- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.221
kızlar ben resmi olarak evlendım
Kızlar buketim geldii.
Taze taze çekiyim dedim.
Tam olarak beklediğim gibi olmasada nişan için beni idare eder.
Görünüm olarak hoş buldum. Çok doğal beklemiyodum o yüzden şaşırmadım.
Damat için yaka çiçeği var ama ben sevmediğim için onuda buketime eklemeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 438200 Eki Görüntüle 438201 Eki Görüntüle 438202
Hayırlı olsun kuzum.
Kızlar pazar günü bunu buldum...kına elbisemin üstüne alıcam...25 tl dedi..ama indirimde yaptırırım biraz daha..çok hoşuma gitti...bindallımın üstünede hürrem tacı alıcam inş
Eki Görüntüle 438333
İyi akşamlar şekerlerrr
arkadaşlar benm düğünümde 15 temmuzda...düğün yapmak ne zormuşş yaa:26::26: Ama hepsi geçecek inşallhh,
Günaydın canımmm
çok geçmiş olsun şansızlık olmuş seninde baya
nazar bonucğu de geç tatlımmm
balayın da ne işi ne oyunu ayollll
öyle bi şey yapsa nişanlım tepesine binerim valla
hoşgeldin sehkerim ohh kahve keyfi süper kıss bırakın telefonları zaman geçirin kuzummm anın adını çıkartın
Daha yeni kendime geldim azıcık cok hastayim şekerim Yaaa şiddetli bas ağrısı yuksek ateş çekiyorum devamlı üşüyorum odadan degil yataktan bile çıkmaya halin yok :2:
O oyun oynuyor bende burdayim Canim Saatlerdir basımda bekledi zaten
neredesiniz gelinciklerrrr
mastakvimi, ggod-heart, kalplerarası, citl ve ismini sayamadıklarım
merhaba kızlar nasılsınız
bu ara yine giremedim babam mide kanaması geçirdi zor günler atlattık şimdi çok şükür iyi.
ev telaşımızda başladı usta ayarlayıp genel bi eksiklere bakılacak sizler neler yaptınız nasıl geçiyor günleriniz
Kızlar buketim geldii.
Taze taze çekiyim dedim.
Tam olarak beklediğim gibi olmasada nişan için beni idare eder.
Görünüm olarak hoş buldum. Çok doğal beklemiyodum o yüzden şaşırmadım.
Damat için yaka çiçeği var ama ben sevmediğim için onuda buketime eklemeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 438200 Eki Görüntüle 438201 Eki Görüntüle 438202
tatlım ben rapor aldımmmmmm :) 10 gün kendimle düğünümle ilgilencem inş. çok mutluyum bugün deli danalar gibi bi kızılayda bi bahçelide gezdim durdum sonra baktım bacaklarım ağrıyo eve geldim
kıyamam ben sana ya allah şifa versin canım inşallah toparlanmışındır bende bugün 10 günlük rapor aldım çooook mutluyum pazardandır evin boşalmasını bekliyorumki boyası yapılsın temizlensin yerleşelim ama yok hala anahtar verilmedi bakalım son 10 güne verirler inşallah...... hadi balayının tadını çıkar gel beni gelin et walla küserim bak
İyi akşamlar kızlar,nasılsınız?
ben çok kötü öksürüyorum nedense,durduk yer çıktı anlamadım..soğuk birşeyler de içmiyorum,neden oldu anlamadım..
bi de 2 gündr baş ağrısı çekiyorum..
bugün bi öğrencim evine davet etti,bahçede tahtlar minderler kurulmuştu,ailesi özellikle de annesi pırlanta gbiydi,çoook sevdim,keşke daha önceden tanışsaymışız dedik..iyi geldi sohbet,kendimi daha iyi hissettim..
gidicem burdan,içim bi garip,bi an önce gitmek istiyorum,bi yandan da bi daha kolay kolay buralra gelemem diye heryeri gezmek görmek istiyorum,foto çekmek istiyorum,bi yandan da bezginlik..anlamadım ne garip duygular bunlar..
dün gece girdim,bi sürü şey yazdım herkese,hep hata verdi,ben de kapattım çıktım..şimdi hatırlamıyorum kimse ne yazmıştım..
sadece MİSKA'mı hatırlıyorum,kuşum davetiyene bittim,bilsen senle olmayı ne çok isterdim,insan senle yaşlanmaz ya,kıpır kıpır,neşeli,orjinal..inşaallah daha sık beraber olabiliriz bundan sonra,Allah biliyor ya karşılıksız çok seviyorum seni,RAbbim herşeyi gönlüne göre versin canım..
canım Allah hayırlı şifalar versin,şimdi iyidir inşaallah..
hayırlı,mübarek olsun,iki cihan saadeti nasip olsun inşaallah..(hepimize)
ayyhh çok şükür sonundaaaa geldi:) ben beğendim canım,sonuçta canlı gibi dursun istiyorsan canlı alıcaksın başka yolu yok..o kadar mükemmeli yok,sanmıyorum,hem biliyorsun prof. fotoğrafçılar azcık da rötuş yapınca çok şahane çıkıyor fotolarda,ben beğendim açıkcası,alabilirim bu siteden..hayırlı olsun buketin..bu arada nişan kıyafetlerimiz nerdeyse aynı renk,bu buket bana da uyarmış hani..bana kiralasana dermişim:) bak evlenmeden nasıl iktisat yapan ev hanımı moduna girdim,en küçük şeyleri bile düşünür oldum:))
ayy darısı başıma,ben de almak istiyorum,ama nasıl alıcam hiç bilmiyorum..burda okulların son zamanı hep doktorlara yazı gider kaymakamlıktan,öğretmenlere rapor vermeyin diye,sınavlara kalınlar diye..normalde öğretmen tatili 1 temmuzda başlar da,bazen sınavlar yüzünden 6-7 temmuza kadar uzar..o yüzden..
hala evim yok..hala evim yok..
İyi akşamlar kızlar,nasılsınız?
ben çok kötü öksürüyorum nedense,durduk yer çıktı anlamadım..soğuk birşeyler de içmiyorum,neden oldu anlamadım..
bi de 2 gündr baş ağrısı çekiyorum..
bugün bi öğrencim evine davet etti,bahçede tahtlar minderler kurulmuştu,ailesi özellikle de annesi pırlanta gbiydi,çoook sevdim,keşke daha önceden tanışsaymışız dedik..iyi geldi sohbet,kendimi daha iyi hissettim..
gidicem burdan,içim bi garip,bi an önce gitmek istiyorum,bi yandan da bi daha kolay kolay buralra gelemem diye heryeri gezmek görmek istiyorum,foto çekmek istiyorum,bi yandan da bezginlik..anlamadım ne garip duygular bunlar..
dün gece girdim,bi sürü şey yazdım herkese,hep hata verdi,ben de kapattım çıktım..şimdi hatırlamıyorum kimse ne yazmıştım..
sadece MİSKA'mı hatırlıyorum,kuşum davetiyene bittim,bilsen senle olmayı ne çok isterdim,insan senle yaşlanmaz ya,kıpır kıpır,neşeli,orjinal..inşaallah daha sık beraber olabiliriz bundan sonra,Allah biliyor ya karşılıksız çok seviyorum seni,RAbbim herşeyi gönlüne göre versin canım..
canım Allah hayırlı şifalar versin,şimdi iyidir inşaallah..
hayırlı,mübarek olsun,iki cihan saadeti nasip olsun inşaallah..(hepimize)
ayyhh çok şükür sonundaaaa geldi:) ben beğendim canım,sonuçta canlı gibi dursun istiyorsan canlı alıcaksın başka yolu yok..o kadar mükemmeli yok,sanmıyorum,hem biliyorsun prof. fotoğrafçılar azcık da rötuş yapınca çok şahane çıkıyor fotolarda,ben beğendim açıkcası,alabilirim bu siteden..hayırlı olsun buketin..bu arada nişan kıyafetlerimiz nerdeyse aynı renk,bu buket bana da uyarmış hani..bana kiralasana dermişim:) bak evlenmeden nasıl iktisat yapan ev hanımı moduna girdim,en küçük şeyleri bile düşünür oldum:))
ayy darısı başıma,ben de almak istiyorum,ama nasıl alıcam hiç bilmiyorum..burda okulların son zamanı hep doktorlara yazı gider kaymakamlıktan,öğretmenlere rapor vermeyin diye,sınavlara kalınlar diye..normalde öğretmen tatili 1 temmuzda başlar da,bazen sınavlar yüzünden 6-7 temmuza kadar uzar..o yüzden..
hala evim yok..hala evim yok..
kızlar yaa dugun gunu aklıma geldıkce yerımde duramıyorum sızde oylemısınız yoksa bendemı bı garıplık var...
anormallik yok tatlım :) bende var bi anormallik ama hala evleniyo olacağıma inanmıyormuyum ne walla bi durgun dingin bi acaibim sağolsun annemlerde ben gibi :) hüzünlü günlerimiz daha gelmedi sanki annemlerle beraber taşınıyoz gibi ya amannn birde herşeyi sağolsun annem hallediyo gelinlikle kına elbisemde olmasa yani gelinde ben değilim sanacam sağolsun provalar ayda bir kendime getiriyordu bu arada kınama 20 gün kaldı :) yarında kına elbisemin provası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?