- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.741
aynen canım. birazda şans işi herşey de olduğu gibi.
inşallah hepimizin beyaz eşyaları iyi çıkar :)
aynen öyle bende de şans yok :18:
İnş hepimizin tüm eşyaları sağlam çıkar. Zaten borç harç zorla evleniyoruz bari bu yönden yüzümüz gülsün değilmi. Gelinik falan hazırmı sizlerin.
ben diktiriyorum, ilk provamda bu cuma bakalım nasıl geçecek
İnş hepimizin tüm eşyaları sağlam çıkar. Zaten borç harç zorla evleniyoruz bari bu yönden yüzümüz gülsün değilmi. Gelinik falan hazırmı sizlerin.
benim daha hiçbirşeyim hazır değil(
benim daha hiçbirşeyim hazır değil(
yok canım daha hazır değil gelinlik bakmaya çıkıcam önümüzdeki ay. bu aralar bakamadık hem havalar soğuktu hemde uzakta olunca her zaman bir araya gelemiyoruz. bakıcaz inşallah. benim kafamda tasarladığım bir kaç model var. bulamassak istediğimi diktireceğim
ben diktiriyorum, ilk provamda bu cuma bakalım nasıl geçecek
ben aldım bile gelinliğimi :)
çok güzel. hayırlı olsun canım :)
Eki Görüntüle 355444
gelinlik bu ama üzerinde oynanacak kır düğünü olucak benim ki, kumaş türünü değiştirdim daha kabarık olmasını isticem bide belki papatya sayısını azaltabilirim
Eki Görüntüle 355444
gelinlik bu ama üzerinde oynanacak kır düğünü olucak benim ki, kumaş türünü değiştirdim daha kabarık olmasını isticem bide belki papatya sayısını azaltabilirim
çok güzelmiş tatlım :)
Eki Görüntüle 355444
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?