- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.501
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar bi kaç gün gelemiyorum sonra oku oku bitmiyo yaaaaa.... ya bnmde hazırlıklar devm son gaz.. bu hafta gelinlik bakmalara başlıcaz... 2haftaya yatak odasını halletcez.. bide nikah günü aldık mı tamam.. nikahı salonda yapmıcamız için sorun olmucak inş... ama daha iş de bulamadım.. her şey beni bekliyo... az kaldıkça da elim ayağım dolanıyo.. evden ayrılcamı da hiç düşünmek istemiom zaten..aklıma geldikçe hemen bi uğraş buluyom kendimeeeee
özlemişm sizleri ama yaaaaaa..
ya kızlar bende aynı dertten muzdaribim..2adımın olması her zaman hoşuma gitmiştir ama bu konuda fena tosladım... hiç bırakmak istemiyorum kendi soyadımı yaaa.. nişanlım istemedi ama ben zorladım sonra bi baktım harbiden tuhaf olcak...toplam 23 harf olcak..vay anam vayy... neyse dedim içim acıya acıya... ama kütük meselesi vahim harbiden.. hele ben kendi soyuma aileme kütüğüme çok düşkün biriyimdir.. ama ben o tanımadıgım pekde hoşanmadıgım ki nişanlımda kendi sülalesini sevmez , onların kütüğüne geçicem.. peeeeeeh işe bak ya. harbiden hep değişmler zrluklar bişeylere katlanmalar bizden bekleniyo yaa.
neyse artık hakkımızda hayrlısı..... siz yazmaya dvm edin ben biyerlerden yine yetişirim size..
Hepimizin Allah yardımcısı olsunnnnn
Günaydınnn
Günaydın canlarımm erken kalktım bugün çok işim var
Görüşürüz gene gün içinde
çok sinirliyim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bazen diyorum ki ulan ne salakmısım kızım rahatlıkmı battı ne diye asık olup evleniyosun işte suan o anlardan yada stresten ama suanda hersey gıcıma gidiyo hele o gözümle görsem parcalıcam
Günaydınnn
gunaydınn kızlarrr
citl : aynen canm gelınlıgını cok cok guzel pazarlıkla supoer uyguna almıssınn
bız daha resmı nıkah basvurumuzu yapmadık 29 gun sonra ızne cıkıyoruz yıllık ızındeyken hallederız ınsallah
dun gelınlıkcıye gıttım
ıkısınıde denedım fotografladık
sonuc olarak ben aldıgımdan vazgecmedım
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...pembeli-gelinligimede-yorum-yaparmisiniz.html
5 sayfada resımler kızlarr
cok sık yazamayabılırım ama okucam fırsat buldukcada toplu yazıcam
kızlar ben eldıvenımı dısarıdan alıcam parmak yapamıyolarmıs tul eldıven alıcam onlar ısleyecekler uzerını
gelın buketı ıcın emınonune bakarım dıyorum? ıstanbulda olanlar dogrumu yapıyorum yoksa facetenmı sıpariş versem?
gelın ayakkabım pudra olacak
cıcek pudra krem ıncılı
tac dusunmuyorum topuz yaptırırım o yuzden topuz tacı ıstıyorum cevresını gecırılecek topuzu ıcten tellerle ıplerle tutustursunlar ama o kısım ıncılı ve ısıltılı topuz tacı ıstıyorum :)
ee baskaaa
tugce gelınlıge yorum yapmanı ıstıyorum canımm
gogus kısmını ınsallah guzel yaparlar tahta gıbı durmaz S:
nescafe ıcıyorum sabah sabah 7 dılım caydar ekmegı yedım
54.9 kg 57 olmak hedefım
sonracma davetıye bakmamız lazım daha
kına mevzusunuda uzun uzun yazmak fıkır sormak ıstıyorum
kına yapıcazmı yapmıcazmı belırsızlık sıkıyor benıı
buarada bugun 100
canım sıkma canını herşey yoluna girer inş
günaydın canım
günaydın isyanımmm
nasılsınız canlarım
Günaydın
Çok güzel düşünmüşssün herşey harikaaa ve gelinliğin müthiş
Eee tabi birde senin güzelliğin olunca tartışılmaz
günaydın tatlımmm
Nasılsın bitanesiiii
kızlar ben eldıvenımı dısarıdan alıcam parmak yapamıyolarmıs tul eldıven alıcam onlar ısleyecekler uzerını
gelın buketı ıcın emınonune bakarım dıyorum? ıstanbulda olanlar dogrumu yapıyorum yoksa facetenmı sıpariş versem?
gelın ayakkabım pudra olacak
cıcek pudra krem ıncılı
tac dusunmuyorum topuz yaptırırım o yuzden topuz tacı ıstıyorum cevresını gecırılecek topuzu ıcten tellerle ıplerle tutustursunlar ama o kısım ıncılı ve ısıltılı topuz tacı ıstıyorum :)
ee baskaaa
tugce gelınlıge mutlaka yorum yapmanı ıstıyorum canımm
yorum yapmak ıcın uzerımde gormeyı ıstıyordu yoksa hepınızın yorumunu beklıyorumm kızlarr
gogus kısmını ınsallah guzel yaparlar tahta gıbı durmaz S:
nescafe ıcıyorum sabah sabah 7 dılım caydar ekmegı yedım
54.9 kg 57 olmak hedefım
sonracma davetıye bakmamız lazım daha
kına mevzusunuda uzun uzun yazmak fıkır sormak ıstıyorum
kına yapıcazmı yapmıcazmı belırsızlık sıkıyor benıı
buarada bugun 100
günaydın şekerler,
evdeyim bugün geldim, ıslatma yapıp gidicem, çok işim var çok
kızlar yine herzamanki gibi çok uykum var ama bu seferki başka
kayınvalidem zehirleniyodu nerdeyse dün akşam onunla ilgilendim ve gece uyuyamadım sürekli aklımdaydı inşş iyileşir
bugün işe gelmek istemedim ama zorla yolladı ' git kızım ben biraz daha iyim 'dedi aklım annemde kaldı napar bugün gün boyu hep tek başına evde yanında kimse yok dün akşam üstü fenalaşmış olduğu yere yığılıp kalmış telefonu yanında olmadığı için arayamamış ne beni nede eşimi çok üzüldüm içimden hiç çalışmak gelmiyor canlarım izin vereceklerini bilsem giderim ama izin vermezler
kızlar yine herzamanki gibi çok uykum var ama bu seferki başka
kayınvalidem zehirleniyodu nerdeyse dün akşam onunla ilgilendim ve gece uyuyamadım sürekli aklımdaydı inşş iyileşir
bugün işe gelmek istemedim ama zorla yolladı ' git kızım ben biraz daha iyim 'dedi aklım annemde kaldı napar bugün gün boyu hep tek başına evde yanında kimse yok dün akşam üstü fenalaşmış olduğu yere yığılıp kalmış telefonu yanında olmadığı için arayamamış ne beni nede eşimi çok üzüldüm içimden hiç çalışmak gelmiyor canlarım izin vereceklerini bilsem giderim ama izin vermezler
Geçmişler olsun canım yaa izin alabilirsen git ama alamazsan da kendini paralama kadın iyi olmasa zaten seni göndermezdi öyle düşün:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?