- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.001
ohhh ne güzel ben her ay gidiyorum bitmez bu kıllar ya
ağda yasak değil mi canım ?jiletle alman lazım ki kökleri gözüksün.
bende çok istedim yengemden epilasyn ama yapmadı :2:
zamanla azalır belki ama devamlı sir ağda yaptır
kızlarrrrrrrrr iyi akşamlar hepinize ben evime gidiyorum :)yarın devam ederiz sohbete :)
a evet iyi fikir.ama şöle bi durum var.ben orduda gelin olcam.orda hiç kuaför tanımıyorum.burda aldırırsam gerekirse orda kendim de geçerim üstünden.utanır mıyım bilmediğim birinden bilemiyrum işte.
bende makine kıl dönmesi gibi yapıyo
Sivilce oluyo bacakalrım hemde çok iğrenç ıyykkk kendimden tiksiniyorum ve şişiyo çok kötü görünüyor
yasak işte ondan dedim yaa
Jilette kullanmıyorum daha doğrusu kullanamıyorum bi kere bacağımı kestim fobi oldu ya düğünden 15 gün önce filan yaptırmam lazım epilasyonu kıllar anca dökülüyo kalanıda ağdalarım yada cımbızla çekerim
ağdayla bitmez kızlar bu işler
anladım canım 1 hafta önce gitmeyeceksen önce ağda yaptır öyle gityada utanma bence ya yakınlarına sor güvendikleri bi yere götürsünler ...
benim sıkıntı olmuyor makine yapınca 3 ayda 1 jilet yap düzelir
önümüzdeki ay gidince kuaförümü ayarlicam zaten gittiğim yere ağdayı da söylerim artıkın
speedy peki kollarını hiç makinayla aldın mıı?
ben normalde sirle alıom ama gitmek istemiom sık sık.. evde makinayla alsam nasıl olur acaba yaaa
hımm. epilasyna başldıysan ağda yapma bence sonuç alamazsın çünkü.
neden biter benmki öyle seyreldi. hiç bikini bölgeme jilet yapmadım gittikçe seyreliyr
evet canım önden ayarlarsan kafan da rahat olur
aldım canım hiç bişey farketmiyor. bazen sıkılınca yine alıyorum güzel oluyor cillop gibi
korunmanızı nasıl planlayacaksınız.
Canım tüyün yapısına bağlı bu senin azdır azalmıştır biraz daha
Ama ben esmerim çok kıllı değilim ama tüyün rengi koyu tabiki
Ağda ile uzun yıllar lazım bitmesi için
ahh ahh...ben hap kullanmak istemiyorum..sen korunursun diyorum ona da yok diyo..geri çekilmeyle yaparım ben diyooooo.. ben ikna olmuom tabi.. güvenli gelmiyo bana... ben diom bi ay ben bi ay sen korun.. bakalım..
siz nasıl hallettiniz?
bende alcam o saklama kabından.yakından görünce çok basit gelmezse alcam yani.tencerede öle çok adi bişi deilse alırım.çok kaliteli olmasına gerek yok annem kaç senedir kullanıyo pazardan alınmış bişey.ama bişey olmadı yani.kızlaaarrrrrrben geldimmm
yahuuu ne çok yazışmışsınız öğlenden beri oku oku bitmedi
çenesi düşükler siziii
seviyorum hepiniziii
yahu ne konular dönmüşşş, bi kere çarşaf muhabbetine hiç girmeyelim ne sinir bozucu bişeykimseye hiçbişey göstermem valla, kimsede isteyemez.
sonraaa emyay ımm o tencereyi aldım listeme hemen alıcam perşembe günü, saklama kabı da varmış onu da alıcam
bi de biz de ilk geceyi evimizde geçirmeyi düşünüyoruz, evimde daha rahat olurum gibime geliyooo
kii benim düğünüm hepinizden sonra kızlarr, öyle ki daha tarihimiz bile yok
korunma yöntemlerine gelince hap olayından korkuyorum ben yaa, ya etkilenirsem de daha sonra hamile kalamazsam :26: herhalde nikah işlemlerine başladığımızda doktorumuz bizi yönlendirir
yine de konuşmakta fayda var tabii
ahh ahh...ben hap kullanmak istemiyorum..sen korunursun diyorum ona da yok diyo..geri çekilmeyle yaparım ben diyooooo.. ben ikna olmuom tabi.. güvenli gelmiyo bana... ben diom bi ay ben bi ay sen korun.. bakalım..
siz nasıl hallettiniz?
bende alcam o saklama kabından.yakından görünce çok basit gelmezse alcam yani.tencerede öle çok adi bişi deilse alırım.çok kaliteli olmasına gerek yok annem kaç senedir kullanıyo pazardan alınmış bişey.ama bişey olmadı yani.
tabikide yapıdandır benim annemde öyle
konuya şuradan gireyim çocuk düşünüyorsan eğer kısa sürede ona göre planlama yap
ben ilk hap ile başladım ama bana göre olmadığını anladım 2 ay sonra bıraktım bünyem daha yeni yeni düzene giriyor..
eşim kendisi korunuyor ama geriye çekilme falan güvenilecek bişey yok
siz nasıl hallettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?