımıza dıyo buda benı öldürüyo ,sankı o ailedenmısım gıbı savunma yapmak zorunda kalıyorum

yaaaa ben ikna etmeye çalıştım ama yanaşmıyo bi türlü

benim ki de hayatta ikna olmaz

+ olarakta sennin soyismin önde eşininki arkasında

çok sinirliyim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bazen diyorum ki ulan ne salakmısım kızım rahatlıkmı battı ne diye asık olup evleniyosun işte suan o anlardan yada stresten ama suanda hersey gıcıma gidiyo hele o gözümle görsem parcalıcam

ne oldu canım,neye sinirlendin anlatmak istermisin ???
bazen banada oluyor öyle herşeye uyuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…