2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
aynen canım. birazda şans işi herşey de olduğu gibi.
inşallah hepimizin beyaz eşyaları iyi çıkar :)

aynen öyle bende de şans yok :18:

İnş hepimizin tüm eşyaları sağlam çıkar. Zaten borç harç zorla evleniyoruz bari bu yönden yüzümüz gülsün değilmi. Gelinik falan hazırmı sizlerin.

ben diktiriyorum, ilk provamda bu cuma bakalım nasıl geçecek

Ayyy ne kadar güzel, heyecanlı. Biz c.tesi gitcektik arkadaşım rahatsızlandı gidemedik onunda fikrini istiyordum. inş bu hafta sonu bakarız. aslında modelimi belirledim. senin modelin varmı resmi falan fikir olsun hepimize :)

İnş hepimizin tüm eşyaları sağlam çıkar. Zaten borç harç zorla evleniyoruz bari bu yönden yüzümüz gülsün değilmi. Gelinik falan hazırmı sizlerin.

yok canım daha hazır değil gelinlik bakmaya çıkıcam önümüzdeki ay. bu aralar bakamadık hem havalar soğuktu hemde uzakta olunca her zaman bir araya gelemiyoruz. bakıcaz inşallah. benim kafamda tasarladığım bir kaç model var. bulamassak istediğimi diktireceğim

Bende hazır modellere bakıcam ama aklımda bayıldığım bir model var. Keşke almaya gücümüz yetse. Gidip bakıcaz fiyatına. gönlüme göre bulamazsam o modeli diktircem

gelinlik bu ama üzerinde oynanacak kır düğünü olucak benim ki, kumaş türünü değiştirdim daha kabarık olmasını isticem bide belki papatya sayısını azaltabilirim

yandan toplamışlar mesela gelinliği, ben orda farklı bi toplama şekli ve çiçek isteyebilirim bi başlasında koşturmaca paylaşırım son halinide

Eki Görüntüle 355444

gelinlik bu ama üzerinde oynanacak kır düğünü olucak benim ki, kumaş türünü değiştirdim daha kabarık olmasını isticem bide belki papatya sayısını azaltabilirim

çok şıkmış canım. Kır düğünü için seçilmiş resmen. Emin çok güzel olacaksın. bende aysiranın MBS136 nolu gelinliğine bayıldım canım. Fikrinizi bekliyorum :) Ben yemeğe çıkayım. Hoşçakalın.

Elifimmm gelinliğinin fotosu varmı..merak ettim :)

Emyay senide merak ediyorum....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…