2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ağda yasak değil mi canım ? jiletle alman lazım ki kökleri gözüksün.

bende çok istedim yengemden epilasyn ama yapmadı :2:

yasak işte ondan dedim yaa
Jilette kullanmıyorum daha doğrusu kullanamıyorum bi kere bacağımı kestim fobi oldu ya düğünden 15 gün önce filan yaptırmam lazım epilasyonu kıllar anca dökülüyo kalanıda ağdalarım yada cımbızla çekerim

a evet iyi fikir.ama şöle bi durum var.ben orduda gelin olcam.orda hiç kuaför tanımıyorum.burda aldırırsam gerekirse orda kendim de geçerim üstünden.utanır mıyım bilmediğim birinden bilemiyrum işte.

anladım canım 1 hafta önce gitmeyeceksen önce ağda yaptır öyle git yada utanma bence ya yakınlarına sor güvendikleri bi yere götürsünler ...

bende makine kıl dönmesi gibi yapıyo
Sivilce oluyo bacakalrım hemde çok iğrenç ıyykkk kendimden tiksiniyorum ve şişiyo çok kötü görünüyor

benim sıkıntı olmuyor makine yapınca 3 ayda 1 jilet yap düzelir

hımm. epilasyna başldıysan ağda yapma bence sonuç alamazsın çünkü.

ağdayla bitmez kızlar bu işler

neden biter benmki öyle seyreldi. hiç bikini bölgeme jilet yapmadım gittikçe seyreliyr

önümüzdeki ay gidince kuaförümü ayarlicam zaten gittiğim yere ağdayı da söylerim artıkın

speedy peki kollarını hiç makinayla aldın mıı?

ben normalde sirle alıom ama gitmek istemiom sık sık.. evde makinayla alsam nasıl olur acaba yaaa

kızlaaarrrrrr ben geldimmm
yahuuu ne çok yazışmışsınız öğlenden beri oku oku bitmedi
çenesi düşükler siziii

seviyorum hepiniziii
yahu ne konular dönmüşşş, bi kere çarşaf muhabbetine hiç girmeyelim ne sinir bozucu bişey kimseye hiçbişey göstermem valla, kimsede isteyemez.
sonraaa emyay ımm o tencereyi aldım listeme hemen alıcam perşembe günü, saklama kabı da varmış onu da alıcam
bi de biz de ilk geceyi evimizde geçirmeyi düşünüyoruz, evimde daha rahat olurum gibime geliyooo
kii benim düğünüm hepinizden sonra kızlarr, öyle ki daha tarihimiz bile yok
korunma yöntemlerine gelince hap olayından korkuyorum ben yaa, ya etkilenirsem de daha sonra hamile kalamazsam :26: herhalde nikah işlemlerine başladığımızda doktorumuz bizi yönlendirir
yine de konuşmakta fayda var tabii

önümüzdeki ay gidince kuaförümü ayarlicam zaten gittiğim yere ağdayı da söylerim artıkın

evet canım önden ayarlarsan kafan da rahat olur

speedy peki kollarını hiç makinayla aldın mıı?

ben normalde sirle alıom ama gitmek istemiom sık sık.. evde makinayla alsam nasıl olur acaba yaaa

aldım canım hiç bişey farketmiyor. bazen sıkılınca yine alıyorum güzel oluyor cillop gibi

korunmanızı nasıl planlayacaksınız.

hımm. epilasyna başldıysan ağda yapma bence sonuç alamazsın çünkü.

neden biter benmki öyle seyreldi. hiç bikini bölgeme jilet yapmadım gittikçe seyreliyr

Canım tüyün yapısına bağlı bu senin azdır azalmıştır biraz daha
Ama ben esmerim çok kıllı değilim ama tüyün rengi koyu tabiki
Ağda ile uzun yıllar lazım bitmesi için

evet canım önden ayarlarsan kafan da rahat olur

aldım canım hiç bişey farketmiyor. bazen sıkılınca yine alıyorum güzel oluyor cillop gibi

korunmanızı nasıl planlayacaksınız.

ahh ahh...ben hap kullanmak istemiyorum..sen korunursun diyorum ona da yok diyo..geri çekilmeyle yaparım ben diyooooo.. ben ikna olmuom tabi.. güvenli gelmiyo bana... ben diom bi ay ben bi ay sen korun.. bakalım..
siz nasıl hallettiniz?

Canım tüyün yapısına bağlı bu senin azdır azalmıştır biraz daha
Ama ben esmerim çok kıllı değilim ama tüyün rengi koyu tabiki
Ağda ile uzun yıllar lazım bitmesi için

tabikide yapıdandır benim annemde öyle

konuya şuradan gireyim çocuk düşünüyorsan eğer kısa sürede ona göre planlama yap

ben ilk hap ile başladım ama bana göre olmadığını anladım 2 ay sonra bıraktım bünyem daha yeni yeni düzene giriyor..
eşim kendisi korunuyor ama geriye çekilme falan güvenilecek bişey yok

bende alcam o saklama kabından.yakından görünce çok basit gelmezse alcam yani.tencerede öle çok adi bişi deilse alırım.çok kaliteli olmasına gerek yok annem kaç senedir kullanıyo pazardan alınmış bişey.ama bişey olmadı yani.

Bi ay sen bi ay ben olmaz
Zaten doğum kontrole evlenmeden en az 1 ay önce başlaman lazım
Ayy ayıp olcak ama çekilme ile olmaz yaa
Erkekler korunsun doğum kontrıl yerine

Bende o saklma kaplarından istiyorum ama A101 Uzak bana akşama kadar da kalmaz herhalde

geri çekilme çok riskli yaa herüf o anda ya geri çekmezse ayyy çok utandım

geri çekilmede nasıl olacak ki, o an belki öyle rahatlamak isticek. şahsen ben nişanlıma bu konuda hiç güvenmiyorum, o bana diyo zaten sen korunursun diye. çünkü o öyle rahatlamak isticek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…