2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kizlar bir sey sorucam ya,
siz imam nikahini ne zaman kiydiriyorsunuz?

Bizim dügün öglen vakti sabah ancak kuaför ve fotografciya yetisiriz.

Acaba diyorum cuma günü dügünden önce olsa olur mu?
Hani evlilik cüzdani olmadan imam nikahi kiyilmiyormus diyorlar ya o bakimdan :S

Aynen yaaa..babam oğlan evlendirir gibi davranıyorr...utanıyorum bazen bu durumdan..kendimi suçlu hissediyorum bunları onlara yaşattığım için

Aynen benim babmda öyle
Şöyle karşında muhattap olacağı kimse yok
nişanlımada kıyamıyor

Bizim de kaderimiz böyleymiş isyanımmmmm
Az kaldı az daha sabır
biizm iş yerinde kocaman bir şekilde
SABIR SABIR 2.

baglacolanki buketini gelinbuketcisinden mi aldin?
bende ordan siparis verdim cünkü insaAllah güzeldir gercekten korkuyorum acikcasi biraz.
güle güle kullan cicegini :)

Prof. makina çekimi o yüzden peteklerine kadar görünmüş Normalde bu kadar büyük değil çiçekleri bide iç içe olunca farkedilmiyo.
Amannn neyse kıyafetime falan uydu çok farklı bi buket gelmedi. Sevdim ben.
Düğün için canlı olucak zaten bu bana kalır.

Düğünden sonra evde de kıydırabilirsin canım.

yok be tatlım evlilik cüdanı ile alakası yok imam nikahının...biz düğünden 3-4 gün önce düşünüyoruz..

sabır sabır ya sabır..belkide akıllanır ahhh belkilde akıllanır... bu şarkı aklıma geldi.

baglacolanki bence güzel ki buketin icin rahat olsun cok hos :)
gelinbuketcisinden aldin dimi?

isyan123 öylemi o zaman ben yanlis biliyorum :)
dügünden sonra olmasini ben istemiyorum cünkü dügünden sonra cok yorgun ve bitkin olucam
üstelik salya sümük aglamis bi sekilde olucam :)))

en iyisi o zaman cuma gününden hall etmek sorun cikmaz insaAllah :)

Evet canım gelinbuketcisinden aldım.

Kızlar pazar günü bunu buldum...kına elbisemin üstüne alıcam...25 tl dedi..ama indirimde yaptırırım biraz daha..çok hoşuma gitti...bindallımın üstünede hürrem tacı alıcam inş

tatlımmmm ne oldu sana
Kıyamam yaa canım benim üzme kendini
Yemeğe gidip geliyorum gelince konuşalım sen burda olursan
öpüyorum seniiiii

canım merhaba ya nişanlımın işleri biraz kötüledi allah korusun şuan işsizlik yokda korkuyo insan haliyle
bende çok duygusalım nişanlıma destek yerine köstek olmakdan korkuyorum canım

kızlar ben resmi olarak evlendım

hayırlı olsun canımmmm

allahım inşallah bize yardım etsin canım inşallah dediğin gibi herşey yoluna girer

çok zarif bende çok beğendim canım

Herkese merhaba ancak gelebilidim ben nasilsiniz?

milena hayirli olsun cok güzel bir gelin olacaksin anlatimindan belli :)
cicegini de kendin yapmissin masAllah diyorum..

Çok teşekkür ederim canım.. Bu topiğin tüm gelinleri çok güzel olacak hayırlısıyla.. Ne güzel birbirimize her konuda destek veriyoruz.. Biz güzel olmayacağız da kim olacak

Akşam evden bakcammmm
Aşkla kullan tatlımmm
ellerine sağlık marifetli hatunnnn

Teşekkür ederim canım
İnş. sizde beğenirsiniz.. Küçük şirin bir buket oldu ama benim içime sindi yanında canlı çiçeğimde olacağı için..

Bu topikte şöle maddi sıkıntıyı düşünmeden ohhh be ailelerimiz evlendiriyor diyen kimde yok galiba nerede sorunlu gelinler var hepsi burada bende sadece benmiyim böle diyordum gördümlü yanlız değilim

Artık kız almıyorlar erkek alıyorlar da ondan
Kız aileleri daha cok kendinden veriyorr

Ben de Görmedim şöyle dört dörtlük herşeyle ilgilenen aile.. Geçen anneme yakınıyorum dedim işte çeyiz çıkartmaya bile gelmediler diye Annem de yazık alışmış artık herhalde dedi ki '' oğlan da bizim kız da bizim yeri gelir söylenir oğlunuzu biz evlendirdik biz ilgilendik her işiyle '

O lafıda sölemez ailelerimiz damatları üzülmesin diye
akşam fotoları koy tatlım ama ok..saat 22 gibi girip bakacağım özellikle

O lafıda sölemez ailelerimiz damatları üzülmesin diye
akşam fotoları koy tatlım ama ok..saat 22 gibi girip bakacağım özellikle

Haklısın tatlım ne laflar vardı söylenecek de denmedi..

Herkese iyi akşamlar.. Nişanlımla nikah kıyafeti bakmaya gideceğiz :) umarım gönlüme göre bir kıyafet bulurum 1 hafta kaldı nikaha..

Fotoları da hemen koymaya çalışacağım.. Mutlu günler..

baglacolanki bende merakla benim buketimi bekliyorum bakalim nasil bisey gelecek :)

isyan123 tacin cok güzel cok begendim

milena evet insaAllah hepimiz bu dönemleri en hayirli sekilde hep beraber atlatiriz :)

Troubledoll357357 Allah beterinden korusun insaAllah icinizi ferah tutun Rabbim bir kapi kapatirsa baska bir kapi acarmis mutluluklar dilerim..

Çok hoş canım
Bindallı aldın mı??

sıkma canını ttalım kötü düşünme hemen
Çıkma gibi bir sorun yokmuş alışır cevre edinir

Valla düğünü biz hazırlayacağız remen onlar misafir gibi gelcekler şaka gibi geliyor ve çok sinirleniyorum
Manevi olarak da yoklar

arkadaşlar benm düğünümde 15 temmuzda...düğün yapmak ne zormuşş yaa:26::26: Ama hepsi geçecek inşallhh,

öyle canım teşekkür ederim

inşallah canım benim bu arada batık bir 20 lik dişim var pazartesi de onu çektireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…