- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.481
ne oldu canım,neye sinirlendin anlatmak istermisin ???
bazen banada oluyor öyle herşeye uyuz oluyorum
ya nişanlım izmirden bi şirkete arac lazım diye kalktı istanbula gitti bana hiç bişey demedi son anda ben istanbula gidiyorum dedi eyv dedik istanbula gitti indiğini bile kaber vermedi ya ben aradım coktan gitmiş akrabalarında yatıyomus bile gün içinde arabaya bakmaya gitceni haber verceni söledi baya saat gectitık yok gene ben aradım ne oldu diye gitmekten vaz gecmiş ya insan b haber verir demi hep böle ilgisizdi hep ben ne zaman ilgisizsin desem sen hep ilgi göster diyodu akrabası konusmus bak benim eşimde böle kıza böle davranma haklısın demiş ama bi baskası konusunca hep haklı ben ne zaman haklıdan konussam hep haksız hep cok sey istiyorum sıkıldım artık tuti anşatılamayacak kadar sıkıldım sabrım bitti artık yani o derece ne halt yiyosa yesin salak
canım ya çok sinirlenmişsin ama haklısın canım haber vermesi lazım tabbiki bu arada nişanlın hep böylemiydi sana karşı yani bazı erkekler belli etmez ilgisini içinde yaşar,ayrıca sen doğru olanı yapıyorsun tabiiki arayıp merak ediyorsun acaba çokmu alıştırdın canım nasılsa krizantem beni arar merak edip diye v.s boşver canım sinirini bozma öfkeyle kalkan zararla otururmuş sen doğrusunu yapmışsın ama nişanlın biraz kabalık etmiş hata yaptığını anlayacaktır,benden sana bir tavsiye çok düşme üstüne zamanla o senin üstüne düşecektir.birde hiç nişanlınla konuştunmu canım bu hareketlerinden hoşlanmıyorum falan diye ??? belki bir açıklama yapabilir sana şundan sebep böyle oldu falan diye yada bir daha yapmam vs gibi açıklamalar yapar belki...
ya cok konustum biz sevgiliyken cok mutluyduk sözlülük dönemimizdede hala mutluyum gerci onunla sevgisini gösteririr ama cok değil ne bilim yaa konustum konusmam mı hiç dedim ya bi kere inanırmısın ben onu hiç aramamıstım oda beni hiç aramadı ya ben onu arayana kadar sevdiğini biliyorum ama cokta herkezden kıskanır beni fakat aramaz sormaz ne bilim tuti ya vallaha kafayı yicem cocukta değilki kaç kere konustum hep işini bahane etti yogunum yogunum yogunum ama annesi gili saat bası arayıp saatlerce konusatya yogun değil
5 dk sigara molası
canım yıpratama kendini canına yazık demekki nişanlının yapısı öyle canım bırak ya üzülmene kendini parçalamana değmez var öyle erkekler canım bence içinde yaşıyor nişanlın bir çok şeyi tabi sende ses çıkarsın istiyorsun ama bunu değiştirmek çok zor be canım.benim sözlümde eğer tarıştıysak ben arayana kadar aramaz inatçıdır bu yüzden erkeklerin doğasına kimse çözüm bulamaz zaten...sende rahat davran hiç üzme bile kendini...anneler aranır canım ödleri patlıyor annem üzülür diye...benimki ana kuzusu değil ama arkadaşlarım var onlardan biliyorum
peki canım....bende bişeyler atıştırayım
Cok kararsizim :)
Buradan incili tac ismarlayacaksam bu hafta icinde siparis vermem lazim.
Ben gidene kadar ancak gelir.
Bu nasil sizce?
Eki Görüntüle 431130
Eki Görüntüle 431131
Eki Görüntüle 431132
cnm hayırlı olsun,mutlulukla çook severek kullan.yalnız nasıl yıkanıcak bu,hiç düşündün mü?incileri düşmez mi cnm yaa..ben english home'dan aldım,şıkır şıkır bişey almamaya karar verdim,zaten başkaları için alacaktım alsaydım da..yatak örtüm yok diye bana laf eden olursa burdan onlara selam olsunben geldim kızlar,
incili pike takımım kargolanmış yarın gelir herhalde süper oldu bu, yarın ben izinliyim evdeyim.:119:
akrabalar komşular falan gelcek neler eksik değil onlara bakmak istediler bende kıramadım onları, yarın gelirse en azından bu pike takımını görüp dantelli yaptırmaktan vazgeçerler inşallah
Eki Görüntüle 431180
ya arasın aramasın demiyorum konussunda ben annesini cok severim Allah var daha hiç bişeyini görmedim kadın süper ötesi bişey zoruma da gitmiyo degil ben ona ilgi göstermiyim biraz durgun olayım yanına gitmiyim hemen basımın etini yer ama neyin var neyin var diye erkek milleti işte :113:
afiyet olsun tatlım
Onlardan olumlu şeyler var
beklediğimizi dün gönderdiler bi miktar
2 bilezik almış düğün için ben 4 demiştim alcam 2 tane daha dedi
takı setimi burdan beraber alcaz düğünden 1 ay önce kadar gelcek
saol tatlım bitti sayılır
apartmandaki insanlar çok kıl 20 kişi ses oluyor diye imza toplayıp yöneticiye vermişler
bizde tadilat var gidin istediğiniz yere şikayet edin dedik
nişanlımın arkadaşı avukat sorduk bişey olur mu diye gece 12 ye kadar gürültü yapma hakkınız var hi. birşey yapamazlar dedi
ne yapacağız canım yaneyse bunada bir şey düşünürüz artık...
Valla benim nişanlım bugün bu konuyu açtı malesef ben kendi soyadımı kullanamayacam kavga sebebi çünkü
Nikah başvurusunda baba soyadını da kullanmak istiyorum dersek o da mı yazacak nüfus cüzdanında:26:
Yani başvuru yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım açıkçası...
Zaten iki ismim var bi de iki soyad saçma olur:44:
Ama babamın soyadını hiiiç bırakasım yok
Bana bir fikir verin lütfeeennn
ya benim 2 adım var kendi soyadımıda çok seviyorum eşimin soyadıyla beraber 4 isim olucak yokmu buna bir çözüm ya
kızzz sağolasın,sen benı nasıl tanıdın bakayım,farkedılmek guzel şey:)
sorma yaa aklıma geldıkca yarama tuz basılmıs gıbı hıssedıyorum,benımkı varya normalde cok cool bırıdır,centılmen davranır,konuskan,esprılı gıyımıne kusamına dıkkat eder,ailesini tanıyınca sok gecırdım aılemın tepkısı tabı daaha cok uzdu benı hala da oyle,ben ısterdımkı yanlarından ayrıldıgımızda annem babam cok sukur dunurler cok ıyı desınler,ama her defasında annem özellıkle Allahım cokmu kınadım bırılerınde bunları cıkardın karsımıza dıyo buda benı öldürüyo ,sankı o ailedenmısım gıbı savunma yapmak zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?