- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.881
evet tatile gideceğim yaa armutlu Yalova da iki günlük kısacık tatil.
biz türbanlı olduğumuz için her yere gidemiyoruz.
Armutlunun aqua parkı ve su dünyası var iyi oluyor yazları da havuzun üstünü açıyorlarr ohhh süper süperr
Hem kadın kadına oluyoruz hemde bronzlaşıyoruz
bornoz takımım( hamam takımı yerıne bunu aldım)
Eki Görüntüle 223463
çift kişilik pike takımım
Eki Görüntüle 223464
çift kişilik nevresim takımım
Eki Görüntüle 223465
bornoz takımım( hamam takımı yerıne bunu aldım)
Eki Görüntüle 223463
çift kişilik pike takımım
Eki Görüntüle 223464
çift kişilik nevresim takımım
Eki Görüntüle 223465
Canımm çok güzellerr gülee gülee kullannn, bornozlaa pikeyii bende gözümee kesmiştim ama şu bornoz konusunda çok kararsızımm sanırım düğüne yakın alıcamm :85:
canım bızde adettendır bornozu erkek tarafı alır hamam takımını kız alır bende dusundum cok pahalı olmayan bı bornoz takımı alayım hem yedek olur hemde hamam takımının ıcınde olan parcalar var dedım o yuzden bunu aldım. dugune dogru yada nısanda erkek tarafı gusel bı bornoz alıcak bakalım :))
Çiğdemcimm sanırım geçen günkü indirimden aldınn, çabuk gelmiş siparişlerin bir hafta oldumuki ??
O nerenin adeti öyle ilk defa duydumm, hayırlı olsun balım güle güle kullanın.
evet canım cuma gunu aldım. bu sabahta elıme ulastı. bornoz takımı 111 tl pike takımı 59 tl nevresim takımı da 55 tl ye geldı cok iyi oldu bu indirim valla
Ohh çok iyi yapmışsın yüz liraya bornoz takımımı var hemde taç, keşke bende alsaydım o gün bi baktım osnraa giremedimm. Başka sefere artık cnm güle güle kullan tekrar
keşkeee bi daha olsaaa ya bornoz takımı lazm bana pikeye odaklanmaktan hiç aklıma gelmedikineyse her işte bi hayr wardır ne de olsa..
kızlar ya evim nette baysal nevresm takmları war hiç gördnz mu bılen war mı kalitesini?
Benimde aynı yaa bornoz tk bi tane var ama başka almak istiyorum. Ondan ziyade pikeye ihtiyacım varr benim sürekli gittiğim yere baktım istediğim desen kalmamıştıı. Bidaha ind. olursa paylaşalım buredan alırızz kıslarrr
cnm şmdi sarevde var indrm 75 tl pike takımları . bn dıorumki acaba sdc pike mı alsam. evdekı nevresım renklerıne uygun tek pıke alıp takım yapablrm dıye dşnuorum 6 tane nevresm takımı war fazla kalablk olmasn ıstıorum..napsam bilemedm..
Bence çokakıllıca, zaten pike çok kullanılan bişey değil. Nevresimlerinin rengine uygun tek renk pikeler var sadece çokta güzel olurrr
evet canım cuma gunu aldım. bu sabahta elıme ulastı. bornoz takımı 111 tl pike takımı 59 tl nevresim takımı da 55 tl ye geldı cok iyi oldu bu indirim valla
Ayyyyy kızlar bende inşallah 2012 gelinlerinden olucam. Huh istemsiz olarak sürekli gelinliklere baktığımı kendime itiraf etmek istemiyorum ama fena bir arşiv yapmışım:):) Yani aslında ben hiç düğün müğün istemiyordum ama bizde rollar bazen karışıyor:) Goncam ben seni gelinlikle göremeyecekmiyim,pasta kesmeyecekmiyiz,ayağıma basmicak mısın durumlarında olduğu için hayallerini bana da empoze etmişBende kendi tarzımda gelinliği şimdi aramaya başlasam yaza anca bulurum:) Gerçi o yurtdışında yaşadığı için ocakda evlenelim muhabbetleri dönüyor cabuk bır araya gelelim diye ama kır düyününden de vaz geçemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?