2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Tecrübelerinden yararlanıcaz şekerimmmmm
zevkle şekerim evimde netimde olcek zati
galiba en son gelinde ben olucam
hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın kuzum
kafamızdakileri sana sorucaz demek ki

sen bize yol gösteren ocaksın belli oldu :)

nişanlılarımızla kaç yıldır beraberiz kızçeler

biz ekimde 5.yılımıza girdik

18 kasım da benimmmmm.. unutmayın beni ya.. sık sık yazamıyorum ben

yeri gelmişken yazayım..dantelden nefret ederim.. annem zorla bişiler yapıyo ama.. ben şiş örgüleri çok severim..annem mutfak önlükleri örüyo renkli renklii..
bende görümcelerime atkılar şallar örüyorum şu aralar.. bohçada götürmek için.. annem örgü konusunda çok becerikli gerçekten.. şanslıyım.. o tamamlıyo onları.. dantel sevmiyorum diye örtülerim falan şıkır şkır yapıyorum.. ama dediğiniz gibi okadar para verip aldıktan sonra örtmek saçma geliyo banada...

eşyalarımı hiç sölemim.. çoooook eksklerim var kızlar ya.. işlerimde şuaralar pek iyi değil.. neyi nasıl yetiştrcem gerçekten bilmiyorum.. bi an önce düzgün bi iş bulsam yemeden içmeden eksklerimii tamamlıcam valla:44:

15ay oluyo aşkımla çıkmaya başlayalı.. evlendiğimizde 2 sene falan olcak toplam işte

kızlar benmkide 7 temmuzda bizde 4 bitti 5 yıla başladıkkk düğüne az kaldı eşyaları aldınızmı kızlar

allah yardımcın olsun kuzum
15ay oluyo aşkımla çıkmaya başlayalı.. evlendiğimizde 2 sene falan olcak toplam işte
maşallah allah nazarlardan saklasın

allah yardımcın olsun kuzum

maşallah allah nazarlardan saklasın

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.. saollllll canım beniiim.Allah gönlümüze göre versinn tadımız bozulmasın inşallaaah.. okadar emek harcıyoruz...

ay kızlar daha düğüne çok ama dün düğün davetiyelerine baktım.. bana davetiyeye çok para vermek saçma geliyo ama ne kdar güzel şeyler var öyle.. ben kndim dizayn etmek istiyorum..tanıdık matbaalarda da bastırcam kısmet olursa.. insan çok hevesleniyo ya.. slaytlar..kıanda yapcağım süprizler.. müzklerimiz.. bunlara okadar çok kafa patlatıyorum ki.. nişanımda da öyle yaptımm ..çooooook güzel oldu.. inşallah düğünümde öyle olur yaa....

ahh para aaahhhh

inş. cnm istediğin gibi olur allahım gönlüne göre versin :)

Son düzenleme:
kızlar benmkide 7 temmuzda bizde 4 bitti 5 yıla başladıkkk düğüne az kaldı eşyaları aldınızmı kızlar

Ayyy ne kadar güzel böyle evlenecek kişilerle sohbet etmek. bilgiler paylaşmak :)
Benim mobilyalar ve beyaz eşyalardan buzdolabı hariç tamam bakalım :)

Benimde kınamda ve düğünümde barkovizyon gösterisi olcak. Kınamada kına taçlarından bileklerinden sipariş verdik. Mumluklarıda sipariş ettik kayınvalidemle beğendik hemen aldı sağolsun :)

inş. cnm istediğin gibi olur allahım gönlüne göre versin :)

amiiiiiiin saoll canımm hepimizin inşallaaaah....

Benimde kınamda ve düğünümde barkovizyon gösterisi olcak. Kınamada kına taçlarından bileklerinden sipariş verdik. Mumluklarıda sipariş ettik kayınvalidemle beğendik hemen aldı sağolsun :)

benimde düğünümde olcak..ikisinde de yapmim dedim.. slaytları kendim hazırlıcam.. fotolarla uğraşmaya bayılıyorum zaten.. kayınvalideler de böyle bişiler yapınca iyi oluo hep kızdırma olmaz yaa....kınada değişik şeyler düşünüyorum tam kafamda oturtamasamda... ben halkoyuncuyum oyüzden düğünümde damatcımla bişeyler yapmak istiyorum değişik güzel olur ama bi beyfendiyi ikna edebilsem.. ahhh ahhh öle güzel şeyler varki.. ne güzel şeyler bunlar....

benimde düğünümde olcak..ikisinde de yapmim dedim.. slaytları kendim hazırlıcam.. fotolarla uğraşmaya bayılıyorum zaten.. kayınvalideler de böyle bişiler yapınca iyi oluo hep kızdırma olmaz yaa....kınada değişik şeyler düşünüyorum tam kafamda oturtamasamda... ben halkoyuncuyum oyüzden düğünümde damatcımla bişeyler yapmak istiyorum değişik güzel olur ama bi beyfendiyi ikna edebilsem.. ahhh ahhh öle güzel şeyler varki.. ne güzel şeyler bunlar....[/QUOTE]

Güzel olmazmı canım ya..Rabbim gönlümüme göre versin herşeyi. Umarım multu oluruz hepimiz :)

Güzel olmazmı canım ya..Rabbim gönlümüme göre versin herşeyi. Umarım multu oluruz hepimiz :)[/QUOTE]

çok güzel olur cnm bnm nışanlımda pek sevmiyo oynamayı bnde aksine çok seviyorum bide doğuluyum halay çekmeyi çok seviyorum yaa bide bn kandıra bilsem öğretmek istiyorum ama o öğrenmek istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…