2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ay ne bilim tmm canım o zaman ilk 2-3 aydan sonra kondomla dewam ederiz
nee herhalde çıldırırrrr ayss utandım bi an
hhahahaaa benimkide :))))
Kızlar aslında utanılacak birşey yok
Benim kuzenim ekimde evlendi
İlk gece korkuyodu
Şimdi ben istiyorum diyor

neee gerçi alışınca öhm öhm neyse

Onuda takması dert çıkarması dert...Of aman ya kılıydı,kanıydı, tüyüydü oyuydu ne zor canlıyız biz ya
Erkekler ne rahat ohhh ne ala

ay ne bilim tmm canım o zaman ilk 2-3 aydan sonra kondomla dewam ederiz

bence de en güzeli öyle ben memnun kaldım daha uzun süre de devam

neee gerçi alışınca öhm öhm neyse

sprali kendin çıkartamazsın ancak drlar çıkartabiliyor olurda bigün doğum yaparsam istiyorum ben

valla yaaa erkeklerin bi sünnet bi askerlik.hayatlarında 2 zor dönem var.
bizim zor dönemler bitmiyo.kaş aldır bıyık çıkar onu aldır bacak çıkar kol altıydı kuşuydu ayyy acaba hamile miyim ay kaza olur mu ay acır mı ay ay ayyyyyyyy :111::111::111::111::111::111::111::111::111:

ay ay kuzular coşmuşlar ya ne böle öarşaf asla bende göstermem valla benmkide geri çekilme kondom kullanırıs diyo bende korkuyorum ama benmki benden nie korkacaksın diyo insnan sevdiğinden korkarmı diyo artık bende salıverdim gitti o zmn gelsin görcez aboooo

Kızlar aslında utanılacak birşey yok
Benim kuzenim ekimde evlendi
İlk gece korkuyodu
Şimdi ben istiyorum diyor
ay herkes öyle diyor , bi atlatsk sonra istemesi kolay

hap yada prz. ikisindn birisi günümüzde en çok kullanılan spral var ama doğum yapmadan taklmıyor
spiralde bana hiççekici gelmiyor ya, içimde yabancı bi cisim

Onuda takması dert çıkarması dert...Of aman ya kılıydı,kanıydı, tüyüydü oyuydu ne zor canlıyız biz ya
Erkekler ne rahat ohhh ne ala

aynen yaaa

Birde çocuk doğurması var,Her ay adeti var
Varda varr

spiralin peki yumurtalıkları zayıflaştırma gibi bi zararı var mı.hani hap yumurtalıklara zarar veriyo diyolarya

spiralin zararı yok cnm ablam kullanıyo ama kontrole gitmen lazım iğne de iyi değil bir sürü tanıdığım hamile kaldı kondom bence iyi hap kullanmaya izin vermeyeceğini söylüyo nişanlımmm

Biliyorum işte git doktora çıkarttır taktır o çata yatılması filan hiç kolay değilmiş

öyle canım.. hatta evlendikten sonra smear testi yaptırıp yumurtalıklarınıza baktırın.

spiralin peki yumurtalıkları zayıflaştırma gibi bi zararı var mı.hani hap yumurtalıklara zarar veriyo diyolarya

çok detaylı bilmiyorum.. ama sanmam bi zararı olsun. yine de düşündüğüm zaman iyice araştırırım

Benim düğünüme iki ay var, bu ay ilk adetimde kullanmaya başladım hapı. Normalde 5 gün süren adetim 9 gün sürdü ve hala lekelenme biçiminde kanamam devam ediyor.
Bu hafta kontrole gideceğim, kist olduğunndan bahsetmişti, hap ile erir, erimezse bakacağız çaresine dedi.
Bu arada hap olarak Yasmin kullanıyorum. Umarım hap kullanmayı unutmam ve evlendikten 2 ay sonra hamile kalmam :)

HAP ADETİ düzene sokuyor. belli günde başlıyosun belli günde yine bitiriyorsun.
1 gün unutursan ertesi gün 2 tane içebiliyorsun. umarım benim gibi yapıp devamlı unutmazsın

1 gün unutursan ertesi gün 2 tane içebiliyorsun. umarım benim gibi yapıp devamlı unutmazsın

Sipiiiitt 2 gündür unutuyorum :) ama düzene gir gir bitmedi ki 15 gündür kanamam devam ediyor :)
Sen de mi unutuyosun çok, ay iğneye mi başlasam bilemedim

Son düzenleme:

Sipiiiitt 2 gündür unutuyorum :) ama düzene gir gir bitmedi ki 15 gündür kanamam devam ediyor :)
Sen de mi unutuyosun çok, ay iğneye mi başlasam bilemedim

geri çekme konusunda nişanlıma nasıl güvenmiyosam, hap işinde de kendime güvenmiyorum :44: ben kesin unuturum yaaa en fazla 3 gün kullanırım sonra laylaylomm bebiş gelirr artık

iyi akşamlar kızlar ne muhabbetler dönmüş valla. iş çıkışı geldim annem tutturdu yemek öğrenme zamanı diye. oturduk yemek yaptık anca oldu merak ettim. bu forum beni tiryaki yaptı. çok güzel sohbetlet oluyor. hadi kızçeler sabah görüşürüz herkeze iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…