- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.241
ayy hayırlı olsun tatlım senınkı benden bırkacgun once.. hemen hemen aynı gunlerde gelın olucaz..bende aynı duygular ıcındeyım.. dun kocişimin damatlıgını gıydım onu cok özledıgım ıcın oturdum agladım... hersey ıcıne sınmıstır ınsallah tatlım ya.. benım cok sındı.. gelınlık provam var benımde 15 gun sonra.. alıp gelıcem gelınlıgımı artık son provam.. ayyy evlere sıgamıyorum sankı
olur inşallah tez zamanda tatlım benimde daha bugün evim oldu eve bakmıştım daha önce boya gerekmiyo sanıyordum yalnız ev boşalınca bakışım arklı oldu meğer bütün oodalara boya gerekiyormuş canım sıkıldı :S yarın hemen babamla boya alıp boyatmayı düşünüyorum umarım işlerimiz rast gider bu raporlu dönemimde işimin çoğnu halletmem lazım boya temizlik bitsin ki mobilyalar gelsin perde gelsin halı gelsin hepsi benden haber bekliyor... rapor sonrası bir hata çalışıcam sonraki hafta zaten düğünüm var bakalım artık nolcak :)
Allah razı olsun canım,inşaallah olur en kısa zamanda ve hayırlısıyla..nişanlım çok yoğun çalışıyo bu ara,ev bakmaya gidemiyor,e ben de uzağım gidemiyorum,bakalım ne zaman bulabilicez..senin evin de hayırlı olsun cnm,evin var ya,halledersiniz Allah'In izniyle çabucak..annenin babanın yrd olması süper,tez zamanda bitirirsiniz merak etme..senle aramızda 1 gün var,senin daha yeni evin oldu ama en azından ölçüleri vb biliyordun,halını perdeni sipariş ettin,bende daha o da yok..bakalım biz de buluruz inşaallah..
bu arada birşey sorucam,güneşliğini nasıl yaptırdın,bazı fotolara baktım storlar çok güzel görünüyor da,kira olucak şimdi ev alana kdr kimbilir kaç ev değiştiririz,perdelere dünyanın parasını vermek istemiyorum..
Teşekkür ederim tatlim çıkarıyoruz tadını keyifli hersey kociste bende internet telefon bagimlisiyiz o yüzden yadırganmiyoruz birbirimizi
Sen forumunu oku ben bı kahve daha alayım dedi
Kahveleri dökmeden getirdim dedi beni sandalyeylebi çekti kahveler döküldü
gunaydın gelınlerr
günaydın güzel gelinlerimmmm
Günaydın güzel gelinciklerrr
acısıyla bolumunde bı konu okudum yuregıme kor dustu
4a ylık bebecık annesı banyo suyunu hazırlamaya gıttıgınde nereden bulduysa posete dolanarak bogularak vefat etmıs
acayıp uzgunum suanda
good-heart: sana soru soracaktım
sen haplamı korunuyorsun?
doktor kontrolundemı basladın?
nasıl ıcılıyor hap?
aynen bende öle yapıcam tatlım...temmuda başlıcam evlendikten sonra 4-5 ay sonrada bırakıcamben hap dusunuyorum yanı evlenmeden evvel 2 ay evlendıkten sonrada 4 ay
alısma ve rahatlama surecı bu
doktor kontrolunde hapa baslıyım dıyorum
aynen bende öle yapıcam tatlım...temmuda başlıcam evlendikten sonra 4-5 ay sonrada bırakıcam
masatakvimi, good-heart hiç yok ortada :44::44::44:
tatlım burdayım ama çıkacam birazdan işlerim varişler beni bekliyo kapasite raporu için taaaaaaa 2004-2005-2006-2007 gitmem kızlar
geçmişe yolculuk yani
olur inşallah tez zamanda tatlım benimde daha bugün evim oldu eve bakmıştım daha önce boya gerekmiyo sanıyordum yalnız ev boşalınca bakışım arklı oldu meğer bütün oodalara boya gerekiyormuş canım sıkıldı :S yarın hemen babamla boya alıp boyatmayı düşünüyorum umarım işlerimiz rast gider bu raporlu dönemimde işimin çoğnu halletmem lazım boya temizlik bitsin ki mobilyalar gelsin perde gelsin halı gelsin hepsi benden haber bekliyor... rapor sonrası bir hata çalışıcam sonraki hafta zaten düğünüm var bakalım artık nolcak :)
Yaaaa gitme amaaaaa....zatem masatakvimininde server'ınde sorun varmış giremiyor...birde sen gitme yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?