2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

bende pazar günü armutludaydım canım günü birlik gittik geldik

Çiğdemcimm sanırım geçen günkü indirimden aldınn, çabuk gelmiş siparişlerin bir hafta oldumuki ??

Canımm çok güzellerr gülee gülee kullannn, bornozlaa pikeyii bende gözümee kesmiştim ama şu bornoz konusunda çok kararsızımm sanırım düğüne yakın alıcamm :85:

canım bızde adettendır bornozu erkek tarafı alır hamam takımını kız alır bende dusundum cok pahalı olmayan bı bornoz takımı alayım hem yedek olur hemde hamam takımının ıcınde olan parcalar var dedım o yuzden bunu aldım. dugune dogru yada nısanda erkek tarafı gusel bı bornoz alıcak bakalım :))

O nerenin adeti öyle ilk defa duydumm, hayırlı olsun balım güle güle kullanın.

Çiğdemcimm sanırım geçen günkü indirimden aldınn, çabuk gelmiş siparişlerin bir hafta oldumuki ??

evet canım cuma gunu aldım. bu sabahta elıme ulastı. bornoz takımı 111 tl pike takımı 59 tl nevresim takımı da 55 tl ye geldı cok iyi oldu bu indirim valla

keşkeee bi daha olsaaa ya bornoz takımı lazm bana pikeye odaklanmaktan hiç aklıma gelmediki neyse her işte bi hayr wardır ne de olsa..

evet canım cuma gunu aldım. bu sabahta elıme ulastı. bornoz takımı 111 tl pike takımı 59 tl nevresim takımı da 55 tl ye geldı cok iyi oldu bu indirim valla

Ohh çok iyi yapmışsın yüz liraya bornoz takımımı var hemde taç, keşke bende alsaydım o gün bi baktım osnraa giremedimm. Başka sefere artık cnm güle güle kullan tekrar

Ohh çok iyi yapmışsın yüz liraya bornoz takımımı var hemde taç, keşke bende alsaydım o gün bi baktım osnraa giremedimm. Başka sefere artık cnm güle güle kullan tekrar

tesekkur ederım canım... her işte bi hayır vardır boswer belkı daha gusel kampanya denk getırırsın

keşkeee bi daha olsaaa ya bornoz takımı lazm bana pikeye odaklanmaktan hiç aklıma gelmediki neyse her işte bi hayr wardır ne de olsa..

Benimde aynı yaa bornoz tk bi tane var ama başka almak istiyorum. Ondan ziyade pikeye ihtiyacım varr benim sürekli gittiğim yere baktım istediğim desen kalmamıştıı. Bidaha ind. olursa paylaşalım buredan alırızz kıslarrr

cnm şmdi sarevde var indrm 75 tl pike takımları . bn dıorumki acaba sdc pike mı alsam. evdekı nevresım renklerıne uygun tek pıke alıp takım yapablrm dıye dşnuorum 6 tane nevresm takımı war fazla kalablk olmasn ıstıorum..napsam bilemedm..

taçtan almadm çnku ebatları çok dardı ama sarevın pikesi tum markalardan daha geniş o yuzden ordan almayı planlıorm..

Bence çokakıllıca, zaten pike çok kullanılan bişey değil. Nevresimlerinin rengine uygun tek renk pikeler var sadece çokta güzel olurrr

aa çok iyimiş, ben nurpaktan normal kalitede bi bornoz takımı aldım 120 TL ye atladım resmen ama bu 111 miş tüh zarardayım, hem fiyattan hem kaliteden
güle güle kullan çok güzeller..

düğün müğün istemiyorum ne demek aa olurmu hiç öyle şeyyy, iyiki damat bey istiyor valla.. :)
istiyorum düğünümü hemde davullu zurnalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…