2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım bence ikinci modelin eteği çok tatlı.fiziğin uyuyosa kesinlikle böyle bi model giymelisin.
üstüde çok hoş gerçekten.benm fiziğim uysa bende böyle giymek isterdim.

canım çok sıkkın aşırı derecede.ama bişey belli değil daha.kesin belli olmadan yazmak istemiyorum kafa şişiriyorum burda

ağlama lütfen mervoş

ağlayarak hiç bir şeyi çözemezsin ki
seni aramak istiyorum konunun da ne olduğunu bilmeden yorum yapmak istemiyorum
nişanlın tarafı da hiç görmedim tanımıyorum bu yüzden yanlış yönlendirmek de istemiyorum seni
aslında bazı şeylerin çözümü çok basittir açık açık konuşmak mesela
nişanlın seni gerçekten seviyor ve çok çaba sarf ediyor
onun da sıkıntıları var sana anlatmadıkları vardır eminim
lütfen birbirinize destek olun lütfenn

esmoş evet seviyo çabalıyoda ne bilim ben sevmiyorum emrivakilikleri,kendi dogrularını bana diretmelerini o beni ezip geçmiyo sağolsun.sensin diyo baska bişey demiyo.ailene karsı düşüncelerimi biliyosun hala beni seviyo musun dediğimde evet seviyorum diyo.onların yanında 20 sene kaldıysam senın yanında ölene kadar kalcam sen olcan ailem diyo.bende gerektiği kadar yırtık biriyim ezdirmem laf söletmem karıştırtmam ama bi süre sonra tıkanıyo insan.korkuyorum ya çok müdahele ederlerse diye

ahh canımmmm valla nişanlımın beynini patlatıyorum nolcak.onunla aramızda aşılmayacak sorun yok aslında ufak şeyler herkeste olan seyler.ama yan etkenler yok mu yan etkenler ona patlıyorum napim sen napıyosun durumlar ne bi değişiklik var mı [/QUOTE]

Bizim de aynen öyle. aşılamayacak hiçbi sorunumuz yok ama uzaklaşıyoruz
hiç gelmiyor beni görmeye
aramıyor
ben aradığımda şimdi arıcaktım diyor:44:
bugün gelmesi için bi sürü bağırdım ona özlüyorum seni dedim, tamam dedi. sonra gece konuştuk gelme dedim. benim zorumla geliyosun gelmefalan.
ki hepte bilir gelme derken bile gel diyorum ona.
gelmedi yaa, düşünsene gelmediii
ben de artık hiçbiişet eskisi gibi olmıcak dedim az önce telde. çok üzülüyorum
mahvoldum iyice son günlerde o da biliyor ama benim için hiçbişey yapmıyor
biliyorum o da yorgunn ama benim bu olanlarda hiç suçum yok ki
sadece ona ihtiyacım var
şimdi bile ağlıcak gibi oluyorum

Bizim de aynen öyle. aşılamayacak hiçbi sorunumuz yok ama uzaklaşıyoruz
hiç gelmiyor beni görmeye
aramıyor
ben aradığımda şimdi arıcaktım diyor:44:
bugün gelmesi için bi sürü bağırdım ona özlüyorum seni dedim, tamam dedi. sonra gece konuştuk gelme dedim. benim zorumla geliyosun gelmefalan.
ki hepte bilir gelme derken bile gel diyorum ona.
gelmedi yaa, düşünsene gelmediii
ben de artık hiçbiişet eskisi gibi olmıcak dedim az önce telde. çok üzülüyorum
mahvoldum iyice son günlerde o da biliyor ama benim için hiçbişey yapmıyor
biliyorum o da yorgunn ama benim bu olanlarda hiç suçum yok ki
sadece ona ihtiyacım var
şimdi bile ağlıcak gibi oluyorum
[/QUOTE]

kıyamammmmmm canım üzülmeee düzelir hersey.bizde öyleyiz işte küçük sorunlar dısında bişi yok ama baska seyler yüzünden yedim bitirdim çocugu offf

ne oldu ki mesela neyi direkttiler sana

ya daha önce kaynana istikbal istikbal diyip durmuştu.o konu kapandı sonra benden yüz bulamadılar.meğer kapandı sanmışım kadının aklı orda hala.e.... mondi katalogu istemiş çarsya gidince alın demiş.bunlarda lamışlar aksam çocuga surat yapmışlar.e... noldu baktınızmı demiş.babasıda demişki al işte fiyatlar yazıyo orda demiş katalogu atmış önüne.hala istiyolarki istikbal olsun.
kadın bana kendi agzıyla dediki bende istikbal takıntısı var dedi.
ben alırmıyım istikbal.
1 markayla 1 magazayla sınırlandırıyo.tmm güzel.kaliteli.ama ben alfemo bellona mondi kilim bunların tasarımlarını daha çok begeniyorum istikbal daha klasik ve agır bizi bi rahat bırakmadılar.ama karıştırmicam asla işime

hepsini halledicez kuzumm, hepsinin hakkından gelicez
bi de üzülmesek işte

allahımmm takıntıya bak yaaaa.. onlara neee.. sen kullancaksın.. onlara düşen fikir söylemek ve geri çekilmek.. hey allahım yaaa... canımcım sıkma canını yaa.. bunları

nişanlınla halledebiliriniz ancak.. onunda dediği gibi ömrünü senle geçircek.. resti de çeksin demiyorum ama durumuda anlatsın onlara. yazık değil mi size ya? istediğini

kullanır istediğin malzemeyi alırsın.. ne dertleri var bu insanların çocuklarıyla gelinleryle..anlamıyorummm

bugün ne tuhaf bi gündüü off offf..

bugün cidden tuhaftı benim için aslında 1 aya yakındır böyle gergin geçiyo günler.bu kadın bekoya gidip kafasına göre buzdolabı aspiratör tv sorup hesap çıkartan bi kadın.kaç ekran tv alcamız konusunda nişanlıma direten bi kadın.o demişki 82 alcaksınız nişanlım demiş hayır 106 alcaz o demişki hayır 82 alcaksınız.yahu düşündükçe çıldrcak gibi oluyorum.yahu sanane kadın sanane.sanane yaa karısma bi dimi.en son nişanlım iyi anne 82yi çok begendiysen kendine al demiş susturmuş.büyükleri kırmak en son isticem şeydir ama hakediyolar zorla kaşınıyolar yemin ederim.

günaydın kızlar...düğün hazırlıkları ne kadar zormuş ne kadar stresliymiş. Bu aileler ne kadar büyük sorunmuş. herşeyde onların onayını almak beğendirmek..offf off yarın gelinliğe bakıcam ama istediğimi alamıcam eminim buna

canım benim kaygana a kesin karısırdı ama allahtan uzak bana.
tel de demiştiki gelinlik konusunda.emyay ben diyomki sen gelinliği ordan ayarla.dedimki heralde yani burdan ayarlicam ordan alcak halim yok ya demiştim.sanki o burdan almama izin verdi onun onayı varmış gibi takılıyo gerizekLI

herkese günaydınnnnn

iki haftadır tartışmamız nişanlımla: düğün pazar gündüz mü olcak akşam mı.. hay allahım yaaaaaa...

kasımda pazar akşam iyi olmaz diyorum akşam kimse kalamaz.. iş var okul var.. yok diyo sabahtan yetişmez.. ozaman diyorum cumartesi akşam olsun ona da yok diyooo..

iyi dedim kendin git tut bana da davetiye gönder

ya ben pazar aksam düğününe karsıyım en uygunu cumartesi aksam veya pazar gündüz.herkese uyar yani.nişanlın kuru kuru inat etmiş baska bişi deil

benim kayınvalidemde straptez giyinmemi istemiyor. aksine benim beğendiğim modeller hep straptez. çok üzülüyorum. kimseyi kırmak üzmekte istemiyorum ama sevmiyorum bolero ve kısa kollu gelinlikler. mecburen giycem ama alıştırmam gerekiyor kendimi bu duruma

ya ben pazar aksam düğününe karsıyım en uygunu cumartesi aksam veya pazar gündüz.herkese uyar yani.nişanlın kuru kuru inat etmiş baska bişi deil

ayneeeeeeeen.. bende diyorumm olmaz pazar akşam diye.. onun yardımcı kimsesi yok. her şeye kendi koşuyo. yetişmez diyo sabahtan.. tamam dedim ozaman cumartesi akşamı..ona da yok diyo.. dediğin gibi kuru inat işte.. bakalım kim galip çıkıcak..
günlerdir uyuyamıyom bile kendi sıkıntılarımdan.iş yerinde sıkıntılarım var.. çıkmak istiyorumm iş yok bu dönem de parasız napıcam.. daraldım zaten artık. bi de bu kuru inatlar deli ediyo beniiii

canım düğününe gelmek isteyen engel falan tanımaz. okul-iş bunların hepsi bahane olur. senin yanında olmak isteyen zaten our. bence pazar akşam düğün için güzel

Son düzenleme:
canım alıştırman gerekmiyo tabiki saçmalama düğün senin gelin sensin ona ne.nişanlın sıkıntı yaratmıyosa bence dilediğini giymelisin.
öyle bolerolu falan giyme gelinliği bozuyo onlar sakın giyme sakın en fazla üzerine güpürden kol yaptırırsın iffetin gelinliği gibi kesinlikle sana dediğini yaptırmasına izin verme

canım bi de tartışmadan sakin sakin güzel güzel anlatmayı dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…