2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ne oldu canım,neye sinirlendin anlatmak istermisin ???
bazen banada oluyor öyle herşeye uyuz oluyorum

ya nişanlım izmirden bi şirkete arac lazım diye kalktı istanbula gitti bana hiç bişey demedi son anda ben istanbula gidiyorum dedi eyv dedik istanbula gitti indiğini bile kaber vermedi ya ben aradım coktan gitmiş akrabalarında yatıyomus bile gün içinde arabaya bakmaya gitceni haber verceni söledi baya saat gectitık yok gene ben aradım ne oldu diye gitmekten vaz gecmiş ya insan b haber verir demi hep böle ilgisizdi hep ben ne zaman ilgisizsin desem sen hep ilgi göster diyodu akrabası konusmus bak benim eşimde böle kıza böle davranma haklısın demiş ama bi baskası konusunca hep haklı ben ne zaman haklıdan konussam hep haksız hep cok sey istiyorum sıkıldım artık tuti anşatılamayacak kadar sıkıldım sabrım bitti artık yani o derece ne halt yiyosa yesin salak

canım ya çok sinirlenmişsin ama haklısın canım haber vermesi lazım tabbiki bu arada nişanlın hep böylemiydi sana karşı yani bazı erkekler belli etmez ilgisini içinde yaşar,ayrıca sen doğru olanı yapıyorsun tabiiki arayıp merak ediyorsun acaba çokmu alıştırdın canım nasılsa krizantem beni arar merak edip diye v.s boşver canım sinirini bozma öfkeyle kalkan zararla otururmuş sen doğrusunu yapmışsın ama nişanlın biraz kabalık etmiş hata yaptığını anlayacaktır,benden sana bir tavsiye çok düşme üstüne zamanla o senin üstüne düşecektir.birde hiç nişanlınla konuştunmu canım bu hareketlerinden hoşlanmıyorum falan diye ??? belki bir açıklama yapabilir sana şundan sebep böyle oldu falan diye yada bir daha yapmam vs gibi açıklamalar yapar belki...

Son düzenleme:

ya cok konustum biz sevgiliyken cok mutluyduk sözlülük dönemimizdede hala mutluyum gerci onunla sevgisini gösteririr ama cok değil ne bilim yaa konustum konusmam mı hiç dedim ya bi kere inanırmısın ben onu hiç aramamıstım oda beni hiç aramadı ya ben onu arayana kadar sevdiğini biliyorum ama cokta herkezden kıskanır beni fakat aramaz sormaz ne bilim tuti ya vallaha kafayı yicem cocukta değilki kaç kere konustum hep işini bahane etti yogunum yogunum yogunum ama annesi gili saat bası arayıp saatlerce konusatya yogun değil

canım yıpratama kendini canına yazık demekki nişanlının yapısı öyle canım bırak ya üzülmene kendini parçalamana değmez var öyle erkekler canım bence içinde yaşıyor nişanlın bir çok şeyi tabi sende ses çıkarsın istiyorsun ama bunu değiştirmek çok zor be canım.benim sözlümde eğer tarıştıysak ben arayana kadar aramaz inatçıdır bu yüzden erkeklerin doğasına kimse çözüm bulamaz zaten...sende rahat davran hiç üzme bile kendini...anneler aranır canım ödleri patlıyor annem üzülür diye...benimki ana kuzusu değil ama arkadaşlarım var onlardan biliyorum

ya arasın aramasın demiyorum konussunda ben annesini cok severim Allah var daha hiç bişeyini görmedim kadın süper ötesi bişey zoruma da gitmiyo degil ben ona ilgi göstermiyim biraz durgun olayım yanına gitmiyim hemen basımın etini yer ama neyin var neyin var diye erkek milleti işte :113:

Cok kararsizim :)
Buradan incili tac ismarlayacaksam bu hafta icinde siparis vermem lazim.
Ben gidene kadar ancak gelir.

Bu nasil sizce?

Eki Görüntüle 431130

Eki Görüntüle 431131

Eki Görüntüle 431132

canım tacın çok hoş,benim geçen gün aldığıma çok benziyo,ama benimkinin incileri azcık daha küçüktü ve nette biraz araştırma yapınca acaba çok mu sade seçtim diye tereddüte düştüm.ay alırken nişanlıma söylediğim cümleyi unutmuyorum: ''Bi gün sadelikten ölücez'' dedim tövbe tövbesadeliği ikimiz de çok seviyoruz.çok beğendim tacını,güle güle kullan,nerden baktın adres verir misin,biz de bakalım..

cnm hayırlı olsun,mutlulukla çook severek kullan.yalnız nasıl yıkanıcak bu,hiç düşündün mü?incileri düşmez mi cnm yaa..ben english home'dan aldım,şıkır şıkır bişey almamaya karar verdim,zaten başkaları için alacaktım alsaydım da..yatak örtüm yok diye bana laf eden olursa burdan onlara selam olsunbu arada yatak örtüleri english home'da %50 indirimde kızlar,country tarz seven varsa bakın derim..

bu arada kızlar bugün bi forumda okudum,yasmin'in içindeki bi etken maddeden dolayı kan pıhtılaştırma gücü diğer ilaçlara göre 3 kat fazlaymış,buna yazz da dahilmiş..ailesinde kalp damar sorunu olanlar aman dikkat..başka önerebileceğiniz alternatif olabilecek bi hap var mı acaba?doktora sordum,yasmin lafı çok geçiyo herkes öneriyo dedim,olur kullanabilirsin dedi,yan etkisi azdır,masumdur dedi (tabi damar tıkanıklığı sorunum olup ulmadığını sordu)ben de çekindim şimdi,başka ne olabilir acaba?kalplerasi ablan eczacı demi,bi sorar mısın bizim için..bu arada müdürünle yaşadığın sıkıntıya üzüldüm,geçmiş olsun,az kaldı,insan çok hassaslaşıyor ama azcık daha sabır e mi..nikahını tebrik ettim mi ya hatırlayamıyorum,tebrik ederim,iki cihan saadeti nasip olsun inşaallah

Kizlar bizim evin daha hic avizeleri yok ya az önce nisanlimla konustuk avize almamiz lazim :)
Internette nerden arastirabilirim bi fikriniz var mi?

Kizlar tacin linkini istemissiniz: http://www.amazon.de/Diadem-Haarrei...sr_1_sc_2?ie=UTF8&qid=1338287865&sr=8-2-spell

Bana sorulan sorulari cevaplayim :)

Yenidendogdum bende kapanmasi gereken yerler sirtim ve en azindan kisa kol tarzinda kollar gelinligin gögüs tarafin öyle kalacak yani nasil anlatayim bilmiyorum ama dekolte degil yani acik olan kisim sinirlari gecmiyor diyeyim :))

Tac icin yaptiginiz yorumlara tesekkür ederim sac modelime malesef karar veremedigim icin tac konusunda da net bi adim atamiyorum. Nazik bir topuzmu olsun yoksa daginik topuzmu olsun bilemiyorum.

Gelinligime gelince soran olmus: kirik beyaz renginde alt kisminda (nasil anlatacagimi tam bilmiyorum :)) ) 3 kati var. Katlarin arasi ücken seklinde ufak dantellerle süslenmis üst kismi da ayni dantellerle süslenmis incileri var arka kismi sade selale gibi geliyor. Prenses model degil, tül degil, saten bu yüzden begenilmedi forumda (konumu görenler bilir). Duvagim sade tül uzun ve incilerle süslendi. Bolero/cepken konusunda degisiklik yapicam.

Kimisi begeniyor kimisi de cok kötü yorum yapiyor :)) Benim icime sindi önemli olan da bu.

Herkes eminim severek almistir gelinligini. Zevkler bir olmuyor. Bana güzel olan bi baskasina cirkin gelebilir yine tam terside olabilir. Tek hos bulmadigim olumsuz yorumdan ziyade kirici yorumlarin yapilmasidir.

1sen'in söyledigi sözleri unutmuyorum :)) Her gelin gelinligin büyünsenmidir nedir bilmiyorum ama o gün güzel oluyor diye yazmisti konumda.

Herkes dügün günü birer prenses olacaktir eminim. Eh hepimizde ayni prenses olacak degiliz degil mi :))

Son düzenleme:

afiyet olsun tatlım

tatlım en güzel cevap strest yapma kendine üzme kendini salla gitsinnnnn...
bu arada mersi canım...

gelinimmm tacın çok tatlıymış çok beğendim...

biz alt komşumuzun beynini deldik onun da kocası avukat bir şey yapamayacakları oradan garanti

Valla benim nişanlım bugün bu konuyu açtı malesef ben kendi soyadımı kullanamayacam kavga sebebi çünkü

bir yerde fedakarlık yapmak zorundayız canım bu işler maalesef böyle...

gelinim ben senin gelinliğini grdümmü hatırlamıyorum ama bence herkesin zevki çok farklıdır bu yüzden kimse kimseye kırıcı laf kullanmamalı bence sen beğendiysen olay bitmiştir çünkü tarzlar birbrileriyle uymaz hiç bir zaman bu yüzden lütfen takma kafana önemli olan senin beğenmen canım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar bi kaç gün gelemiyorum sonra oku oku bitmiyo yaaaaa.... ya bnmde hazırlıklar devm son gaz.. bu hafta gelinlik bakmalara başlıcaz... 2haftaya yatak odasını halletcez.. bide nikah günü aldık mı tamam.. nikahı salonda yapmıcamız için sorun olmucak inş... ama daha iş de bulamadım.. her şey beni bekliyo... az kaldıkça da elim ayağım dolanıyo.. evden ayrılcamı da hiç düşünmek istemiom zaten..aklıma geldikçe hemen bi uğraş buluyom kendimeeeee
özlemişm sizleri ama yaaaaaa..

ya benim 2 adım var kendi soyadımıda çok seviyorum eşimin soyadıyla beraber 4 isim olucak yokmu buna bir çözüm ya

ya kızlar bende aynı dertten muzdaribim..2adımın olması her zaman hoşuma gitmiştir ama bu konuda fena tosladım... hiç bırakmak istemiyorum kendi soyadımı yaaa.. nişanlım istemedi ama ben zorladım sonra bi baktım harbiden tuhaf olcak...toplam 23 harf olcak..vay anam vayy... neyse dedim içim acıya acıya... ama kütük meselesi vahim harbiden.. hele ben kendi soyuma aileme kütüğüme çok düşkün biriyimdir.. ama ben o tanımadıgım pekde hoşanmadıgım ki nişanlımda kendi sülalesini sevmez , onların kütüğüne geçicem.. peeeeeeh işe bak ya. harbiden hep değişmler zrluklar bişeylere katlanmalar bizden bekleniyo yaa.

neyse artık hakkımızda hayrlısı..... siz yazmaya dvm edin ben biyerlerden yine yetişirim size..

Hepimizin Allah yardımcısı olsunnnnn

Allah yardımcımız olsun canım bu durumda görev bize düşüyor köprü olma konusunda
Aileyi seçemiyorsun işte napalım oldukları gibi kabullencez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…