- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.981
tık tık tık geldim adaşım...
gelen gidenden yazamadım..
ayy ne çarşafı yaaaaa... ben çarşafı onlara dolarımm yaa... olmasa gelip yardım mı etcekler aaaaa... ayy kötü oldum düşününce yaa..
bu arada biizm balayı belli değil. evimizde oluruz.. ev almak istiyoruz.. oyuzden belki balayını biraz erteleyebilirz.. ama ertelemezsek kapadokya datça yada karadeniz düşünüyorum ben.. orduda bungolo evler var.. kocişinle şömine karşısında oturmak aahhh ahhhhh.. bakalım gideriz inşaaallah
konu gelmiş korunma yöntemlerine
bunun üzerine konu açmştım ben bakabilirsiniz isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ek-arkadaslarimizdan-korunma-yontemlerii.html
ordunun neresinde kuzum bu evler.hiç denk gelmedim kendim orduluyum oraya gelin gitcemde
en geç benimki galiba 9 Eylül
6 bçk yıldır beraberiz söz nişan içinde tabii :)nişanlılarımızla kaç yıldır beraberiz kızçeler
bizde 1 ocakta 9'a girdik canımm
8 aydır beraberim
kızlar benm çelik tencere setim var.ama A.101 de bu perşembe 3 lü tencere seti 30 tl.çok tatlılar.küçük küçük.alsam mı.çelik tencere setinin boy boy büyüklükleri.küçük çok yok.hani bunlar sürekli kullanılır diye düşündüm 2 kişiyiz ne de olsa.ne düşünüyosunuz A 101 - Hoşgeldiniz
Bizde bir yuva kurucaz..Bazen ben bile kendime diyorum ne çabuk büyüdün diye???
Ailelerimizin düşünmesi ne kadar normal
Artık sabahları babam kaldırmayacak beni uyan kızım diye
Akşam annemin yemeklerinden kokmayacak ev
Kardeşime şu badim sende mi diyemeyeceğim
Bazen geceleri düşünüp gizli gizli ağlıyorum
benim için de zorailesinden farklı şehire gelin gidecekler için zor gercekten:44:
:26::26::26::26::26:
her iki ailedende uzak olunsa harika bi evlilik olur bence.ben ailemde 15-16 saat uzaklıkta olcam 900-1000 km( ama onun ailesinin üst katı
Ay içim bi tuhaf oldu konusyu kapatalım evlendiğiniz gün evinizdemi yoksa balayına gitcekmisiniz ben eviimde geçircemmm
bu topiğe mause basan herkes için çok faydalı olcak canımcım çok saol
kesinlikle
benimde ayrıca yardımcı olabileceğm bişey var ise sorabilirsiniz
eski haydar dümen olaraktan cevaplarım
canım link vermek yasak mı bilmiyorum ama vereyim ben..dün bi arkadaşım önerdi burayı da banaFanizan Bungalow Mese Evleri & Restaurant
bak bakim beğencen mii? bana da yaz fikirlerini.. ben beğendm.helede kasımda olcagı için düğünüm.. dışarda hava soğukken şömine karşısında olmak cazip geldi bana
spiittt madem sorablirsiniz dedin gelcek her türlü soruya hazırlıklı ol
epilasyonunu nasıl yaptın.kuaförde mi,kendin mi.
ben kuaförde bastan aşşa yaptırmk istiyorum güzelce.
süper olur canımmm... banada fikir vermiş olursun.. fotolardan çok beğendim vallacanım önümüzdeki ay orduya gidicem zaten ben zamanım olur mu bilmem ama olursa giderim bakmaya belki gitmişken rez.yaptırrırız hoşuma gitti yani
hahaha.. canım benim yengem bayan kuaförü kınamdan 1 gün önce gittim 10 bin bakıma soktu beni
zaten kıl tüy sıkıntım çok yok ama kınaya yakın yaptırın bence ki denize falan gireceksiniz çabuk uzamasınlar
kaşınızı gözünüzü kına günü bile aldırabilirsiniz. yani kısacası düğünden 1/2 gün öncesinde halledin derimçok önce yaptırmayın
eeeeeeee evli birini bulmuşke kaçırmayalım
ya evliyken bu kıl tüy işini yapıyosun yaaaa.. her dakika elinde cımbızla gezmion umarım.. bikini bölgem özellikle çok çabuk çıkıo deli ediyo beni.. nasıl zamanlama yapıosun
benm kınamla düğünümün arası 1 hafta.ama düğün günü tekrar bi üstünden geçirtebilirim son rütüşhahaha.. canım benim yengem bayan kuaförü kınamdan 1 gün önce gittim 10 bin bakıma soktu beni
zaten kıl tüy sıkıntım çok yok ama kınaya yakın yaptırın bence ki denize falan gireceksiniz çabuk uzamasınlar
kaşınızı gözünüzü kına günü bile aldırabilirsiniz. yani kısacası düğünden 1/2 gün öncesinde halledin derimçok önce yaptırmayın
ay bende çok begendim.hem pahalıda deildir fatsa öle kalabalık ve meşhur deil zaten normaldesüper olur canımmm... banada fikir vermiş olursun.. fotolardan çok beğendim valla
eeeeeeee evli birini bulmuşke kaçırmayalım
ya evliyken bu kıl tüy işini yapıyosun yaaaa.. her dakika elinde cımbızla gezmion umarım.. bikini bölgem özellikle çok çabuk çıkıo deli ediyo beni.. nasıl zamanlama yapıosun
benm kınamla düğünümün arası 1 hafta.ama düğün günü tekrar bi üstünden geçirtebilirim son rütüş:[/B]
benm kınamla düğünümün arası 1 hafta.ama düğün günü tekrar bi üstünden geçirtebilirim son rütüş
ay bende çok begendim.hem pahalıda deildir fatsa öle kalabalık ve meşhur deil zaten normalde
elini verdin kolunu alamazsın sipit bizden
yaa ben özel ve koltuk altına lazer epilasyon yaptırıyorum..Tek tük kalıyo lazer sonrası ağda ve jilette yasak ama o zamana kadar bitmezse ağda yaptırcam herhalde
Off yaaa kadın olmak cok zorr
sende kınanda bikini bölgen hariç işlem yaptırt düğünden önce de gider onu halledersin duruma göre de diğer işlemlerini yeniletirsin.
ben bacaklarımı falan makine ile alıyorumkaşım zaten kalıcı dövme bikini bölgem içinde 2*3 ayda 1 gidiyorum..
sorun canım bundan 9 ay önce bende sürekli araştırıyordum
sende kınanda bikini bölgen hariç işlem yaptırt düğünden önce de gider onu halledersin duruma göre de diğer işlemlerini yeniletirsin.
ben bacaklarımı falan makine ile alıyorumkaşım zaten kalıcı dövme bikini bölgem içinde 2*3 ayda 1 gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?