2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ordunun neresinde kuzum bu evler.hiç denk gelmedim kendim orduluyum oraya gelin gitcemde

ordunun neresinde kuzum bu evler.hiç denk gelmedim kendim orduluyum oraya gelin gitcemde

canım link vermek yasak mı bilmiyorum ama vereyim ben..dün bi arkadaşım önerdi burayı da banaFanizan Bungalow Mese Evleri & Restaurant

bak bakim beğencen mii? bana da yaz fikirlerini.. ben beğendm.helede kasımda olcagı için düğünüm.. dışarda hava soğukken şömine karşısında olmak cazip geldi bana

Son düzenleme:
en geç benimki galiba 9 Eylül

bende sendenim cnm yanlız değilsin 9 Eylül :)

nişanlılarımızla kaç yıldır beraberiz kızçeler
6 bçk yıldır beraberiz söz nişan içinde tabii :)

bizde 1 ocakta 9'a girdik canımm

ayyy maşallah, Allah nazarlardan saklasın :) 9 yıl dile kolay

8 aydır beraberim

çok yeni , en güzeli bazen çok beklemek zorunlara sebep olabiliyor.

al canım bence ihtiyacın varsa. bende bimden almıştım, çok güzeller :)
benimkiler bunlar

baya duygusala bağlamışınız bugün ben forumda yokken yaaa,ağladım şimdi.
büyüdük işte bizde onlar gibi yuva kurucaz, hayatla savaşıcaz.ama en güzeli sevdiğimizle birlikte olacağız :)

ailesinden farklı şehire gelin gidecekler için zor gercekten:44:
benim için de zor

:26::26::26::26::26:

her iki ailedende uzak olunsa harika bi evlilik olur bence.ben ailemde 15-16 saat uzaklıkta olcam 900-1000 km ( ama onun ailesinin üst katı

sende mesafe koyarsın canım eşinin ailesi. en iyisi o. kafan rahat olur.

Ay içim bi tuhaf oldu konusyu kapatalım evlendiğiniz gün evinizdemi yoksa balayına gitcekmisiniz ben eviimde geçircemmm

biz evimizde geçircez ertesi gün gidicez :)

canım önümüzdeki ay orduya gidicem zaten ben zamanım olur mu bilmem ama olursa giderim bakmaya belki gitmişken rez.yaptırrırız hoşuma gitti yani

spiittt madem sorablirsiniz dedin gelcek her türlü soruya hazırlıklı ol
epilasyonunu nasıl yaptın.kuaförde mi,kendin mi.
ben kuaförde bastan aşşa yaptırmk istiyorum güzelce.

hahaha.. canım benim yengem bayan kuaförü kınamdan 1 gün önce gittim 10 bin bakıma soktu beni
zaten kıl tüy sıkıntım çok yok ama kınaya yakın yaptırın bence ki denize falan gireceksiniz çabuk uzamasınlar
kaşınızı gözünüzü kına günü bile aldırabilirsiniz. yani kısacası düğünden 1/2 gün öncesinde halledin derim çok önce yaptırmayın

eeeeeeee evli birini bulmuşke kaçırmayalım
ya evliyken bu kıl tüy işini yapıyosun yaaaa.. her dakika elinde cımbızla gezmion umarım.. bikini bölgem özellikle çok çabuk çıkıo deli ediyo beni.. nasıl zamanlama yapıosun

benim çok şükür o kadar sorunum yok. 3 ayda 1 falan gidiyor desem yeridir. kuaföre gidiyorum evimize yakın öyle çözüyorum

benm kınamla düğünümün arası 1 hafta.ama düğün günü tekrar bi üstünden geçirtebilirim son rütüş
süper olur canımmm... banada fikir vermiş olursun.. fotolardan çok beğendim valla
ay bende çok begendim.hem pahalıda deildir fatsa öle kalabalık ve meşhur deil zaten normalde

elini verdin kolunu alamazsın sipit bizden

benm kınamla düğünümün arası 1 hafta.ama düğün günü tekrar bi üstünden geçirtebilirim son rütüş :[/B]

sende kınanda bikini bölgen hariç işlem yaptırt düğünden önce de gider onu halledersin duruma göre de diğer işlemlerini yeniletirsin.

ben bacaklarımı falan makine ile alıyorum kaşım zaten kalıcı dövme bikini bölgem içinde 2*3 ayda 1 gidiyorum..

sorun canım bundan 9 ay önce bende sürekli araştırıyordum

Son düzenleme:
yaa ben özel ve koltuk altına lazer epilasyon yaptırıyorum..Tek tük kalıyo lazer sonrası ağda ve jilette yasak ama o zamana kadar bitmezse ağda yaptırcam herhalde
Off yaaa kadın olmak cok zorr

kızlarrrrrrrrr iyi akşamlar hepinize ben evime gidiyorum :)yarın devam ederiz sohbete :)

yaa ben özel ve koltuk altına lazer epilasyon yaptırıyorum..Tek tük kalıyo lazer sonrası ağda ve jilette yasak ama o zamana kadar bitmezse ağda yaptırcam herhalde
Off yaaa kadın olmak cok zorr

ağda yasak değil mi canım ? jiletle alman lazım ki kökleri gözüksün.

bende çok istedim yengemden epilasyn ama yapmadı :2:

a evet iyi fikir.ama şöle bi durum var.ben orduda gelin olcam.orda hiç kuaför tanımıyorum.burda aldırırsam gerekirse orda kendim de geçerim üstünden.utanır mıyım bilmediğim birinden bilemiyrum işte.

bende makine kıl dönmesi gibi yapıyo
Sivilce oluyo bacakalrım hemde çok iğrenç ıyykkk kendimden tiksiniyorum ve şişiyo çok kötü görünüyor

ohhh ne güzel ben her ay gidiyorum bitmez bu kıllar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…