- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.041
ay ne bilimsoru saçma oldu sanki devamlı deniyoruz
ağrı falan yok kızlar insan bilmediği şeyden korkar bi çok kadın bunun için ilk geceden falan korkuyor ama acı olmuyor ve istediğiniz yöntemi seçin sıkıntı olmuyor..
hhahahaaa benimkide :))))nee herhalde çıldırırrrrayss utandım bi an
Kızlar aslında utanılacak birşey yok
Benim kuzenim ekimde evlendi
İlk gece korkuyodu
Şimdi ben istiyorum diyor
hap yada prz. ikisindn birisi günümüzde en çok kullanılan spral var ama doğum yapmadan taklmıyor
ay ne bilimtmm canım o zaman ilk 2-3 aydan sonra kondomla dewam ederiz
hhahahaaa benimkide :))))
neeegerçi alışınca öhm öhm neyse
Onuda takması dert çıkarması dert...Of aman ya kılıydı,kanıydı, tüyüydü oyuydu ne zor canlıyız biz ya
Erkekler ne rahat ohhh ne ala
ay ne bilimtmm canım o zaman ilk 2-3 aydan sonra kondomla dewam ederiz
bence de en güzeli öyle ben memnun kaldım daha uzun süre de devam
neeegerçi alışınca öhm öhm neyse
3 yıl kadar çocuk düşünmüyoruz sipit.ama uzun süreli hap kullanmak istemiyorum.alışırız bi süre sonra geri çekilme yöntemine.arada bir kondom da deneiz yuvarlanıp gideriz
hadi akalım iyi aksamlar kuzum yarın görüşürüz
ben sordum valla ne yalan sölim.ben onun herşeyde ilkiyim.sevgili olarak deilde ilk öpüş ilk yakınlaşma.o da bende ilk.ona güvenim sonsuz.
evet kuzum ilk 2-3 ay hap sanırım güvenilir.zamanla alışırız diğer türlü korunmaya
sprali kendin çıkartamazsın ancak drlar çıkartabiliyor olurda bigün doğum yaparsam istiyorum ben
ay herkes öyle diyor , bi atlatsk sonra istemesi kolayKızlar aslında utanılacak birşey yok
Benim kuzenim ekimde evlendi
İlk gece korkuyodu
Şimdi ben istiyorum diyor
spiralde bana hiççekici gelmiyor ya, içimde yabancı bi cisimhap yada prz. ikisindn birisi günümüzde en çok kullanılan spral var ama doğum yapmadan taklmıyor
Onuda takması dert çıkarması dert...Of aman ya kılıydı,kanıydı, tüyüydü oyuydu ne zor canlıyız biz ya
Erkekler ne rahat ohhh ne ala
sprali kendin çıkartamazsın ancak drlar çıkartabiliyor olurda bigün doğum yaparsam istiyorum ben
valla yaaa erkeklerin bi sünnet bi askerlik.hayatlarında 2 zor dönem var.
bizim zor dönemler bitmiyo.kaş aldır bıyık çıkar onu aldır bacak çıkar kol altıydı kuşuydu ayyy acaba hamile miyim ay kaza olur mu ay acır mı ay ay ayyyyyyyy :111::111::111::111::111::111::111::111::111:
ay kızlar sohbet çok güzel ama çıkmam lazımiyi aksamlar yarın görüşürüz iyi kaynattık vallaaa
spiralin peki yumurtalıkları zayıflaştırma gibi bi zararı var mı.hani hap yumurtalıklara zarar veriyo diyolarya
Biliyorum işte git doktora çıkarttır taktır o çata yatılması filan hiç kolay değilmiş
spiralin peki yumurtalıkları zayıflaştırma gibi bi zararı var mı.hani hap yumurtalıklara zarar veriyo diyolarya
Benim düğünüme iki ay var, bu ay ilk adetimde kullanmaya başladım hapı. Normalde 5 gün süren adetim 9 gün sürdü ve hala lekelenme biçiminde kanamam devam ediyor.
Bu hafta kontrole gideceğim, kist olduğunndan bahsetmişti, hap ile erir, erimezse bakacağız çaresine dedi.
Bu arada hap olarak Yasmin kullanıyorum. Umarım hap kullanmayı unutmam ve evlendikten 2 ay sonra hamile kalmam :)
HAP ADETİ düzene sokuyor. belli günde başlıyosun belli günde yine bitiriyorsun.
1 gün unutursan ertesi gün 2 tane içebiliyorsun.umarım benim gibi yapıp devamlı unutmazsın
HAP ADETİ düzene sokuyor. belli günde başlıyosun belli günde yine bitiriyorsun.
1 gün unutursan ertesi gün 2 tane içebiliyorsun.umarım benim gibi yapıp devamlı unutmazsın
Sipiiiitt 2 gündür unutuyorum :) ama düzene gir gir bitmedi ki 15 gündür kanamam devam ediyor :)
Sen de mi unutuyosun çok, ay iğneye mi başlasam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?