- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.461
aynen ben koylerınıde sevmedım,kendılerını de bu cocuk nasıl cıkmıs onların ıcınden acaba:)
bazen ben sızın koylu olayım dıyo bana,hadı soyadını aldık kutuk nıye degısıyo ne laka yanı hayatımda bı kez gordugum koy nerden benım koyum oluyomus,barı koyumuz kalsaydı,buda ıste kadına yapılan ustunlugun bı eserı,soyadını alıyorum zaten aılemden bana gecen soyumu ne dıye baska yer yazıyosunuz
[QUOTE=masatakvimi;24854991]Birde evlenince şu kütük geçme olayını hiç anlamam
Neden evlenince eşinin memleketi yazar ki cüzdanında:44::44:
Aynen ben de yaa nefret ediyorum yani soyisim anladık da kütük neden
Ben çok pis gaza geliyorum bu marşı ne zaman dinlesem
Ay ben de hiç alışamayacam heralde
Şimdi ben şunu merak ediyorum eğer babamınkini de kullanmak istersem her yere 2 isim 2 soyisim mi yazmak zorundayım:44::44::44:
Var mı bilgisi olan:44:[/COLOR][/FONT][/B][/B][/B][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=masatakvimi;24854991]Birde evlenince şu kütük geçme olayını hiç anlamam
Neden evlenince eşinin memleketi yazar ki cüzdanında:44::44:
alışırsın kuzucum
canım ben eşinin yada babanın soyadını tercih edebiliyorsun diye biliyorum ama tek soyadı kullanıldığını biliyorum .Evlenmek için başvuru zamanında dilekçe dolduruluyormuş kendi soyadımı kullanmak istiyorum diye o şekilde oluyormuş ben bu şekilde diye biliyorum
Foreverin geldi citllll
hoşgeldin kuzum seni özledimmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çatlasın patlasınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbizi kimsecikler ayıramazlarrrr
Aynen ben de yaa nefret ediyorum yani soyisim anladık da kütük neden
Ben çok pis gaza geliyorum bu marşı ne zaman dinlesem
Ay ben de hiç alışamayacam heralde
Şimdi ben şunu merak ediyorum eğer babamınkini de kullanmak istersem her yere 2 isim 2 soyisim mi yazmak zorundayım:44::44::44:
Var mı bilgisi olan:44:
canım ben eşinin yada babanın soyadını tercih edebiliyorsun diye biliyorum ama tek soyadı kullanıldığını biliyorum .Evlenmek için başvuru zamanında dilekçe dolduruluyormuş kendi soyadımı kullanmak istiyorum diye o şekilde oluyormuş ben bu şekilde diye biliyorum
Müsait bir ara tekrar dile getircem
Ya benim nişanlımda beni kırmamak için soyadımı kabul etti ama
Kendi o kütükte olmaktan oldukça gururlu
Ailesi sonuçta atamaz ki ama ben sevmiyorum aslında izin verse sadece kendi soyadımı kullanırım
İSTANBULUN FETHİNİN 559.YILI ..... YELKENLER BİÇİLECEK......
Yelkenler biçilecek. yelkenler dikilecek.
Dağlardan çektirilen kalyonlar çekilecek.
Dağlardan çektirilen kalyonlar çekilecek.
Elde sensin dilde sen gönüldesin baştasın.
Fatih'in Istanbul'u fethetiği yaştasın.
Delikanlım isaret aldığın gün atandan
Yürüyeceksin; Millet yürüyecek arkandan.
Sana selâm getirdim Ulubatlı Hasan'dan.
Bu kitaplar Fatih'tir; Selim'dir Süleyman'dır
Şu mihrap Sinanüddin şu minare Sinan'dır.
Haydi artık uyuyan destanını uyandır.
bi konuş bakalım canım, kütüğün kalsın boşver yanaşmassa nişanlın, sonuçta kimden olma kimden doğma olduğunu herkes biliyor
hani öyle derler yaaa
çok güzel bir marş
Gelinliğini almışsın baya pazarlık yapmışsın vvooovvvv
kızzz sağolasın,sen benı nasıl tanıdın bakayım,farkedılmek guzel şey:)Şekerim senin de yeni kullanıcı adın hayırlı olsun
Aynen canım neden ben oralı oluyorum evleniyorum diye ne saçma yaa
Bende her zaman diyorum böyle bir yerden böyle bir aileden sen nasıl çıktın diye
Ama istemeye gelmeden ailesi le tanışsaydım olmazdı yani onlar yüzünden biterdi
Her şey de bir hayır var diye boşuna dememişler iyi ki sonradan tanıyorum nişanlımı ona göre değerlendirmiyorum
yaaaa ben ikna etmeye çalıştım ama yanaşmıyo bi türlü
Önceden bayanlar sadece kendi (kızlık soyadlarını) kullanabiliyolardı şimdi öyle bi seçenek yok eşinin soyadını almak zorunda isterse kendi soyadınıda alabilir tabii.
Resmi kurumlarda kullanmak zorundasın maalesef canım.
canlar çıkıyorum ben akşama girebilirsem giricem
hepinize iyi akşamlar
Ben tanırım işteeeekızzz sağolasın,sen benı nasıl tanıdın bakayım,farkedılmek guzel şey:)
Aynen ben de bu dertten muzdaribimm:26:ya benim 2 adım var kendi soyadımıda çok seviyorum eşimin soyadıyla beraber 4 isim olucak yokmu buna bir çözüm ya
Ben tanırım işteeee
Aynen ben de bu dertten muzdaribimm:26:
çok sinirliyim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bazen diyorum ki ulan ne salakmısım kızım rahatlıkmı battı ne diye asık olup evleniyosun işte suan o anlardan yada stresten ama suanda hersey gıcıma gidiyo hele o gözümle görsem parcalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?