- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.621
canım bence ikinci modelin eteği çok tatlı.fiziğin uyuyosa kesinlikle böyle bi model giymelisin.kızlar slm malum artık hepımız yavas yavasta olsa gelınlık bakmaya basladık bnde en kısa surede cıkıp gelınlıkcılerle gorusucem kafamda bı kac fıkır var ama tam emın olamıyorum. ust kısmında az bucuk karar versem de altı nasıl olsun bılmıorum bı kac model paylastım fıkır verırsenız cok sevınırm
bunun etek kısmı bıraz hosuma gıttı
Eki Görüntüle 352968
bu 2 sının ustunu begenıyorum
Eki Görüntüle 352965
Eki Görüntüle 352966
bu modelın sırtı ve omuzlardan asagıya ınen tuller cok hosuma gıttı. o tullerı takıp cıkabılen bısı yapıp daha sonra rahat etmek ıcın cıkarayım dıorum
Eki Görüntüle 352969
bununda ustunu begenıyorum
Eki Görüntüle 352970
Merhaba kızlarrr nasılsınızz anlatın anlatın dökün içinizi..
Ben başlıyorum
Dün izinliydim nişanlımcımın doğum günüydü sabah sabah işyerine gittim haberi yoktu çok şaşırdıkek yapmıştım onları verdim hediyesiyle birlikte, sonra çıktık ev baktık sokak sokak dolaşıp ne güzel doğum günü kutlamak ama uygun iki tane bulduk ama 600 kirası :26: biz en fazla 500 e bi ev düşünüyoduk, tanıdıklar var onlar araya gircek 500 e düşerler inşllah.. Sonracıma gelinlik ayakabısı bakalım dedk, böcüğüm bahsetmişti galiba yok hiçbiyerde model, bunları satan biyer olsa nerden bulcaz :111: kapalı çarşıya yada bakırköye filan bakmak lazım herhalde.. Sonra tv baktık, uff uçuyo fiyatlar, samsungların led tv kenarsızları beğeniyo nişanlım ama 2900 filan fiyatı bu kadar borcun içinde ne gerek var lcd tv alırız bi tane heralde.. Öyle işte.. [/QUOT
oh ohhh gezmeler yapılmış aman da aman :)
canım evet bakırköyde güzel modeller var.tv ye gelinde evet o kenarsızlar çok pahalı bizde normal lcd plazma alırız sanırım.
napıyosunuz kızlarrr
herkes mi dertli bugün, kötü yorumlar okudum
hayırdır neler oluyor:26:
ahh canımmmmvalla nişanlımın beynini patlatıyorum nolcak.onunla aramızda aşılmayacak sorun yok aslında ufak şeyler herkeste olan seyler.ama yan etkenler yok mu yan etkenler ona patlıyorum napim sen napıyosun durumlar ne bi değişiklik var mı
canım çok sıkkın aşırı derecede.ama bişey belli değil daha.kesin belli olmadan yazmak istemiyorum kafa şişiriyorum burda
ağlama lütfen mervoş
ağlayarak hiç bir şeyi çözemezsin ki
seni aramak istiyorum konunun da ne olduğunu bilmeden yorum yapmak istemiyorum
nişanlın tarafı da hiç görmedim tanımıyorum bu yüzden yanlış yönlendirmek de istemiyorum seni
aslında bazı şeylerin çözümü çok basittir açık açık konuşmak mesela
nişanlın seni gerçekten seviyor ve çok çaba sarf ediyor
onun da sıkıntıları var sana anlatmadıkları vardır eminim
lütfen birbirinize destek olun lütfenn
ahh canımmmmvalla nişanlımın beynini patlatıyorum nolcak.onunla aramızda aşılmayacak sorun yok aslında ufak şeyler herkeste olan seyler.ama yan etkenler yok mu yan etkenler ona patlıyorum napim sen napıyosun durumlar ne bi değişiklik var mı
ne oldu ki mesela neyi direkttiler sana
ya daha önce kaynana istikbal istikbal diyip durmuştu.o konu kapandı sonra benden yüz bulamadılar.meğer kapandı sanmışım kadının aklı orda hala.e.... mondi katalogu istemiş çarsya gidince alın demiş.bunlarda lamışlar aksam çocuga surat yapmışlar.e... noldu baktınızmı demiş.babasıda demişki al işte fiyatlar yazıyo orda demiş katalogu atmış önüne.hala istiyolarki istikbal olsun.
kadın bana kendi agzıyla dediki bende istikbal takıntısı var dedi.
ben alırmıyım istikbal.
1 markayla 1 magazayla sınırlandırıyo.tmm güzel.kaliteli.ama ben alfemo bellona mondi kilim bunların tasarımlarını daha çok begeniyorum istikbal daha klasik ve agırbizi bi rahat bırakmadılar.ama karıştırmicam asla işime
hepsini halledicez kuzumm, hepsinin hakkından gelicez
bi de üzülmesek işte
ya daha önce kaynana istikbal istikbal diyip durmuştu.o konu kapandı sonra benden yüz bulamadılar.meğer kapandı sanmışım kadının aklı orda hala.e.... mondi katalogu istemiş çarsya gidince alın demiş.bunlarda lamışlar aksam çocuga surat yapmışlar.e... noldu baktınızmı demiş.babasıda demişki al işte fiyatlar yazıyo orda demiş katalogu atmış önüne.hala istiyolarki istikbal olsun.
kadın bana kendi agzıyla dediki bende istikbal takıntısı var dedi.
ben alırmıyım istikbal.
1 markayla 1 magazayla sınırlandırıyo.tmm güzel.kaliteli.ama ben alfemo bellona mondi kilim bunların tasarımlarını daha çok begeniyorum istikbal daha klasik ve agırbizi bi rahat bırakmadılar.ama karıştırmicam asla işime
allahımmm takıntıya bak yaaaa.. onlara neee.. sen kullancaksın.. onlara düşen fikir söylemek ve geri çekilmek.. hey allahım yaaa...canımcım sıkma canını yaa.. bunları
nişanlınla halledebiliriniz ancak.. onunda dediği gibi ömrünü senle geçircek.. resti de çeksin demiyorum ama durumuda anlatsın onlara. yazık değil mi size ya? istediğini
kullanır istediğin malzemeyi alırsın.. ne dertleri var bu insanların çocuklarıyla gelinleryle..anlamıyorummm
bugün ne tuhaf bi gündüü off offf..
günaydın kızlar...düğün hazırlıkları ne kadar zormuş ne kadar stresliymiş. Bu aileler ne kadar büyük sorunmuş. herşeyde onların onayını almak beğendirmek..offf offyarın gelinliğe bakıcam ama istediğimi alamıcam eminim buna
herkese günaydınnnnn
iki haftadır tartışmamız nişanlımla: düğün pazar gündüz mü olcak akşam mı.. hay allahım yaaaaaa...
kasımda pazar akşam iyi olmaz diyorum akşam kimse kalamaz.. iş var okul var.. yok diyo sabahtan yetişmez.. ozaman diyorum cumartesi akşam olsun ona da yok diyooo..
iyi dedim kendin git tut bana da davetiye gönder
canım benim kaygana a kesin karısırdı ama allahtan uzak bana.
tel de demiştiki gelinlik konusunda.emyay ben diyomki sen gelinliği ordan ayarla.dedimki heralde yani burdan ayarlicam ordan alcak halim yok ya demiştim.sanki o burdan almama izin verdi onun onayı varmış gibi takılıyo gerizekLI
ya ben pazar aksam düğününe karsıyım en uygunu cumartesi aksam veya pazar gündüz.herkese uyar yani.nişanlın kuru kuru inat etmiş baska bişi deil
herkese günaydınnnnn
iki haftadır tartışmamız nişanlımla: düğün pazar gündüz mü olcak akşam mı.. hay allahım yaaaaaa...
kasımda pazar akşam iyi olmaz diyorum akşam kimse kalamaz.. iş var okul var.. yok diyo sabahtan yetişmez.. ozaman diyorum cumartesi akşam olsun ona da yok diyooo..
iyi dedim kendin git tut bana da davetiye gönder
canım alıştırman gerekmiyo tabiki saçmalama düğün senin gelin sensin ona ne.nişanlın sıkıntı yaratmıyosa bence dilediğini giymelisin.benim kayınvalidemde straptez giyinmemi istemiyor. aksine benim beğendiğim modeller hep straptez. çok üzülüyorum. kimseyi kırmak üzmekte istemiyorum ama sevmiyorum bolero ve kısa kollu gelinlikler. mecburen giycem ama alıştırmam gerekiyor kendimi bu duruma
ayneeeeeeeen.. bende diyorumm olmaz pazar akşam diye.. onun yardımcı kimsesi yok. her şeye kendi koşuyo. yetişmez diyo sabahtan.. tamam dedim ozaman cumartesi akşamı..ona da yok diyo.. dediğin gibi kuru inat işte.. bakalım kim galip çıkıcak..
günlerdir uyuyamıyom bile kendi sıkıntılarımdan.iş yerinde sıkıntılarım var.. çıkmak istiyorumm iş yok bu dönem de parasız napıcam.. daraldım zaten artık. bi de bu kuru inatlar deli ediyo beniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?